Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

wiktorka17, hóóvirág, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  2. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Dehogy gázoltál a lelkembe.:) De dehogyis "lojalitásból" írtam (mármint egyáltalán kihez lojalitásból - BP-hez/Jónáshoz/Ganghoz?o_O). Egyszerűen így gondolom.

Egyébiránt amióta a Gang létezik, azóta én is játszom - sőt egy kicsit korábbtól is...:p;)

Amúgy pedig sztem tényleg mi spirázzuk ezt túl (hogy más fórumokon mi a helyzet, azt nem tudom, mert nem csináltam körképet)...

Oké, talán Jónás is bedobott egy kis "feszkót" az állóvízbe, amikor "megszellőztette", hogy néhány nap múlva jönnek új szabályok, de a szabályok kijövetelkor sztem inkább "föl kellett volna lélegeznie" mindenkinek. Ehelyett az van, hogy mindenki "befeszült", hogy mit szabad, mit nem, és ezen rugózva, egymás szájába adva gerjesztjük magunk a "kételyt", ami sztem már rég túl van tárgyalva. Vagy történt bármi "vérengzés", amiről nem tudok - azonkívül, hogy "visszatérően feltételezgetjük", hogy "biztosan mit nem szabad"?

Sztem fórumozó felhasználók vonatkozásában az égvilágon semmi nem változott (max. előnyére). Szóval NÓ PARA!:)

Max. annyi, hogy konkrét kérdéseket ezentúl még körmönfontabb módon kell föltenni, és tudni kell értelmezni az azokra adott "cinegés" válaszokat (megj.: sztem ez ezelőtt sem volt másképp, csak most külön "kiadták ukázba").

Én már most azon töröm a fejemet, hogy miképp éneklem ki Jónás szájából a cinegét a szokásos felhősor-akció/háziállattojás-vásár kapcsán, ami majd biztosan jön vmikor. De ezt speciel inkább "kihívásként" élem meg, és inkább "szórakoztat", mint hogy előre frusztrálnám azzal magamat, hogy "jaj, mi lesz, ha megkérdezem?!"...;)

Való igaz, a közelmúltban valóban volt néhány "gangos" közti személyes ellentét, ami ki lett hozva a fórum felületére, és ami ronthatta az "itteni" közérzetet, és valóban eltűnedeztek néhányan, de sztem ennek inkább személyes okai vannak (amiket én nem ismerek - és persze nem is tartozik rám), semmint a szabályváltozások (már csak a kronológia miatt is;)).

Ami meg engem illet: ha én nem vagyok jelen, annak szimplán időhiány az oka (sztem ezzel sem vagyok egyedül:)). Ha más oka is lenne, azt meg tudatnám. De nem lesz.8)

Na, ennek szellemében én mára elköszönök: Ti pedig vessetek gátat mindennek, ami megzavarhatná éjszakai nyugalmatokat - kívánom, hogy álmodjatok hódokkal!xD

Utoljára szerkesztett: 3.9.15
    Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 31 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Már majdnem megfosztottalak a kihívástól:D:D, mert nemes egyszerűséggel meg akartam kérdezni, hogy a hamarosan megvásárlásra kerülő felhősor a kihagyhatatlan kategóriába fog-e tartozni? Az is lehet, hogy kibeszéltük már ezt a felhőt.:eek: Nem erre mondta Jónás, hogy aki az előzőt kihagyta, ezt is ki fogja?:music:
    Szép álmokat Mindenkinek! :)

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 18 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegyétek fel magatoknak a kérdést mért akarjuk tudni pontosan mi is kel az adott dologhoz ami jön majd?
    Legyenek a morzsák, rakjuk össze mi is lehet és aki akar az készül belőle.
    Megjön az adott esemény, de jó már tudok róla mindent nem is hoz izgalomba ledarálom és ennyi.
    Elveszti a varázsát mikor olvasom a leírását hisz minek mikor már tom az egészet.
    Hm a mostanin is várják sokan cserélgetik, aztán néznek az jön vissza nem pedig az amit várnak, miközben már rég beadhatták volna és mennének tovább. Már többe is lehet mint ha az elsőt amit kér beadták volna.
    Mért is szeretem a tenyészetet? Mert bármi megeshet, titokzatos mi is lesz a végén. Tudok is róla valamennyit meg nem is.
    Hol az a felhő vagy felhők ide vele!!:D
    Ott vagyunk már! Hódoknál!:inlove:
    Milyen a hangulat!!
    Csakis olyan amilyenre mi formáljuk, van min csemegézni vagy nincs az csak az alapot adja meg a többi rajtunk múlik.
    Derűre fel! Az erdő midig is ott :Ditt volt:D

