Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szsanci

szsanci Fórumszaki

Pedig van egy csomó. :D
    Lehet, hogy meggondolták magukat. :music:

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jobbulást a picurnak. Ti sem fogtatok ki jó időt.:(
    Attól félek én is, hogy nagyon lehűlt a tenger. Pár éve mentem már tengerre egy hetes eső után, csak a fénykép kedvéért merészkedtem be a vízbe.xDxD
    Hozhatod Skalimacival is az interjút. Nincs tiltólistán a farmeramafans.

Nézem.:D De ne csigázz bennünket, mondjad, ha tudsz valamit.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia sanci!
    A próféta szóljon belőled:D, örülnék neki, ha ez a hír igaznak bizonyulna;):music:

Csöpi02, benedekbobe63, dalmata10 és 9 más kedveli ezt.
  4. hydra73

hydra73 Aktív író

5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Ha sikeresnek itélik a fogadtatást, akkor gondolom előbb-utóbb végig. De szerintem azért a friss tenyészetekkel, mint szamár, kaméleon, lúd még várni kell majd, mert azoknál a rózsaólak most még nagyon értékesek.

De hát a trágya nem is pajtában van...xDxDxD

Köszi. Én angolra forditattam az oldalt a guglival, bizva, hogy jobb lesz a forditás mint magyarra, de igy is volt benne néhány rész, ahol nem volt túl jó a forditás. A nagyja azért átjött:)

Valaki hozta valahova, mert emlékszem, hogy olvastam, de nem magamtól akadtam rá. De hogy hova, és mikor, na azt nem tudom.

Coff66, CsakJucinak12, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szép reggelt nektek!
    Arról van infonk már, hogy mi lesz az első szeptemberi event? Ültetős lesz?

Jónáááás! Megcsináááááltam! ;) 550M/22,5 :) 1500/2 :( A tapasztalatok érdekesek....

Coff66, Pharmer500#2, hóóvirág és 13 más kedveli ezt.
  7. kalimera75

kalimera75 Járnitanuló

Lehet tudni valamit hogy miért tűnt el a szarvasgomba a piacról nálam? A darabolt fa ára meg felment 4 ezerre,vajon miért?

Csöpi02, Dyny, dalmata10 és 5 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Feltehetőleg a következő eventekre készülnek a terményekkel a gazdák, megindult a felvásárlás. A pletyik szerint jön a fáraó event és a hódtenyésztés szeptemberben. Ez csak az én tippem..:);)
    Gratulálok:).

Coff66, Csöpi02, hóóvirág és 12 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

darabolt fa az a hódtenyésztés miatt a szarvasgomba meg a levesbe megy sztem. Azaz nem tudom hogy máshoz kéne.

Dyny, dalmata10, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  10. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Csodaszép reggelt Mindenkinek!xDxDxD
    -Holdfény- Babának jobbulást!:inlove::p
    Csatlakozom Nócihoz, tegnap későn próbáltam informálódni más tájakon, de semmit nem találtam én sem az interjún kívül:oops:
    Rudolfbeer! Gratulálok!:inlove: Az elégedetlenkedőknek ajánlom elolvasni, ha ezt mindet megtették és megteszik, még mindig ott lesz az idő, mint fontos tényező;), akkor már csak azt kell leküzdeni:wuerg:
    Zsu! Gratulálok Neked is!;):)
    Észrevettétek, hogy két napja szinte senki nem reagált Apó képeire? A hírek felületen csábító a kép, de nem szeretem a változásokat:sleepy::wuerg: A birka fejekről meg nem nyilatkozott senkio_O Ő Rackó? Kell a térképen a hely, és Ő is költözik?

Coff66, icus08, Rudolfbeer és 20 más kedveli ezt.
  11. Szergej1972

Szergej1972 Járnitanuló

Sziasztok, igazából nem kell lefordítani:) Rudinál ott van a magyar verzió:) Ha van neki megfelelő hely, és megkéritek, biztos közzé teszi.

12. _Cygnus_

Sziasztok!

