Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

ez hogy lehet??
    én csak 91-es vagyok és a munkás kakukk az egyetlen ami nincs kiváltva.
    akkor te lehet hogy gyűjtögeted a csillagokat?? :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.7.15
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Kedves Jónás!
    Az a baj, hogy ha legalább nem hunyorítasz a helyes megfejtésre - mértani alakzatok dobálásáról már nem is beszélve -, akkor könnyen elsétálunk mellette.:oops:

Baby72, -orgona-, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

cápa81@
    Szia! Mit szerettél volna írni? Ismételd meg kérlek, mert így nem látom...:)
    Szia kedves Jónás! Szép reggelt Neked és mindenkinek! :)
    Nem maradt ki semmi sem, majd okosan végig gondoljuk újra a párbeszédeket amik elhangzottak, hátha megtaláljuk a választ.
    Viszont gondban vagyok, szeretnék kérdezni, ha lehet: a teliholdas feladatom befejezéséhez szupertrágyára lenne szükségem. A cicáknál is ajánlatos lenne, hogy amikor ráérek gyorsítani tudjam a termelést. Kérlek ha tudsz rá válaszolni, írd meg, hogy jön-e a léghajó akcióval és bátran használhatom-e a cseppeket, vagy inkább óvatosan bánjak vele?:)

Dyny, wiktorka17, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  4. dfecka

dfecka Fórumlakó

Sziasztok!
    Van mozi!
    Más: a macskák a piacon ugy fogynak mint a cukor!

LBetti, wiktorka17, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  5. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia! A "rendes' kakukktenyésztés a teljes tenyészállat sorral csak májusban érkezett. (Én is szerettem volna cserélni őket, nagyon.):)

Utoljára szerkesztett: 30.7.15
    Baby72, Dyny, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  6. LongNight

LongNight Fórumgróf

Akkor nekem vannak naptárolvasási gondjaim..:cry::cry:
    Törlöm a kérdést, mielőtt körbekacag mindenki:oops::D

benedekbobe63, Dyny, Gio és 9 más kedveli ezt.
  7. Momsza

Momsza Fórumprofi

Szia Gyöngy,
    én látom cápa81 írását, csak a te idézetedhez írta. ( 2 utolsó bekezdés );):)

Dyny, wiktorka17, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Priviben keres meg wolf072

kekmaci75, wiktorka17, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  9. 1Daisy

1Daisy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék; azért tőletek, mert látom, ti komolyan foglalkoztok a játékkal.
    Szóval, van 70 aranybanánom és még 1 kiváltható fám (goji). Mivel futólag olvastam a sziget fejlesztéséről (?), nem tudom eldönteni, gyűjtögessem-e a banánokat vagy termeljek inkább némi gojit, hátha szükség lesz rá.
    Köszi előre is:)

Dyny, wiktorka17, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  10. szalaip

szalaip Fórumprofi

Szia!

A döntést mindenképp neked kell meghozni, de én azt mondom nyugodtan váltsd ki azt a fát is. Először én is azon voltam, hogy tartogatom a sziget érkezésére, majd számolgattam a szintlépést gyakoriságát. Aztán döntöttem, hogy kiváltom és termelek inkább.
    Nem tudom milyen bahama szinten vagy, de nálam kb 4-5 naponta történik szintlépés. Jelenleg 226-on vagyok és 27 banánom van. Ami nincs kiváltva az a moringa, citromfű és a gyömbér. Jelenleg fával van telepakolva a bahama ugyanis a paszulyos bónuszok hoznak a fákra 55% bónuszt és ha ez mellé fogyasztasz terméket is akkor igen szép TP-t lehet beszedni. Tény emellett a növények termelése megáll, de ha az a terv, hogy gyorsan pótold az elköltött banánokat akkor ez pár nap alatt be is következik, és ennyi idő alatt nem érkezik meg az új sziget.

