Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Remélem igazad lesz :) mert ez így CSAK tenyésztés ... :eek:
   
  Dyny, _Cygnus_, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
 2. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Szerintem nem olyan bonyolult ez a dolog. Holnap elkezdődik a hód állat tenyészthetősége, a 2 megszokott rúnával egyetemben. Ennyi történik és nem több. Ezért egyebet ne is várjon senki mára, mivel holnap csak ez az esemény fog bekövetkezni.
   
 3. Coff66

  Coff66 Fórum veteránja

  Na jól van akkor, még izgulhatunk egy kicsit. :D Azért ne gondold, hogy ettől most happy lettem xDxDxD
  De köszönöm a tájékoztatásod :)
   
  Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 14 más kedveli ezt.
 4. Zsémbes-banya

  Zsémbes-banya Fórum elő legendája

  Sziasztok!:)
  Már megbocsáss! Nem is értelek, hogy mié' nem!:p;)xD
  Na de félretéve...., végül is az nem baj, hogy az event kezdete előtt egy nappal előbb neki lehet állni a tenyésztésnek, bár én a magam részéről szeretnék takarékoskodni egy kicsit a - remélhetőleg jövő - boom-ra. Aztán, hogy kibírom-e az elég nagy kérdés.:):) Amennyiben pedig alapállatokból tényleg teljesíthető a küldetés, még "hepibb" leszek, mert a szupitápjaimat magasabb célokra használhatom.:p
   
  Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 14 más kedveli ezt.
 5. zsellér554

  zsellér554 Utánpótlás-írogató

  Persze az érdekes, hogy ha csak a tenyésztés indul, miért van az eventek között az ismertető (mármint, hogy kezdődik).
  Remélem az igazi event ismertető csak holnap 15 óra után jön (a tenyésztés ugye 14 órakor indul), hátha jó sokan addig eltenyésztik a szupertápjaikat feleslegesen.xD
  Egyébként az ólakat nézve, valami hiper-szuper nyereménynek kellene jönni, mert számomra a narancs terményes sem igazán csábító magában. (Löttyök, felhők nélkül több, mint 24 órás, úgy meg az alap terményes is megteszi.
   
  sziszi1965, genka53, Pharmer500#2 és 7 más kedveli ezt.
 6. Coff66

  Coff66 Fórum veteránja

  xD
  Azt hiszem nem véletlen, hogy el lehet kezdeni a tenyésztést az event megkezdése előtt. A biztonság kedvéért én élni fogok a lehetőséggel (hátha különös módon fognak nagyobb szintű állatkák ugrálni ;))
   
  Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 17 más kedveli ezt.
 7. SZERENCSELOVAG

  SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

  sziszi1965, genka53, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
 8. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Szia!

  A beharangozó mindig oda kerül.
   
 9. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

 10. Zsémbes-banya

  Zsémbes-banya Fórum elő legendája

  Vaaaagy, tényleg arra megy ki a játék, hogy fogyjon az a szupertáp...
  Mégsem merném kijelenteni, hogy nem csábulok el és nem kezdek eszeveszett tenyésztésbe.8):eek:xD Sajnos csak estefelé tudok nekiállni, és amilyen a formám az utóbbi időben, addigra elunják az ugrálást a magasabb szintű tenyészállatok.:( Olyankor aztán még a ráolvasás sem hat. Gondolkodtam, hogy beszerzek egy ösztökét, de félek, hogy tiltja a szabályzat, és akár még az állatvédők is felléphetnek ellenem.:oops:;)xD Marad a szerencse/beállítás kombinációja, abban a reményben, hogy most mindkettő kedvez majd!:)
   
