Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Baby, arra most nincs szükség...Pletykálkodunk :p

iboly54, Dyny, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  2. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Lengyelország ? :)ott él a barátnőm , de szeretném ha az lenne

csio70, iboly54, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, értettük, hogy a 830 az 100+730
    De az eredeti kérdés az volt, hogy Te bent maradsz vagy kiesel? Erre mondtam, hogy aki reálisan lövi be az alját, az bent marad. A gratuláció attól még jár és a végén is ott akarunk látni a listán.:)

Nem hallottunk semmit.
    Igaz, hogy a spanyolok elkezdték a találgatást a jós egy hozzászólásából kiindulva, de szerintem nem jó irányba mentek el. A hozzászólás lényege: az álmában látott kétszínű madarat felébredve sóval és kenyérrel köszöntötte.
    Erdőbe nem csak mi járunk.:)
    Előbb a kétszínű zászlóról Ukrajna ugrott be nekik, aztán azt találgatták, hogy hol kínálják a vendéget kenyérrel és sóval - többek közt Romániában.

Az a pénteken kezdődött szlovák fórumjáték, aminek betettem a linkjét.

Én is, én is!:D Minden álmom egy Ferrari.:D
    Ezt muszáj elmeséljem.:) Valamelyik évben befordultam az egyik kis utcába s ott parkolt előttem egy Ferrari. Igaz, hogy nem piros, hanem fekete... de azért csak Ferrari. Szétnéztem, nem látott senki, gyorsan előkaptam a telefont, hogy képet készítsek. Úgy el voltam foglalva, hogy észre sem vettem, hogy a tulaj megjelent mellettem... azt hittem, elsüllyedek szégyenemben miközben hebegtem valamit, ő meg csak mosolygott. Gondolom, hozzá van szokva, hogy Romániában mindenütt megcsodálják, de nekem akkor is ciki volt.:eek:
    Jövőre viszont Olaszországi kirándulás van tervbe véve, érintve Maranellot is... na meg a Hungaroring. Az idén akartuk megnézni nálatok a futamot, azóta is bánjuk, hogy kihagytuk.:cry:

Tényleg nem mindennap kell ennyi szupertrágya, de 2 nappal a macskás után jönnek a Nublonok.

Utoljára szerkesztett: 4.8.15
    -kaktuszable-, iboly54, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás! :)
    A szélrózsa melyik irányába keressük a barátot? [​IMG] Azt hiszem elég nagy a választék...:)
    Tőlünk délre még nem szerepet ország eventben. Esetleg arra?:)

iboly54, Dyny, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  5. doomsday

doomsday Haladó

a barátokat nem kell keresni. azok jönnek magugtol
    általában a közelben vannak, ha segitség kell hamar jönnek.

iboly54, Dyny, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jónás nem és nem akar válaszolni - nekem sem :cry: Nekünk valahogy van egy olyan kapcsolatunk (Jónás és köztem), hogy a párbeszédeink kissé egyoldalúak, de megértjük egymást xDxDxD

Ne érezd cikinek, biztos tudatában van, hogy Ferrarija van ;) Itt csak ámulok, milyen kocsik figyelnek az utakon...:sleepy:
    Nem mondom, egy Lamborghinit sem utasítanék vissza...olyan gyönyörűek!!!:)

Nem tudom....voltam a Hungaroringen..40 fok volt, kétszer rosszul lettem, sehol egy árnyék...Oké, nem VIP-ben ültünk, egy kanyart láttam be, meg a 300-al süvítő autókat, amiből ki nem vetted, melyik volt, ki, hol tart..A hangjuk az tökjó volt..Voltam a boxutcában, de én ekkora tömegnyomort még életemben nem tapasztaltam...Egy gombostűt sem lehetett volna elejteni...
    Azon kiakadtam, amikor megláttam, hogy pici gyerekeket is kihoztak az 50 fokba...:oops:

iboly54, Dyny, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  7. capella2004

capella2004 Junior szaki

Üdv Jónás!!
    Üdv mindenkinek!!

nem olvasta ,látta vagy hallotta valaki ,valahol,hogy estleg nem lesz mostanában Turbó malom ,mert lejárt és jó lenne venni megint.
    minden eventhez bedobnak ilyen-olyan keverést,nagy segítség lenne......ha lenne.

8. doomsday

doomsday Haladó

már csak az a kérdés hogy csillag? csp? gazdaköri küldetés? event nyeremény? nublon nyememény?

9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Azta..!!!!

sziszi1965, Kukackukac, hablaty és 6 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Már megvolt a helyes megfejtés, csak ki kell választani:)

CsakJucinak12, times84, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Mindig ezt csinálod!!!!!! Nem éri!!!! xDxD
    Még mindig angol mellé tenném a voksomat...fogalmam sincs, miért...

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Úgy legyen!:D
    Tudom, mi mindig mindet tudunk, csak nem látjuk...a fától az erdőt:D Megyek visszaolvasni, mert Egyiptom nem baráti ország (azt hiszem) Talán a Lengyelország lenne a jó?...;)

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  13. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Egyiptom?

Dyny, hablaty, Andersen-farmer és 7 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ne izélj márxD.
    A megfejtés eddig is tudott volt... csak játszottunk a tűzzel:p. Ha nem olvasol a sorok között..;):):).

Dyny, hablaty, Coff66 és 5 más kedveli ezt.
  15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Várj! xD
    Kérlek szépen, öttusáztam. Egyik kezemmel sütöttem a kínai szezámmagos csirkéket, egyesével, másik kezemmel mosogattam, a harmadikkal csekkoltam, mi történik a farmon a növénnyel, a negyedikkel írtam a fórumra, az ötödikkel énekeltem a konyhában, a hatodikkal teregettem, a hetedikkel álmodoztam a Lamborghiniről, meg Nóci Ferrarijáról, a nyolcadikkal szurkoltam a TOP-osoknak, a kilencedikkel baglyoztam Veled, a tizedikkel felmostam. xDxD
    Én semmiféle tűzzel nem merek játszani, de ezt meséltem már xD
    Szóóval, szánj meg, kérlek, és vágj hozzám egy baglyot, hogy kitisztuljak! ;) Köszönöm! :)

Kriszti, -kaktuszable-, iboly54 és 14 más kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Majd akkor, ha Jóni Bá rábólint. Addig szülinapi bulizunk...

Dyny, Kukackukac, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jóni Bát láttam, bólintott a bagolyra :pxDxD
    El ne hidd! Nem láttam, nem hallottam semmit, vissza kell olvasnom- figyelemmel. ;)

-kaktuszable-, Dyny, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  18. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Nublonoknál lesz változás a nyeremények táján?Lehet valamit tudni erről?

Dyny, wiktorka17, hablaty és 2 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen lesz - időnként cserélődik a lista.
    Lesz, akinek jobban fog tetszeni az új ;)

bakfis, -kaktuszable-, times84 és 14 más kedveli ezt.
  20. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Ide várhatjuk főnyereményként az új tojást? Vagy az ennek az eventnek a kapcsán lesz megvásárolható FA-ért?

hablaty és Pug kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.