Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hofeher

hofeher Fórumszaki

Akkor nekem szerencsém van a fórummal pedig Win 10 insideres verziót használok + crome böngészőt igaz telepített flash nélkül.

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem meg nem állunk jól. Nagyon sokan már beadták az egyénit. De ez nem ehhez a topichoz tartozik. Írtam a panaszkönyvbe a fórum használhatatlanságáról.

Kukackukac, macsek., wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  3. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A Photon bal oldalán a sarokban van 1 egér amit megnyomva kiad jobb oldalra 1 virtuális tapipadot, olyat mint egy notebook-ét. Azzal kellene megpróbálni a "nyilat" működtetni.

hóóvirág, wiktorka17, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  4. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Gratulálok az új mentoroknak. Remélem mi is csatlakozhatunk egyszer. Jópofa dolgokat írtatok, ami gondolom szinte mindenkivel meg-megtörténik...Legyen elég türelmetek! Jó játékot!
    Jónás Kedves! Feladatok, képek mind elfogytak?

5. szsanci

szsanci Fórumszaki

Dede. :)
    Miről szeretnél képet látni? :D

Event állás 13:00-kor: a 2. szint 26,83%-ban van teljesítve, törlés: az össz teljesítettség pedig még nem éri el az 1/3-ot.

Szerk.: na ezt most még újraszámolom, pontosabban először kitalálom, hogy mi is van. :D Összeadódik minden vagy csak pár dolog, stb.

Szerk2: a szerk1 azért volt, mert jelezték, hogy East azt írta a csevegőben, hogy az értékek nem adódnak össze, hanem csak határként kell tekinteni azokat.

Ha csak az első résszel számolok(16.250.000.000), ami már kész van, akkor 76,92%-ban van teljesítve az egész(21.125.000.000). Ránézve az event ablakra(ahol ugye már a 2. szintből is megvan valamennyi), nekem nagyon nem ez jön le, hanem az én számolásom.

Én úgy úgy tudom, hogy mindegyik rész teljesítése után 0-ról kezdődik a következő rész és nem összesen kell beadni 21.125.000.000-ot.

Valaki tudja, hogy mi a helyzet?

Utoljára szerkesztett: 10.9.15
    Kukackukac, times84, Pharmer500#2 és 18 más kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!

116?

szemike50, -orgona-, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

én leragadtam ennél a válasznál és egy előzőleg írtnál, ott határértéknek volt megadva, viszont az eventablak nem ezt a képet tükrözi

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szorgos-hódok-csevegője.13028/page-7#post-330414

8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem járok erre mostanában, de ezt hoztam:

Ha már ennyit foglalkoztak a nagy randevúval a csajok..
    Mindenkit szeretettel várnak:).

Kukackukac, times84, Pharmer500#2 és 13 más kedveli ezt.
  9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Válaszomban szerepel, hogy az előzetes teszt alapján. Ha elindult az éles event, akkor már nem lehet próbálgatni az esetleges változásokat, ezért írtam az általad idézettekben, hogy a tesztelés folyamán.

Kukackukac, Pharmer500#2, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

Húha, nem bántani szerettelek volna vagy ilyesmi, de akkor most ez nem így van? Az egyes szintek külön értendőek? Akkor viszont miért nem lett javítva, vagy helyreigazítva, hiszen azóta már többször is beidéztem egyes játékosoknak és nem cáfolta meg senki.
    Ebből a hsz.-ből idéztem többször az eventes csevegőbe
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szorgos-hódok-csevegője.13028/page-6#post-330394

Baby72, Pharmer500#2, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Mint írtam: az event elindult, így már nem tudunk tovább tesztelni, vagy próbálgatni. Más információ pedig még nem került a birtokunkba. Magyarán: nem tudjuk megmondani, hogy melyik számítás a jó, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy mégis összeadódik (a tesztelési adatok ellenére). Több napos hozzászólást nem szokás egy csevegőben helyreigazítani (értelmetlen lenne). Mostantól inkább ezt mutasd meg, ha idézni akarsz.

