Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Köszi, és úgy legyen:)

Dyny, sziszi1965, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egy két éven keresztül az volt a panasz az eventekre, hogy túl sablonosak: eventgaz, felreppenő - bedob, kipipálva.
    Az utóbbi időben igen változatos feladatokkal lettünk elhalmozva - ez magában hordozza annak lehetőségét, hogy nem minden típus fog mindenkinek tetszeni. De legalább van választék!
    Régen ha valakinek az az egy nem tetszett, akkor sok eventből kimaradt, ha azt mellőzte.
    Ma ha az egyik nem jön be, ott a másik - van választék.
    Igen, tudom sokan vannak abban a kategóriában, mint én is: mindent végig meg kell oldani:)8)

taga1, hóóvirág, csio70 és 27 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Többen kérdezgettétek az utóbbi hónapokban, mikor jön már új felhőcsomag akció -pótolni a lemaradást.
    Nos már nem kell rá sokat várnunk. Annak érdekében, hogy mindenki tudjon belőle mazsolázni, egyszerre egy csokorra való fog érkezni: akciós felhősorok és eventesek vegyesen. A felhősorok nem az őskorból érkeznek, inkább az utóbbi két évből válogattak.

hóóvirág, kekmaci75, denett és 26 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! De szép madár van odaát :Dez kel majd a gyűjteménybe :) már megyek is lefoglalni az elsőt amint érkezik:p
    Jaj mikor is lesz az :music:

kekmaci75, CsakJucinak12, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

A két kezeden meg tudod számolni, mennyit kell addig aludnod 8)

Egyébként biztos vagyok benne, hogy akármilyen csúnya lenne, neked akkor is kellene ez a tojás:)

taga1, hóóvirág, kekmaci75 és 21 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Apó te ezt is tudod! :DDe vajon honnan :p Alvással gond lesz mert meleg van és nem tudok aludni xDxD

hóóvirág, kekmaci75, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Szia Mazsola!
    Tehát a most következő hét hétköznapjai kilőve...;)

Szia Jónás!
    Breki barátunkról az a hír járja, hogy a játék egy bizonyos területén olyat tud, amit rajta kívül kevesek. Ehhez van köze a tojásnak?

kekmaci75, Dyny, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  8. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Szia Zsu!
    Köszi, igen, én is így számoltam:p Nagyon örülök, mert már így ránézésre is a "kell" kategória:inlove:

Dyny, genka53, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép reggelt Neked és mindenkinek!
    Köszönjük a képet, a tojásból kikelő madár nekem is nagyon tetszik, remélem keveset kell aludnom, hogy nekem is legyen belőle:D:D. Ha azt írod, hogy brekinek kell, akkor azt hiszem számomra is sokat fog adni, mert amiről breki híres az az én kedvenc elfoglaltságom is, bár csak próbálok a nyomába érni:);). Köze lesz a sárga kiskockákhoz, vagy nagyon az erdőben vagyok ha ezt hiszem?
    Utóírat: Ha jobban belegondolok esetleg az új tojásnak inkább a fákhoz/fatermésekhez lehet köze, ha már egy harkály kel ki belőle? Lehet, hogy ez is erdő, remélem gyorsan megtudjuk, mert nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság:D:D:D
    Ha a régi felhősorok közül örömöt akarnának szerezni nekem, akkor a Húsvéti tojásvadászat - 2012 felhősorát szeretném megkapni, mert ez nagyon hiányzik. Ugye szabad álmodozni?:):inlove: Sajnos az álmom álom marad, mert ez már több, mint két éves:oops:

Utoljára szerkesztett: 19.9.15
    hóóvirág, kekmaci75, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Végre egy cinege, amit azonnal "lefordítottam". :D:D:D

hóóvirág, kekmaci75, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Hideg8)

hóóvirág, kekmaci75, times84 és 9 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

Figyelni soha nem árt:)

hóóvirág, Dyny, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Erre gondoltam azzal, hogy felesleges a kihagyást javasolni.:)
    Az eventek milyenségével sincs bajom - tetszik a mostani is - csak a mennyiség kezd nagyobb lenni annál, mint amit minden gond nélkül be tudok a napi programba illeszteni.

