Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

A fáraós vagy a lengyel eventhez keresitek a mesét, vagy a kétféle teliholdashoz, vagy a hétvégi titokfáshoz vagy az esőerdőhöz, vagy az őszi tophoz vagy a .... xDxD azt se tudom, hogy mihez kezdjek a farmonxDxD

csio70, wiktorka17, macska49 és 19 más kedveli ezt.
  2. Momsza

Momsza Fórumprofi

csio70, -skorpio1977-, wiktorka17 és 19 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Esetleg ültess valamit:)

wiktorka17, hangyácska77, mimi és 22 más kedveli ezt.
  4. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ezt elismerésnek vettem. :)
    Okés, felállítok magamban egy limitet, hogy ide is jusson, de nekem se legyen bajom belőle és itt is minden okés legyen.
    Köszi a részletes leírást! Próbálok ezek szerint eljárni, ha pedig megszalad a billentyűzetem, szólsz, hogy lassítsak. :)

csio70, -skorpio1977-, wiktorka17 és 21 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mi itt minden következő eventhez keresünk mesét: főleg a fáraóshoz és a titokfáshoz, ezek lesznek leggyorsabban:D;). Az esőerdőhöz nem fontos a mese a pletyik szerint csillagokért fogjuk megkapni, feladatsor nélkül (de lehet, hogy AB-ba fáj? kicsit még bizonytalan), a top még nagyon messze van sajnos, ahhoz nincs értelme keresgetni.. a kétféle teliholdas viszont még szóba sem került:oops:. A piac csak mától nyugodt, láttad volna szerdától... vasárnapig :)
    Esetleg próbálj meg egy faáru kereskedést nyitni, az mostanság nagyon menő elfoglaltság:)

Utoljára szerkesztett: 24.8.15
    wiktorka17, patakvera, Kukackukac és 17 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia dereret! Nahát.....de jó hogy megjöttél, már azt gondoltam világ körüli hajóútra mentél:)xD
    Én még cinegésen is alig tudok valamitxD:p minden estre hamar csináld meg a tenyésztős ( neonólas ) eventet, ami most van folyamatban. Nagyon cukik a neonólak:)
    A titokfás tiszta sor, az esőerdő nemsokára jön, úgy tudom csillagért, az őszi top odébb van. Lengyel eventről még nem is hallottam:music: a fáraós lesz az első v a telihold:music:Mindenesetre jó kis szeptemberi hónapnak nézünk elébe. Ja és gyűjtjük az erdőbe kukorinak ( magamnak is) a sátorozáshoz a darabolt fát;) ha jól emlékszem szaporítunk is, olyan fákat rágcsáló víziállatotxD:p
    Na most aztán lesz radírpók:music:xD

wiktorka17, patakvera, Kukackukac és 14 más kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

iboly54

Nem tudok idézni se láttamozni, mert a fórum nem engedi csak az írást :oops:
    A megbízottam;) minden eventet megcsinált, nekem csak a visszaolvasás maradt vagy maradna, ha nem órákig töltené be az oldalt. Takarítsak vagy tömeges a k/á/osz ?xD

wiktorka17, patakvera, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Nálam is ez van napok óta, a jobb sarokban egy fekete kisördög nem enged rendesen dolgozni:cry:xD
    nálam a takarítás sem hozott eredmény.:oops:

wiktorka17, Kukackukac, szemike50 és 9 más kedveli ezt.
  9. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok,ez kezd egy kicsit unalmas lenni,08.18-óta tapasztalom a hibákat a játékban,sajnos úgy tűnik nem tudtak ennyi idő alatt úrrá lenni a káoszon:(:(:(.De azért drukkolok nekik:D:D:D.

wiktorka17, Kukackukac, szemike50 és 7 más kedveli ezt.
  10. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Mintha Jónás azt mondta volna , hogy mesét jelölés nélkül is lehet hozni . Ha ez igaz , nem tennéd be ?

wiktorka17, Kukackukac, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Iboly:), de jó neked hogy tisztára mostad a sort. Egy bagolyban leírnád nekem is, hogy milyen mosószert használtál hozzá, mert itt nem lehet márkát leírni:D;) nálam még elég nagy a homály, elkelne egy ablakmosás:)
    Használjál rókát, az még mindig a legjobb, nálam nincs gond:)
    Szia!:)
    Jónás nem mondta, hogy forrás nélkül is lehetne mesét hozni, ezt hangzott el meseügyben:
    "Mesék időnként jöhettek - legutóbb nem. Most ismét igen!"
    "....ha van róla meseszöveg, amiben valami már szerepel név szerint, akkor az jöhet...." Ettől függetlenül én is örülnék a meséknek:);)

Utoljára szerkesztett: 24.8.15
    wiktorka17, Kukackukac, szemike50 és 11 más kedveli ezt.
  12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

wiktorka17, Kukackukac, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Szívesen hoznám, ha tudnám hol van, de én kacagó fej mellett írtam Jónásnak, hogy megvan a mese, mondhatja a tutitxD. Majd gyöngy hozza, ha újra megleli a mesét.-

wiktorka17, kekmaci75, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  14. maya

maya Fórumprofi

Azt hiszem mind, vagy majdnem, de nem egyszerre! hi-hi Meglátjuk az event naptárban, csak hoznák már!
    Lehet hogy nem győzzük kapkodni a fejünket annyi dolgunk lesz, mindenki megjött a szabadságból, kezdődik a suli, kezdődik az élet.
    Kezdődnek az őszi eventek.

