Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

Sziasztok!

Én már elvesztem a rengetegben... :eek:

Szóval! Cserenap akkor biztosan várható erre a hónapra? :)

csio70, wiktorka17, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. szsanci

szsanci Fórumszaki

Erre már biztosan nem. :p :p :D

csio70, times84, kekmaci75 és 15 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Szerintem nem várható.

wiktorka17, sziszi1965, mamika57 és 9 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori! :)
    Látom optimista vagyxD, de valószínűleg igazad van:). Azt hiszem, hogy azért én a 4. szintet még megkockáztatom úgy ahogy van jelenleg:), mert már elég messzire jutottam. Bizti ami bizti, ha már annyi tekercset gyártottam ezeken a piaci árakon, amik most is vannak:cry:
    Szia sajnos nem lesz, csak mi álmodoztunk róla, de várjuk és egyszer majdcsak ideér a léghajó:)

wiktorka17, Bátyus, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:), csak igy kutyafuttában, mert már megy a készülődés, bár csak holnap utazunk.
    Köszi:D A másikat olvastam én is, csak úgy éreztem hatásosabb egy kis Pharmeres fűszerezéssel, tollas barátunk azt úgy is imádjaxD

Szia Nóci, üdv újra a fedélzeten:D próbáltuk tartani a frontot nélküled is, mint látható Kukorinál nem értünk el nagy sikert vele:sleepy:

Szia Jónás:) köszi a hosszú választ. Reméltem hogy a fejtegetésem nem feszegeti túl az új határokat. Meg azt is, hogy nem valami rosszalló kommentnek gondoltad, és ezért adtál ilyen hosszú választ:) Nem annak szántam, sőt pont azt próbáltam levezetni, hogy jelen helyzetben várhatóan amit tudunk annyi elég. A többi pontodra:

2. - egyetértek, tényleg viselkedett már a furán a piac a titkosoknál. Szerintem az alapokkal már mindenki tisztában van, az új fa/állat mindig bekerül, és nagy eséllyel az előző frissebbek is. A többi titkosnál, én ha rendeződnek az árak mindig visszatöltöm a pajtát, mindegyikből, mert ha az adott haviba nem kell, akkor majd kell utána, vagy majd azután, vagy máshova:p Igy azért sosem probléma, és abban pedig bizom, hogy ha V. valami nagyon nagy turpisságot eszel ki ezekkel kapcsolatban, akkor még időben hozod a figyelmeztető viharjelzéseket.;)

3. - ez szerintem tiszta, ezzel nem is tudunk mit kezdeni. Ha valami véletlenszerű, akkor nem tudunk jósolni. Esetleg annyi info mindig jól jön, amit dereret is feszegetett, hogy ha valami nagyon brutál mennyiséget kell leszállitanixD

5. - efelett elsiklott mindenki? A naptár szerint most lesz az októberfeszt, nem október közepén:p:p

6. - ezt mondtam én is:D

Mi itt vagyunk, igyekszünk szórakoztatni is egymást, és mindenki mást is8) közben szedegetjük a morzsákat is, hogy kitaláljunk az erdőből.

A vicces az, hogy most nem is arra törekedtem, hogy kiszedjek plusz morzsákat, csak Kukorit győzködtem kicsit hosszasanxDxD

Látod, látod időnként jó még itt kapirgálni:p

Erre már biztosan nem:D, és a szeptemberre is kicsi az esély jelen pletykák szerint:)

És igy végig olvasva nem is lettem túl rövid:). Cakát mindenkinek

6. kukori80

Szia. Hajrá, hajrá, én most kivárok, hátha.....
    Szia Dyny:) Nem voltál rövid az biztos xD Jó nyaralást:)

wiktorka17, sziszi1965, Coff66 és 8 más kedveli ezt.
  7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nyugi, nyugi nem törekszem mostantól Pharmer cimére, kivéve akkor ha az kell hogy előcsalogassunkxDxD

Na jó, Jónásnak is szerettem volna válaszolni:)

P.S. Pharmer, neked még lógok egy maillel, az is megy majd;)

8. kukori80

Nálam J. az első. Mondtam is a páromnak ha választani kell akkor J-t választom.xDNem írom ide hogy erre mit mondott xDxD

csio70, kekmaci75, zozzantó és 18 más kedveli ezt.
  9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxDxDxD

wiktorka17, sziszi1965, Coff66 és 7 más kedveli ezt.
  10. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nagyon jó pihenést kívánok Nektek!:)

macska49, wiktorka17, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  11. Dyny

Dyny Fórumgróf

J mint Jónás, vagy j mint jancsika? Nem mindegy ugyexDxD

Köszi szépen, és mindenki másnak is, akinek még nem köszöntem meg:inlove:

12. vblanka28

vblanka28 Haladó

Kedve Jónás két apró kérdés a tenyésztős feladattal kapcsolatban
    1: ugye most se kell más csak a tenyésztett hód.... vagy kellhet a terményese is? Vagy akár a pajtából valami?
    2: nem mindenki egyformán kapja az ajándékot, függ az egyéni teljesítménytől: ugye ez nem véletlenszerű lesz akkor? Illetve nem a többi gazdához viszonyítják az egyénit vagy az egyéniben lesznek szintek, és ha azt eléred akkor megkapod a legjobb ajándékokat a csoportban is?