csopke1, Kukackukac, dalmata10 és 6 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Sanci!
    Tegnap még úgy éreztem biztosan meglesz a közös, ma már kétségeim vannak. A közöst én most úgy értelmezem, hogy ugyanúgy szintenként kell mind a négy részt teljesíteni mint az egyénit. Vagyis a másodikba a 17.875.000.000, 3.ba 19.500.000.000, 4.be 21.125.000.000 .Igy viszont már jóval több egyéni teljesítésre lenne szükség, mint eddig gondoltuk és nem biztos hogy elég lesz az egyéni teljesítés elvégzése. Ha ez így van akkor hatalmas távolságra vagyunk céltól. Úgy tűnik még nagyon sokan nem teljesítették az egyénit sem. Már csak abban bízok, hogy hétvégén megcsinálják akik megakarják szerezni a főnyereményt. Ha viszont sokan nem tartanak igényt a felhősorra, akkor hiába erőlködünk a plusz beadásokkal.

De örülök, hogy látlak!!!:inlove::)

Fätum, Kukackukac, Pharmer500#2 és 11 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

Köszönöm a válaszod, viszont ezek után nem akarok én megnyugtatni senkit, így az idézést sem kell másoljam, elég ha tök vacakúl érzem magam, hogy több játékost is megtévesztettem.

csopke1, times84, Pharmer500#2 és 8 más kedveli ezt.
  14. newseeka

newseeka Járnitanuló

Sziasztok! Tudtok nekem segíteni, hogy az Oktoberfest-ről tudunk-e már valamit, hogy mikre lesz majd szükségünk?;)

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Iboly!:)
    Valahogy én is egyre messebbre érzem a végét, bár magamból kiindulva tegnap alig, és ma is csak másfél órát tudtam a hódokkal foglalkozni. Igaz az egyénit villámgyorsan meg csináltam, de remélem sokan csak a hét végén állnak neki.:)
    Szia! Csak annyit amennyit a meseszöveg mondott nekünk: ültetnünk nem kell, növényekből és fákból kapunk felröppenőket amikből a malomban állítunk elő labdákat.
    Megkerestem és áthoztam a fészekből a meserészleteket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykafészek-avagy-hírek-híresztelések-és-jós-jónás-otthona.7666/page-78#post-327231
    és a folytatás:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykafészek-avagy-hírek-híresztelések-és-jós-jónás-otthona.7666/page-79#post-327259
    Ennyit tudunk jelenleg.

Fätum, Gio, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  16. newseeka

newseeka Járnitanuló

Nagyon kedves vagy, köszönöm a segítséget!:):):)

hóóvirág, szemike50, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jobb lenne, ha minél előbb megcsinálná mindenki az egyénit, mert addig nem tudjuk kell-e, ha kell mennyit dobjunk még a közös célért:)

Fätum, Kukackukac, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ebben biztos igazad van, de időt adni a tenyésztéshez sajnos nem tudunk azoknak a társainknak, akik nem tudták kihasználni a szerdai boomot egyéb elfoglaltságuk miatt. A hétvégén már sok minden kiderül.Türelem, még sok van vissza az event végéig.

19. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, ahogy számoltam az állítólagos több mint 50 millió farmból csak 325000-nek kellene megcsinálnia az egyénit, de ahogy látom nem igen haladunk, arról nem beszélve, hogy ellenőrizhetetlen, hogy a beadottakat beszámítja e a számláló, nem úgy mint a régebbi hasonló eventeknél, ahol ez követhető volt, én addig egy + db-t sem adok be, amíg nem látom, hogy beszámítják, mert utólag azt mond a bp. amit akar.

Shirkán53, Fätum, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  20. szsanci

szsanci Fórumszaki

Na, akkor ismét jól tudtam. Örülök, hogy megint segíthettem! xD :D 8)

Egy korrekció pedig valóban jól jönne az ismertetőben, mert nagyon nem mindegy a mennyiség.

Rejtvénnyel kapcs: nem a konkrét hsz-ek a lényeg, hanem az írójuk. Ami ugye már megvan. Innen pedig már csak a kreativitás lehet a határ, de abból itt nincs hiány. :D

Később majd jövök megint százalékos adatokkal.

Kukackukac, Gio, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.