Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

91848 kész eventnek kell lennie ( ha jól számoltam) a felhősorhoz. Tetszik az event, az eredményt látjuk majd. Csak játszunk ennyien?!

Kukackukac, patakvera, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nagyon szépen köszönöm! :)

Szia Bözse!
    Üdv. itthon! ;) Végre megjöttél, remélem maradsz is! :inlove: Te is hiányoztál, és a zenéid is :D

Szia Mindenki!

Lehet Mozizni, a cellás "filmet" adják ;) 2x egymás után

Dyny, Kukackukac, patakvera és 12 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen.

A kérdés úgy helyes, eventezik ennyi játékos?
    Aki szokott eventezni, belevág ebbe is? Nem mindenki fut neki minden eventnek. (Kis farmon nyugodtan lehet eventezni növényekkel, mert 2. szinttől indul. Hód 73-nál startol.)
    Aki szokott eventezni, és be is tudná fejezni - ráér most is játszani?

Amint láthatod, sokkal kisebb az a kör, akinek lehetősége lesz ezt teljesíteni, mint ahányan nap mint nap játszanak a játékkal.;)

times84, Dyny, patakvera és 15 más kedveli ezt.
  4. hofeher

hofeher Fórumszaki

az csak a 4 sor 325e az összes

patakvera, szemike50, mimi és 2 más kedveli ezt.
  5. hofeher

hofeher Fórumszaki

A CSP érték milyen arányban van a közös pontértékhez ?
    Ez a legnagyobb rejtvény ezt kéne megfejteni ?

Kukackukac, szemike50, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Goran

Goran Fórum bárója

a pajta csp értékkel egyezik meg

Kukackukac, szemike50, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  7. LongNight

LongNight Fórumgróf

= :D:pxD

Kukackukac, wiktorka17 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pedig egyszerű: egy hód pajtaértéke 420, nem 25 vagy 70. 2-3 hónappal ezelőtt még 1 nyúl vagy 2 tyúk árából lehetett hódot venni.
    A neon ólas eventen viszont előre be lehetett olcsón szerezni a tenyészállatokat.
    Azért nem hiába koptatjuk itt a billentyűzetet.:D:D

Most is figyelni fogom a piac alakulását, mint ahogy írtam tegnap, lehet beáldozok 100 szupertápot az eventre, ha úgy látom jónak. Az ismertető után már tudom, hogy ez a 100 valójában csak 25 szupertáp a saját készletből.
    Ezzel a 25 saját szupertáppal kiválthatok 300 hódot... a kérdés csak az, hogy eladom a tenyészhódokat vagy a feladatba dobálom be. Az már más kérdés, hogy nekem a szupertáp kincs, mert azt csak valós pénzzel lehet megvenni.

Nem tudom megmagyarázni, hogy miből, de mindig érzem mi a jó döntés. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy sikerült 4900 szupertápot összespóroljak úgy, hogy minden tenyésztős eventet megcsináltam eddig, még anno a kakukkosból is kiszedtem a rózsaólakat és minden tenyésztős eventen nyertem is pár milliót. Nyilván nem lehet annyi nyereségem mint annak, aki pár ezer szupertápot eltenyészt, de csak az számít, hogy én elégedett vagyok.

Ez a tál cseresznye fogja majd átrostálni a TOP-os listát?:D

Ebből azért megtudtuk, hogy a BP-hez megint olyan későn érkezik az ősz, mint tavaly. Lassan át is lehetne nagy téli bedobálásnak keresztelni az őszi bedobálást.:D

Dyny, Kukackukac, hóóvirág és 17 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép napot Neked és minden gangosnak!:)
    Sajnos szerdán és csütörtökön is csak estefelé tudok játékba lépni, ezért ezt alig tudom kihasználni:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.13034/, dolgoznom kéne, pedig nagyon szeretném, ha több időm lenne a tenyésztésre. A hódokon kívül a gazdakörben több még befejezetlen dolgom is lenne. Ha tudnál nekem válaszolni arra, hogy a hagyományos pénteki-hétvégi szaporulatot is megkapjuk-e annak nagyon tudnék örülni. Építhetek-e erre az eseményre, vagy marad a szerda éjszaka, amikor esetleg aludnom is kéne kicsit?:) Nagyon szeretnék aludni, ha lehet...:D;)

