Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dyny

Dyny Fórumgróf

A jutalmas ábra nagyon érdekes, mert szerepel a "global" szó, ami azt sugalmazza, hogy valami közösségi feladat is lehet a hódoknál?

Jónás erről lehet tudni valamit?

A kép alapján olyan mintha az lenne, hogy a farmerama közösség (global) 75%-t teljesitett, és a szürke "reward" ikonok meg nyilván azt rejtik, hogy milyen jutalmakat kapunk ezért cserébe.

macsek., Mag-Anya, wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm drága hóóvirág:inlove::inlove:
    Kívánok Neked és Mindenkinek aki még itt van, Jónás Neked is Jó éjszakát és derűs ébredést!:inlove:

wiktorka17, Kukackukac, Marika312 és 11 más kedveli ezt.
  3. hydra73

hydra73 Aktív író

Szerintem azt sugallja, hogy ha a feladatot egy bizonyos százalékban teljesítetted, részjutalomban részesülsz, volt már ilyen nemegyszer. Vélemény?:music:

kekmaci75, Mag-Anya, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  4. Dyny

Dyny Fórumgróf

Lehetséges hogy igy van. Engem csak az a "Global" szócska zavar meg, mert az nálam közösségi játékra utal.:)

Igazából bármelyik is legyen, úgy néz ki hogy lesz valami csavar a szokásos tenyésztéses feladatokhoz képest, mert eddig nem volt jellemző sem az, hogy részteljesités, sem az hogy valami közösségi feladat lett volna.:D

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Tényleg érdekes, én a 75%-nál álltam meg picit...miért nem 100% ?
    A you ugye azt jelenti, hogy "te", de jelenti azt is, hogy "ti"..és ez után van zárójelben a global szó...tehát 75%-ot értetek el ti (globálisan) ?
    Nagyon nehéz úgy fordítani, hogy nem tudod, mit fordítasz xDxDxD Pletyi szinten sem :p És az angol nem ragoz, mint a német, ami szintén segítséget nyújtana...
    Meg miért írják ki, hogy vége az eventnek? Nem szokták...azt tudod magadtól is xD

6. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Már volt egyszer régebben hogy az összes játékos beszállítását számolta és úgy adott jutalmat mindenkinek lehet most is valami olyan lesz és akkor azért írja hogy vége az eventnek és mit nyertél mert a lezárás pillanatában dől el hogy pontosan mennyit adtunk be :)

7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nyugodtan írjál be egy piros pontot magadnak8)

8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Készüljön mindenki, mert akkor most közösen kell majd dolgoznunk8), ügyes megfejtés.:music:

Jónás, éjjeli bagoly lettél?:D És ha már itt tartunk, miért csak greta kapja a piros pontot?:cry: Mi is pont erről beszélgettünk előttexDxDxD, túl szelektiven olvasol:p

Jó sokáig kellett visszabattyognom hogy találjak valami hasonló eventet, ha valaki tud ennél frissebbet, akkor hozzon nyugodtan, én ezt találtam:

https://board-hu.farmerama.com/inde...zbe-borul-a-város-Ünnepi-varázslat-2012.2244/

icus08, meszimarsi, Kincső52 és 19 más kedveli ezt.
  9. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szép nyárutót Mindenkinek! Eszembe jutott a hódtenyésztéssel kapcsolatban, hogy milyen morcosak voltunk, amikor az ólakat vásároltuk, és hipp-hopp szinte minden 3. ólból hód++ bukkant elő! No most szépen ott aranylanak a farmon, és "termelik" a hódokat nekünk! Nekem a látvány is tetszik, nem csak a hozama!

macska49, csio70, Kincső52 és 13 más kedveli ezt.
  10. patakvera

patakvera Fórum félistene

Na igen...nálam is lett jó pár darab! Na de most végre hasznát is veszem!:D

Kincső52, Dyny, Fatther és 11 más kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ez mind szép és jó:D de a 44 db retró hód ++ picit sok nem gondolod?:D

Dyny, kekmaci75, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem nem megy az egekig a hód ára ....:music:Mert én bizony a piacról fogom beszerezni ... :wuerg:mert félek kirágnák az erdőmet ;)xD

csio70, Dyny, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  13. patakvera

patakvera Fórum félistene

Hűű a magam 30db-jával le is maradtam.8) Na de a piacra jó lesz nem?;)

Dyny, hóóvirág, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pont egy területre elég ;) Köréje néhány fa .. s még jól is laknak :pxDxD

csio70, Dyny, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Az összes megnyert kockámat V-nek adnám, ha megfejtené a fórum hibáját:)xD
    Már azzal is kiegyeznék, ha olvasni engedne bejönni, de néha 5 perc próbálkozás után sem jön össze.
    Jónás írta, hogy már mindent tudunk a Fáraósról. Mi is kell még bele a 2 növényen és felröppenőn kívül ?xD

Dyny, kekmaci75, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szép jó reggelt!
    Hú mennyit írtatok, mióta aludtam. Látom cseresznye téma lezárva.
    Képzeld Jónás! :D A sok parti pöri végre új célt adott a cserenapra nekem. Pörgettem vmi viszonylag értékes dologból olyan mennyiséget, hogy egy területet meg tudnék tölteni vele, de nincs mire rátennem. Az első 3 farmer, aki bagolyban megírja nekem, hogy vajon mire is fogok én vadászni cserenapon, kap belőle 1-1 db-ot. xDxD De tényleg csak bagolyban, mert nem szeretnék offolni!

