Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szép napot Mindenkinek!:inlove:
    Izgalmas napunk lesz ma, jön az esőerdő:) szerencsére elég jól elleszek foglalva 14 óráig, így nem kell folyton az órát lesnemxD
    Ne felejtsük el a ma kezdődő munkások akciót és aki nem vette még meg a nyári felhősort még 5 órán keresztül megteheti:)
    Már jöhetne az event naptár is;) Én beállítottam magamnak a szeptemberi főbb eseményeket, miszerint kezdjük a telihold eventtel, majd a fáraós következik, utána a tenyésztőst szeretném és a hónap vége felé.......valami lengyel eventet említett dereretxDxD:p

Persze közben lesznek mini eventek, mint pl a gazdaraktár akció xDxD
    Legyen szép napotok!

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Mennyi minden lesz szeptemberben is!:D
    Eventek, akciók, cserék, nem is beszélve a rengetek nyereményekről amit kapunk :D
    Nagyon várom már :inlove:
    Pszt gyertek csak közelebb unatkozom csak :p

3. dereret

dereret Fórumőrült

kihagytad a hódokatxD
    Azt hittem, hogy a mai munkásokkal megérkezik a felhős arató-bejelentés is, így arra is lehetett volna venni valami segédet, de nagy a csend. Bár Jónás írta, hogy külön-külön megvéve a brigád-tagok drágábban adják majd a felhős kaszást, mint majd haviba.
    Jónás ! A meglévő majdnem kétszáz /minden fajta/ régi kuponom is adja majd a felhőmunkást, vagy ezek nem, hanem csak a Hivatalos utáni kuponnyeremények ?

csio70, kekmaci75, kutyaszálló és 23 más kedveli ezt.
  4. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia! Sziasztok!
    Próbáltam visszakeresni jónás ez irányú utalását, de nem lelem:sleepy:
    Ott úgy emlékszem, azt írta, talán-gyöngy-nek, hogy a havi előfizetésben benne lesz, a kuponokban is, illetve a feladatokban nyerhető, azonnal induló munkásokban is. Lehet, odaát írta, nem tudom. :oops:

5. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Utoljára szerkesztett: 27.8.15
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

wiktorka17, patakvera, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A héten a napok rakoncátlankodnak.:)
    Javításra került a hivatalos közlemény.

8. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Sajnos egyet kell értsek :( Én nem szoktam elégedetlenkedni, örülök minden újításnak, eventnek, gazdakörinek, de ez egy kicsit csalódást okozott :cry::cry:

9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ezer bocs...és egy anyamedvexD nem kekeckedni akartam :)
    Úgy látszik tényleg ráncba kell szedni őket /a napokat/ :)
    Köszönjük szépen! :)

10. -Holdfeny-.

Hm .. értem ... és igazad van ;) De .... Ahhoz , hogy valaminek hosszú távon jó ára legyen a piacon .. ahhoz feladatsor kell ...
    A befolyt csp-ből én pl egyéb gazdaköriket próbálok finanszírozni ... amihez lehet pont Te dobod piacra a hozzávalót ;)
    Így mindenki jól jár :p Én pl a szántóföldi növényeket a piacról szerzem be ... Ha pont egy feladathoz kell több ezres tételben akkor bizony előfordult , hogy a legdrágább tételt is meg vettem mert ... Kellet :wuerg: azonnal ;)

csio70, kekmaci75, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hosszú távon csalódás ... de csillagügy miatt jó ez így is ;)
    ŐŐŐŐŐŐ izé .... Jó ez így szorzó nélkül ... :wuerg: Hiszen mínuszban a csillag állás nálam is ...
    Ezt gyorsan megoldom ;) De még mindig hiányos az őserdőhöz :oops:
    Vajon Varun tartogat nekünk valami jó erős bahás gazdakörit ? Sok állattal faterméssel és növénnyel ?
    Így hogy lesz hol termelni ... :eek: legyen hova is ;):music:

kekmaci75, wiktorka17, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  12. Originaldoll

Originaldoll Utánpótlás-írogató

Kedves Fórumosok!