Utoljára szerkesztett: 4.9.15
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Pharmer! Szép reggelt mindenkinek! Tegnap este én is találkoztam az általad említett vásárlási lehetőségekkel, több helyen is. Tényleg jó lenne a tulajdonságaikról többet tudni.
    Szia breki!:)
    Nagyon igazat adok Neked abban amit leírtál, ezért is szedtem össze, azt amiket tudunk a szeptemberi eventekről, hogy megpróbáljam éreztetni, hogy téved aki azt mondja, hogy nincs infó. Szeretek minden meglepetést, legyen az titokól, titokfa a mostani event meglepetései, vagy a tenyésztés, amiből bármi kijöhet meglepetésszerűen.:D
    Mindig lehet új és újabb kérdéseket feltenni, viccelni eseményekkel, de ha már a viccből is kirekesztést érez valaki, holott csak 4-5 hszt kellett volna elolvasni ahhoz, hogy világos legyen ott én nem tudom, hogy mit lehetne tenni:music:
    Ha sokszor kiált valaki farkast, akkor az előbb utóbb megjelenik...
    Ha van olyan erdő amit nekünk ültettek, én boldogan sétálok benne:D

Dyny, wiktorka17, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  6. breki072

Az az erdő itt leledzik.
    Apó mikor még ifjú volt ültette a kis csemetéket ami mára már................ :D
    Mert akkor már Ő tudta egyszer csak jön a sok kis apró farmer és benépesíti. Tele lesz vidámsággal,nevetéssel a kedvenc erdeje :)
    Fätum +Szavanah Boldog születésnapot kívánok nektek!

Dyny, wiktorka17, iboly54 és 20 más kedveli ezt.
  7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia/Sziasztok!

Ennél jobban nem is lehet leírni pont ezért szeretek én is tenyészteni mert nem tudom mi lesz a vége amikor aratok olyan vagyok mint egy kisgyerek amikor meg kapja a karácsonyi ajándékát, ha az van a csomagban ami ami nekem tetszik csillogó szemekkel és fülig érő vigyorral örvendezek, ha nem történik semmi akkor pedig majd kövi jobb lesz ;)
    Az eventeknél jó hogy tudunk 1-2 dolgot de mindig várom az ismertetőt hogy még is milyen lesz és ha meg nézzük az utóbbi idő eventjeit elég változatos midig bele vittek 1-2 csavart már a hódokat is nagyon várom :)
    A VV-ben én sokat túrázok de azért ti túl tesztek rajtam ha csak a kijelölt úton mennétek gyorsan végeznétek de szeretitek a nagy
    kitérőket :D

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 21 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Nekem csak egy bajom van a tenyésztéssel az,hogy hiába várom mint a karácsonyi ajándékot;)soha nem ad semmi kiemelkedőt,így annyira elveszti a varázsát,hogy inkább már nem is csinálnám,de mindig mint ahogy steve is írta majd a következő tuti jó lesz,hát a következő sem lesz tuti csak a kötelező egy ugrás vagy max kettő.És csak pillázok a fórumon,hogy milyen jó ugrások vannak.:)

wiktorka17, csio70, macska49 és 13 más kedveli ezt.
  9. Momsza

Momsza Fórumprofi

Sziasztok!:)
    Dömdödöm. ( Most csak azért ennyi, mert sok a vevő a piacon ):p
    Ha több időm is lenne még hozzátenném hogy: Dömdö-dömdö-dömdödöm!;)
    ( Ez meg azt jelenti, hogy hol van az osztályfőnökünk, aki megmondja az osztálynak, hogy még ne menjenek sehova, mert nem csöngettek ki? ):)

