Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zebraful

zebraful Fórumelemző

Holnap leszek meg az utolsó feladattal. A tenyésztett hódok olyan rosszul teljesítettek, hogy azt a párat nem volt szívem bedobni.
    Annyi retro hódom van, hogy 3 körből megvan egy szint. Így is kész lesz az event 2 nap alatt, igaz 380 darabbal
    indítottam. Szerintem a közös a haladást a hét végén lehet majd igazán látni. Rajtam nem múlik. Ha sokan így gondolkodunk
    meglesz a közös ajándék is.

Dyny, kekmaci75, macsek. és 12 más kedveli ezt.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Végre utolértem a gangot is:music:, nem volt egyszerű, mára sikerült:D

Sanci Te, Nóci lefizetett, hogy csinálj neki valami ingyen reklámot a gangon?
    Most kezdjük el visszaolvasni az összes commentjét, és abból rakjunk ki valamit?o_O Nem lesz rövid meló:) esetleg egy másik rejtény arra, hogy milyen időtávban gondolkodjunk:p

Na jó, most rákerestem, egyelőre 200 találatot hozott fel, végülis teljesithető mennyiség:) de hogy mit is kellene keresni bennük:oops:

Kukackukac, kekmaci75, macsek. és 12 más kedveli ezt.
  3. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Cygnus = hattyú eseteleg ez?
    Más ötletem nincs:)

Kukackukac, Mag-Anya, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nincs miért rosszul érezd magad.
    Érdekes módon nekem azonnal az jött le, hogy 325000-en kell teljesítsük az eventet. Azért is mondtam, hogy nem gondoltam, hogy én leszek az első aki morogni fog a csevegőben. :)
    Meglátjuk, mennyire lőtték jól be az eventezők számát vagy csak így sikerült élesben a feladat.:D:D

Bingó.:D
    De nem lövöm már megint le a poént, mert Sanci kicsinál.:D:D

Ja, erről jut eszembe: Sanci, a bingóról is mondasz valamit? :)

Kukackukac, Gio, Vakarka és 16 más kedveli ezt.
  5. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ez is elérte a vízen úszó objektumot, és elsüllyedt. Gratula! :)

Kukackukac, Vakarka, Mag-Anya és 20 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves szomszi, örülök, hogy ismét köztünk vagy!:D
    Eszedbe ne jusson keresgélni, mert megvan a megfejtés:#9962-es hsz:). Kíváncsi vagyok rá, hogy normál állatként, vagy újabb titokállatként köszönthetjük a játékban? ( a második variáció a valószínűbb azt hiszem, de bármi előfordulhat ...:))

Kukackukac, Vakarka, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Bőven elég ennyi 8)

Egyébként már másról is volt szó, nem csak a meseszövegről;)

Kukackukac, Gio, sziszi1965 és 15 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Kukori óriás gödrére nem lesz az idén szükségünk, eltesszük jövőre :DxD;)

Kincső52, Kukackukac, Gio és 20 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás, tudom, hogy többről is volt szó, de nagyjából ebben voltam biztos, hogy szabadon ismételhető:).
    Ez viszont egy óriási jó hír, nagyon szépen köszönjük, ennél jobbat nem kaptunk mostanában:). (feltéve, ha jól emlékszem, hogy mostanában miért is akart gödröt ásni:), ami nála elég sokszor fordul elő, de olyan gödör ami csak jövőre kellhet azt hiszem csak egy van:))

Vakarka, sziszi1965, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

Szia!

