Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vjani1129

vjani1129 Járnitanuló

Sajnos ez számomra nem a legjobb hír, a nyugdíj csak 12.-én érkezik, így ezzel a lehetőséggel nem számolhatok:cry: Mégis kedves Jónás mennyi lesz az alja a TOP-nak a véleményed szerint? 5-6 százzal belehet-e kerülni, vagy ez nagyon bili kategória?

Kukackukac, csio70, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon jó kérdést tettél fel, erre én is kíváncsi lennék... még tippelni sem merem, kiszámolni pedig végkép nem tudom, hogy hol lehet a maximális határa a játéknak.. ha valakinek erre lenne tippje kérjük írja meg:)

Kukackukac, patakvera, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Netán 600 cicát nézünk az 3600 repcsi és 66000 növény. Szerintem bent lehet maradni. Sokan amikor 960 repcsi mennyisége sokallják, 3600 az meg sokaknak elérhetetlen

kekmaci75, Kukackukac, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  4. zsellér552

zsellér552 Utánpótlás-írogató

A két malom, ha turbós, kb. 4000 macskajátékot tud ledarálni. 1x1-en, szupertrágyázva akár több mint 100 kört is tudsz vetni. Az mit tudom én mennyi, nagyon sok. Csak a szupertrágya mennyisége szab határt (és lehet kk-zni is), ezt számolja ki valaki. Persze ezt senki sem fogja megcsinálni (mert fölöslegs a bekerüléshez), de valahogy így lehetne utána járni. Lehet, hogy a nyilvánosság miatt még vissza is fogják magukat a legjobbak. Szerintem 2-3 után ki fog derülni a tendencia, abból lehet majd látni, mi kellhet. Ez ebben is különbözik a bedobós TOP-tól, mert ott a semmiből is bármikor előjöhet néhány nagy bedobás, itt nem hiszem, hogy túl sokan altatnának, nincs értelme.

Kukackukac, csio70, patakvera és 7 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mivel ez a téma itt off, így megtartom magamnak:)
    Majd benézek a saját tippemmel az event csevegőbe hétvégén:)

Utoljára szerkesztett: 31.7.15
    kekmaci75, Kukackukac, patakvera és 15 más kedveli ezt.
  6. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ahaa, így már értem. Én eddig azt hittem, hogy csak a meseszövegek nem jöhetnek. Meg igazából azt a hsz-t teljesen én írtam, de konkrét infó sem lehet. No mindegy, én nem fogok velük megküzdeni, az az időszak már elmúlt. :)
    Amikor még aktívan játszottam, kb. 1000-et pörgettem, mire meglett... xD :D Most meg...jajj.... :D

kekmaci75, Kukackukac, patakvera és 13 más kedveli ezt.
  7. breki072

Mennyien akarták anno cserélni de nem lehetett! Tényleg minden majd egyszer elérhető lesz :D
    Tenyésztésen kívül ez a másik kedvenc a pöri

kekmaci75, Kukackukac, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Nem tippelni szeretnék, mert azt szerintem senki se tudja. Magam részéről már kétszer is próbálkoztam, bár nem ugyanilyen TOP volt, sok-sok mindent beadtam, most óvatos leszek, úgy érzem én ehhez kicsi vagyok, de azért drukkolok azoknak akik megpróbálják. Szép estét!

Kukackukac, patakvera, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás!

Azt csiripelek a britek, hogy az új nublonos tojás 5%-kal növeli majd a szupertáp hatékonyságát az állatos és terményes ólak etetése során.

Azt lehet tudni, hogy ez a tojás eventnyeremény lesz, vagy FA-ért megvehető?

Lévén, hogy én kvázi soha nem etetem az ólakat drága szupertáppal (ahhoz túlságosan odavagyok a tenyésztésért:inlove:), FA-t valszeg nem áldoznék rá...
    Ha csak nem.... az érésgyorsító felhőkkel és termékekkel kombinálva itt is a 0 percezés felé haladunk... ;)

A nublonos kitehetőket mikor láthatjuk?

kekmaci75, Kukackukac, csio70 és 20 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia breki:)! Én erre a hétvégére vártam -sajnos feleslegesen- a pörit. Már nagyon szeretném látni az új madárijesztőt, de Valdit kaptuk helyette. Remélem azért augusztusban ideér a party is és elhozza nekünk . :)

Kukackukac, csio70, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  11. breki072

Na Valdit hagyjuk :wuerg:

Kukackukac, Dyny, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ezt már kiveséztük mi is. FA-ért lehet megvenni, sőt egy FA-ért vehető felhő is jön hamarosan.

Kukackukac, csio70, benedekbobe63 és 12 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szép estét Nektek!
    Valamiért tudta az internetszolgáltatóm, hogy mikor kell lekapcsolni a szolgáltatást "karbantartás miatt"xD. Szerda éjféltől tegnap kb. délig nem volt elérhető csak a vizes palackom:D;).
    Ma meg már végre élvezhettem az eventismertetőt.. ;):)

Hoztam követ Neked;):).
    Még egy jó dolog.. Ha ez a tenyészterepre is vonatkozik:).

Szép álmokat és jó éjt Nektek!

14. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Egy kis vidámság szombat délelőtt!! xD

Matildka15, ljanika6, Kriszti és 15 más kedveli ezt.
  15. Szama

Szama Fórum veteránja

Szép Napot Jónás!
    Esetleg nem lehetne "rávenni" a BP-t egy pár napig tartó csemetegőzös vonatozásra? Egyáltalán lesz még valaha is, vagy felejtsük el, mert bilibe lóg a kezünk?!

Kukackukac, genka53, OJani és 9 más kedveli ezt.
  16. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

A Cicakáosszal kapcsolatban az lenne a kérdésem: mivel csak 1 eventnövény van,miért 5 db-s kezdőcsomagot kapunk? Ilyenkor szerintem 10db-nak kellene a kezdőcsomagnak lennie.Eddig így volt. Mi változott ??????

Kukackukac, genka53 és patakvera kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Rávenni .... Ez jóóóó ;)
    Én egy 24 órásnak is örülnék ;)

Utoljára szerkesztett: 1.8.15
    Kukackukac, Dyny, erzsike511 és 7 más kedveli ezt.
  18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én is ! Még egy fél naposnak is !:);)

Ezt már én is szóvá tettem tegnap, ráadásul ugye 6 órás, rehát felszaporítani is tovább tart.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.8.15
    Kukackukac, Erzsike5110, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most a TOP-ra termelnénk.:D:D

Jónás kedves, nem feledkeztünk meg az ígéretedről. Várjuk a tipped a TOP aljáról, ha lehet egy cinegés magyarázattal együtt.:D

kekmaci75, Kukackukac, Baby72 és 13 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kérem szépen ... ne fanyalogjunk már ... Nekünk semmi sem jó ?
    Az ajándékok is véletlen szerűen jönnek majd ... Az miatt is panasz áradat lesz ?
    Már alig várom a nublonokat ... kíváncsi leszek mi jót hoznak nekünk ;)

Kukackukac, Erzsike5110, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.