Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A kistesónál két event közt beérik a növény, azaz utolsó percben elvetett növény a következő akció első percében készen van. Ez természetesen nem garancia arra, hogy itt is így fog működni, de megoldható lenne, és tetszene is:)

Kincső52, icus08, times84 és 25 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

Szia!

Csak arról volt szó, mi minden várható - a miből már más kérdés, nem volt szó gazdaköri feladatokról ennek kapcsán.

times84, kekmaci75, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

Szia!

Tegyük már mellé azt a bizonyos belelóg a kezed...xD

times84, kekmaci75, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszi!
    Látod, valóban fáradt vagyok. És mindenben gazdaköri feladatot látok. :oops: Vajon miért? xD Helyzetjelentés: még mindig 3. És megint felfelé buktam....:cry:

Baby72, kekmaci75, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Nyugodtan kezdjél el gyűjtögetni - hosszú távon hasznos kategóriába sorolnám.
    Van ami a "nagyok" számára előnyösebb, ez most inkább a "kicsiknek" fog tetszeni.:)8)

Kincső52, times84, kekmaci75 és 21 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, nagyon szép hétvégét mindenkinek!
    Nálam is szürkül néha, főleg ha arra járok:), de az ára kb háromszorosa annak amennyi egy hét alatt volt.:)
    Már látom a sorsomat előre, mint felhő és kütyűgyűjtő:D:cry::D.
    Nyereménytojás?:[​IMG] kategória azt hiszem, ilyen -már ha jól emlékszem- évek óta nem volt a játékban.
    Sajnos én is buktam, de inkább mínuszba...nálam 9 feladat tartja magát elég makacsul ... :cry: úgy érzem, hogy soha sem tudom megcsinálni:cry:. De majd ma talán ledolgozok belőle valamicskét:D

Ott vagyunk:):) megjött a hivatalos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.13037/#post-332769

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.9.15
    Dyny, Gio, hóóvirág és 13 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ha benyelte a rendszer a keverésed, akkor sajnálom... de remélem a felfele bukás nem ezt jelenti.
    Kitartás, még van 3 nap a 3 állathoz!

A nagyok már inkább a Tp-ra mennek rá - nagyok:music:, hol kezdődik a nagy? - de mi érdekli a kicsiket?
    Nagyon hosszútávra kéne a farmozást tervezzem ahhoz, hogy pár %-os Csp növekedés megmozgassa a fantáziám...

Nem kötelezhető senki arra, hogy szupertápot vegyen a játékostársai kedvéért... ügyes próbálkozás a BP részéről, de ennyi...

Amúgy azt is figyelembe kell venni, hogy vannak játékosok, akik az utolsó percekben szokták az eventet befejezni, még a tenyésztős eventet is - a piac mozgásából ez jól nyomon követhető.
    Az már más kérdés, hogy én nem gondoltam, hogy 325000-en eventezünk, de nem is látom a BP statisztikáját. Igaz, azon is meglepődtem, hogy egyesek hány 73-as szintnél magasabb farmot tudnak elővarázsolni...
    Szóval még meglehet a közös.

Baby72, kekmaci75, Dyny és 21 más kedveli ezt.
  8. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

ma beadok pár millát.D szóval nyugivan:) meglesz a közös:D

Baby72, kekmaci75, Dyny és 23 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Annyim nincsen, de nyomom én is a ződnekxD

icus08, Baby72, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  10. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Nóci! Már a kitartásom végén járok. ;)
    Aki kever, az bukhat. Ezt tudom és ennek megfelelően játszom. De amikor a 4jóga a cirkuszit átugorva karatét ad, akkor bizony elkenődök rendesen... Erre értettem a felfelé bukást (főleg úgy, h nem is viszik el a piacról).... Soha nagyobb bajom ne legyen, ugye? :)

Képzeld! Válaszolt az egyik csibém! Öröm van és boldogság! Amikor visszaolvasgattam a csibe-mentoros sztorikat, de jókat mosolyogtam. ;) Most én is végre mentor lettem. Volt időszak, amikor "főállásban csibés(z)kedtem". xD Számomra a mentorrendszer legnagyobb hozadéka a számomra nagyon fontos, értékes emberek megismerése és a velük való kedves, baráti kapcsolatom. Ez nekem többet ér minden szintnél, vagy csp-nél.

Nagyon lemaradtam a visszaolvasással, pontosabban végigszaladtam, de nem olvastam elég "értően". Pár dolog világos, de ebben a lágytojásos, felhős sztoriban még nem látok tisztán. Sebaj, majd nekirugaszkodok újra.