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 15 más kedveli ezt.
  10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Hát, te sem lehetsz mai gyerek, ha még emlékszel a régi mesére :)
    Vagy mostanában is leadták? Én csak régről emlékszem, de nagyon szerettem. Az volt a címe, Mikkamakka gyere haza!
    Itt mondhatjuk, ha sokáig nem kapunk válaszokat a kérdéseinkre, hogy Jónás, gyere haza!
    Mindenesetre én szeretem ezt a fórumot, mindig olvasom, sokat tanulok és jól szórakozom. Csak ritkán írok, mert ahhoz több idő kell, mint az olvasáshoz, és az idő az nálam mindig kevés.
    Azért jó, ha előre tudunk pár hírmorzsát, mert akkor fel lehet készülni.
    A hódokat nagyon várom, de mi lesz az a közös dolog? Még én is emlékszem, amikor nem telt be egyszer a közös számláló, és gáz volt.

Jó szórakozást mindenkinek, a farmon és a fórumokon is !

Cora

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 15 más kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Két fajta tenyésztő van: páran a szerencsések közül, akik mindjárt alapból az elején kapnak 1 arany állatot (vagy többet) vagy kicsit kisebbet. Ilyenek mindíg vannak és lesznek is. Másik tenyésztők akik özön tápot használnak ők kidolgozzák a jó eredményt, szinte addig csinálják amíg eredményesek lesznek, ennek ára több ezer táp. Én ezeket hónapok, évek óta olvasom, látom, tapasztalom a fórum topikokban. De, hogy meg is erősítsem ezen feltevésemet: sok sok hónapon át a kötelezőt voltam csak hajlandó ki tenyészteni, majd mivel az eventet elvégeztem meg voltam elégedve, csakhogy soha semmi igazán nagy ugrásom nem volt. A felső szint alatt hárommal voltak néha elvétve eredményeim, mint más hasonlóan tenyésztőnek (legfelsőm 3,5 év alatt sem lett). Nos, először a megboldogult "kisebb farmomon", mivel tudtam, hogy azt hamarosan elhagyom özön tápot hoztam össze és kipróbáltam azt amit láttam más "nagy" tenyésztőktől. Sose felejtem el, hogy a haltenyésztésnél lett nekem is első szintű ami ha jól emlékszem gyémánthal. Sajna a táp mennyiségére nem nagyon emlékszem, olyan 4000-körül gyűjtöttem hónapok alatt de, hogy kellett-e mind már nem tudom.
    Az "igazi" farmomon nem volt még első szintű tenyészetem de volt egyszerre 4 db második szintű diszkó kaméleon, na akkor lehetett volna első is de nem raktam be őket. Ekkor is jóval 2000 fölött volt a szupertápom! Mi ebből a tanulság?! Ahogy egy matekos mondaná, vagy Farmer barátunk ez biz a nagy számok törvénye (én ilyemihez kevés vagyok, mármint tanulmányilagxD:p). Olvasom a topikokban nagyon sok játékostól, hogy nekik sincs soha első szintű. Szerintem akkor lesz ha nem csak az eventet fejezzük be ~200 valahány táppal, hanem tovább megyünk több ezerrel. De mivel én szupertápot sosem veszek így marad nekem is a mások szerencséjét olvasgatni vagy a nagy tenyésztők képeit nézegetni ahol is elénk tárják, hogy már megint egy arany állat, stb stb. Én nem is áldozok arra, hogy ilyeneim legyenek, de pl másra meg áldozok és így nem is veszi el a kedvemet, hogy nekem sosem sikerül. tehát: kevés táp felhasználásával nagyon nagyon ritkán lesz szerencse.:)

12. .sylvia72.

Én is a mások szerencséje olvasgatás táborába tartozom.De nekem sem tudja azért elvenni a kedvem a játéktól,csak eldöntöttem ezt a tenyésztési dolgot nem erőltetem haladok addig amíg kedvem tartja meg amíg van szupitáp:).

Dyny, wiktorka17, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  13. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szia gyöngy! irtam baglyot de azt válaszolta nincs ilyen gazda!

