Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Dyny, -gyöngy-581, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  2. gyfa

gyfa Fórum hercege

B.Bea1968 kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

kovacstne, wiktorka17, B.Bea1968 és 3 más kedveli ezt.
  4. LongNight

LongNight Fórumgróf

És milyen könnyű event leszxD, 5 perc, se...:D
    Szuperek az ólak:inlove::D /vajon cserélhető lesz?:p/

kekmaci75, iboly54, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ettől az egytől nem kell féljek. 4 és fél év alatt egyszer sem kaptam se terménybónuszt, se Tp bónuszt a keréken. Csak akkor látogatom meg a kereket, ha Rackó jelez, hogy nem kapok több pörgetést, de semmiképpen nem aratás előtt.:)

Jó, hogy írtad. Már azt hittem, ennyire szelektíven olvasok, hogy nem vettem észre a kedves szomszédom kérdését. Úgy emlékszem, itt is kitárgyaltuk, hogy csak a gyűjtők veszik meg a tojást.
    Óóó, ha csak ez a baj, akkor segítek. Még mindig a tenyésztős event körül forgunk, nem tudjuk, hogy mennyi tenyészállatot kell beadni. Remélem, elég lesz már amennyit vettem.:D

Már tudom, hogy simán teljesítem 2 perc alatt az eventet.

Köszi Jónás!:D

Egész pontosan ezt mondtam:

Még most is fenntartom az állításom. Természetesen, ha azt mondod, hogy Veled semmi baj, elhiszem.

Én is azt mondom magamról, hogy csak a függőség határát súrolom, de a TOP alatt a család, barátok, munkatársam tekintete mindent elárult. :oops:
    Nem csak egy teljesen kívülálló vélekedik így, ha az vagy, akiről Pharmerrel említést tettünk, akkor tudod, hogy a kevésbé aktív farmosok is csodabogarat látnak bennünk - elég sokszor téma ez.;)
    Sőt azt is tudod, hogy egyik társunk házassága majdnem ráment a farmra - végül is a család mellett döntött az utolsó pillanatban... szóval nem teljesen alaptalanul tettem a fenti kijelentést.
    Amúgy is nem Téged neveztelek farmfüggőnek, hanem úgy általában mindnyájunkat... bizonyos függőség csak kell ahhoz, hogy valaki egy hétig éjjel nappal órára arasson, még akkor is, ha már elfáradt. A csevegőből világosan látszott, hogy a végén már nem szórakozásnak éreztük, már csak nem akartuk hagyni, hogy kárba vesszen az addig befektetett munkánk. Örülök a nyereménynek? - hát persze, úgy mint mindenki más.
    Normális, hogy azon a héten életem legfontosabb dolgának egy virtuális vacak megszerzését tartottam? - ezt a kérdést válaszolja meg mindenki magának, hisz egy idegen cselekedetét mindig jobban meg tudjuk ítélni mint a sajátunkat...

Sajnálom, hogy így döntöttél. Nem mertem megállni 400 siminél, mert attól féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolják magukat azok, akik elég macskajátékkal rendelkeztek, csak nem akartak bekerülni a TOP-ba az ellenőrzés miatt.:D Azért vettem tenyészállatot is, hogy tudjak még szupertrágyát szerezni, ha mégis meglódul az alja.
    Nem voltam net közelben az őszi TOP végén, de tudok olyanokról akiket még az event vége előtt kizártak, olyanokról is, akiknek esélyük sem volt az 1000-be bekerülni, mégis lakat került a farmjukra. Senki nem mondta, hogy ez most másképp lesz. Nem is értettem azokat, akik végig ott tartózkodtak az 1000. hely környékén, nagyon vigyázva arra, nehogy átlépjék azt a bűvös határt.:music::eek:

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok a kisfiadnak! Csak szép és jó várjon rá az életben!:)

Ismerős? [​IMG]

Őszintén sajnálom!:cry: Mindig ettől félek a kicentizésnél.