Jónás kedves! Adhatsz rejtvényt nekünk arról, hogy mivel töltsük a pajtánkat a kerek képű égitest idején?

icus08, Baby72, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  11. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Szerintem úgy lett volna helyes a BP-től ha számokkal írja ki a zöld sáv haladását. Nem szeretem azokat a feladatokat amelyeknek nem tudom, hogy mi a vége.:p
    Dobálni a közösbe is csak holnap este fogok amennyiben látom,érdemes lesz, akkor viszont belehúzok.

Baby72, Dyny, Kacsmacs és 11 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, nekem is van egy tippem: ahogy Jónás apó a legelső vonatkozó hsz-ében leírta, hogy "edd meg a kétpercest és menj ki az esőre". Ezt én úgy fordítottam le magamnak, hogy most miután leszedtem a paszulyt, két perc alatt végigjárom a farmrészeket és megeszem a tojásokat, utána megyek a spájzba, ott is bekajálok és kezdődhet az aratás. Eddig csak az egyik farmomon van az esősön pipitojás, mert elszámoltam magam korábban, és ott árválkodott a pajtában, és csak most rakhattam ki mégpedig az "esőre", mivel mindenhova mindegyikből csak egyet lehet kitenni. Na mármost, ha jönne g. rakt.-i akció, (amiben erősen bizakodom, de az is lehet, hogy merő ábránd az egész), akkor az esőerdősre is juthatna mindegyikből, az megint + 15% TP és BTP, no és barkácsok. ;):) Úúúúgy szeretnééééék kimenni a tojcsimmal az esőreeee!:D:D Mit gondolsz Jónás apó, mikor lehet? :p:D

Baby72, kekmaci75, Dyny és 17 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Majd igyekszem hasznossá tenni magam ... kell néha a túravezető mellétek :DxD

Kincső52, times84, kekmaci75 és 21 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás!
    Erről most két dolog jutott az eszembe úgy hirtelen az egyik, hogy mi mindig próbálunk túrázni, de vezetővel sokkal ígéretesebb az, hogy célba is érünk, még ha néha kanyarósan is.:)
    A másik, hogy én a régi rémnövényeket nagyon nem szeretem, bár lehet, hogy ezzel egyedül vagyok. Remélem azokból letudom a kötelezőt ami még hátra van a gazdakörben és el is felejthetem, ha mégsem akkor bekötött szemmel fogom aratni a sírkövet és a kisértetet.. egyszerűen meg kell erőltetnem magam, hogy a farmra vigyem ezt a kettőt:oops: Reménykedem benne, hogy ezek kivételek lesznek az ősszel... :)

Dyny, sziszi1965, benedekbobe63 és 9 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Zsu! De jó, Neked válaszoltak a csibék:) én is kedden lettem mentor, írtam mindhárom kiscsibének, naponta küldöm az ajándékokat de még egyik sem válaszolt egy betűt sem:( Már fontolgatom hogy újakat kellene keresnem.

Baby72, Dyny, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Nana! Csak egy válaszolt ám. :D Ma/mostanában egészen másra koncentrálok. ;) Napokon belül megtudjátok, hogy sikerül-e vagy belebukok. Majd utána kicsit jobban fogok a csibékkel foglalkozni.
    Áhhhh, megint nem tudok rendesen írni a fórumra.... :mad:
    Amit írtam, az eltűnt.... Írom újra Gyöngynek.
    Engem is kiráz a hideg ettől a horroros erdei túrától. :)
    De bármilyen infonak/rejtvénynek (akár a nagyságrendeknek, akár annak, hogy melyik növényekre koncentráljunk) én nagyon tudnék örülni, mert elvertem a gazokat totemkármenekre. Egész jó tp-t adnak....

Utoljára szerkesztett: 12.9.15
    icus08, Baby72, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Erre gondoltál, ugye ? [​IMG]xDxD

Majd igyekszem hasznossá tenni magam ... kell néha a túravezető mellétek :DxD

Érdekes mód magunktól soha nem megyünk be az erdőbe, de írsz pár szót xD/kétperces evés vagy főzés/ és csodálkozol, hogy jönnöd kellxD?[​IMG]

times84, Baby72, kekmaci75 és 19 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Te atya ég! Én egész eddigi életemben azt hittem, ebben az edényben a zsír van, amit a kenyérre kentünk! http://sztarjatek.unas.hu/shop_ordered/8865/shop_pic/BGP35.jpg Ebbe meg egészen mást tettünk gyerek korunkban! Eddig kevertük akkor?:):wuerg::p

19. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szerintem pedig jó lenne ma is egy kisebb összefogás -kb 50000 farmonként-, hogy holnap este úgy álljunk, hogy érdemes legyen még egyszer összefogni.

Kukori.és.Kotkoda, Baby72, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  20. dereret

dereret Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 12.9.15
    Kincső52, icus08, times84 és 31 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.