Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Frissítettél? Tölgyön kiváltva az esőerdő rúnája?
    Mondhatja, mert igaza van. A neon nyuszit csak sima táppal 3x lehet aratni, ez 12 db. nyúl. Most a piacon legalábbis nálam 800 csp. Event időszakában felmegy 1500- 2000 cspre is. Ha csak 800x12, akkor is 9600 csp. Ha a tápot kivonom, akkor is marad durván 8000 csp tisztán.
    Tudod, az a jó ebben a játékban, hogy te határozod meg a célod, a haladási tempód, a mit-miért-mikor csak tőled függ (no meg Varuntól). Sokan sokféleképpen játszunk, és ez így van jól. Én megértem a játékmenetét, a csp mindig jól jön.
    Te mit tűztél ki célul magadnak? :)

Nálatok is gyenge a fórum? 2 percet kell várnom, hogy elküldjön egy hozzászólást, vagy lapozzon.?

Utoljára szerkesztett: 27.8.15
    macska49, icus08, macsek. és 15 más kedveli ezt.
  2. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Marika!
    Bocsánat, de el kellett szaladnom esőkabátot venni, mielőtt az erdő megérkezett ;)
    Látom már, hogy Rózsika és Sziszi segítettek Neked(köszönöm Nekik) :)

macsek., hóóvirág, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  3. munkarabja

munkarabja Haladó

Nálam működik az esőerdő, viszont lenne egy kérdésem tudtok e segíteni a paszulyról összegyűlt 30 titokdobozom és 1 et kibontottam az összes eltűnt ez így normális vagy valamit elrontottam?????

sziszi1965, iboly54 és Kukackukac kedveli ezt.
  4. wancsybaba

wancsybaba Járnitanuló

Én is nagyon nehezen találtam meg. A szigeten van bal oldalt egy kis kunyhószerűség, ha arra rákattintasz akkor jön elő az esőerdő.

wiktorka17, Kukackukac, Morzsi0118 és 3 más kedveli ezt.
  5. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!
    Sajnos ez a "normális" működése. Így jártam én is. A szerszámok is ezen az elven nyitódnak. Van x db-od, de egy kattintással kiugrik az összes bohóc a dobozból. :p

macsek., hóóvirág, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  6. Sunnnyfarmer

Sunnnyfarmer Járnitanuló

Köszönöm a segítséget. a csillagok már ki lettek váltva. de én egy 3. szigetre számítottam. xD

hóóvirág, wiktorka17, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Hát ez aranyos. xD
    Esőerdő tele fával (ezeket legalább csak én tudom kivágni) én meg megyek dolgozni.
    További szép napot nektek, este jövök! ;)

icus08, hóóvirág, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia breki, szép napot mindenkinek!:)
    Azt hiszem, hogy én lemaradtam valamiről, vagy csak Te álmodozol? Kérlek szépen ha lesz időd írd meg, hogy én olvasok-e szelektíven, vagy Te ébredtél bilivel a kezed körül? Olyan jó lenne, ha jönne, de az utóbbi időben sajna még csak nem is emlegettük... Megérzés, látomás, sugallat, vágyálom:), megosztanád velem is?:)

szemike50, hóóvirág, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Pletyka:D bármi jöhet ezek közül, a 100% a hód tenyésztés. Viszont majd 1000% lesz mikor itt a kiírása :p

szemike50, hóóvirág, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  10. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Miért gondoltam azt , hogy az esőerdőt csak akkor lehet kiváltani , ha a kincse sziget már él ?
    Én ezt csak álmodtam , vagy volt róla szó ?

szemike50, hóóvirág, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Én kimondottan a kiemelt szóra (cs-vel kezdődik és e-re végződik:)) gondoltam... de remélem igazad lesz és bejön amit remélsz:). A hód már sínen van, arról nem kell sokat beszélni, csak a szokásos hozzávalók hiányoznak:D (tenyésztethetőség, szupertáp és a boom;))
    Szerencséjére a kisebb farmoknak, hogy csak álmodtad:). Bárki számára hozzáférhető, ha van szigete és csillaga hozzá;)

szemike50, hóóvirág, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Vadocka ! szerintem összekeverted a Bahával - arról írt az ismertető, hogy a Bahából kell lenni kiváltva, akkor lehet megnyitni az Esőerdőt. (van olyan, hogy ébren-álmodunk, velem is előfordult már, aztán felébredtem).
    Sziszi - köszönöm szépen a segítséged - Coff és Rózsika- köszönet felétek is !
    Esőerdő berendezve, most ébredtem tudatára, hogy mennyi fám van, amik eddig a pajtában "száradtak". Nagyon örülök a területnek, mert .... mert örülök. Kincses mind az öt része kiváltva - telepakolva - remélem mire jön a Korall, lesz banánom is kellő mennyiségben.
    Abban kérnék szépen tanácsot - nincs kiváltva az ördögcérna, pitomba, acaipálma,- vajon a majd vásárolható csomagban ezek várhatóan benne lesznek ?