wiktorka17, patakvera, Kukackukac és 14 más kedveli ezt.
  15. anita219

anita219 Fórum mestere

Szia.
    Akkor neked nagyon jó. :) Nálam hetek óta a kérdőív jelenik meg,amit rendszeresen kitöltök(eleinte 5-6-szor) de semmit nem ad érte. :(

wiktorka17, Kukackukac, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  16. iboly54

xDxDDrága Gyöngy!
    Én speciel vanish-t használtam az minden foltot kivesz, így nyomokban sem marad semmixD;) nekem azért tiszta sor, mert semmit nem tudok róla, még halvány célzás sem hangzott el ez ügyben napok óta:( csak feltételeztük, hogy az eddigiekhez hasonlóan titkosok termései és gyümölcsei jöhetne szóba, farmos és bahás változatban.:)Semmi konkrétum, talán sanci tud valamit segíteni. ;) A fáraós event négy ablakába is kell majd berakni dolgokat, de vajon mit és kb milyen nagyságrendben :music:ha olyan lesz mint a szülinapos :music: kell bele növény, fatermés, állat, esetleg még termény is :music:Annyi itt a megoldatlan rejtély az elkövetkezendő feladatokról, hogy nyugodtan indulhatok már most az erdei útra:cry:azért viszek magammal egy kutyust is, speciális kiképzésűt, ráérős időmben keresgélünk egy kis sz.gombát, most lesz a szezonja;)xD
    Várjuk a mesét :):inlove:
    Remélem nem szegtem meg semmilyen szabályt:music:

wiktorka17, patakvera, icus08 és 14 más kedveli ezt.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Szia Jónás, köszi a szabályfrissitést, átolvastam, nagyjából levettem mi az irány, nálam amúgy sem volt gond eddig sem. Az utóbbi időben lemaradtam itt a nagy cinegés barkóbában, úgyhogy szerintem én semmi esetre sem tudnék elkottyintani semmit semxD

Majd megbizható forrásomhoz fordulok, Kukori aranyba foglalt füzetkéjéhezxD

A fenti részhez szerettem volna csak annyit, hogy ebből nekem nagyon az jön le, hogy a többi fórum panaszai miatt lettek itt az új szabályok, vagyis valaki(k)nek szúrta a szemét, hogy hát "bezzeg a magyarok" (szomszéd tehen -effekt:oops:)

Amit egyfelől (meg)értek, hogy fairnek kell lennie a játéknak, másfelől viszont kicsit fájlalom, hogy ahelyett hogy arra törekedtek volna, hogy fejlődjenek fel jobb szintre a "hirszerzés"-ben, inkább szabályokkal, és limitekkel másokat szeretnének korlátozni:( Nah mindegy, mára ki is panaszkodtam magam ezzel:D

Valahol egyébként megértem őket, hiszen 1.5 hónapig Rudi gyalázott mindenkit a TP listán, most ugye a magyarok kisajátitották az első 2 helyet a TOP-ban, két éve az őszi TOP-ban is magyar volt legelől...Ez ugye nem járjaxD Rudi, skalimaci, ne hajtsatok már ennyire, mert itten mi nagyon reflektorfényben vagyunk a sikereitek miatt:D:D:D Az hiányzik még hogy steve223 is be kerüljön a milliárdos TOP10-be, pedig ha jól tudom ez a terve, és akkor jancsikáról már nem is beszélek, mert ő is oda fog kerülnixD

Rudinak igy akkor ezúton is köszönöm a magyar verziót, és viccen kivűl csak igy tovább, és skalimacinak is ezt üzenem8)

Szia dereret, végre előkerültél:) jó sokáig el voltál, fogtad a hátizsákod, és bebarangoltad Európát?:D

Szia nem kell ide ablakmosás:) Minden régebbi titokfából legyen 10 ezer a pajtában, az újakból meg 7-800 (kerti berkenye és társai), aztán ennyi:music::D

Egyébként Jónás azt hiszem annyit mondott nyaralás előtt, hogy nem érdemes vásárolni. Ez nekem úgy jött le, hogy vagy nem kell nagy mennyiség, vagy nem olyan lesz a nyeremény, ami megéri. Remélem, hogy ez igy most belefért az új keretek közé:)

icus08, wiktorka17, patakvera és 26 más kedveli ezt.
  18. progabi

progabi Fórum biztosa

Bagolyfogadásra én is jelentkezem! :) :D

wiktorka17, patakvera, Coff66 és 10 más kedveli ezt.
  19. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ha ennyire keresitek a mesét a fáraó eventhez, akkor jöjjön. :)

"Az állatok találkoztak Basztettel, a macskaistennővel, és azóta sem tértek magukhoz. Hihetetlen kincseket ígért ugyan, de feltételeket is szabott.

Úgy teljesítheted őket, ha a kért tárgyakat elviszed áldozatul az oltáraira. Basztet minden oltárán más áldozatokat kér, a gyümölcsöktől és állatoktól kezdve az eventtárgyakig, mint pl. papirusz, vízililiom, kincsesládák.

Ha inkább másmilyen áldozatot adnál Basztetnek, lemondhatod és frissítheted a feladatot.

Frissítés után meg kell várnod, amíg megjelennek az új tárgyak. A várakozást lerövidítheted a napórák segítségével – ilyeneket a barátaidtól is kaphatsz, de az istennőkosarakban is találsz.

Ha elvitted Basztetnek az összes áldozatot, a jutalmad megjelenik az oltáron. Ha mind a négy oltáron felajánlottál mindent, az összes jutalom a tiéd!"

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na, ne Basztet ki velem!:):pStílusosan akár fehér ártatlanságot is kérhetne áldozatul:)

csio70, icus08, wiktorka17 és 38 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.