Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

jé...PULYKAKUKK! :)
    és a farkas ls lesz most hétvégén?

babahalak kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

A farkast, mint nyereményt a kakukkossal kapjuk meg ? ill., lesz egy új pulykakukkunk is ?

babahalak, kutyaszálló, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  3. Dyny

Dyny Fórumgróf

Koszi, igyekeztem mindent beletenni, de meg mindig vannak homalyos pontok, remelhetoleg Jonas segit majd kicsit.

Szerintem most epp el van foglalva a legujabb szamsor rejtvennyel, ami majd valami ki tudja mihez kapcsolodik, mondjuk a gazdakori beadandojahoz:)

-gyöngy-581 és dereret kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Nem azzal, hanem a kakukkossal a Pletykásban-.

Hozott jó sok képet és az egyiken ott van a farkas és az őlja is. Ezek szerint nem titokólas lesz, hanem kakukkos nyeremény,

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem ismerem a kakukkokat, volt eddig ilyen? [​IMG]

6. Dyny

Dyny Fórumgróf

Ez a punkakukknak nez ki igy elsore, es akkor mar volt.

7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Van is 2db a pajtámban:D Punkakukk a neve
    Hm 1 ismerős pulyka is van a képen, csak nem az lehet amire gondolok ;)
    juszt se megyek be az erdőbe xDxD

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Köszi. :)
    Pedig most nincs hideg az erdőben sem. :D
    Valamikor olyasmit mondott Jónás, hogy egy másik kategóriát céloznak meg a kakukkal. Kíváncsian várom, igaz szupertáp nélkül engem bajosan céloznak meg. :D

9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Csak találgatás. :) De ő is vélhetően a meseszövegből indult ki.
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/die-farmerama-gerüchteküche.10752/page-42#post-329524

Ne légy már ilyen "smucig"! Szerintem Neked meg sem kottyan 5-6 Picasso! xD

Hoztam Neked egyet:

A képaláírás pedig nemes egyszerűséggel annyi: Még a legnehezebb feladványra is van megoldás. xD

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    -vadocka70-, kekmaci75, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Szupertápom még csak lenne, de nem vagyok színesól-mániás, mivel soha nincsenek kint ólak a farmomon, azaz most lódítok:

3 db. éppen most is van: kitettem éjszakára a Gyakornokos vakondokat.

csio70 kedveli ezt.
  11. Dyny

Dyny Fórumgróf

Gratulalok, hamar sikerult vegig vinni az elso 2 feladat sort. 8)

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem az a pulyka(kakukk?) nagyon event matricának néz ki, ott van a ragasztócsík a két végén.
    Új tenyészállattal bővül a kínálat?
    A pulykakakukk nagyon rózsaszín (lehet, hogy csak én látom annak) esetleg jelent valamit a színe?
    Talán a tenyésztési sorban elfoglalt helyét?

babahalak, felixx75 és dereret kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Mivel csak 5-5 eventnövényt kaptunk, így megvettem a kiskosarat 200 akármennyi forintért, és 75 db. 8 órás + 50 db. 4 órás volt benne, így 4 területen a kapott magokkal majdnem fullra mehettek 2x2-ben további szaporításra.

kukori80 kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Gratulálok ! Én nem vettem kosarat, hanem rögtön az első 5-5 magnál elindítottam az órát és végig KK-szupertrágya ment. Nálam is érnek az ólak, nemsokára aratom.
    Viszont nem értem hogy kerül a kakukkosba a farkas? Jónás már megint akarja hogy kiránduljunk? ;)

15. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Gyorsreagálások:

1. A 2. feladvány sztem továbbra is az állandó gazdakörire vonatkozik: OK, ott a "szüreti hörcsög" megvezetni, de Jónás hozzátette itt is a már korábban szintúgy alkalmazott szófordulatot: "időnk van rá bőven"; és vajon az is véletlen egybeesés, hogy ez is 7 sorból áll? Meg amúgyis, így lenne "kerek"...;)

2. A Kata által hozott meseszövegre Jónás azt írta, "nem is rossz" - ez jósnyelven vajon mekkora találati arányt jelent? És hol maradnak a magas szintű növények, a rebesgetett bahás cumók, tenyészállatok, és miért csak a disznó meg a szarvasgomba állítható párba? Egyébként meg hogy is tudnánk tippelni, amikor még azt sem tudjuk, hogy helyesek-e a 2. feladvány számai (hány blokkra kell osztani a sorokat)?

3. Igen, a képen az pun(k)kakukk - nem tudom, a pulykák hogyan jönnek képbe. Viszont, Nóci, javíts ki, ha ez is valami olyan sablonszöveg, mint ami a mostani event növényeinél is erdőbe vitt ("titokzatos palánta", "200 TP/5 óra") - mindenesetre a képen az írás németül azt mondja, hogy "szabadon élő kakukkok nincsenek, kakukkot csomagban a mozipénztárnál lehet vásárolni". Mondjuk nekem még akad 32043 db a pajtában, de ha mozipontokért kellene vásárolni, sokan nagyobb bajba kerülnének, mint ha FA-ért...xD A lebonyolításban is lesz változás, vagy csak a jutalomban? (Pl. hogy esetleg így keveredik ide a farkasverem a színes ólak kedvelői helyett a titokizéket kedvelőket megcélozva? Na de akkor mi lesz a "sejtett" jövő hétvégi akció vonzerejével? Ez nem lenne olyan nagy húzás...!)

4. Az új gazdaköri jutalmaira még mindig nincs "kockás" megfejtés, ha jól veszem ki, pedig az elhangzott variációknál életképesebb elképzeléseim nekem sincsenek...o_O Legalábbis remélem, hogy nem jön be, hogy a 2 db 1-es az utolsó sorban 1-1 matrica...:p

mimi, Claunyuszi, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  16. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

kapsz szerintem egy kockát, de mi lesz a terménye?

17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

A németek szerint rendes titokól lesz, és ha minden igaz, utoljára lesz elérhető a pocok.

Esetleg a rózsa pulykalábas festőtelep lesz a nyeremény? ;)

babahalak, genka53 és dereret kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem és nem... de még messze van, semmit nem lehet biztosra mondani.:)

babahalak és dereret kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ezért a munkáért tényleg megérdemled: [​IMG]

Szia!

Ez a tipp is egészen jó, még ha nem is telitalálat.

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    -vadocka70-, -gyöngy-581, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Jónás.) Jáááj de nagyon nehezen adod azt a kockát, Dyny most nagyon örülni fog.;)
    Sok munkája volt benne :)
    Szia Farmer.) Ezt a szösszenetet egyszer elolvastam és elteszem lefekvés előttre : akkor majd mégegyszer elolvasom hátha tudom értelmezni, ha nem, akkor legalább hamar el fogok aludni xD

-gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.