Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A római számok = 1600
    A többit rátok bízom xD

-gyöngy-581 és gulya69 kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Lehet hogy virágot eszik szegény vega farkas:DxD ezek után már azon sem csodálkoznék;) De hol vannak a beigért morzsák? Elgurultak tán Jónásbá asztalán, vagy ott felejtette az asztali morzsaporszívót? xD Nagy kár lenne, mert már epedve várunk minden aprócska morzsácskát:inlove:

3. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Köszönöm szépen :):inlove:, fura ízlése van, de sebaj . Közelebbit lehet esetleg tudni, leginkább arra volnék kíváncsi, hogy esetleg teliholdkor az ültetésnél gondoljunk-e előre a vega farkasra is valamelyik rémnövénnyel?? Már ha voltál ily kedves épp telihold előtt újra szóba hozni :);)! Mennyire van rokonságban a kutyával tápigényben itt a farmon ? (nem rendszertani besorolására gondolok xDxD !)

Én egy szóval nem mondtam ilyet:)[/QUOTE]
    De gondoltál :p:D:D?? Szerintem a képregény alatt nem valószínű, ugye kakukkolás közben könnyebben eltitkolózhatunk ?

(Bocsi, elbénáztam az idézést, nem sikerült jól kettébontani az előző válaszod :oops:)

babahalak, Pharmer500#2 és Numiz kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Már egy ilyen egyszerű mondat is félreérthető lett ezen a szent helyen:D
    Azt írtam, ha a TOP-ról van szó, feszült figyelemmel lesi mindenki a fejleményeket... szegény farkasra meg rá sem bagózik már senki.

Szia!

Ez a veszély nem fenyeget bennünket:)

babahalak és Claunyuszi kedveli ezt.
  5. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Sajna ennyi titokállattal már nehéz egy mezei farkasnak felvenni a versenyt. :( Amúgy is, mi haszna lesz szegénykémnek? :oops: Ha annyi, mint a többi titokállat nagy %-nak, nem csoda, hogy kevésbé piszkálja fel az itt megforduló gazdák fantáziáját. Azért kérdezed a farkast, mert tudsz valami pluszt róla, amit borzasztóan szeretnél nekünk elárulni, vagy pusztán csak sajnálod, hogy nem kerül reflektorfénybe? :)

babahalak, szöszi50, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nos, akkor a farkas lett a morzsa?:oops: na ne má....:D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Ugye nem a felreppenők száma akar az ott lenni???

8. JósJónás

Szia!

Ezen a téren nem lesz meglepetés:)

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nagyon remélem hogy nem [​IMG] xD Bár eddig már kértek 900-at.

kekmaci75, Domos52, macska49 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez azt jelentené, hogy 4 és 8 órások lesznek a növények?:)

11. JósJónás

Szia!

Nem:)
    Én csak egy eventnövényt látok:)

Claunyuszi kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tavaly 8800 db-ot kértek, pedig csak 3 óra volt az érésideje. Szóval egy 4 órás növény esetében simán lehet ez a kért mennyiség.
    Kedves Jónás, a farkas is olyan drága lesz mint a kakas? Szerinted érdemes lesz kint tartani a farmon? Gondolok, itt magas Tp-ra, hosszú érésidőre.

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen ezzel is előbbre vagyunk:), akkor 8 órás lesz, vagy rövidebb? Kérlek szépen áruld el, ha lehet....

14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Kösz Jónás, ez valóban nagy teher volt - és régebbi, mint gondolnád.
    Számomra annyira egyértelmű volt a korallzátony meg a kakukkolás közti összefüggés, hogy amikor még valamikor kora tavasszal, először bedobták a korallos koncepciót, még csak szavazásra, én már akkor tudtam, hogy ehhez május végén jönnie kell egy olyan, akkor még meg sem szellőztetett eventtípusnak, mint a kakukkos...!
    És képzelheted mekkora önuralom kellett ezt az Asszonykám elől is eltitkolni egészen mostanáig...xD

Most épp nem egy unatkozós "életszakaszban" vagyok, úgyhogy én már inkább megvárom a holnaputáni eventismertetőt (már csak annál is inkább, mert nekem meg csak 15%-om van tojásokbólxD, no meg persze 10% a rúnából (na, csak hogy mégis mondjak vmit, amivel eddig még senki nem számolt!!!:p)). Szóval szép elméleti kihívás lenni fiktív számokkal kikalkulálni az arányokat, de úgy érzem, nagyobb gyakorlati haszonnal kecsegtetne, ha agyi erőforrásainkat inkább erre a spanyol rejtvényre összpontosítanánk...

