Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Úgy érzem, kivár sok gazda (köztük én is), hogy egy kicsit elinduljon a plusz bedobás is. (Még nem merem bedobni a naaagy hódomat. ;))

2. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Az egyéni részteljesítés talán semmi közöst nem kap, csak ha FULL az egyéni.

Dyny, csopke1, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Én csak magamról beszéltem, hogy nekem nem megy a cinegézés, és ha lemaradtam, akkor a cinegézés megértése. Ezzel az eventtel nem is volt sok baj, tenyésztős, egyértelmű, hogy hód és sztáp kellett hozzá. De amikor más jellegű lesz az event, és mindennek lassan más neve lesz, és minden csak egyszer "hangzik " el, na, akkor leszek én bajban!
    Úgy legyen, hogy csak azért nem kúszik a sáv, mert kivártok, de majd belehúztok.

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Az enyém mindkét oldalon fülig érxD nagyon jól felkészültünk, hálás köszönet Apónak:inlove: és persze minden aktívan, cinegésen terelgető gangosnak:)

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hol lehet látni, hogy halad a közösségi csík?
    Én nem látok semmit. Az egyénim már kész, a közösbe is dobtam .

Adruka98, wiktorka17, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

wiktorka17, Dyny, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  7. hofeher

hofeher Fórumszaki

Frissíteni kell a farmot hogy látni lehessen azt mondták 10 percenként frissül

wiktorka17, szemike50 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Én mondjuk már kb. az év eleje óta gyűjtögettem a hódokat bizonyos árszint alatt, és mostantól pedig elkezdem/folytatom ugyanezt a pávákkal (amint "kiheverik" az egyiptomi eventes "fellángolást").
    Mindezt teszem pletykáktól függetlenül, "egyszer mindenre sor kerül/mindennel készülni kell"-alapon - bár az is igaz, ezt is szokta mondogatni Jónás is...:p
    Sőt: bár távol álljon tőlem Jónás érdemeit kisebbíteni, de ha jobban belegondolok, én pont a pletykák megjelenése óta kezdtem el leállni a hód-vásárlással...xD

Viszont arról nem is tudom volt-e már "cinegés" értelemben "konkrétan" szó, hogy az Oktoberfestben is hasonlóképp kapjuk-e a felröppenőket (ólakból-fákból/szántóföldiekből), mint a pecásnál, vagyis kötelező jellegű szerepük lesz-e az ólaknak... Amiatt érdekelne elsősorban, hogy miként alakítsam a következő napokban a farmomat: ha egy hétig úgyis állatok lesznek kinn, akkor most még 1x1-eznék (esetleg a már most is olcsó trágyával néhány munkáskupont/munkásos feladatrészt is kiaknázva - a fáraósnál piacra dobott rövidebb érésűek újrakészletezése céljából), de ha nem, akkor kiraknám a mamutokat és az ólakat most (köztük a hódokkal - bár igazság szerint a tápok java részén is túladtam, a maradékot inkább tartogatnám az Oktoberfestre előirányzott "visszapótlásra"...;))...

Jónás, erről van-e vmi tuti fülesed?;) Előre is köszönöm, amennyiben kérvényezésem pozitív elbírálás alá kerül!:)

----------

Tetszik Sanci rejtvénye - biztosan vmi számtani sorozat, de a "megoldókulcsára" két ránézésből nem sikerült rájönnöm, így a megfejtésére max. ráhibázhatnék, azt meg semmiképp nem szeretném...;):p

----------
    Miután észrevettem, hogy a számok 9800-asokról nem 9700-asakra, hanem 9600-asakra csökkennek "át", az első gondolatom nekem is ez volt, hogy hsz-számok.
    Persze utólag bármit mondhatok - mindesetre Neked GRATULA már ezen észrevételért!
    ((Ezek után akkor mit fogok linkelni, ha kiderül, hogy nem is hsz-számok?!?!?!:music:xD))

Utoljára szerkesztett: 9.9.15
    Kukackukac, macsek., wiktorka17 és 16 más kedveli ezt.
  9. iboly54

Az egyéni mellett bal oldalon a kis gomba felett megy a széles zöld sáv:)

wiktorka17, Dyny, csopke1 és 10 más kedveli ezt.
  10. szsanci

szsanci Fórumszaki

22:00-kor az állás: 82,13%.

A rejtvénnyel kapcsolatban: volt, aki hozott jó számot, de igazából nem azokat keresünk. Az "egész dolog összerakása" egy újdonságot fog megadni a farmon.

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  11. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

A sorszámok mind Nóci hsz-ei, csak közben 1-1 kimaradt, azoknak a számát adtuk meg itt korábban. Hogy ebből milyen egész dolgot kellene kihozni, sejtelmem sincs.

wiktorka17, Dyny, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  12. iboly54

Sanci, ennyire jól állunk? Ez nagyon jó hír;) holnap meg is lehet a 100% Nagyon szépen dolgoznak a gazdák:) remek az összefogás:)

13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Iboly, köszi. A nagy izgalomban, azt nem is figyeltem.:)
    A csík szerint nálam még elég kevésnek látszik a közös.

hóóvirág, Adruka98, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  14. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

Csak nem az utolsó madárijesztő a kerékre? ;)

hóóvirág, wiktorka17, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  15. hadebuda

Ez nem inkább csak az első szakasz eredménye? Senkit nem akarok elkeseríteni, de nálam a csík alapján még csak az első kitehetőt fogjuk elérni.

wiktorka17, Dyny, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  16. iboly54

Igen én is megnéztem az imént, valóban még az 50%-ot sem érte el a sáv:music:de sanci valós adatot hozott, lehet csak nem akarják hogy lássuk a valóságot:music: mert túl gyorsak vagyunk:music: na ezt nem is értemxD

hóóvirág, wiktorka17, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  17. hadebuda

Bárcsak úgy lenne. Csak amikor először írt nekünk eredményt, talán 16 órakor, akkor odaírta azt is, hogy az az első rész aktuális állása. No de majd kiderül, aztán legfeljebb újra aktivizáljuk magunkat, én legalábbis még pár napig biztos nem dobálok plusszba semmit.

wiktorka17, Dyny, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen. Az első kitehetőnél járunk még csak, nem az egésznél és még az sincs meg 100 %-ban.
    Jóóóóónás:) Nem tudod hogy mikor fog megjavulni a fórum? Nem lehet idézni, tetszikelni már vagy 3 hete, brrr....Megyek és beírok a hibába mert egy kakasnak van türelme.... na de ennyi nincs.

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Természetesen az első rész eredményét írta.

20. iboly54

Szerintem akkor is nagyon jól állunk, hiszen még csak fél nap telt el;) én nagyon szeretném hogy meglegyen és meg is lesz:):music:
    Azt hittem csak az én gépem makacskodik a fórumon, mert XP-s, de látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával, mindegy melyik böngészőt próbálom nem mükszik egyik sem rendesen:(

hóóvirág, wiktorka17, Dyny és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.