Dyny, Kukackukac, Pharmer500#2 és 3 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Hahahaa:) Szerinted? Menjél nyaralni inkább xDxD

Dyny, Kukackukac, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia szomszika, azt hittem, hogy nyaralszxD:cry:xD.
    Kérlek szépen esküdj meg hogy ezután mindig sokkal hosszabb leszel, min Pharmer összes műve díszkötésben:D:cry:xD.
    Nem akartam belekotyogni a neked szóló válaszba, csak azt hittem, hogy egy hétig nem fog apó feletet kapni rá, akármilyen szépen összefoglalt neked/nekünk benne mindent. Ezek szerint nem vagy net és farm nélkül, örülök neki:), hogy néha velünk is leszel:).
    Most viszont én is elköszönök: [​IMG] Mindenkinek szép álmokat jó éjszakát kívánok!

Dyny, Kukackukac, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Jóvanna, csak kérdeztem megyek már megyek:D

Szia Szomszi, holnap utazunk csak, de ma már megy a pakolás, készülés.

Net ha minden igaz lesz ott is (szomorú leszek ha nem, mert akkor a fáraóra esély sincs:cry:), de idő már nem hiszem hogy lesz, max olvasni.

Na most már én is köszönök, cakát mindenkinek:)

Kukackukac, wiktorka17, icus08 és 11 más kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Hol van a meseszöveg ? xDxD Én csak képeket láttam, de azt sokat !xD és felérnek 5 horrorossal
    Amit Nóci írt, hogy a hód-tenyésztési event időkorlátos lesz, az igaz ???:cry: és végig ???, mert ha igen, akkor nagy bajban leszek-leszünk azok, akiknek a tenyésztés nem ugrál, vagy ennél a különlegesen furcsa eventnél nem lesz mérvadó a szín, hanem a darab fog számítani ?/kétlem/:p Már előre sírok és nevetek azon, ha ez az event a szerencsén fog /megint / múlni, csakhogy itt a szupertáp nem csépébe kerül:mad:mint a víz vagy sima trágya. Ha állatokat kell időre, azzal semmi gond, mert 28 hódolból aratáskor 28 hódot fogok kapni, de 28 tenyészházba berakott hódból még az sem biztos, hogy 28 első szintút kapok, ha épp ennyit kellene az első feladat időkorlátjába beadni, mert épp akkor ugrik, amikor nem kellene és adhatom az újabb szuperkaját az újabb indításhoz, de ezzel még mindig csak az első feladatnál tartok.:oops: Gondolni se merek arra, amikor időre kell 2.- szintúeket beadni ....:cry::cry:

Tovább gondolva: a piacot ennél az eventnél el is felejthetjük, vagy csak az egyéninél?, de a közös résznél már ott is beszerezhetőek lesznek a színes hódok ?

Utoljára szerkesztett: 31.8.15
    Dyny, kekmaci75, Kukackukac és 16 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia, nagyon szép reggelt Neked és mindenkinek!:)
    Parancsolj ezt a meserészletet kaptuk a fészekben apótól:
    "Egy kis meserészlet:

A rengeteg esőtől árad a folyó! A gátak már alig bírják - a farmot áradás fenyegeti. A hódok segíthetnének! Láss neki a hódtenyésztésnek, hogy megmentsd a farmot és megszerezd a jutalmakat!"
    (Hogy mire mész vele azt nem tudom, de ennyi van:) #1502-es hsz a fészekben, sajnos én többről nem tudok, de ha lesz időm keresek még:))

Utoljára szerkesztett: 31.8.15
    Dyny, kekmaci75, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  18. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Nálam a sok hódtól áradnak a folyók és a gátak is alig bírják visszatartani őket,hogy szét ne rágcsálják a fáimat:D.

Dyny, Kukackukac, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxDxDxDxD
    Kívánok én is Nektek jó pihenést, tartalmas kikapcsolódást:) keresd meg a lehetőséget fáraó event végzéséhez ;)

Dyny, Kukackukac, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  20. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

hmmm...szóval:
    1:Ha időre kell majd tenyészteni, akkor mikor lesz BOOM? Vagy egész event allatt Boom lesz? Baby hód tápot keverni kell majd? Kell hozzá termeszteni valami event gazt?
    2:Ha a farm társam akivel csinálom az eventett, az a "Versenytársam"? akit le kell győzzek? Vagy "Partner", akivel segitsük egymást? Ha a másik fél, ne adj isten, event közben kiesik, valami oknál fogva..PL elutazik, vagy nincs internet, stb, akkor á másik kevesebb eséjjel tud majd elérni a célhoz?
    3:persze, no para, de ha olyan lesz a játékmenet, mint a "Reményhalas", amiben nem igazán rajtunk mullot, akkor itt viszont sok szupitápot lehet elvesztegetni!:sleepy:

Dyny, Kukackukac, Pharmer500#2 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.