  Dyny, hóóvirág, macsek. és 16 más kedveli ezt.
 11. Bözse

  Bözse Rutinos

  Hello Gangország lakói!
  Régen voltam Közöttetek a "sok a meló, de kevés az idő" problémából adódóan.:oops: Remélem nem gond, hogy most hosszú idő után benéztem.;) Hiányoztatok!:inlove: A régi gangosok ismernek, így tudják mire is számíthatnak tőlem. Némi infó humorral megfejelve és természetesen hozzá az elmaradhatatlan vicces videó. Különböző praktikákkal sikerült megszereznem az októberi event naptár egy darabkáját. Egyetlen eseményt tartalmaz csak, de az farmerisztikus! Vagy Pharmerisztikus?!:eek: Majd kiderül. Október 10.-én délután 14 órakor veszi kezdetét a "Geng a gangon, avagy hogyan lettem én erdőkerülő". Ezt Coff66 és én ötlöttük ki egy kb 1 órás telefonos brainstorming keretében. Hogy pontosan hol, azt még nem tudjuk (létszámtól is függ), de 1 biztos, Budapest ad otthont ennek az eventnek. (Itt szeretném jelezni a rögtön elégedetlenkedőknek, hogy egyikünk sem pesti. A főváros csak a viszonylagos könnyű megközelíthetősége folytán került a képbe.)

  :DEventismertető:D

  Az event kezdete várhatóan: 2015. 10. 10. (szombat) 14:00
  Az event vége várhatóan: Addig ameddig bírjuk, vagy ameddig ki nem dobnak bennünket.
  Az event jellege: iddogálós-eddegélős-egymással beszélgetős-ismerkedős
  Az eventhez szükséges növények: Minden ződség, ami csak az eszünkbe jut.
  Az eventhez szükséges felröppenő: Kacagás, mely nyomokban röhögést is tartalmaz.
  Az event különleges hozzávalója: Farmerek minden mennyiségben.
  Az event teljesítéséhez szükséges szint: Szinte minden szint és topic megfelel, de a régi gangosok előnyben.
  Az esemény besorolása: Könnyed/Kifinomult
  A jelentkezéseket Jónás apó tollazatának védelmében inkább a farmjainkra kérnénk (Coff és én). Nem akarjuk sem azt, hogy fentről tépkedjék; sem azt, hogy saját magában tegyen kárt a remélhetőleg tömeges csatlakozásból adódó topic teleoffolás apropóján.;):p Nyugavér és csigalom, Mindenkinek fogunk válaszolni az időnk függvényében!

  PS: Majd elfelejtettem a vicces videót, de nem akarom a hagyományaimat megszakítani, szóval íme egy kis hangos mosolygásra sarkalló zene:

   
  AnkaFD, Baby72, Dyny és 45 más kedveli ezt.
 12. pilcsi64

  pilcsi64 Fórum ismerője

  sziasztok !
  kezdődik a " nagy magyarországi valóság show " :) alvállalkozók repüljenek rá a kihirdetett lehetőségre , ha még sincs rá szükség akkor " uff " , szólt a nagyfőnök :) , jó dolog , hogy van egy tájékoztató arról , hogy milyen CSP értékben gondolkodjon majd a játékos , nagyon rossz , hogy nem tudja mihez viszonyítson ( adtam neked valamit , játsszál vele a gyerekszobában , de ha onnan kijöttél vele majd később meglátjuk mit csinálhatsz ) . nevetséges már csak marketing szempontból is . ezt a tájékoztatót csak egyszerre lett volna szabad lenyomni a teljes event leírással . semmi olyan extra nincs benne amiről a játékosok már ne tudnának akár a hivatalos honlapokról vagy a csevegőkből ( kivéve persze a CSP értéket ) . így viszont még a maradék " varázsát " , az izgalmat ( amit mindenki el akar kerülni és mégis "szív dobogva várja ) is elveszti . lehet , hogy sokan másképp gondoljátok akkor bocsi , de nekem ez a véleményem :)
   
  Dyny, sziszi1965, heureca3 és 16 más kedveli ezt.
 13. vblanka28

  vblanka28 Haladó

  egy piros ól és egy SÁRGA üzem kell.... ezt olcsón meg is úszom... szeretem mikor az olcsóbbak grafikája jobban tetszik mint a magas szintűeké

  ezek után méginkább várom az eventet (főleg hogy szombaton falunap, és remélem nem kell a játék és a buli között válasszak)
   