-skorpio1977-, kekmaci75, iboly54 és 15 más kedveli ezt.
  6. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

Ha nem tenyésztünk csak sima alap állatokat adunk be a következő mennyiséget kell szállítani:
    tyúk: 7776db
    kecske: 1730db
    nyúl: 2250db
    :)

macska49, iboly54, Dyny és 16 más kedveli ezt.
  7. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Mondjuk nekem ezzel a TOP témával kapcsolatban több gondom is van...
    Régebben, amikor indult nálunk a szolgáltató, mindenki egy IP címen futott a városban. Nem tudom, hogy azóta változott-e a dolog, de pl. a szomszéd utcában lakó kolléganőm, aki immáron nyugdíjas és ha ráér, de tudja hogy én nem, akkor rendezi a farmocskámat... Ő szokott nekem minden nap ajándékot küldeni, cserekor gyakran segítjük egymást... Vagyis akkor ilyen alapon én életemben ne próbáljak meg topba kerülni, mert tudom mi lesz a sorsom???!!!
    Vagy pl. mikor 2 hétig a barátnőmnél voltunk és mindannyian onnan farmoltunk az ország másik végén és küldtük az ajándékokat egymásnak, mert szomszédok vagyunk... Ez is kizárást jelent???
    Én még a játék elején regeltem, akkor nem voltak ilyen szigorú szabályok. Küldtük egymásnak a napi ajándékot, felröppenőt is...
    Akkor én már megpecsételtem a sorsomat?

times84, Kukackukac, mermeze50 és 3 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tyúk: 5400
    Nyúl: 2250
    Kecske: 2493

kekmaci75, iboly54, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  9. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Hm, talán még tudom is teljesíteni az eventet:) Legalábbis ahogy számolok, az ólakig eljutok majd:D

10. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Szintfüggő a beadandó?xDxDxD

kekmaci75, times84, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  11. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

Köszi Nóci hogy javítottál csak hirtelen felindulásból számoltam mikor kidobták az ismertetőt :p :D
    wiktorka: IGEN xDxD

kekmaci75, iboly54, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  12. FarmerFater!!

FarmerFater!! Utánpótlás-írogató

Hali

Számszerűen a következőképp :

Kecske : 64800 Csengőpengő értékben
    Nyúl : 54000 Csengőpengő értékben
    Tyúk : 45000 Csengőpengő értékben

Ezek az értékek nem az össz beadandó? Hozzá kell adni ez előtte lévő 5 feladat beadandóit? mert ha ennyi az össz ami kell akkor nem olyan vészes az event kell hozzá akkor kb 5 perc.

csopke1, -orgona-, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  13. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Ez CSAK a felhőhöz szükséges mennyiség ( csak a 6. szintek összesítése) - ha jól értelmezem!
    "A Paszuly felhősorát csak akkor kapjuk meg, ha mindhárom állathoz tartozó utolsó követelményt ebben az ablakban teljesítjük."

sziszi1965 kedveli ezt.
  14. FarmerFater!!

Köszönöm a választ de ez még akkor nem biztos hogy csak a felhősor beadandója lehet az össz beadandó is értelmezni így is úgyis lehet hátha valaki megmondja a tutit mert még így nem tudom milyen lépéseket tegyek a továbbiakban mert amennyiben csak a felhősoré akkor még egy kicsit rákel gyúrnom az eventre. Egyébként a felhősor nem ér annyival többet mint a neon ól sőt számomra akkor nem is annyira fontos a felhő.

Utoljára szerkesztett: 17.8.15
    -orgona- kedveli ezt.
  15. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Olvasd el az előző oldalon _Gygnus_ 8480-as hsz-ét! Én elhiszem neki.
    A lényege. alapállatokból ennyi kell:
    Tyúk: 5400
    Nyúl: 2250
    Kecske: 2493

16. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!
    Nehezen lehetne így is, meg úgy is értelmezni. Illetve lehetne, de ne tedd, mert csalódni fogsz.;)
    Ha megnézed az eventismertetőben, akkor világosan látszik, hogy minden állathoz 6 feladatsor tartozik és az így néz ki:

1. Kecskék beszállításához szükséges :

1, 7200 CSP értékben
    2, 14400
    3, 21600
    4, 36000
    5, 50400
    6, 64800

2. Nyulak beszállításához szükséges :
    1, 6000
    2, 12000
    3, 18000
    4, 30000
    5, 42000
    6, 54000

3. Tyúkok beszállításához szükséges :

1,5000
    2, 10000
    3, 15000
    4, 25000
    5, 35000
    6, 45000

A 6. feladatért (az összes teljesítése mellett) kapjuk meg a felhőt.
    Azért a számok alapján szerintem lesz mit tenyészteni és dolgozni az eventtel. Nem ingyen lesz az örömtanya :)
    (bocsánat, de Spanyolországban így néznek ki azok a "vendéglátóipari egységek"xD)

17. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Sziasztok!