-gyöngy-581 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. Momsza

Momsza Fórumprofi

Én a mesét nem is láttam, csak a könyvet olvastam.:p
    Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő
    Én is a fórumon nöttem föl. Lettem kis kertészből, kicsit nagyobb kertész.;)
    Emlékszem az első csatni vásárlásomra, amit itt valamelyik fórumon olvastam, hogy anélkül, kár is növényezni. Kockáztattam lesz ami lesz alapon, ( akkor még 80.000 csp körül volt ) és láss csodát visszajött azonnal az ára. Meg nem értettem ki vesz 10.000 zabot, mikor én 50-esével félve raktam a piacra.:D Most már ezt mind tudom, persze még van hova fejlődni.:p
    És igen a gang olvasása nagyon jó befektetés, a rászánt idő többszörösen megtérül és a csp. haszna mellett még szórakoztató is nagyon, mert kedves, csupaszív emberek vannak itt.:inlove:

Dyny, wiktorka17, iboly54 és 30 más kedveli ezt.
  15. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszönöm szépen :), pl nekem is jól jött az összefoglalód,rövid, velős és érthető, így kellene mindig és nem állandóan a cinegézésre, meg még mit tudom én mire nem hivatkozni. Szerettem olvasni benneteket, de az utóbbi időben elment a kedvem , megváltozott a topik jellege.Milyen jó is volt mikor elindult......
    Remélem sikerrel vissza hozzátok a pletyi jellegét, még ha néha-néha el is tévedtek az "erdőben".
    ...akkor viszont Jónásunk segít kitalálni.

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 12 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Remélem hamar megenyhül mindneki (ez direkt néz így ki, cinege).

.........
    A kiénekléshez társulok, a szöveget te írod, a dallamot lalázom alá. :D
    Az eventet befejezve, mindent derűsnek látok. :)

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egyet is értek Veled meg nem is.:D Az esélytelenek nyugalmával szoktam figyelni én is a csevegőket. Kétszeresen is esélytelen vagyok, mert nem veszek tápot és mert nem vagyok szerencsés. Azért vannak olyanok, akiknek mindig befigyel egy-egy aranyállat csak a kötelező feladatból vagy ha nem is aranyállat, de több nagyobb ugrása van, amiből simán megszerzi az aranyállatot. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha mindig másnál lennének ezek az ugrások... de nem, mindig ugyanazok a farmok a szerencsések. Legelőször erre a kakukkos event alatt figyeltem fel, addig én is azzal voltam, hogy sok szupertápot használ az illető - ez részben igaz is.
    De a kakukkos alatt 700-800 szupertáppal teljesen kivégezte a feladatot (keverés nélkül), míg a többség alig jutott valameddig 1200-1300 szupertáppal. Jött a második kakukkos... már megint az a játékos/azok a játékosok, mert nem egy személyről beszélhetünk csak/ fejezte be kevés táppal az eventet. Innentől kezdve direkt figyeltem a csevegőket, hamar túlmegy a tenyésztős eventen, sok felröppenőt kap eventek alatt, titokdolgoknál, party pörgetésnél szerencsés, a pecásnál nagyon hamar megszerezte az összes kitehetőt stb.
    Persze igaz az a része is a dolognak, amit Te mondasz, hogy velem ellentétben rengeteget költ a játékra. De az is lehet, hogy a 4 és fél év alatt én is eljutottam volna arra a szintre, hogy a konyhapénzhez is hozzányúljak, ha egy kicsivel nagyobb lett volna a szerencsefaktorom... ezt nincs honnan tudni. Jó példa erre, hogy megvettem paysafecarddal az aranyat, de szokás szerint annyira szánalmas volt nálam a party pörgetés, hogy mérgemben nem vettem meg a party pörgetéses felhőt, hiába volt meg a rávalóm.
    Marketing szempontjából nagy szerepük van a szerencsés farmoknak, húzóerőt képviselnek. Figyeld meg, ha valaki bejelenti, hogy neki sikerült egy új dolgot: rózsaólat, pecásnál kitehetőt stb megszerezzen, mennyien nyúlnak azonnal a pénztárcájuk után, mondván hogy akkor nem adják fel ők sem, hanem tovább próbálkoznak.:D:D
    Programozás esetében nehéz a szerencséről beszélni - na jó, néha az az érzésem, hogy csak a szerencsén múlik, hogy az event zökkenőmentesen elindul vagy sem:D - de változtathatnának azokon a beállításokon, hogy ne mindig ugyanazok a farmok képviseljék a húzóerőt. Még az is lehet, hogy több bevételük lenne.

