Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Sanci, köszönjük szépen a mesét, :):), nagyon szép mese, indulhat az agyalás, arról, hogy vajon mit is kérnek a négy oltárra tőlünk..:)

wiktorka17, iboly54, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  2. progabi

progabi Fórum biztosa

Nézegettem a naptárt, és azon gondolkodtam, hogy a héten nem-e lesz-e valamiféle minievent a felhővásáron kívül? Olyan csupasznak tűnik így... :D

wiktorka17, iboly54, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  3. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Kukac, ez nagyon jó volt.xDxDxD

wiktorka17, Coff66, mimi és 11 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia kedves szomszi! Örülök, hogy kellő eleganciával kezeled a dolgot és elnézed, a foltos ablakomat, de engem két mélyen szántó ok is vezet arra, hogy tisztán lássak, ebből az egyik a gazdaköröm titoktalanság iránti vágya, ez a legfontosabb, a másik egy icipicit földhöz ragadottabb talán a piac lenne, de, az előző pár feladatsor sem rángatta meg a piacot, gondolom ez sem fogja sajnos.:):cry::)
    Ne kérd a sasokat, hogy ne szálljanak, mert ekkora kívánságot úgy sem tudnak teljesíteni...
    Szerintem meg igen is szárnyaljanak mindhárman Rudi, skalimaci, stve223 tiétek a lehetőség éljetek vele:), ( és persze jancsika is).:)

wiktorka17, kekmaci75, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Holnaptól tudsz a mühelyben neonólat csinálni:)

wiktorka17, Peszi2, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  6. progabi

progabi Fórum biztosa

Na persze, az aranyos állatkák meg csak úgy szaladgálnak hozzám... ;)

wiktorka17, Peszi2, kekmaci75 és 19 más kedveli ezt.
  7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Igaz lehet, hogy "savanyú a szőllő" más országok fórumlakóinak és ezért a szorongatás, de ha jól emlékszem addig boldogan vitték innen a híreket meg képeket míg tudták és a "cinegézés" nem zavarta össze a guglitraszt és az összefüggéstelen betűhalmazt senki nem tudta értelmezni. Így minden fórum átvette a "cinegézést" és nehéz lett a fórumok közötti hírátáramlást aktív nyelvismeret nélkül megoldani (mellékesen magyar nyelven ez halmozottan igaz). Mindenki elvárja a másik fórumtól az egyértelmű hírmorzsát, de saját fórumán meg kódolva írja nehogy másokhoz is könnyen eljuthasson...

wiktorka17, kekmaci75, Coff66 és 19 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Ha maradunk a mesénél, akkor állat, gyümölcs, kétféle eventnövény és felröppenő és be is telt a 4 oltár.
    Ha a terményeket, tenyészállatokat és növényeket most nem kéri a fáraós event, akkor kéri majd a Top! Nem hagyja V. megromlani a kamrábanxD
    Mégse jó a logikai levezetésem, mert miután megnéztem a születésnapit, ott a 4 féle /növény-állat-termény-gyümölcs mellé kellett mindenhova a kétféle eventes is, így a gyümölcsök és állatok mellé itt is kell még 2 féle valami, hacsak nem úgy kéári, hogy farmos gyümölcs-állat és szigetes állat-gyümölcs.

Utoljára szerkesztett: 24.8.15
    wiktorka17, kekmaci75, Coff66 és 15 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Nem tudom valahogy az van bennem, hogy felváltva kell beadni a pajtából és az eventnövényekből..az egyik felröppenő arra kell, hogy siettessük az időt, ha visszautasítjuk amit kér az oltárra tőlünk a feladat, ez a napóra, ha igaz.. Nekem nincs meg a négy oltár. A szülinapihoz is több minden kellett... :music:

wiktorka17, iboly54, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  10. achmed1122

Az már részletkérdés..:D

wiktorka17, Peszi2, mimi és 10 más kedveli ezt.
  11. progabi

progabi Fórum biztosa

de elég nagy részlet... :D

wiktorka17, Peszi2, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  12. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ha volt mese, legyen ilyen is. :) De mára ennyi.

[​IMG] [​IMG]

wiktorka17, Peszi2, kekmaci75 és 25 más kedveli ezt.
  13. achmed1122

Nem érted.:D az esély már megvan hogy megcsinálhatod és a rendszer engedi.:D ( Azért már ez is pozitívum )::D

Máskérdés hogy nem jönnek naponta aranyállatok a pajtába:D

wiktorka17, progabi, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  14. Dyny

Dyny Fórumgróf

Visszakerestem a szülinapi csevegőt, hogy próbáljak némi támpontot szerezni, és ezeket kérték:
    fatermés 7-8 db
    növény 100-600 attól függően hogy rövid vagy hosszú érésű
    állat 2-3 db
    termény 12-14 db

A csevegőben célzottan Pharmert kerestem, itt a kommentje, szerintem nézzetek rá, érdemes felfrissiteni hogy mi volt.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Ünnepeljünk-együtt-Ötödik-születésnap-csevegő.11940/page-73#post-162254

Nagyon jól összefoglalja a tudnivalókat. Bocsi Pharmer, hogy megint a Te tollaiddal ékeskedek, de nekem nincsenek ilyen jó kis összefoglalóim, ellenben itt a bizonyiték, hogy én szorgosan olvaslak, és még emlékszem is kristálytisztán minden (na jó, nem minden) kommentedre, és hogy hol keressem:p

Remélem ez elfér itt, mivel ez az egész pusztán találgatás, hogy hasonló lesz, és nyilván a változás jogát fenn tartják:D

Szerintem sem fogja:oops: A legújabbak már most is szép áron mennek, aki piacra termel, szerintem nem érdemes várnia, amig tartósan 4 ezer CSP körül lehet piacra dobni, addig érdemes mindenképpen. A többi meg nem feltétlen mozdult a múltkor sem, vagyis annyit biztos nem, hogy én kiáruljam a készletemet;)

A fent emlitett mennyiségeknek meg bőven elégnek kell hogy legyenek arra, hogy a küldit le tudd azon nyomban, hogy kijön, kivéve természetesen majd az új fák terméseit.

