Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Meg tudnád mutatni azt a hozzászólást?
    (Bemásolod, linkeled, idézed... bármi megteszi:)

babahalak és farmer_puma28 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet, hogy ezek a kakukktenyésztés nyereményeihez kapcsolódnak? Ilyen "színek" ott szoktak előfordulni.
    Vagy az is lehet, hogy az új állandó gazdaköri nyereményei lesznek inkább? Kérdezem ezt úgy, hogy nem látom a szöveget, csak tippelek.

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    babahalak, szemike50 és LBetti kedveli ezt.
  3. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    babahalak kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Beshoppingoltam, hála Nektek megint elköltöttem jó pár milliót-.

Közben persze hűzigálom a strigulákat:
    Őszihez bevásárolva, pipa
    TOPhoz bevásárolva, pipa
    Állandó gkörihez bevásárolva, pipa
    A farmgazda pipa

Az árak ugyanolyanok voltak, mint 2-3 nappal ezelőtt.
    Nem is értettem, hogy az én piacomon senki nem olvassa a pletykákat se itt, se más nemzeteknél ?:oops:

Remélem a Kata által hozott pletyka a németektől nem Picassót fog kérni, hanem azt fog adni.xD

Kukori ! Vágod remélem Te is a centit ?!xD Össze-vissza veszek mindent, ma a termények és állatok után jó pár ezer magasabb szintú növényt is bedobáltam a pajtába, mert az rendben, hogy az eventeket hosszú érésúvel várom /szegfúvel/, de fokhagymát vagy brokkolit /a többiről most inkább ne/ akkor ültettem utoljára, amikor azok voltak a legnagyobbak.

AnkaFD, csio70, Pharmer500#2 és 5 más kedveli ezt.
  5. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Helló!

Ezt mire alapozod? 8) Mert elég kijelentő módban írtad, mintha tudnál valamit, nem csak tippeltél volna. xD

6. Bözse

Bözse Rutinos

Csak a saját buksim után mentem ebben, de kimaradt belőle a 'szerintem' vagy az 'úgy gondolom'. Bocsi nem megtévesztésnek szántam, csak már elég késő volt és közben még 1 sorozat évadzáró epizódját is próbáltam végignézni. De győzött az álmosság és maradt a pongyola megfogalmazás. Mindjárt átírom, hogy másokat ne vigyen tévútra.

LBetti kedveli ezt.
  7. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szeretném a segítségetek kérni

valahol olvastam egyik farmertársunk bejegyzését , hogy 1 aratásból kész lenne a TP feladat , de sehol sem találom rá a választ.
    Megtennétek , hogy segítetek benne ?

8. LBetti

LBetti Fórumgróf

Eventcsevegő, 189. hozzászólás.:)

csio70 kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

köszi :)

LBetti kedveli ezt.
  10. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szívesen. :)

11. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

A csillagok stimmelnek? S akkor 7 gazdaköri küldetés, bennük 10-10 szint vár ránk, szintenként a szokásos ezüst, arany, gyémánt feladattal? És a 7 küldetés lehet, hogy kategóriánkénti bontásban érkezik? (fatermés, szántóföldi növény, állat, termény, stb...)

12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Tegnap láttam Jónás számokbó álló hsz-ét...ez feladvány a javából...sokkolt ugyancsak..miii ez??o_O...de ahogy most olvastam Dyny gazda milyen zsenin oldotta meg..le a kalappal..ezért szeretek itt olvasgatni.;)
    Nem csp és nem tp az utolsó hatalmas milliós mennyiség...nem lehet hogy ezek sütikből és lekvárokból állnak...mármint az értékük...nekem mindig ez ugrik be..mivel ezekhez a dolgokhoz nem nyúlt még idáig a BP...és lehet ez most azért lesz nagy ajándéközön mert a beadandó dolgok fájósak lesznek...:D
    Kedves dereret...elmenék veled piacra....én semmi jót nem találok...nálam most eszméletlen magas árak vannak...amit tegnap vettem 3800-ért az most 16ezer...szóval nem merek kimenni.....:wuerg:

dereret kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A csillagos rész nem tudom, hogy stimmelhet, max ha a nyeremények közt is lesz csillag. De nagyoknak minek?
    Szerintem egy 7 részes gazdaköri feladat lesz, tehát 42 csillag összesen.
    Minek ment ennyire fel az ára? Nálam is emelkedtek egy kicsit, de csak pár száz csp-vel.

dereret kedveli ezt.
  14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Fehér ártatlanságnak..mindig adom be a virágkötöbe...és majdnem reflexből rányomtam:wuerg:meregettem a szememet..és elkezdtem számolni a nullákat...ez ennyi..szóval ezzel most jól lehet piacozni aki gyártja.;)

csio70 és Linden kedveli ezt.
  15. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziguska és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ááááá, nálam 6000 körül megy.

farmer_puma28 kedveli ezt.
  17. -vadocka70-

nálam a fehér ártatlanság olcsóbb , mint valaha , ellenben a húsvéti a tavaszi és a cukkinis rekordokat döntöget

nagyon kíváncsi leszek a kezdésre , már előre félek , hogy valamit elfelejtek :)

farmer_puma28 kedveli ezt.
  18. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Ismered a mondást,akinek nincs .....:)

19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon mellé:(

20. dereret

dereret Fórumőrült

Most alaposabban átolvastam a tegnap esti írásokat ill. a korábbi Jónás, Te és mások által hozott infókat a tapasztalt gazdák gazdakörijével kapcsolatban, és nekem az Ajándék a szigetről állandó gazdaköri jutott erről az eszembe.
    Az is 7 részes volt, 20 ezres nagyságrendben kértek farmos növényeket, több száz titokállatot, több ezer fatermést...
    Nagyon megszenvedtem vele, mint szerintem mindenki, aki befejezte, de nagyon megérte, mert nem apró-cseprő jutalmazása volt.
    Ha ez is hasonló lesz, akkor remélem, hogy csak a növények fognak majd ki rajtunk.
    Persze ha netalán kérnének pl. pár ezer naspolyát vagy szamócát, netalán cédrát, díszakármit, akkor ....nagyon nagy gondban lennénk.xDxD

csio70 és -vadocka70- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.