Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszönöm! Élmény volt! :D:D
    Hasonlóak a lépések, csak én közben még a vizet is megeresztem a kádba.... még jó, hogy van túlfolyó a tetejéhez közel. Sőt én még a gangra is berohanok olvasni. Aztán ha Pharmer nem tudott aludni éjszaka és/vagy vmi fontosat akart közölni a gang népével, akkor bizony kihűl a kávé, kifolyna a víz a kádból. Na de olyan reggel nem lehet, hogy olvasatlanul hagyjak egy pharmeri értekezést bármiről.

Mivel nálam este van a nagyobb fa (mamut) aratás, én Rackót csak este szoktam oldalba lökni. Ennyivel több időm marad reggel.... mondjuk a fésülködésre. :)

Apropó gang olvasás: az a legjobb, amikor a villamoson ülve vinnyogva felröhögök vmin... :)

Fatum! Kár, hogy nem egy irányba utazunk. :) Biztos megbökdösnélek, ha meglátnám a kezedben lévő kütyün, hogy aratsz, vagy gangot olvasol. :)

kekmaci75, Kukackukac, kovacstne és 21 más kedveli ezt.
  2. szsanci

szsanci Fórumszaki

Igazából már én sem tudom, hogy miről van szó. xD :D Először azt hittem, hogy a homokváras képről van szó, de miután megnéztem a képeket, nem volt ott olyan. :D :D
    Ha azt veszem, hogy emelt szinten tanulok matekot, és csak úgy szedem elő folyton az új A/4-es füzeteket, akkor nagyon hamar itt lesz. xD :D

kekmaci75, Kukackukac, kovacstne és 19 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Most jöttem a moziból, mert kaptam új gépészt aki elég aktív (most még). Az volt a film címe hogy: hány cellát látsz a képen. Nagyon izgalmas film volt, ezért kétszer néztem meg xD

Kukackukac, kovacstne, Peszi2 és 18 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hát iskolája, diákja, tanára, tantárgya válogatja, na meg az iskolás életkora is messzemenően befolyásolhatja a füzetek teltségének fokmérőjét, de legyen igazad és tényleg gyors/vagy lassú(? nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb) legyen (ha már eszem, nem eszem kapok egy területet):DxD

Kukackukac, _Cygnus_, Csöpi02 és 10 más kedveli ezt.
  5. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Nekem azt nem tölti be:S Csak pörög vmi óra, de semmi...

Kukackukac, _Cygnus_, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Nekem is nehezen tölti be de kivárom és a végén csak beadja.

Kukackukac, _Cygnus_, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  7. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Vicces mennyire egyformák a reggeleink :) még a ".. mérgemben felébredek.. a pofámba ugró hírektől" is így van, addig kornyadozok, várom a kávém hatását, de a hirek hozza meg :D rögtön kipattanak a szemeim és még mindig képes vagyok rajta bosszankodni o_O A felhőt viszont egy kézzel klikkelgetem.....

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez a sorrend nálam is. Azért előfordul, hogy kerekkeréken is jön TP bónusz, akkor nyugtatgatom magam, hogy a holnap reggeli majd benne lesz. :)
    Ifjúkoromban buszon, villamoson, ha valaki rajtam kívül hangosan kuncogott, biztos Rejtőt olvasott. :D

Kukackukac, Fatther, macska49 és 22 más kedveli ezt.
  9. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok!
    Gratulálok minden TOP nyertesnek! Én sajnos nem vagyok köztük. :cry:Nem hajtottam, csak úgy csináltam tovább a magam kedvtelésére, az izgalomért, mit ad vajon a macsek. Ennek ellenére az utolsó nap kivételével végig fent voltam a listán mind két farmommal. Kb. 1300 (mamutfás) szupitrágyám bánta, amit az event kezdetekor a felröppenő gyártásra használtam el. Nem azért nem hajtottam, mert nem akartam a cicacsaládot, az nagyon jó lett volna egy macseknak ;), de sajnos egyik gazdatársunk elijesztett, hogy ellenőrizni fogják a nyertes farmokat. Korábban azt olvastam, hogy semmilyen kapcsolat nem lehet - még napi ajándék küldési szinten se! - a családi farmok között, emiatt nem mertem megkockáztatni, hogy elveszítsem a farmomat. Most utólag, hogy kiderült nagyon elnézőek voltak az ellenőrzésnél már nagyon sajnálom, hogy az utolsó napot kihagytam, nem ültettem egy plusz kört (16 cicaajándékkal maradtam le). >:( Szerintem nem vagyok egyedül ezzel és teljesen másként alakult volna a TOP összetétele mind két esetben; ha nem ijesztik el a családi farmosokat, illetve ha valóban megtörténik az ellenőrzés. Ezek után keserű szájízzel vettem tudomásul a bejelentést, :( de azért még egyszer gratula a nyerteseknek! :)