Zsu, itt is gratulálok Neked!:)
    Nagyszerű dolgot csináltál, nekem nem lett volna kitartásom ahhoz, hogy ennyi ideig egy területen eventezzek. Sajnálom, hogy 1500 pörgetésből csak kétszer jött ki a Tp bónusz... ilyenkor szokott elmenni a kedvem.:(

Én is Rackónak néztem a birkafejet. Ha egy kattintással elérhető lesz, akkor üdvözlöm a változást, mint a hírek estében. Annyit néztem már a forgó napraforgót vagy a talicskázó birkákat, hogy minden felesleges lépés megszüntetésének örülök. Remélem, hogy egyszerűbb hozzáférést jelentenek az új gombok, nem csak grafikai változtatást.
    Megint visszatérek a hozzászólásodra. Igen, azokat láttam és sajnálom, hogy nem lehet itt is megmutatni. De most valami olyasmire gondoltam, amivel a következő eventekre fel lehet készülni... nem találtam semmit.:(
    Nem leszek egy ideig - szerencsére eventmentes időszak következik, de vettem volna ezt-azt előtte.
    Annyira ürül a pajtánk mostanában, hogy engem nem nyugtat meg az hogy a fáraó event terményt, növényt, fatermést, állatot kér. Mégis mivel készüljünk? Néztem a szülinapi event ismertetőjét, 10-10 feladat tartozott mindegyikhez. Mennyi állatot jelent ez, 2000-et vagy 10000-et? - nem mindegy! Minden termény kell hozzá, milyen mennyiségben? Magasabb szintű farmok miket kaphatnak?
    Annyira sajnálom, hogy bekeményítettek és Jónás nem segíthet.:cry:
    Tökéletesen megértettem a macskás eventnél és a mostaninál is, de mindig ott motoszkál bennem a kétség, hogy mi van, ha félreértem.:oops: A magam részéről nem is számít, ha felesleges bevásárlást csinálok, de másokat csak halkan merek vásárlásra buzdítani. Azért a mostani eventnél nagyot kaszáltunk a tenyészállatokból.xDxD

A darabolt fa a szeptemberi hódtenyésztéshez kell, a szarvasgomba lehet a fáraó eventhez. Csak lehet, mert csak feltételezzük, hogy egyik ablak/oltár alatt termény lapul.

Köszi Szergej!
    Segíthetsz nekünk híreket hozni a németektől, ha ilyen jól beszéled a nyelvet s ilyen otthonosan mozogsz a farmeramafans oldalán.:D

kekmaci75, Coff66, icus08 és 19 más kedveli ezt.
  13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Ird meg lécciii , kíváncsi vagyok nagyon rá

Csöpi02, hóóvirág, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  14. hofeher

hofeher Fórumszaki

Csöpi02, Kukackukac és sziszi1965 kedveli ezt.
  15. Szergej1972

Szergej1972 Járnitanuló

semmivel nem vagyunk lemaradva hírek terén a németektől, kb. ugyanott tartunk, néha itt még gyorsabban is megjelennek, mint náluk.

Csöpi02, csio70, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Azt szeretném kérdezni:) Sziasztok.)

Hogy mennyire reális ez a Hódmizéria?:D

17. _Cygnus_

Szia!

http://farmeramagame.hu/

Van egy nem hivatalos, zártkörű oldal is, ami ritkán nyitja meg kapuit.

100%.
    Na jó, a BP fenntartja a változtatás jogát, így csak 99,9%.

kekmaci75, Coff66, icus08 és 20 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Nekem is ez a véleményem, olvasom mindkét fórumot, és a rajongói oldalt is. A német szomszédaimnak inkább engem kérdezek, mint én őket:), ez is azt bizonyítja, hogy jók vagyunk:). Remélem leszünk is még sokáig:):);)
    Szia Nóci!
    Közülünk Te érted legjobban azt amit apó cinegézik nekünk, mitől tartasz ennyire? A fáraó event sem lesz nehezebb, mint bármelyik másik event;). Nem parázod egy kicsit túl a dolgot? Ha azt akarják, hogy a kicsik is részt vegyenek rajta, nem hiszem, hogy kibírhatatlan mennyiségben kérnének, az meg, ha felpörög a piac mindenkinek jót fog tenni:)

Coff66, **Mazsola**, Csöpi02 és 13 más kedveli ezt.
  19. szsanci

szsanci Fórumszaki

Persze nem azokra gondoltam. Csak jelenleg ott tartok, hogy meguntam és semmi kedvem ebben a témában tovább munkálódni. De biztos csak az eső teszi, majd hamarosan írok pár sort. :D

20. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

szia !
    köszi a tanácsot de minden területre nem tudok tyúkólat kitenni , az egyik területen lúdólak vannak a bőröndbolthoz és a lúdtenyésztéshez , a másikon növényeket termesztek , így csak egy területre tudok egyéb ólakat kitenni de itt felváltva megy a kecske , nyúl és tyúk a tenyésztéshez az event miatt . sajnos nem volt elegendő készletem sem az alapállatokból sem a tenyésztettekből , így kénytelen vagyok magamnak megtermelni és kitenyészteni , mert CSP-t nem akarok áldozni rá abból a kevésből , ami van :)

Csöpi02, Marika312, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.