Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Nóci!
    Teljesen egyet értek mindazzal, amit leírtál és én sem gondolom, hogy nagyobb szerencsém lenne egy-egy boom alatt, mint azoknak, akik nem vesznek nagyobb mennyiségű szupertápot. Hiába indítom a tenyésztést 1000-2000 táppal, a végére a táp elfogy, de a az állatkáim csak egyet-egyet ugranak. Így nincs kiemelkedő teljesítményem a tenyésztésben (sem).
    Ennek ellenére nagyra értékelem azokat a gazdatársaimat, akik pénz nélkül, sok munkával sokszor jobb eredményt érnek el, mint én. De ez a jól átgondolt taktikának és a szorgalomnak tudható be szerintem (főleg ha még szerencse sem társul mellé)
    A hsz-ed másik részére pedig: szerintem 1 olyan ember véleménye miatt, aki 4 évente jön a fórumra - egy számodra bántó gondolattal - megfosztani bennünket a jelenlétedtől és a sok hasznos tanácstól, észrevételtől, hírmorzsától....
    Ezzel nem azt fogod "büntetni"", aki majd 4 év múlva ismét felbukkan itt, hanem azokat, akik érdeklődéssel olvassák a kommentjeidet (pl. engem):inlove:
    Drága anyósom szokta mondani: a legnagyobb intelligencia amikor a sértéseken át tudunk lépni xD

De jó lenne Sanci, szerintem sokan örülnénk ennek :)

Utoljára szerkesztett: 5.9.15
    Dyny, macsek., wiktorka17 és 22 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia sanci, szólt az indián: uff:) és rágyújtott egy békepipára. Mi is azt szeretnék -na nem pipázni-, csak békében lenni, találgatni, fórumozni stb:)

Jöhetnek a rejtvényeid illetve bármi jöhet, csak mozduljunk ki ebből a világvége hangulatból:). Bár képekkel apó is ellát bennünket a fészekben rendesen, nem szenvedünk benne hiányt:). Nekem személy szerint pár biztató szó tőle (apótól) többet jelentene....
    A gőzösnél én attól tartok -bár lehet, hogy tévedek-, hogy ez csak egy megújult plakát és nem beharangozója egy elkövetkező eseménynek.. remélem tévedek:). Ha nincs igazam, kérlek javíts ki, ha lehet..

Utoljára szerkesztett: 5.9.15
    Dyny, macsek., wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia _Cygnus_! Egyetertek avval amit leirtal vagyis a velemenyeddel , az en gondolataimat irtad le a tolladdal ,en nem tudtam volna ilyen jol megfogalmazni, en is abba a csoportba tartozom ahol a szerencse nem nagyon kerulget foleg a tenyesztesben .

Dyny, macsek., wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Szia Jónás! :)
    Az lenne a kérdésem, hogy a kép, amit Sanci hozott (ezúton is köszönet érte), abba most beleélhetem-e magam, vagy sem...? ;)
    Sanci azt mondta, hogy nincsenek róla infói, Te tudsz róluk? Nem konkrét bólogatást szeretnék, elég lenne számomra már az is, ha csak megdobbanna a szívem, íííígy, figyu, mutatom: :inlove::inlove::inlove::D8)

Dyny, macsek., wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  5. szsanci

szsanci Fórumszaki

Sajnos jól érzed. Viszont pl. boldog fás plakáttal én még nem találkoztam, ezért mondtam, hogy erre van még remény. Jónás talán többet tud mondani.

Okés, akkor jöjjön is egy.

7. -> 6.
    10. -> 6.
    24. -> 7.
    51. -> 10.
    72. -> 5.
    87. -> 7.
    102. -> 8.​

Egy szót keresünk. Helyes megfejtés esetén hozok grafikákat a következő felhőakció kitehetőiről.

Dyny, macsek., wiktorka17 és 15 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ez igen ez hangulat!
    Kinek jó ez!
    Tegnap a meccsen amit láttam tapasztaltam az elég volt, pedig nem vagyok piskóta de az a gyűlölet, primitívség ami volt az már leírhatatlan megdöbbentő!
    Kedves farmtársak végérvényesen fejezzük be az egymás iránti bántást,piszkálódást inkább JÁTSZUNK

Dyny, macsek., wiktorka17 és 32 más kedveli ezt.
  7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ááááámen, Brekike! :)
    Első észrevételem, az első oszlop számai magasabbak, mint a másodiké xDxD

Dyny, macsek., wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Lehet, hogy rossz felé indultam el, nem tudom:), de idáig jutottam (az első számból kivontam a 2-at és megkaptam a szintet) :
    saláta, répa, vagy búza, (1.)
    köles, (4.)
    szója, (17.)
    gomba, (40.)
    cukorrépa, (67.)
    póréhagyma, (80.)
    bűbájos boglárka (96.), de hogy hogyan folytassam azt nem tudom....:)

