Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már éppen ideje volt ... Túl sok volt már rá a panasz ;)
    Úgy legyen :) Bár én egy kis iskola kezdés miatti feszültség levezetésnek is szívesen venném ...;)
    Hát elég hosszú program ... De megéri ;)
    Én sajnos nem tudom meglátogatni a cicust .. mert nekem nincs ;)
    Csilláról 100 éve nem hallottam ... Azért jó tudni , hogy legalább veled szóba áll ;) Üdv néki ...

Kukackukac, Dyny, Csöpi02 és 10 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Arattam én is. Az óvatoskodással 15 percet csúszok az esti aratással, de most nagyon elégedett vagyok.
    A macsesz 14280 BTP-ot adott. Ez nem rossz, még 24 óránként sem. Azt hiszem, a felhőn aktiválhatók voltak az ilyen olyan fákra ható bónuszok, így a Bahamán 111590 BTP-ot arattam az XXL-es fákról, a Kincses szigetről a cicus tépéjével együtt 230341 BTP jött össze, ez összesen 341931 BTP a felhők nélkül. Ma aratom még egyszer a fákat és a Kincses szigetet is, természetesen már a 40% és a fákra ható bónuszok nélkül.
    Tetszik.:) Egyre hálásabb vagyok Jónásnak és azoknak, akik rábeszéltek az indulásra.:D

3. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Azt esetleg tudjátok,hogy hanyas szintű állatok kellenek majd a neon ólak megszerzéséhez? próbálok visszaolvasgatni de számomra annyira gyorsan váltakoznak a témák,hogy nem igazodok ki rajta :D

Dyny, hóóvirág, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Talán, ez nem igényel nagyobb volumenű előkészületeket mint a korall xD;)
    Kövezééés? Dehogy! xD Még úgy is gyűjtöm a csillagokat, mert... ha már jön az esőerdő, természetesen rögtön kell xD

Minél előbb kapnak a gyerekek egy új játékot/ egy másikat mint amit várnak/;) így egy darabig befogják a szájukat és nem követelőznek xD

Utoljára szerkesztett: 17.8.15
    Kukackukac, Dyny, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  5. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!
    Ismételten hatalmas gratula a top-osoknak, nagyon ügyik voltatok:)
    Elárulná vki, hogy a Coff által hozott képeken mi van? Sajnos nálam nem látszik:S
    Baby boom lesz vajon? Anélkül nem sok esélyem lesz a neon ólakra...

Jajj, és külön köszönet a vidám percekértxDxDxD

Adrián-Beatrix, Kukackukac, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

Jónásnál puhatolóztam már az érték szerinti beadásról, de azért nem merem bizton állítani, hogy így lesz.
    A szöveg szerint (by Sanci): mindhárom állatnál teljesítened kell az 5 tenyésztési szakaszt, mielőtt belekezdenél a hatodikba, és bezsebelnéd a főnyereményt. Ebből, meg abból amit Jónás mondott Dereretnek, arra következtetek, hogy nem 5-6 szintű tenyészállatot kell előállítani. Mivel a neonól a rózsaól után jön, úgy gondolom, hogy nem egy 100 szupertáppal teljesíthető eventről beszélünk. Meg aztán Jónás is olyasmit mondott, hogy pár óra alatt teljesíthető, ha több területen tenyésztünk.

Ismételten köszi! :D

A képeket én sem látom. Baby boom péntek estétől/délutántól lesz.

kekmaci75, Kukackukac, suba_klara és 19 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, én sem tudom, kérdezd meg a gazdájától, valószínűleg a fészekből próbálta áthozni a képeket:)
    100%, hogy lesz boom, feltehetőleg péntektől, erről énekeltek a cinegék.;)

Kukackukac, _Cygnus_, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem így lesz ... mert a Balaton mellett szeretnék ikreket tenyészteni ;)

Kukackukac, _Cygnus_, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  9. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Szép napot Mindenkinek!

Köszönöm a válaszodat!
    A tanár-szülő levelezést még nem értem, de "agyalok" rajta xD (talán nem kell dezodor?)

A válaszból nekem ez jött le: alsó tagozatos lesz a csapat, kis létszámú osztályba járnak és (talán) nem fogunk megizzadni. (de ez az utolsó feltevésem még nem bizonyított) :)
    Szia!
    A képet a fészekből hoztam. Jónás hsz-e :62. oldal, 1231-es :)

kekmaci75, Kukackukac, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  10. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Szivi, és köszi a választ;)

Ó, köszönöm, akkor vszínű láttam már, csak nem ugrott be:) De biztos ami biztos, megnézem újra:)

Kedves Coff66!
    Köszi, megyek megsasolom:)

Kukackukac, _Cygnus_, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  11. patakvera

patakvera Fórum félistene

Átadom!:) Jó nyaralást!

