Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia Zsuzsa !

Az eventes csevegő már csak ilyen ;)
    Lehet tőled kaptam el a bacit ? :eek: ki gondolta hogy monitoron keresztül is terjed ...o_O 5 tagú családomból mindenki belekeveredett :wuerg:
    Szerencsére csak a felreppenők miatt kell aggódni ... :music: Jó ez az event !;)
    Szóval új háziállat jön a farmra ...:inlove: Nálam nem kap sapit ...:music:

iboly54, -orgona-, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Én már nem értem ezeket a tojglikat... Ezek szerint egy jön mostanában, a másik később, vagy mittomén... ;)
    Ma már gépnél vagyok többé-kevésbé, megy a válasz is...

csopke1, -orgona-, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

ÁÁÁÁÁ már megint lemaradtam valamiről ...:oops: Szóval két tojás van a láthatáron ?
    Volt olyan amit kihagytam ... ezekről majd a hasznosságuk alapján döntök ...:p
    Én is gépnél vagyok .. de alig látom a monitort ... :sleepy: 39.2-nél már Anyust is kiüti a láz :wuerg:... főleg két beteg csecsemő mellett:(o_O . A Csuhásom:inlove: megúszta 37.3 lázza:eek:l -de haldoklik :mad:...

iboly54, -orgona-, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jobbulást mindannyiótoknak:)

Utoljára szerkesztett: 18.9.15
    sziszi1965, inanna11, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kössz!
    Én mindenképpen a félig kész felhőmet fejezem be, aztán talán még belefér valami más is. Nem bánnék több napot. ;) :D

Holdfény, hamar gyógyuljatok meg! :inlove:

sziszi1965, -orgona-, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Én nagyon élvezem a kódolt dumát. Sőt! ;)
    Apró kiegészítés: 3 sárkány is kirakható. Én vagyok erre az élő (legális) példa. o_O
    Hasznos hely? Mire hasznos? Bocs, de nekem a tojás is hasznos (már, amelyiket használom). És talán már unják többen ezt a dumát, de "soha nagyobb bajom ne legyen", mint hogy aratás előtt végig kell járnom 7 területet tojglikat leszedni, amíg ilyen durva jó %-ot adnak. xD

hóóvirág, kekmaci75, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Az automatikus fa arató nem várja meg a tojások leszedését ... Vagy csak én nem jöttem rá hogy kell csinálni ? :oops:
    Ha ki kapcsolom ... elveszik a pl termés mert csak az utolsót szedi le ... ha jól tudom a tp-nél is így van ...:wuerg:

8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ez ennél csöppet bonyolultabb, de nem lehetetlen. Ez itt off, megy majd a mél.
    Bocs Jónás! :oops:

kekmaci75, wiktorka17, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Én is így vagyok vele csak a tp bónuszosokat vettem meg.Jobbulást kívánok Nektek!Azt hittem ma már jobban leszek,de nem.Egész délelőtt itt olvasgatok csak.:)

hóóvirág, _Cygnus_, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást! Ne köpködjétek ránk a bacikat, mert ki fog rejtvényt fejteni, ha hétvégére kiürül a gang?:D

Jólvanna! Nem kell gúnyolódni.:p
    Hirtelen csak az lebegett a szemem előtt, hogy vettem tojásokat, amiket event végéig úgyis a menüben tartok.:music: Ha jól értettem, akkor szerinted az első tojás lesz a fontosabb. Csak egyiket tudom megvenni, de nem szeretnék úgy mellélőni mint az AB-os kütyünek.

Nem lett nagyon gyors a tempó? Nem csak a vásárlásra gondolok, hanem az eventekre, új dolgok bevezetésére...
    Komolyan nem értem, hova sietnek? - a sejtésem meg jobb, ha megtartom magamnak...

Élvezetes lett a játék, ötletesnek tartom az eventeket, még akkor is, ha elment a szerencse felé. Persze nem panaszkodnék ennyit miatta, ha az én farmom lenne szerencsés:D... de az egész kezd nehezen összeegyeztethetővé válni családdal, barátokkal, munkával...

Felesleges azt mondani, hogy nem kell mindent megcsinálni, mert érzésem szerint itt mindannyian hasonló cipőben járunk.

Erősen szelektálok a dolgok közt: nem veszek meg mindent, nem csinálok meg minden feladatot, de így egyre gyakrabban jut eszembe, hogy nagyon elmaradok. Nem tudom, mikor jön el az a pont, ami után úgy érzem, hogy már csak kudarcot jelent a játék, ha nem tudok azonos iramban haladni vele... látjuk, hogy sokan esnek ki mellőlünk hasonló okok miatt.
    Szerintem a csevegőben is emiatt van annyi panasz mostanában.