A kardomba én sem dőlök a TP miatt, de azért havi 3 millió már nem annyira elhanyagolható.:D
    Az a baj, hogy én is élvezem, másképp kihagynék egyet-kettőt.xD
    Nem is sírom vissza a régi eventeket, még akkor sem, ha azokat is megcsináltam, Jónásnak hála tényleg nincs baj a felkészüléssel sem, de mostanában szinte mindig kell készülni és ez is időbe telik. Biztos kinevettek, de már nem csak azt nem tudom fejben tartani, hogy mihez mi kell, de elfelejtettem kiárulni a fahasábokat.:oops:
    Az újdonságokkal viszont nem a bevezetett tojásokra vagy más megvásárolható dologra gondoltam, hanem a gazdakörből megszerezhető felhőkre, Jack boltjából kiváltható kitehetőkre, új ólakra, libához hasonlóan játékba kerülő új ólra stb...
    Tudom, ezeket sem "kell" megszerezni, de hozzátok hasonlóan, én is megszerzem...

Pedig már azt hittem, hogy Pharmer után most meg a BP miatt kezdesz piszkálni.:pxD
    Sok értelme nem lenne, mert Pharmer sem értékelte az erőfeszítéseinket... még hogy nem jól emlékeztem a kérdéseire...:music::oops:

hóóvirág, kekmaci75, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  14. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia! Megelőztél. :) Most akartam update-elni a hsz-emet.
    Útközben olvastam vissza "rendesen" az első ide vonatkozó írásodat, mely szerint ("elvégre haladni mindenkii szeret") inkább vmi tp%-os tojásnak tűnhet.... Mondd, hogy igen, lécci-lécci! :D
    Vagy ez is hideg?

kekmaci75, Dyny, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Rejtvényfejtő kisiparosok felkészültek?

Hamarosan érkezik a hétvégére ígért feladvány.
    A szabályok a rejtvény fejtés kapcsán is módosulnak: csak azokra a megjegyzésekre fogok reagálni, ahol a válasz cinegésen került megfogalmazásra.
    Ha valaki csak simán bumm bele a közepébe, át fogok lépni rajta akkor is, ha éppen az a helyes megfejtés.
    A végén gratulációk sora helyett pedig javaslom a tetszik gomb használatát8)
    Ezen egyszerű szabályok használatával remélhetőleg el tudjuk érni azt, hogy a rejtvényszakkör hosszú távon is működőképes maradhasson itt a gangon:)

hóóvirág, kekmaci75, Momsza és 26 más kedveli ezt.
  16. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Mivel Jónás azt írta, hogy mindenki szeret haladni, nekem van egy olyan érzésem, hogy a Fakopácsunk egy követ fog fújni a Sárkánnyal meg a Táltossal.

kekmaci75, Dyny, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Tessék, egy szavakba öntött bólogatás8)

hóóvirág, kekmaci75, times84 és 14 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem emlékeztek rá, hogy milyen drága volt a táltos? Kikeresni nem kell a kedvemért, azt én is megtehetném.
    Ha valami hasonló lesz, akkor Jónástól kérdezném, hogy lát-e esélyt arra, hogy idővel a táltoshoz hasonlóan, ez is bekerül Valdemár ajándékai közé?

hóóvirág, kekmaci75, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép hétvégét Neked!:)
    Azt hiszem nem a figyelemmel volt a legnagyobb bajom, hanem a vágyammal, az szárnyalja túl az éveket.:):cry::) Persze a tantusz is későn esett le, nem szépítem a dolgotxD. A szabályokat értjük, a cinegét pedig próbáljuk énekre bírni:)

kekmaci75, Dyny, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  20. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

A Sárkányra nem emlékszem, de a Táltost nem Farmaranyért vettük hanem 5 Euró körül volt az ára.

Dyny, sziszi1965, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.