Kukackukac, Dyny, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  12. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Pár apró eltéréssel nálam is hasonló a menetrend.
    - Hajnali 5 órakor félálomba bekapcsolom a gépet, majd megrohamozom a konyhát, és feldobok 1 kávét
    - Rackónál kezdek a 20% TP reményében. (persze hogy nem ad olyat)
    - ezt követően, belátogatok a kerékhez ahol az első pörgetés után a pofámba nyomja a hírek ablakot >:( amitől persze nem látom, hogy mit pörgettem, de mérgembe fölébredek :mad: ha már ott az ablak, gyorsba elküldöm az ajikat a szomszédoknak, megnézem a megszerzett nyereményeknél, hogy mit pörgettem, és jöhet a második pörgetés.
    - Kirohanok a közben lefőtt kávéért, és jöhet a reggeli torna a felhőnél, ami abból áll, hogy 97x elvégzem a Klikk- Enter mozdulatsort, de mivel csak két kezem van, az egyik az egéren a másik meg a billentyűzeten, kénytelen vagyok egy-két kávékortyintásnyi szünetet beiktatni (már megfordult a fejembe, hogy egy szívószál beiktatásával szünetmentesíteni lehetne a dolgot) :D
    - reggelire bevágok egy csatnit, egy húsvéti lekvárt meg egy tavaszi koszorút, és megfejelem őket egy pinkivel,
    - majd, hogy ülepedjen a reggeli, végig szaladok a farmon és közben felébresztem a baglyokat, felverem a varjakat, megröptetem a sárkányt meg a táltosokat, és a végén lazításképpen megsimizem a cicámat.
    - Végre jöhet a várva várt aratás, ami nem hat rám megnyugtatóan, mert rápillantva az órára o_O jön a rideg felismerés :eek: hogy elfogok késni a melóból. Vad ámokfutásba kezdek a lakásban, és mikor ott állok a küszöbön indulásra készen, eszembe jut, hogy nem kapcsoltam ki a gépet. A koszos melós bakancsomba végigsétálok a szoba szőnyegen, hátrahagyva néhány száraz sárkupacot, kikapcsolom a gépet, és csikorgó kerekekkel elviharzok a kertészetbe ahol a való életben dolgozom, és a krizantém locsolása közben kipihenem a virtuális kertészkedés fáradalmait :)

13. v.bogi88

v.bogi88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Elmagyarázná valaki, hogy ezek mire jók és hogyan hatnak hogy ilyen "össze-vissza" sorrendben szedegetitek, aratjátok le? Sajna nem értem.
    Köszi a válaszokat!

Kukackukac, wiktorka17, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

A felhővel kezdek - Rackó után - mivel van olyan bónusz rajta, ami csökkenti a kitehetők érésidejét (varjú tojásokét is), plusz Tp-ot ad fák, kitehetők aratására. Utána következik a Tp bónuszt adó tojások aratása, hogy a cicust már megnövekedett Tp-tal tudjuk aratni. Normál esetben 4200 BTP-ot ad a TOP 1000 nyereménye, de a bónuszokkal együtt 14280 BTP-ot arattam ma róla.
    A rendes aratást csak a cica pereputty leszedése után kezdjük el, mivel mindenre ad plusz 40% Tp-ot.

kekmaci75, Kukackukac, genka53 és 22 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

[​IMG]Akkor megnyugodtam hogy reggel senki nem unatkozik.:)

icus08, Kukackukac, _Cygnus_ és 19 más kedveli ezt.
  16. patakvera

patakvera Fórum félistene

xDxD ÓÓÓ,hogy mennyire egyformák vagyunk!!xDxD

Kukackukac, Fatther, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  17. Momsza

Momsza Fórumprofi

Szia, emlékszem a kérdésre, de válaszoltak is rá Neked. Azért emlékszem mert én is írni akartam, de megelőztek.
    Megkerestem nem itt, hanem a Nublonosban tetted fel az űrcsiguszos kérdést (308-as hozzászólás ) gadget (310) és Gyöngy (313-as hozzászólás) válaszolt is neked.:p;)
    Úgyhogy hidd el a jó Gangos, úgy mint a Kisdobos, figyel és segíti bajtársait.:)
    Ne aggódj, ennek ellenére jó lesz az az űrcsigusz. Még ugyan nem tudjuk mire, de jó ha van, enni nem kér, így nincs rá panasz.:)

Magdusnéne, Kukackukac, _Cygnus_ és 17 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én használom, és örülök neki, hogy van. A bahás terményes rózsáim enélkül nem férnének bele a 12 órába (termékkel nem tudom az ólakat gyorsítani, nincs elég rekeszem, de ha lenne sem szakítanám meg a kedvenc lekváromat és koszorúmat):)
    Köszönöm, határozottan emlékeztem rá, hogy válaszoltam a kérdésre akkor, ezek szerint felesleges volt:cry: az írásom, bár lehet, hogy egyszer még farmerogirl is hasznosnak fogja találni.:);)

Kukackukac, _Cygnus_, Csöpi02 és 10 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxD Ez nagyon jó Ency!xD Ez a reggeli rituálé kb mindenkinél így működik:) én elmeséltem a munkahelyemen és páran úgy néztek rám, mintha nem lennék normális:) nálam annyi a különbség, hogy a párom kapcsolja be a gépet és főzi a kávét, a többi dettó;)
    Nem nagyon kaptunk választ arra még, hogy a neon ólaktól mit fogunk kapni, vagy csak én maradtam le:music:lehet hogy valami egészen rendkívüli lesz a jutalom? :) :music:Mondott már olyant erre Jónásunk, hogy ezt majd mindenki megakarja csinálni v hanyagolni is lehet:music: Szupertápot biztosan kapunk közben, na meg jön az akció is a mega tp-vel és a boom-mal együtt:)

Kukackukac, _Cygnus_, Csöpi02 és 17 más kedveli ezt.
  20. Morzsi0118

Morzsi0118 Járnitanuló

Szia
    Pár nappal ezelőtt olvastam Tőled,:) hogy aki 3 farmján megcsinálta a TOP 1000-t az farm függő,:cry:
    annyit hozzátennék, hogy állandó éjszakai müszak mellett nem nagyon lehet farmfüggővé
    válni, mivel a nappalt alvásra kell használni és igy kevés idő jut a farmra,:cry:de az event
    idején pont szabad voltam és kihasználtam, és beáldoztam 9000 szupertrágyámat.
    Cicás kitehetőért csináltam.:D Látom elégedett vagy a kitehetővel, én is és sajnáltam volna
    ha valamelyiken nem sikerül.:)
    További szép napot.:)

Utoljára szerkesztett: 16.8.15
    Kukackukac, _Cygnus_, iboly54 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.