Már év eleje óta panaszkodom, de mostanra eljutottam arra a szintre, hogy úgy érzem már nincs is értelme annak, hogy előre mondjam hol, mit olvasok... úgyis elfelejtem én is.
    Azt hiszem, a németeknél már láttam az új kutya neveket, de már más állat tenyésztése is szóba került a szokásos 3 feladattal együtt.

Elképzelhetőnek tartod, hogy a jövőben esetleg 2 tenyésztős eventet is betesznek egy hónapban?

11. Zatini

Zatini Fórumszaki

Na jó, még szép hogy nem. Küzdök, mint malac a jégen. :DAztán meglátjuk mire lesz elég. :music:
    Na igen, és köszönöm a segítséget! :inlove:

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zsu!
    Ha most létezne 2* tripla lájk, akkor erre a hsz-re azt kapnál tőlem kódolt dumáért és a tojásokért is.:) A horrorost igyekszem letudni (olyan szinten van, hogy nagyon el kell rontanom, hogy ne legyek vele készen a következő alkalomkor), és csak reménykedem, hogy a régi növények nem kerülnek elő az új feladatokban:);):)
    Én is:):cry::):DJobbulást kívánok Neked és minden betegnek!
    Ez egy érdekes felvetés, elgondolkodtam rajta.:) Lehet, hogy jobb lenne, mint közös feladatban le/elvezetni a felesleges tenyészállatokat. Ez mentesítené a piacot? (hódtenyésztés közös részére gondolok) De nem mindenki szereti a tenyésztést, vagy nincs esetleg szerencséje, és vagy/tápja hozzá... Szeretek tenyészteni, igyekszem is, de kettő kicsit sok lenne a jóból:)

13. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!
    Jobbulást mindenkinek akit érint:) Egy kérdés, csak mert nem emlékszem: az új tojglik általában hétvégén jönnek, ugye? Hétfőtől péntek reggelig nem leszek, és nem szeretnék lemaradni róla:oops:

14. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia Nóci,

Nem teljesen idetartozó, de mivel pletyka fronton nagy a csend:D

Tény, hogy Varun nagyon felgyorsitotta a dolgokat, és iszonyat sok újdonság jön ki minden hónapban, de szerintem amig szelektálunk addig nincs itt annyira nagy baj.

Én eléggé maximalistának tartom magam, és sajnos mutatok némi hajlamot a gyűjtőszenvedélyre is-.- Hogy csak egy példával éljek, páromat őrületbe kergetem azzal hogy nem vagyok hajlandó kidobni a nagyobb mennyiségű képregénygyűjteményemet, amit sikerült felhalmoznom kisgyerekként:music: Pedig nem kevés:p De közelharcot vivok érte minden egyes költözésnél, és lomtalanitásnál, egyelőre még mindig nyertem8)

Vissza a farmhoz...Szóval ennek ellenére még sincs hiányérzetem, ha kihagyok egy tojást, vagy felhősort, vagy esetleg a titokól nem figyel ott a farmon rögtön első alkalommal. Szerencsére a mostani titkos küldetések egyáltalán nem kihagyhatatlan kategória, nincs semmi jelentős hátrány belőle ha hagyom ülepedni őket a gazdakörben.

Az ha kihagyok egy felhőt, vagy tojást, szintén nem érzem nagy elmaradásnak, hisz mit adnak? Javarészt TP-t, BTP-t, de max mondjuk 10,000 per nap, havi szinten 300,000. OK, mondjuk 10 ilyen felhő már 3 milla havi szinten, de emiatt nem fogok a kardomba dőlni.

Haladok, ahogy haladok, nem akarlak én utolérni Téged, Zsut, Gyöngyöt, Kukorit (most igy hirtelen ennyi, mert titeket látlak mint szomszi, vagy barát:)), saját tempómban haladok, és nem fogok ezen amiatt változtani, mert Varun hozzám szeretne vágni egy felhőt 2 hetente 150 FA-t (diszkontáron kifejezetten:p). Pajtámat mindenképpen szerettem volna felhúzni egy bizonyos szintre, amit szerintem el is értem, a többi meg majd lesz valahogy.