lári-fári
    Mit kell érteni az alatt, hogy

"Kincses mind az öt része kiváltva"
    A kincses öt részből áll, ezekhez gazdaköri feladatok vannak, "végig-szaladtam" az ezüstökön, és mindegyiknél csak az 5-iket fejeztem be, hogy megkapjam a következőt.

Utoljára szerkesztett: 27.8.15
    csio70, hóóvirág, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  13. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Hát ez a neonól egy elég hosszú befektetés:D:D Az én piacomon a húsvéti nyuszi most hiánycikk, de a repülős ára 12 milla, ebből kiindulva azt mondom, hogy 20 alatt nem úszom meg. Ez azt jelenti, hogy ennyi a befektetett tőkém.

A számitásodat alapul véve, legyen 2000 profit egy nyuszin, ami azt jelenti, hogy 10,000 nyulat kell legyártanom a neonólammal, hogy visszahozza a befektett összeget, ami napi 12 nyuszival számolva 833 nap. Kicsit több mint 2 év, és már vissza is hozta az ól az árát:D:Dés onnantól már termeli is a hasznot.

Lehet, hogy erre próbált célozni a gazdatársad, és annyiban nem volt igaza, hogy végeredményben lehet ezt befektetésnek kezelni, a kérdés csak az hogy kinek mi az elfogadható megtérülési időxDxD

Rossz álom volt:D

Breki lehet csak logikázik, és nem is rosszul;) Júniusban, és júliusban is volt az a bizonyos NAP, most viszont kimaradt, tehát elvileg akár jöhetne is, ha csak Varun nem gondolta meg magát:)

Hozzáteszem, én is várom, nem is kicsit:p

kekmaci75, icus08, szemike50 és 14 más kedveli ezt.
  14. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Bocsi, ha ostoba volt a kérdés de már olyan régen volt, most 264-es szinten vagyok és már elfelejtettem, hol is kezdtük.

szemike50, wiktorka17, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Rózsika! Nálam már kb egy hete ilyen és semmit nem javítottak, mert sokaknál jól működik, nem tudom mi lehet a baj
    Én még egyetlen dobozt nem láttam és nem is tudom hol vannak:(
    És sosem tudjuk meg mit kaptunkxD

szemike50, hóóvirág, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Ha rámész arra hogy "Használom" akkor az összeset bontja :oops: így "normális"

Ibolyom!

A váza ikon alatt keresd az elhasználódóknál :) ha bontasz, kiírja mit kaptál....

szemike50, hóóvirág, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Iboly, szép délutánt és Mindenkinek !
    A Titokdobozok a Váza ikon -Minden- alatt vannak, mindegyik egy ajándékot ad - egyszerre bontódik ki mindegyik, ha rákattintasz. Felugró ablakban értesít mi volt benne. A szerszámok pedig 100-asával bontódnak ki, tudom nem Te kérdezted, de ma volt ilyen kérdés, remélem elolvassa aki felvetette.

szemike50, hóóvirág, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia kedves szomszika!:) Nagyon szeretném, ha látnám élesbe a logikátok gyümölcsét:D:D, el sem hiszed, mennyire szívesen megkóstolnám azt a gyümölcsöt. Reménykedjünk benne, hogy lesz: [​IMG] Mondjuk valami ilyesmi:D...

Dyny, hóóvirág, Pharmer500#2 és 11 más kedveli ezt.
  19. patakvera

patakvera Fórum félistene

Nálam is nagy a hiány! Nulláról indultam délelőtt-most 150 csillagom van! Na de el is fogyott mindenem...:sleepy:...a többi 100-at kiszenvedem az hiszem nagyon!!!

Dyny, hóóvirág, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Megkérhetlek nekem ne írogass rejtvényeket cs az eleje e a vége! Inkább írd ki cseresznye xDxDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.