Itt a jó alkalom, ha egy kicsit is tekintettel vannak a játékosokra, az Oktoberfesten hagyják a pecás event alatt szerencsés farmokat kínlódni és a többieket nyerni... de ehhez bele kéne nyúljanak a kezdeti beállításokba, ezt meg nem fogják megtenni.

Visszatekintve a 4 évre, nem tudom mit mondjak, hogy szerencsés vagy szerencsétlen vagyok... valószínű áldoztam volna én is a játékra, ha lett volna sikerélményem... 4 év után ha változtatnának valamin, nem biztos, hogy beállnék a mindent megvevők táborába, már megszoktam, hogy így boldoguljak.o_O
    Biztosan más a játék élvezhetősége pénzzel mint anélkül, de így is élvezem, viszont az esélyegyenlőség hiánya bosszant.
    Látjuk, mennyire potyognak mellőlünk a régi játékosok, nem feltétlenül volt szerencsés dolog, egy termelős játékot elvinni a szerencsejáték irányába - az idén ez történt - vagy ha már ezt akarták, akkor nagyon oda kellett volna figyeljenek az esélyegyenlőségre.

Itt végig csak a szerencsésekről beszéltem, még akkor is, ha áldoznak a játékra. Persze vannak olyanok is, akiknek azért sikerül ez-az mert sokat fizetnek érte... ez is jól nyomon követhető, ha figyel az ember.

Pontosan másold be a nevét, ugyanez a farmneve is.

Többe azért így sincs, nem FA-ért csereberélek.:D De eldöntöttem, hogy juszt is mézet, pávát és struccot fok kapni... hát azt kap. Igaz, kezd egy kicsit lefele görbülni a szám, mert a rendszer is makacskodik s még csak felénél tartok.:D

A farmot ettől függetlenül már visszarendeztem, katonás rend uralkodik rajta - jaj, azt látni kellett volna, hogy mit találtam szabadság után a farmon.:wuerg:

Dyny, macsek., Kukori.és.Kotkoda és 31 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

Teljesen egyetértek Veled,ha 1x-1x előfordulna a sikerélmény,lehet én is költenék jobban,így is veszek kisebb csomagot tenyésztésnél,de minek áldozzak többet,ha még a kicsiből sem lesz semmi.Na a party pörgetés a másik még mindig nincs meg a virágos felhősorom,de nem is ez a lényeg így jártunk,ez van vagy változik vagy nem,addig is van event és más érdekesség és persze ez csak egy játék.:)

Dyny, macsek., wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  19. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia Nóci és Mindenki!
    Ez olyan, mintha az én farmomról írtál volna, azzal a különbséggel, hogy én ostoba azt hittem, az arannyal megfordítható a szerencse:wuerg: Most már tudom, hogy nem. A vattacukor barit(ez volt 4 év után az első értékes példányom) 4 gyávából kaptam, ez volt a nagy ugrás és a nagy boldogság. Sok-sok szupival lépésről-lépésre araszolok. Kaptam tanácsot, segítséget, hogyan is kell keverni;)
    Csak nem nálam, no meg ezek szerint nálad:oops: Már nem próbálkozom, nem vagyok csalódott sem, ez az én farmom sorsa. Minden meglesz, de majd csak egyszer és sok-sok energiával :), ja és mert rászoktam:wuerg:pénzzelxD.
    Igen, itt a Gangon hajlamosak vagyunk egymást belesodorni a vásárlásbao_O, de a megvalósítás már saját döntés;):p
    Tisztellek, amiért ellen tudsz állni és így maradsz talpon!;)
    Felröpire várok, nem nulláztam, spórolás van, a szupitrágyát elvitte a cica!xD A vonatom meg valahol vesztegel, pedig a rakománya itt áll a raktárban, indulásra készen.
    Tényleg, jut eszembe..... Hol van a vonat? Apó nem látod melyik állomáson vesztegel? Szerintem késésben van:), biztosan berozsdásodtak 1 év alatt a kerekei. Használni kellene ismétxD

Dyny, macsek., Kukori.és.Kotkoda és 24 más kedveli ezt.
  20. breki072

Mester taníts mert bariban a fene fenét eszik akkor sem tom melyik a gyáva :DxDxDxD
    Nekem sehogy sem akar a gyávákból vattacukor lenni:p már mindent kipróbáltam xDxDxDxD

Dyny, macsek., Kukori.és.Kotkoda és 20 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.