Eventekről meg annyit, (most lehet majd megdobálni mindennel ami kéz közelbe kerül:D) de én élvezem ezeket az eventeket, változatosak, szerintem a nyeremények nagyjából egyensúlyban vannak, és amig itt van Jónás Apó, addig nem hiszem hogy nagy baj történhet velünk. Én most őszintén mondom, hogy amióta itt ütjük el az időt két event között, nem nagyon tudok olyat mondani, amire ne lettem volna felkészülve, és azt mondtam volna, hogy te-jó-ég, most ezt igy hogyan fogom végig csinálni.8) Nagyon pörögnek a dolgok, de végül szerintem mindig összerakjuk hogy mi kell a következőbe, ha más nem 1 héttel előtte;).

De hogy ne gondoljon senki valami BP agitátornak, azt megjegyzem, hogy eljutottunk oda, hogy a havi munkások szinte elengedhetetlen ha valaki tényleg jól szeretne haladni. Én nélkülük nagyon rosszul érezném magam:sleepy:

Tény, hogy érzem az ösztönzést a vásárlásra ezekkel a szuperjó dolgokkal, de a NYOMÁS-t viszont, hogy mindenképpen vegyem, azt nem.

Röviden ennyi lettem volna:D várjuk a rejtényt a lengyel eventhez kedves Jónás, mert most már azért közeleg, és azt mondtad, hogy Varun ismét pajtaüritést tart majd:oops:

1vadmalac, taga1, hóóvirág és 28 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Júj kedves szomszi, most nagyon komolyan vetted amit írtam?:D:cry::D Örülök, hogy élvezed az eventet, holnaptól én is beállok a felröpikért füstölgők közé és veled együtt fogok izgulni;), de ma és holnap reggel még azt a tervet követem amit elhatároztam a magam örömére, (és nem V. kedvéért) mert én is a saját tempómban szeretnék haladni.:)
    ? ez már versenyez Pharmer mennyiségével:D:D, de nem baj így szeretjük:)
    Most viszont elköszönök, szép álmokat:[​IMG] jó éjszakát kívánok mindenkinek!

hóóvirág, sziszi1965, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Kikerestem neked az infot. Egyik hét végén jött, a másik hét közben.... szóval kiszámíthatatlan. :( Itt a link és alulról kezdd olvasni.
    Tojások
    Ha tudok segíteni vmiben, tudod hol találsz. ;)

hóóvirág, csopke1, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Ajaj Szomszi, most cikibe hoztál, mert ugyan visszabattyogtam elolvasni hogy mit irtál, de még nem jöttem rá hogy mire gondolsz. Lehetőleg ne bombázz még Te is rébuszokkal, tartok tőle, hogy épp elég lesz a JónáséxD

Ez pedig nem fair kérem szépen...Korrepetálás céljából kéretik átfáradni az eventcsevegőbe, és elolvasni Pharmer mai szösszenetét, és utána nem lesz kétséges a verseny kimenetelexD

hóóvirág, kekmaci75, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

A bagolyra gondoltam amit írtál, ne itt keresd, hanem a postaládádban:);):). Viszont apó rébuszát én is nagyon várom... úgy szeretek értetlenül állni a feladványai előtt... Most pedig megyek Pharmert olvasni:)

hóóvirág, Marika312, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  19. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Kedves Zsu!
    Köszi szépen a linket, akkor marad a reményhal:) Bár talán Jónás csepegtet némi infót:) Nekem elég annyi, hogy nem abban a pár napban várható:) Viszont milyen jó kis tojások voltak már... És külön köszönet a felajánlásért;):inlove:

20. Dyny

Dyny Fórumgróf

Ott kerestem én, mert sejtettem hogy arra utalsz:) talán tudom, talán nem;) Remélem a kódfejtők már készülnek szintén (én szokás szerint hétvégén eltávon leszek:cry:)

Szia,
    Két dolog: ez egyik hogy szerintem mostanában a tojás vásárlásra nem 1-2 napunk van, hanem hosszabb idő. Most visszakerestem az űrcsiguszt, péntektől keddig volt lehetőség a beszerzésre, szerintem nem maradsz le semmiről.

A másik ha segit, Apó mondta, hogy a tojás amiről nem tudunk semmit az még ehónapban jön, viszont volt a másik amiről Nóci hozott már mindent, csak az első tojás után. Szerintem azért nem valószinű, hogy két tojás jönne szeptemberben, plusz még titokól akció jövő héten. Ez az én véleményem szerint már túl sok lenne, tehát én úgy gondolom hogy a második csak októberben érkezik hozzánk.

hóóvirág, sziszi1965, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.