Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ígérem így lesz tojásokkal fogok álmodni. :)
    De most elköszönök mindenkinek[​IMG] szép álmokat jó éjszakát kívánok!

szemike50, sziszi1965, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  2. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Ha úgy működik mint a kis tesónál,akkor az érés nem áll le hanem event végével az tovább folytatódik,és a legközelbbi teliholdkor a kész növényeket kell majd learatnunk(nem fog a pajtába kerülni,aBP.nem fogja learatni helyettünk).Elgazosodással nem kell számolni,mert nem a mi hibánkból nem tudtunk learatni időben.Egyébként a kis tesónál a 4 órás növény sem gazosodik el ezen a teliholdas területen.

Utoljára szerkesztett: 11.9.15
  3. zsellér554

zsellér554 Utánpótlás-írogató

Igen, de a terület, amibe vetettél, folyamatosan játékban volt. Ha pedig telihold után, a beéréstől számított 24/48 órán belül nem szedted le, akkor megette a gaz a teliholdas növényt is. Szóval itt azért nem ugyanaz a helyzet. De legyen neked igazad, a játékosoknak az lenne a jobb verzió.

szemike50, genka53, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De ez a terület már nem lesz játékban, hanem event után elviszi a cica :)

szemike50, mimi, sziszi1965 és 12 más kedveli ezt.
  5. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

s
    sziasztok !
    tudom , hogy nem igazán ide kellene írni de itt sokkal többen fordultok meg , mint Jónás piacos topicjában :) olvasok a kutyatenyésztésről ( a piaci árakról is a másikban ) , tényleg lesz ? a másik topicban érdekes árakat olvastam nálam a kutya ára lényegesen olcsóbb , a tápé viszont már drága :) .azon morfondírozok , hogy tényleg érdemes - e kutyát venni ( 1.100 - nél kezdődik ) a táp az más tészta , bár a következő teleholdat a gazdakörikre akartam fordítani , valszeg az kutyatáphoz valóra megy el :) , az esetleges válaszokig azt hiszem egy - két kutyát veszek , mert nem tudom , hogy mikor gyűrűzik be erre a piacra a vásárlási mizéria , legfeljebb bukok rajta valamennyit :)

Baby72, csio70, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó lenne, ha a rémnövenyeket is lehetne nemesíteni és abból csinálhatnánk 2 perceset is akár...xD:p

mimi, sziszi1965, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Szerintem mindenképpen vegyél kutyát,ha nem most,akkor valamikor később tuti lesz tenyésztése enni nem kér :)

mimi, sziszi1965, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  8. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Szia/Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm! :) Megértelek, nekem volt a pajtában 60 koponyafám, azért letudtam keverni pár darab kutyatápot, kutya meg már egyáltalán nincs a piacon ... hirtelen jött ez a kutyatenyésztés dolog .. szerintetek akkor a tatun kívül a másik 2 állatot "ingyen megkapjuk?
    Nagyon köszönöm, aranyos vagy! :) Végre hideg van, el sem hiszem .. tudom, sokan visszasírják a nyarat, de én nagyon szeretem a hűvös időt .. :) Miért van az lapozok egyet, az eddig idézett szövegeim eltűnnek, és félig kitörlődik?
    Szia!! Ne haragudjatok, de mit fognak bevezetni? A horrorral kapcsolatos? Tényleg sok mindent be kell pótolnom az biztos! :(

Baby72, szemike50, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jönni fog a tenyésztés, csak nem tudjuk pontosan mikor. Nem szoktunk senkit becsapni, ilyennel nem viccelődünk.

Komolyan nem tudom mire gondolt Jónás a kétpercessel. Tojás jutna eszembe a kétpercesről, a Halloween eventen az lesz a főnyeremény a felhő mellett? Vagy esetleg az állandó gazdaköri nyereménye lesz?

Hmmm, még csak találgatunk. Bevitt Jónás az erdőbe s ott felejtett minket.:D
    A fórum vacakol mostanában.

Utoljára szerkesztett: 11.9.15
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, az én piacomon is kifogyott a kutya. :p

Baby72, szemike50, mimi és 9 más kedveli ezt.
  11. Dyny

Dyny Fórumgróf

A horror növények termelése változik meg, elvileg kapunk majd egy új területet, ahol teliholdkor a rémnövényeket lehet termelni, ezáltal a farmos terület felszabadul.
    Jónás szerint ősszel jönnek majd új gazdaköri feladatok is a rémnövényekhez, és ehhez kapcsolódó jutalmak, mint felhő.

Ez a tojás viszont akkor makacsul tartja magát, most már sok embernél előkerült:) Lehet egyébként, hogy csak a szokásos vásárlás formájában kapjuk majd meg.
    Ha igy lesz, akkor reméljük Apótól időben értesülünk, hogy mennyire éri majd meg az árát, mert most ugye már havi rendszereséggel jönnek ki új felhők, amik szerintem nem teljesen nélkülözhetetlenek, persze felhő-mániás gyűjtök hátrányban:D
    De egy jó kis ütős tojásra lehet sokan szeretnének összespórolni FA-t:)

A legjobb meg az lenne ha nyereményként kapnánk, de én már nem is emlékszem olyan eventre ahol igy lett volna.

12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nálam még mindig van 82 ajánlat:)

szemike50, genka53, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ezt ahogy kimondtad, mindjárt felejtsd is elxD:p még hogy tojás ajándékbaxD elég komoly dolgot kell tudnia annak a tojásnak, hogy megérje az árát.... kell hozzá a sapi is ilyen hidegben:p kinek van ennyi FA-a mostanság:music: még ha felhő jönnexD az ugye jönni fog és viszi a a tojás árát isxD;)

Baby72, szemike50, Coff66 és 9 más kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó éjszakát.

Baby72, szemike50, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  15. apalánya2004

apalánya2004 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem lehet,hogy a kétperces az lázmérő és ha kimész az esőbe lázas leszel??? :D

Dyny, -orgona-, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, na kirakták a kutyákat a piacra, 2.746 CSP áron, voltak 6 db-osak, most meg 50 db-os közel annyiért. Ilyent még nem láttam: 5 oldalon keresztül néhány CSP-filléres léptetéssel (differenciával).
    Jó éjt mindenkinek :inlove:

Baby72, Dyny, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen jó gondolat:) 8)

Kincső52, times84, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Volt tippelgetés rendesen, de mindenre azért nem bólintottam;)

times84, kekmaci75, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Szia!

Ettől függetlenül nagyobb sansz van az igenre, mint a nemre, de nem szabad tutira venni azért;)8)

times84, kekmaci75, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Hiába, aki tud, az tud :) :D

Kincső52, icus08, times84 és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.