A top-os találgatások érdekelnek is és meg is ijesztenek. Jó lenne, ha Jónásból vmit ki tudnánk szedni, mert már annyi minden szóba került, h kapkodom a fejemet. :oops: Jónás, én is kérdezek.
    Amit tudunk:
    - lesz top ősszel (talán azt is tudjuk, h nem szeptemberben)
    - pajtaürítős top lesz, ahogy pl. tavaly ősszel is
    - fontolgatják, h idén is változtatnak a beadható cuccok típusán (rezeg a léc a faterméseknél)
    Az utolsó pillanatig bizonytalan lesz, hogy mit lehet beadni, vagy előtte mondjuk 2 héttel már egy ilyen nagy volumenű event készen szokott állni a színfalak mögött?

Jónás, még vmi! Ismersz minket, sztem elég jól. A fáraós event teljesítése és nyereményei nekünk milyen kategória?

icus08, Kukori.és.Kotkoda, Dyny és 18 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia dereret!:) Nagyon szép reggelt mindenkinek!
    Véletlenszerűen, de minden: növény, állat, termény, fatermés.. Apó azt válaszolta tegnap nekem, hogy mindent tudunk...:D, na én ilyenkor szoktam az mondani hogy a tudás ott kezdődik amikor úgy érzem, hogy semmit sem tudunk:music: ezen kívül. De ha igaz a véletlenszerűség nem is fogjuk megtudni addig amíg rá nem kattintunk a feladatra, hogy mit kíván tőlünk az egyiptomi istennő...
    (Kérlek nézd meg hogy a foxod mennyire friss, lehet, hogy ott van a gond, sokszor javítgattak, alakítgattak rajta az utóbbi hetekben)
    Szia Zsu!:) Emlékszel rá, hogy 2014-ben mikor tudtuk meg, hogy a termények kikerülnek a TOP-ból? Félek tőle, hogy most is ez lesz a tendencia..:)

18. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Hát pont ezért kérdeztem....:( De én bízom a cinegékben..... Nem tudom, mondtam-e már, én kedvelem a "Rés a pajzson" című filmet is. ;)
    ----
    Már annyiszor akartam írni, de mindig elfelejtem: cinege(valahányas szám) nevű farmerünket pedig sok szeretettel üdvözlöm. Tudom, h olvas minket. ;)
    ----
    dereret: Ugyanezzel kínlódom hetek óta. Lassan elmegy a kedvem a fórumozástól. Telon olvasni tudok, de se írni, se "tetszikelni".

19. dereret

dereret Fórumőrült

Apó sokmindenkinek sokfélét szokott válaszolni mostanában, csak sehova se lehet vele mennixD, se pajtába, se piacra! xDLassan megérjük Kukori veszedelmétxDxD, hogy az eventnövények nevén kívül semmi mást nem fogunk tudni előre. Áshatjuk a gödröt a sátor építése helyett. xD Azt amit te is most írsz, azt már mindnyájan tudjuk, de ami engem érdekel, hogy előfordulhat megint 100 ezres saláta, vagy 50 ezres répa.. vagy ezek most nem. Terményeknél hasonló. Ha valamennyiből 10-en felül kér 1-1 feladat és a méz-tej-tojás nincs benne, akkor piac miatt ez az event bizony nem mellékes, mert a nagyoknak nem nehéz a passzolás, de vannak kisebbek és vannak fórumot-taktikát nem olvasók-ismerők, akik nem tudják, hogy passzolhatnak.
    Marad a hétfő és a hivatalos.
    Foxban a legújabb 40.0.3-as van, takarítás kötelező jelzővel ellátva és így is sakkozik velem a fórumxD

Kukori.és.Kotkoda, csio70, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem akartam feleslegesen ismételgetni semmit. A piac mozogni fog akár milyeneket fognak kérni, mert a kis szintűekből ha sokat kérnek, ott a megvehető tételszámmal lesznek gondok, a nagyobbaknál pedig "az nekem nincs, de neked van" elv fogja mozgatni (kereszt vásárlás, eladás) azt hiszem, remélem igazam lesz. Láttad a válaszokat amiket kaptunk... ennél több segítségünk nincs..apó nem válaszolt ennél bővebben egyikünknek sem, pedig próbáltuk:):oops::). Az eventismertetőben biztos benne lesz a napóra felhasználásának ismertetése is, reméljük mindenki elolvassa..

Utoljára szerkesztett: 29.8.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.