  Dyny, genka53, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
 14. progabi

  progabi Fórum biztosa

  Hmm...Én is pont erre gondoltam, amikor kitettem a tenyészterepeket...Aztán mégiscsak jött némi megvilágosodás, hogy csak holnaptól lehet...:music::eek::D
   
  Dyny, sziszi1965, genka53 és 11 más kedveli ezt.
 15. Zsémbes-banya

  Zsémbes-banya Fórum elő legendája

  Abból a szempontból egyetértek veled, hogy a két ismertető egyszerre történő megjelentetése jobban megfelelt volna a várakozásainknak, de: az, hogy a tenyésztésről szóló már ma megjelent párosul azzal, hogy holnaptól tenyészthetünk is. Hátha bejön Coff éccája vagy vágya, és tényleg jobban ugrálnak majd a fanyűvők!:) Ennyi lehetőséget látok benne, nagy valószínűséget azért nem. Érdekes módon nekem nem veszett el az érdeklődésem, sőőőőt, amúgy is meglévő türelmetlenségem hatványozódott.:oops:;)
   
  Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 12 más kedveli ezt.
 16. zsellér554

  zsellér554 Utánpótlás-írogató

  A CSP értékhez hozzászólva. Ha csp értékben kell beadni, akkor igen-igen meg kell gondolni a tenyésztést, mert ...
  Az alap hód 420 csp. 4*420=1680 Az első tenyészállatot még valamennyire érdemes tenyészteni, mert az 2500 csp, s ha van iker vagy ugrás, akkor még jobb.
  De a második már csak 7000 csp, s ugye 4*2500=10000. Ha nincs nagyobb (nem alap) iker vagy ugrás, ez csp ügyileg már ráfizetés. Tehát jól át kell gondolni és nem biztos, hogy (a majdani feladatért) érdemes nagyobb állatokat tenyészteni.
   
  Dyny, kekmaci75, genka53 és 11 más kedveli ezt.
 17. szemike50

  szemike50 Fórum parancsnoka

  Na, ezért az ismertetőért kár volt a körmömet lerágni, a szupitápomat se igen fogom holnap elpazarolni, mert szerintem nem lesz jobb az ugrás most sem. A Bözse-Coff66 projektnek szurkolok!
   
  Dyny, sziszi1965, mimi és 7 más kedveli ezt.
 18. -orgona-

  -orgona- Fórum ezredese

  Szia Bözse! Nagyon jó, hogy visszatértél, hiányoztál nekünk.:)
   
  Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
 19. pilcsi64

  pilcsi64 Fórum ismerője

  szia ! ugyanarról beszélünk :) ha valamiért úgy döntöttek , hogy a tenyésztést egy nappal hamarabb el lehet kezdeni ( pedig ilyen ebben az évben nem volt , hogy korábban volt - e azt nem tudom , mert csak januártól játszom ) akkor a teljes event ismertetőt ki lehetett volna hirdetni , így mindenki úgy indulhatott volna neki a tenyésztésnek , hogy tudja , mi szükséges az eventhez , mire lehet szükség a későbbi gazdakörihez , esetleg mit akar a piacra vinni . ennek biztos , hogy pénzügyi okai vannak ( bevételi szempontból ) de ez már egy kicsit durva . felhoznék egy példát : van egy baráti körünk és egy labirintus előtt állunk , amelyik több kamrából áll . a cél az , hogy végig menj az egészen . az első kamrába viszont csak bekötött szemmel léphetsz be és így indulsz neki ( hogy hányszor mégy neki a falnak az már a te dolgod ) . egy bizonyos idő után már itt is leveheted a szemkötőt és így is végigmehetsz , vagy megvárod , hogy szemkötő nélkül indulhass az egésznek . meglátjuk ki ér hamarabb célba és kit ér kissebb kár :)
   
  Dyny, sziszi1965, mimi és 7 más kedveli ezt.
 20. iboly54

  iboly54 Fórum elő legendája

  Szia Bözse!:) Jó újra látni Téged :) Tetszik az eventetek, gondolkozok rajta. Bár mostanában sokat járok P-re orvoshoz.....majd meglátjuk:)
   
  Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.