Dyny, macsek., wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Van mozi: a körberajzolós. Elképesztő milyen béna vagyok. Eddig mindig 0 %-t csináltam, aztán kaptam segítséget, felkapaszkodtam 25 %-ra és nem tudom mi történt de megint lesüllyedtem 0 %-ra, pfff.....:cry:

Dyny, macsek., wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  10. missuzy_53

Ez az amihez en nem ertek, ez nekem magas :)

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia Kukori!:)
    Valószínűleg nem rajzoltál a feladatban körül minden cellát, amit a rendszer várt volna. Nézd meg alaposan legközelebb, minél többet köbe veszel annál jobb eredményt érsz el. Én is nehezen jöttem rá:)

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  12. missuzy_53

A Zsunak a tuti tippjet meglehet valahol nezni vagy kapni ? az engem is erdekelne , koszonom

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    Szerintem a szó: Zöldségek (a leendő felhősor ezekre fog jótékonyan hatni) - vagy nem. Megpróbáltam.
    Szia Kukori, ne bánkódj ! A lényeg, hogy adja meg a mozipontot.
    Én úgy ahogy van küldöm vissza, mert soha nem sikerült még rendesen körberajzolni, úgyhogy nem vagy béna, csak nem tudunk rajzolni. Puszi

Dyny, macsek., wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Sanci!
    Jajj, jajj. Pedig megígértem Kukorinak, hogy beszállok, na de nem is értem :p
    Ezeket képletként kéne értelmezni?
    Pl így: 102 - 93>8 ? (talán nem, mert nincs a mínusz és a nagyobb jel között x.)
    Mert nekem most ezzel a csekély matek tudásommal ez így néz ki:
    Százkettedik mínusz nagyobb nyolcadiknál.xD
    A cellákat egyenes vonalakkal összekötöd és lezárod (minden csúcsán és követve az esetleges görbületeket)? Csak pontonként kattintasz az egérrel, így egyenes vonalakat képezve. Nem szabadkézit kell rajzolni, mert abból a hét vicce lesz. A két cella közös oldalán a második lezárásakor újra kell vonal, másképp nem tudod körbezárni a cellát. Nekem 80-100 % között szokott lenni. Úgy 15 pontot szokott adni.
    Remélem legközelebb sikerül. :)

Dyny, macsek., wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  15. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia! Én is benéztem és ez a kép fogadott: [​IMG]
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    Mivel egy szerveren vagyunk (a piacon szoktalak látni) gondolom nálad is ez jelent meg, viszont nálam azóta is ez van, pedig anno jelentkeztem. Jó lenne tudni, hogy történik valami változás ezen a téren vagy csak egy hiba miatt jelenik meg újra a jelentkezési oldal.
    Jónás, tudsz erről valami közelebbit mondani nekünk?

Dyny, wiktorka17, Kincső52 és 11 más kedveli ezt.
  16. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!
    De ügyes vagy. Igen, ez volt az, de nálam eltűnt miután rányomtam a kipróbálom gombra (többször is):)
    Ezt a felületet még nem láttam eddig, ezért gondoltam, hogy talán történik itt is valami fejlesztés :)

Dyny, wiktorka17, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  17. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Én úgy emlékszem, hogy kb. 3 éve mikor először jelentkeztünk, akkor is ez az ablak volt, itt rákattintottunk a kipróbálom-ra, és 3 évig nem történt semmi xD Ebből kiindulva most nem kattintottam rá, mert így legalább tudom, hogy miért nem történik semmi :D

Dyny, wiktorka17, times84 és 13 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia:) Csak azokat rajzolom körbe amik teljes cellák. Ami kilóg azokat nem. Lehet hogy ez nem tetszik neki. Ez a feladat amúgy is megdolgoztatja az agyamat mert fogalmam nincs hogy mi az értelme. xD
    Szia:)) Már én is kezdem feladni: legközelebb rajzolok bele 2 vonalat és visszaküldöm úgy.
    Szegény biztos fog nézni hogy egy óvodás is játszik a farmmal. xDxD

Szia:) Jaajj, jajj, pedig most felkötheted a gatyeszt:) Tessék csak szorgalmasan számolgatni, én addig megcsinálom a vacsorát és persze nagyon drukkolok közben xDxD
    Ideges leszek ettől a rajzolóstól xD Azt jobban szeretem amikor az a feladat hogy hány cellát látsz ? Az profin megy. xDxD

Dyny, wiktorka17, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  19. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Már át is öltöztem. Vettem fel olyan gatyeszt, aminek van kötője, de még mindig nem értem ezeket a számokat.xD

Dyny, wiktorka17, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Pedig egy rejtvény az ilyen xD Segítek kicsit, küldöm az energiát: mukodj Coff, mukodj.xD

Dyny, wiktorka17, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.