Utoljára szerkesztett: 16.8.15
    patakvera, B.Bea1968, szemike50 és 17 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    10 oldalt olvastam most egyhusztomba, és sok jó dolgot írtatok. Nevettem is,nagyon jó Veletek lenni!
    Ma tartottam a kisfiam szülinapját sok vendégünk volt és persze ide csak "lopva" tudtam feljönni. :) De megérte! :)
    Képzeljétek: esik az eső!! :)
    Holnap remélem többet itt tudok lenni!
    Jó pihenést kívánok Nektek!

patakvera, wiktorka17, B.Bea1968 és 26 más kedveli ezt.
  11. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Szia Szomszi, én nem mondtam hogy az egész kincsest kézzel szedem:D, csak a bónuszos cuccokat, felhőt ahogy Nóciék is irták később. De tény hogy lassan még ennyi dolgot is macera kézzel végig kattogni, kivárni, hogy hasson a bónusz, aztán neki esni. Én még bele szoktam férni, csak tény hogy minden aratással csúszok mindig kicsit, igy általában hétvégére már összejön annyi csúszás, hogy kimaradjon egy aratás a napi rutinból.

Látom tovább tart a humor hétvége:D:D:D ismét köszönöm nektek a vidám perceket

Akkor legalább a kérdező megértette a választxDxD Nekem ez a dezodor és homokozó már nagyon magas volt, mondjuk igaz a képeket én sem láttam. Most hogy igy utólag megnéztem, lehet még az sem segitett volna, hiába látom őket:p

patakvera, kekmaci75, wiktorka17 és 20 más kedveli ezt.
  12. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

1000 bocsánat :) Nem akartam senkinek plusz fejtörést okozni :)
    Sajnos abban még nem vagyok egészen biztos, hogy nem fogunk-e megizzadni :)

patakvera, kekmaci75, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Tudom , hogy nem Te mondtad, én csináltam kézzel azért írtam:D. Nem akartam tegnap este aktiválni a cicust, ezért kellett a kincsest kézzel learatnom:cry:egyébként a csúszással én is így vagyok, heti egy esti aratás már éjfél utánra kerül nálam is... de akkor nem aratok, hanem alszomxD:cry:xD
    Holnap a hivatalosból minden kiderül.. (meg a meteorológusok előrejelzését is érdemes figyelni)

patakvera, wiktorka17, B.Bea1968 és 15 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szerintem a holnapból holnapután lesz hivatalos:)

patakvera, wiktorka17, B.Bea1968 és 8 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

inkább hiszek egy jósnak mint egy meterológusnak :) szóval Jónás kiírás ráér kedden de eső lesz? :D
    Szeptemberi programról tudni valamit?
    Felteszem itt is a kérdést a fejlesztők annyira figyelmesek hogy a tenyésztős event után minimum 6 napunk lesz pajtát tölteni mióta játszok ennyi időnk nem volt. Vagy talán cserenapok lesz a tenyésztős után vagy az szeptemberbe lesz? :D mivel 5-6 hetenként szokott lenni április óta tehát beférne :D vagy esetleg csemete gözös vagy valami más lesz?

wiktorka17, B.Bea1968, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Csemete gőzöst hallottam? xDxD:inlove:
    Szeptemberben lesz hódtenyésztés, jól tudom? :sleepy:

-orgona-, wiktorka17, B.Bea1968 és 12 más kedveli ezt.
  17. v.bogi88

v.bogi88 Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Sajna nincs cica pereputtyom.

wiktorka17, B.Bea1968, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  18. Dyny

Dyny Fórumgróf

Azért vagyunk itt hogy fejet törjünk:)
    Igy már értem, de nem szeretném kipróbálni:)

wiktorka17, B.Bea1968, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

jó a hódot tudtam az pipa akkor vedd ki előle a csemete szót és akkor jobban tetszene

Dyny, wiktorka17, B.Bea1968 és 5 más kedveli ezt.
  20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nekem ez tetszik/tetszene ;)
    Meg lesz fáraó event, de azt nem tudom pontosan, hogy következő hónapban, vagy utána...
    Hol van minden pletyitudó? :)

Dyny, wiktorka17, B.Bea1968 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.