Hát nem tudom. Tetszik az új event, tetszik a megszerzési procedúra és nagyon-nagyon tetszenek a nyeremények, főleg a neonólak. Viszont az nem tetszik, hogy lényegében kiszorítja a rózsaszín ólakat. Valahogy ez az, ami nem jött át sajnos nekem, feleslegessé válnak és lényegében várni kell az eventekre, hogy jöjjön a többi ólra is ilyen fejlesztés. Ezt már más is megjegyezte és igaza van..szerintem egy szintre kellett volna hozni a rózsákkal vagy megkétszerezni az idejüket. Magyarán mindkettő legyen jó (rózsa is meg a neon is), de legyen hátránya a másikhoz képest például: Rózsából csak 3 jön, de rövidebb idő alatt, a neonból 4, de másfélszer tovább tart). Így viszont offoltak mindent és a neon a legjobb. Hát mindegy, megszerezni megszerzem őket, kirakással még várok..a rózsák nekem kellenek.:)

UPDATE: Szeretnék kicsit változtatni a hozzászólásomon. Először is tanulság: TÁJÉKOZÓDJ! Utána írj. Na most, miután elolvastam jó pár dolgot kicsivel másabb már annak a bizonyos leányzónak a fekvése. Lényegében bővülünk. Szerintem senkinek se kell mondanom, hogy a Neonól jobban megéri, mint a Rózsa. Valamilyen szempontból biztosan megéri. Ez változó az egyes állatoknál. De jobb, kész. Ezek a neonólak a jövőben bekerülnek a műhelybe, tehát megépíthetőek. Várhatóan az összes állatra megjelenik. A csavar a későbbi megépítése és az eventen történő megnyerés között keresendő. Míg később, a megépítését busásan meg kell fizetned, addig itt néhány ezer csp-ért meg tudod nyerni. Ez azért nem mindegy. Nagyon nem mindegy, a BP részéről ez elég nagy ajándék. Tehát erőteljesen javasolt megcsinálni legalább a 3. szintig őket, mert fogadni mernék, hogy később ez a Neonól mindenkinek kelleni fog, de már csak drágábban tudja megszerezni.
    Akik hatalmas vesztesei az ügynek, azok a jelentős Rózsaól gazdák. Akiknél "hegyekben" állnak az ilyen ólak, azok kicsit szívhatják a fogukat. Hozzátenném olyan döntés, törvény, esemény nincs, ami mindenkinek jó lenne (persze fontos, ők is "csak" relatíve vesztesek! Mivel ők folyamatosan használhatták ezeket az ólakat, hatékonyabban bármely más ólnál, így azért megkérdőjeleződik a hátrány).
    Összességében pedig saját véleményem szerint ezek a Neonólak az utolsók lesznek. Ezt grafikailag túlszárnyalni..meglepődnék, ha lehetne.

Biztos vagyok benne, hogy kedves tollas barátunktól, Jónástól kérdezte már valaki, de őszinte leszek elfelejtettem. Ugye jól emlékszem, hogy péntek környékére várunk egy BOOM-ot?:) Ha igen, akkor válaszolni se kell, érteni fogok a csöndes "igen, így van kedves Bolgár"-ból.:D

UPDATE2: Kérdés a végére: szerintetek az állatok mellé később kapni fogunk terményeseket is Neonólként..? Maga lenne az álom.:D Gatyámat is ráfizetném a megépítéséhez, de kit izgat.:D

Szép napot!

18. FarmerFater!!

A feladatsorba beadandókat látom én is de ha nem az össz beadandó annyi akkor az 5. feladatnál nem éri meg tovább menni de attól függetlenül én is megszerzem a felhősort de csak azért hogy meglegyen mert a beadandókhoz képest kevés a bónusz amit nyújt

19. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Köszönjük szépen kedves macsek.

20. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Közben látom, hogy megnyitották a neonos csevegőt, úgyhogy itt "kikapunk" ennek a témának a feszegetése miatt :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.