Megmondom, eddig mindössze annyira jutottam vele, hogy: o_O...
    Antik latin szövegekben az U-t gyakorta V-nek írják, de fordítva nem annyira jellemző, az LI-t pedig valóban NASA-szemüveges kategóriának érzem.
    Hanem amit Kata mond, az 10-es számrendszert és a spanyol nyelvű fórumot alapul véve: (uno) mil = 1000, cien = 100, diez = 10, uno= 1, vagyis eszerint a golyókkal számolva 7x1000+5x100+0x10+9x1=7509 (ha a golyók színeinek is jelentősége van, akkor azt egyelőre passzolom). De nekem sántít, hogy nem egy kerek szám. Mi van, ha külön-külön kell értelmezni őket (bár akkor a 0 mit keres ott?)...o_O Meg valahogy sem beadandóhoz, sem nyereményhez nem igazán tudnék egy ilyen számot hozzárendelni - hacsak meg nem szorozzuk 1000-rel...;)

Az is érdekes lenne, hogy a Jónás által minap hozott "arany-os" képecskék vajon a korallzátonyhoz vagy a TOP-os nyereménypaketthoz tartoznak-e...

((Nem mellesleg: érdekelne, honnan hoz egy jós egy ilyen képet a 7509-es számhoz: rábukkan, megszerekszti magától, vagy bemegy a jósboltba?!xD))

Utoljára szerkesztett: 3.11.14
  15. JósJónás

Szia!

Hát, ha bolti készlet volt, akkor több mint valóságos: egy darab volt bemutatóba, és ha bárki ment kérni, csak annyit mondtak, már elfogyott :D

16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia Jónás és Mindenki!
    Ez így van, szegény farkas nem érdekel minket, a kakukkost csak a Cég kedveli. Mi csak a TOP1000 beadandóiról és nyereményeiről ábrándozunk. :) Végignéztem a növényeket, mi lehet elég tápláló egy vegafarkas számára, talán a bab és a borsó, de én feljavítanám egy kis agyvelővel vagy gülüszemmel. :D (Lehet, hogy egy kicsit morbidelli, de még a Halloween hatása alatt vagyok. ;)xD

babahalak, .barbi1., Numiz és 3 más kedveli ezt.
  17. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ezt a "több mint valóságost" nem egészen értem: vagy elírtad, vagy üzenni akarsz valamit...xD Vagy csak én nem egészen értem!xD

Persze az is igaz, nem lehet mindent elsőre megérteni. Először én megütköztem ezen a farkastáp-ügyön is, hogy vega kaját eszik - és hogy ezzel már nemcsak a valóságtól, de a mesétől is elrugaszkodtak a készítők. Aztán belegondoltam: mi van, ha ez egy modern mese, ahol a Piroska vega. Akkor tulajdonképpen, ha a farkas megeszi Piroskát, akkor vega kaját eszik...
    Most már csak azt kell kifundálni, hogy kerül a Piroska a játékba - ráadásul még a farkas előtt - (vélhetően nem titokólként...)xD

Alexandi, staramajka, Kriszti és 6 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Attól függ, kinek mi a drága:)
    Aki a kakast kint tartja, valószínűleg a farkast is kint fogja.
    Etetni is könnyebb lesz, közel sem lesz olyan falánk.:)

staramajka, dereret és Claunyuszi kedveli ezt.
  19. Málnahab

Málnahab Rutinos

Majd az lesz, ha megneszeli, hogy a szomszédban egy kakas lakik :D
    Lesz új kakukkos feladatsor?

20. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Az nem lehet, hogy az első sor LM, azaz 950?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.