Utoljára szerkesztett: 8.9.15
    Dyny, Kukackukac, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

times84, wiktorka17, Dyny és 23 más kedveli ezt.
  11. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

Most is figyelni fogom a piac alakulását, mint ahogy írtam tegnap, lehet beáldozok 100 szupertápot az eventre, ha úgy látom jónak. Az ismertető után már tudom, hogy ez a 100 valójában csak 25 szupertáp a saját készletből.
    Ezzel a 25 saját szupertáppal kiválthatok 300 hódot... a kérdés csak az, hogy eladom a tenyészhódokat vagy a feladatba dobálom be. Az már más kérdés, hogy nekem a szupertáp kincs, mert azt csak valós pénzzel lehet megvenni .

szia ! ez engem érdekelne , mármint a 25 db táp ( lehet egy kicsit több is ) , a SZT készletemből szeretnék mást tenyészteni ,vagy hódot a piacra :) ha segítenél egy kicsit és kifejtenéd akkor azt nagyon megköszönném :)

wiktorka17, Dyny, Kukackukac és még 1 ember kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

első olvasásra belegondolván nekem is tetszett akár egy nem hivatalos nem jutalomért menő verseny? De visszagondolván a topra rengeteg magyar volt a topba egész pontosan nem is tudom hány magyar volt a top topján :D rudi skalimaci az 1-2 szóvaql a magyarok részéről be is húznánk. Itt a nagyobb kérdés hogy lesz-e közel félmillió olyan felhasználó aki belekezd az eventbe és be is fejezi?
    Véleményem szerint könnyű event piacról teljesíthető de a halas sem volt annyira lutri event mint ez lesz-e fél millió ember aki befejezi ha nem akkor a közösbe ki mennyit áldoz be plusszba. na és ez a nagyobb kérdés.

Más cserehajó merre repül és mikor érkezik el a főterünkre? Valdemár mikor cirkuszol újra? és hallottam fél füllel hogy azt csiripelik a madarak hogy jön valami vonatocska erről tudunk valamit mikor milyen stb...

wiktorka17, Dyny, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  13. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

nagyon jó kukori ötlete !!! . csak szerintem más országokban nem fogják ezt támogatni , mert ez olyan presztízs kérdés :) és már így is elegük van belőlünk :)

times84, wiktorka17, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nem tudom mi történt a mentorrendszerrel, de kaptam egy üzenetet a rendszertől, hogy mentor lettem, most így néhány év után.

times84, macsek., wiktorka17 és 20 más kedveli ezt.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!
    Na, pont ezért szaladtam be ide :) én is ;):p

wiktorka17, Dyny, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  16. klari8110

klari8110 Járnitanuló

Hogy Te mit nem szeretnél?

17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szintén ! Megjavult :D

times84, wiktorka17, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Örülök neki. Ha láttok tojásokat, gyorsan kattintsatok rá mindegyikre s ki-belépés, míg a rendszer talál csibét is Nektek. Mostanában nem mindig talál azonnal csibéket, szóval siettessétek a dolgot. :)

wiktorka17, Dyny, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem vagy vele egyedül én is az lettem, már van is három csibém. Az első nap jelentkeztem mentornak, amint lehetett:D
    Én mindent! Képzeld el szeretem a tenyésztést is és az alvásra is szükségem van (legalábbis néha):D:D:D

wiktorka17, denett, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  20. dereret

dereret Fórumőrült

-orgona-

Gratulálok a mentorságodhoz és kitartást az 5. szintig. Nehéz feladat előtt állsz. Ha emlékeim nem csalnak, akkor jó 1 évbe tellett, mire végig értem. Azóta is 5 csibém van, volt hogy egyszerre 4 pirosan villogót is kaptam, de 1 nap alatt mindegyik hőmérője zöld lett, mert lettek szomszédaik és kezdték általam megérteni az addig számukra kínai játékot.
    Csak mindig arra giűondolj, hogy a csevegőkben is nem egy 80 szint környéki játékos van, és fogalma nincs a csatniról, vagy a nemesítésről, mert előtte nem ismerte a fórumot.

times84, wiktorka17, Dyny és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.