Igen, arról is, hogy a piacot nem fogja megmozgatni, inkább az ügyességen mint a szerencsén múlik, 2 sikeres eventet:music: ötvöztek és szerinted egy jó event lett belőle. Na mondjuk erre azt mondom, hogy nyugtával dicsérd a napot. :D Ha event végén én is azt mondom, hogy ez egy jó event volt, akkor biztos az volt.:D
    A felröppenőt 0 percezéssel megoldom, egy valamit viszont nem értek: miért van 3 féle kitehető és 3 féle felhő a nyeremények közt? Csak lesznek egyenlők meg egyenlőbbek az event alatt?:music:
    Szóval lehet a fatermést gyűjteni. Már csak egy kérdés marad, mindenki ringbe szállhat vagy jobb lesz, ha egyesek óvatoskodnak?
    Igen, igen, tudom, mi a véleményed a csalókról, azt nem muszáj megismételd.xDxD

Kukackukac, Gio, Vakarka és 16 más kedveli ezt.
  11. macsek.

macsek. Törekvő

Azt én se értem mi történt, de írásod hatására benéztem a mentorszobába és meglepetésemre most engem se a sokszor látott köszönjük, hogy jelentkeztél... tábla fogadott, hanem mint ha nem jelentkeztem volna azonnal amikor bevezették, köszönettel újra elfogadta a jelentkezésemet. Ez hogy lehet, ha az elsők között már jelentkeztem?

12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nem tudom mi történt, de már csibéim is vannak.

csio70, Kukackukac, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Pontosan erre gondoltam én is, mármint a fatermésekre.
    Eddig is ringbe szállhatott mindenki, az már más kérdés, hogy van-e valakinek oka arra, hogy óvatos legyen.. ez a saját döntésén múlik mindenkinek azt hiszem:)

Kukackukac, sziszi1965, macsek. és 8 más kedveli ezt.
  14. macsek.

macsek. Törekvő

Én pont így jártam :(

sziszi1965, Dyny, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Szia Jónás:) [​IMG] [​IMG]
    Szia:) Mostanában egy hatalmas sátrat építek a dzsungelben, nagyon jól jött a hír hogy nem kell még gödröt is ásnom xDxD

Kukackukac, progabi, Vakarka és 16 más kedveli ezt.
  16. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Na, erről beszéltem, hogy nem értem, hogy miről beszéltek. Milyen fatermés - konkrét, vagy mindegy? Eventhez, vagy TOP-hoz? Milyen 3 kitehető és 3 felhő? Ez kínai!

progabi, sziszi1965, macsek. és 11 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem vagy egyedül. xDxD Én meg nem tudom hogy mi van Nóci hattyújával. Elrepült? xDxD Számomra is most derült ki hogy kínaiul jobban értek mint cinegésen xDpedig nagyon [​IMG]

csio70, Kukackukac, icus08 és 16 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

TOP-ról beszéltünk.

Az Oktoberfest nyereménye közt 3 féle kitehető: sima, ezüst, arany és sima, ezüst, arany felhő lesz. Szerintem ezek nem egymásra épülnek.
    Új állatról van szó. Valamikor nagyon régen, egy bug alkalmával a gazdaraktárban megjelent egy-két állat képe, azóta már titokállatként mindegyik játékba került, a hattyú volt az egyedüli kivétel... most megjelent a hattyúól grafikája is.

UI. Sajnálom, hogy ezt így nem Sanci mondja el, mert megjelent ugyan a hír másoknál is, de én tudom, hogy Ő volt az első, aki rátalált.

Utoljára szerkesztett: 10.9.15
    csio70, Kukackukac, Gio és 21 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia kedves kukori!:) Én is bízom benne, hogy sor kerül arra, hogy sátorozzunk az esőerdőben:), lehet, hogy ha meglátom a hozzátartozó sátorrudakat (feladatokat a gazdakörben) visítva menekülőre fogom, de akkor is örülnék neki.
    Repülni fog be a farmra, valószínűleg titokállatként, de lehet, hogy berakják valamelyik szintre állatként. Szerintem a hattyú lesz a következő állatunk.
    Szia szemike! Ha jól értjük Apót akkor bent maradnak a fatermések az őszi szüretbe és a TOP-ba.

csio70, Kukackukac, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  20. Petramama

Petramama Törekvő

Na én is így jártam pedig régen jelentkeztem úgy pár éve.De nekem nem írta ki hogy mentor lettem.

sziszi1965, macsek. és wiktorka17 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.