Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszi, akkor beírok. Nem szeretném törölni egyiket sem, csak reggel nincs időm elolvasni, délutánra meg elfelejtem mert már nem mutatja hogy még nem olvastam el.

kukac42, sziszi1965, Coff66 és 3 más kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

@wiktorka17

Szia!

Politikai tartalom miatt töröltem írásodat.

Anélkül, hogy megbántanám a kollégát: előbb mindenki a saját háza táján söprögessen... Azt hiszem, az elmúlt hónapokban tapasztalt vihar bebizonyította, lenne tennivalója...

Utoljára szerkesztett: 11.8.15
    genka53, Kukackukac és wiktorka17 kedveli ezt.
  3. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

Attól, hogy a madár ott ül az útjelzőn, attól lehet lépegetni a területek között, csak a tábla alsó felére kell kattintani.

times84, Dyny, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Értem én de amikor sietsz akkor nincs időd milliméterre kicentizni hogy éppen hova kattintasz. Beírom az ötletesbe, hátha meghallgatásra talál. Engem zavar. Feláll az összes tollam amikor meglátom.

Dyny, kukac42, Pharmer500#2 és 7 más kedveli ezt.
  5. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Sziasztok:)

Jónás bá hozott új képeket:)
    Melyik eventhez fognak tartozni?

6. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Megértem a törlés. Épp a vihar miatt keresgélik az utat. Felfogható egy segélykiáltásnak!

Momsza, sziszi1965, Coff66 és 3 más kedveli ezt.
  7. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

azt néztem én is, hogy mi az a sok farmarany ? Adjuk vagy kapjuk a tenyésztőshöz ?

sziszi1965, alpha58 és Kukackukac kedveli ezt.
  8. szsanci

szsanci Fórumszaki

Konkrétan melyik képekre gondolsz?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.8.15
  9. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Bocsánat, de nem voltam aktív. A neonokat feszegettem a 7862#, de nem tartottatok velem a dzsungelba;)xD

sziszi1965 és Coff66 kedveli ezt.
  10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Gyere nyugodtan xDxD:inlove:
    Én pedig elbújok a hátad mögé, hogy ne is lássam őket xD

Az én utolsó kitehetőm még várat magára, de van időőőő ;)

Dyny, Tavirózsa, Csöpi02 és 9 más kedveli ezt.
  11. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

A tenyésztőshöz a tyúk, nyúl, kecske van a képen!
    Az arany meg jutalom lesz valószínű!

Dyny, Csöpi02, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  12. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Köszi:)
    A pipi elbújt ezért nem voltam teljesen biztos benne;)

Csöpi02, wiktorka17 és Kukackukac kedveli ezt.
  13. vblanka28

vblanka28 Haladó

kár hogy nem lehet valami pontosabbat tudni... milyen szintű tenyészállat kell?

Kukackukac kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Dyny, Tavirózsa, kekmaci75 és 15 más kedveli ezt.
  15. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Utoljára szerkesztett: 11.8.15
    times84, Dyny, Tavirózsa és 11 más kedveli ezt.
  16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Felhő: alap probléma már mindenből ez folyik, pedig mikor bekerült úgy nézett ki ez valami ritka így értékes dolog lesz. A ritkasága ma oda esik, hogy nem lehet megszerezni csak eventen, de úgyis "csak" TP/BTP a legtöbb amit ad így ha kihagyom alig vesztek valamit. A felhők valójában akkor lettek volna értékesek ha "kizárólag" olyanok lettek volna mint az éréscsökkentők, no ott lenne respect a felhőnek.
    Nublon: igen az a baj, hogy beszuszakolták a felhőt és megint van aki 5-10 akcióból megszerezte másoknak meg ez többszörösébe is belekerülhet. Itt kizárólag a felhőről beszélek maga a nyereményekért való játék már mindenkinek a maga elhatározása lenne.

A felhősor maradandó ezért hajt rá mindenki így azonos akármibármiért kell(ene) hozzájutnia mindenkinek mert event esetén ez lenne a fer, a többi mulandó mert elfogy de arra mindenki maga döntse el, hogy hajlandó-e beáldozni a szükséges dolgait tudva a "random" osztja majd ki neki.
    No látod, ez itten egy probléma. Az event így jó mert neked megvolt a szerencséd, akinek meg nem az az "Ő" problémája. Mi lesz ha az ilyen eventmechanika marad és a következőktől fordul a dolog és neked oszt rosszul a "random"? Előbb utóbb kiderül mégsem olyan jó az eventmechanika csak akkor már nehéz érvelni ellene, mert jogosan mondják sok event ment már ezzel eddig miért volt jó?

Kriszti, Dyny, Magdusnéne és 5 más kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Teljesen egyetértek,gang nélkül nem is érdekes a játék.Akkor kimehetünk a kertbe /a valósba/,és a kapanyéllel társaloghatunk!Miért kell a játékon belül egy külön +negatívas" játék.Rég csak közvetlenül előtte tudtunk meg mindent,mégis élveztük.Most el vagyunk kényeztetve,ez sem jó?Hivatásomból kifolyólag türelmes ember vagyok,de a Modiknak csak jelenthetek.
    Juj,ennyit sosem írtam még!De inkább heherészni szeretek az eszmecseréken,mint lelombozódni!

taga1, csio70, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  18. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Csöpi02, Andersen-farmer, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  19. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Dyny, Csöpi02, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  20. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Remélem elég cinegés lesz a válaszom;)
    Az ebédhez szükséges dolgokat teszed bele a kofától való távozáskor-ha most megnézed, akkor láthatod a színeket:)

Csöpi02, sziszi1965, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.