Szeretnék Tőletek segítséget kérni!
    Majdnem a játék kezdete óta játszom megszállottan. Eddig munkaidőben is tökéletesen meg tudtam oldani a farmom aktuális dolgait, viszont munkahelyet váltottam így már nem tudok számítógépről farmozni. Ezért vásároltam egy samsung galaxy A7-es telefont és majdnem sírva fakadtam mikor nem töltötte be a farmomat adobe flash player hiányában, sőt azt írja az eszköz nem támogatja. Hozzáteszem amiatt vettem egy elvileg jónak számító telefont, hogy ne kelljen lemondanom a farmozásról. Ha valakinek bármi ötlete lenne, hogyan lehet mobilon keresztül farmozni vagy elérni, hogy betöltse a játékot, az könyörgöm segítsen rajtam!!!
    Tudom sokan most kiakadtak, hogy milyen hülye vagyok :D de gondolom vannak itt a fórumban még hozzám hasonló aktív játékosok, akik képesek éjjelente telihold eventkor felkelni és aratni egyet vagy hasonlók. :)
    SEGÍTSETEK!!!!LÉGYSZI!!!!!
    farmnevem: Originaldoll vagy ide írjátok meg mit tehetnék vagy akár itt is, csak oldjuk meg valahogy :) nem akarom abbahagyni!!!!! :)

És, hogy ne legyek off tudtok valamit a szüreti eventről? lesz idén az oscar eventhez hasonló termény bedobálós event? feltűnt, hogy a bahamás megrendelők feltűnően sok papagájtollat és bikinit kérnek. Hátha amiatt, hogy elég magas az értékük és szórjuk ki őket az event előtt.

Köszi, köszi, köszi annak, aki segít nekem.
    Remélem sok fórumos átérzi most a helyzetemet.
    További szép napot és jó farmozást mindenkinek!

Üdv: Originaldoll

csio70, Maryanne1, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  13. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!
    Sajnos én vagyok egy nagy szakmai zseni, de ezt a linket ajánlom Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-játék-okostelefonon.491/
    Továbbá -gadget- 7333-as (pletykagangos) hozzászólását ajánlanám Neked, valamint esetleg Tőle érdemes tanácsot is kérned ez ügyben.
    Azt hiszem legutóbb hóóvirág küzdött ilyen problémával, talán ő is fog tudni segíteni Neked.
    Remélem sikerül megoldódnia a problémádnak, mert teljesen átérzem a kétségbeesett helyzetedet.
    Ennek a gazdakörinek inkább csak vásárlásra ösztönzés volt a célja :)
    Nem tudja V. hogy mi enélkül is megvesszük a gyönyörű fáit? xD

Utoljára szerkesztett: 27.8.15
    kekmaci75, macsek., hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Coff, szép délutánt ! lesz fás-gazdaköri, olvaslak szorgalmasan Benneteket, de nem találtam. Ma jön, vagy holnap a FA-csomagokkal. Az őserdős nagyon várom, - és a fa-vásárlást is.

hóóvirág, wiktorka17, patakvera és 7 más kedveli ezt.
  15. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Ha hosszú távra gondolkodunk, jobban járunk az ól megépítésével. Ha csak simán nyulat vagy anakondát vásárol, az még nem befektetés, nemsokára újra piacra kellene mennie.
    Szia! 8986. hsz. :)

hóóvirág, wiktorka17, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

hóóvirág, wiktorka17, dereret és 5 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nekem ez nem tűnik annyira lazának;) mindenből 100 db kell igaz, de ezek a fák nem mindenkinél duplázódtak, több olyan is van amiből 1 van, a terméseik ára 3 ezer fölött van, arról nem is beszélve hogy másik gazdaköribe is kellettek és még az sincs teljesen kész.:pxD

gyfa, hóóvirág, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  18. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Áááááá, itt az akciós FA, mire vége a felhősnek... Pfff...

wiktorka17, szemike50, progabi és 5 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

S reméljük marad is még egy darabig ;)
    Jöhetne akár sima fák terméseivel is egy erős gazdaköri ;) mert egyenlőre csak a top szívja fel a termés felesleget a piacról ;)

wiktorka17, szemike50, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  20. Sunnnyfarmer

Sunnnyfarmer Járnitanuló

sziasztok. Csak nálam nem működik az esőerdő ? :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.