Ezért is irtam zölddel;) szárnyaljanak csak minél magasabbra, hátha húznak többeket is, és aztán legközelebb tényleg a magyarok behúzzák a dobogó összes fokát:D

Értem én, és ahogy mondtam is, végülis tiszteletben tartom azt hogy egyformák legyenek az esélyek, csak azt tettem szóvá, hogy a fejlődés helyett a korlátokat választották. De ez is inkább csak amolyan fejcsóválás jellegű volt. A magyar cinegézést elhiszem hogy nehéz guglizni is, mivel időnként már nekem is gondot okoz, hogy értelmezzem:D:D

És különben is jancsikának köszönhetően már tudjuk a következő tuti receptet: erélyi hérics és lótáp. Én most ebbe teszem bele minden pénzemxDxDxD

15. dereret

dereret Fórumőrült

A szerencsésebbjei valóban megúszták 100-500 növénnyel, de ne feledjük el azokat a gazdákat, akik nem is egyszer több 10 ezres búzát, salátát vagy több száz db-os tyúkot kaptak és nem volt "hessegetőjük."
    A szülinaposnál nem kért egyik feladat sem szigetes bármit-akármit, így ha maradok a mesénél, akkor igenis belefér a fenti logikai gondolat-menetem.xD Tyú de cifra lett ez a mondat!xD

wiktorka17, marutea, Coff66 és 13 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

A segítségeddel megtaláltam végre a szülinapi event leírását, (fél délután kerestem de ezek szerint rossz helyen:oops:) bár nem tudom, hogy mennyi értelme van nézegetni, de talán valamire jó lesz:)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/%C3%96t%C3%B6dik-sz%C3%BClinap-%C3%9Cnnepelj%C3%BCnk-egy%C3%BCtt.1189

17. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Szerintem, de tényleg csak szerintem
    az információ minden fórumon alapvető kellene, hogy legyen nem egyiknek is egy kicsit másiknak is egy kicsit oszt' ha összerakjátok akkor megértitek. Ne legyünk naivak minden 1 helyről való és ha "szivárgó" lenne akkor szerződésszegésbe lépne a delikvens és nem a RegyBulytól kapna szárnyakat xD.

Hát a búza-tyúktáp kombó végül is bejött neki hisz tegnapig 300csp/db volt ami nem csekély emelkedés egyik napról a másikra xD

wiktorka17, kekmaci75, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  18. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szerintem a hessegető csak időt spórolt, azon kivűl is lehetett újat kérni.

Update: megnéztem a leirást, amit gyöngy hozott, 2 óra volt vekker nélkül az újrakérés, az azért nem nagy idő kivárni senkinek sem;) Bár tudom Te kivétel vagy, ha jól emlékszem mintha az eventcsevegőben irtad volna, hogy beadtál mindent izomból:D:D De lehet már összekeverem valamivel.

Frissiteni jó, hogy megnézzük, hogy volt, ezért hoztam én is Pharmer kommentjét, amiben levezette, hogy miket adott be, és miket cserélt.

Én is ezt értettem a fair info alatt, hogy ebből mennyi valósult meg nem tudom, mert nem járok más oldalakra. Itteni hallomásból, mi igen csak szerencsések voltunk eddig.

És akkor a bájital bizniszt még meg sem emlitetted xDxD

wiktorka17, Coff66, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  19. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

ez az év hozzászólása !!! :D:D:D:D

wiktorka17, Coff66, kekmaci75 és 15 más kedveli ezt.
  20. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok ismét :) rég írtam erre - olvasni gyakrabban járok ide, ha ez így nem gond :)
    Örülök, hogy Jónás visszatért a jól megérdemelt vakációról :) no meg mindenki tudott így vagy úgy pihenni ezen a nyáron.
    Mostanában nagyon klassz eventekkel vagyunk ellátva! Épp esti mesének valót kerestünk a gyerekekkel, szsancinak nagy köszönet, mert meglett a mai:
    Azon tanakodunk viszont, honnan lesz majd papirosunk. A mesekosárban, amit Apó látott most este (mert bekukkantottam Hozzá is a szomszédba), ilyen nem szerepel. Más mesekönyvben is láttam hasonló szép meséket erről a cicaistennőről, ott olvastam, hogy négy szobrocskát fog kérni mindegyik zsámolyára, de a szobrok is darabokban kerülnek elő, a krónikásuk szerint 4 darabban. Itt a mesekönyv. (remélem, ez így még belefér...?). Négyszer járulunk majd mindegyik zsámolyhoz? Vagy legalább négyszer, de inkább még többször?
    Gyönyörű a grafika! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 24.8.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.