kekmaci75, Baby72, macska49 és 20 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Köszönöm, hogy szóltál, így már én is látom:)
    cápa81@
    én csak 91-es vagyok és a munkás kakukk az egyetlen ami nincs kiváltva.
    akkor te lehet hogy gyűjtögeted a csillagokat?? :)
    Szia! Ezt a játékot nagyon sokféle stratégiával lehet játszani, biztosan mást tartottal fontosnak a játékban, más célok vezéreltek. Pontosan ez az, ami jó ebben a játékban, hogy mindenki másképpen jut el a kitűzött céljához, gondolom a gazdakörödben is sokkal kevesebb megoldatlan feladat van, mint az enyémben. Nekem még 9 nyitott feladatom van ahhoz, hogy üres legyen a gazdakör. Az is lehet, hogy régebb óta játszol, mint én, több eventet tudtál végigvinni, így több csillagot szereztél, nem tudhatom a pontos választ. Elárulod, hogy hány csillagot adtál a Tölgynek és hány éve játszol?Azt hiszem ez a két adat minden kérdésre választ adna nekem és neked is. Én 2012 június 16-án kezdtem el játszani:).
    Egyébként igazad van, tényleg van kb 500 csillagom mindig tartalékban, hátha szükség lehet rá hirtelen, mert a gazdakörből már nem tudok annyit gyorsan kiemelni, hogy mondjuk 200 csillagot be tudjak dobni egy feladathoz, ha kellene:)

Utoljára szerkesztett: 30.7.15
    benedekbobe63, Dyny, Gio és 9 más kedveli ezt.
  12. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Régebben volt arról egy pletyka , hogy jön a levesmester második része.
    Erről tudtok valamit ?

Baby72, genka53, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  13. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szerintem abból lett a Homokművészet:wuerg: Egyszer régen rákérdeztem én is, de nem látszott a gömbben ilyen feladatsor. Pedig készülgettem rá én is ;)

Baby72, hóóvirág, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na most elkezdtem csuklani. Még az első is nehézséget okoz. :)

macska49, hóóvirág, babahalak és 15 más kedveli ezt.
  15. 1Daisy

1Daisy Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Remek a taktikád:) Én nem lépek ilyen gyorsan szintet (265 most egyébként), van minden a Bahamán: színes ólak, főleg XXL-es fák és a növénytermelés kb. 100 kiskockán folyik. Utóbbit egyrészt azért nem hanyagolom, mert a gyömbér elég kelendő a piacon, másrészt a természetgyógyászatot próbálom épp az 5. szintre felhúzni.
    Azt hiszem, kiváltom azt a fát:)

babahalak, benedekbobe63, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Én örülnék neki, ha jönne, de nincs szó róla sajnos... :)

babahalak, Dyny, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az a baj Jónás kedves, hogy nem tudjuk melyik a helyes válasz.:cry:
    Addig megvan, hogy Dereret ért ki a tisztásra, meg az is, hogy az elképzelése eltúlzott volt.

Foglaljuk össze, amit tudunk:

- Lehet már megtartották az ovis ballagást, és továbbléptek.
    - vagyis magasabb rendűekre kerül sor
    - Ha már elballagtak az oviból...

- Tenyészteni fogunk augusztusban, de nem ovis-formában /adott 2 állattal/, nem 1-2. szintú jószágok kellenek majd, hanem legalább közép vagy felsőbb szinten lévők.
    Kérdés, hogy mindegy melyik állatfajból, csak jó nagy pajtaértékúek legyenek a színeseik ?
    vagy bizonyos állatok színeseinek közép-felsőbb szintjeire lesz szükség ?
    - Mondjuk úgy, hogy nem lesz annyira meredek, mint amennyire beparáztattad a többieket.
    - Ami nem 1-2. szintú színes, hanem e fölötti, az bizony már kapaszkodós-meredek.

- Ballagáskor több csoport ballag! Szerintem 2-nél több állat kell bele.
    - kakukk, méh, strucc, szamár, kaméleon.

- azért írtam pl. a gummikacsát,mert ezekből ha tenyésztés van akár még a legnagyobb szintű is sikerülhet
    tehát nem ér semmilyen kár minket
    - Mindenki érti8)
    Bevitted őket az erdőbe, és most zajlik a mosakodás.

Na szóval, nem 1-2 állatot tenyésztünk, hanem többet vagy csak egyet.:music: De azzal/azokkal el kell menjünk a 3.- 4. szintig. Már csak az a kérdés, hogy mindet mi kell kitenyésszük a felröppenő miatt vagy a piacról is beszerezhetjük őket?
    Az állatok a fentebb említett 5 állat közt vannak?

kekmaci75, Baby72, -orgona- és 21 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem hunyorítottam? Annyit, hogy már beutaltak a szemészetre :DxD

kekmaci75, genka53, -orgona- és 23 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Szia!

Légy óvatos:)

kekmaci75, hóóvirág, babahalak és 12 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Ha egy gyerek felnőtt, onnantól kezdve már nem gyerek.
    Ha elballagtak az ovisok, onnantól már nem ovisok;)

kekmaci75, genka53, -orgona- és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.