Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Akinek már meg van mindene, annak megmarad az arany készlete - kinek sajnos, kinek nem.

hóóvirág, kekmaci75, times84 és 9 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép reggelt Neked!:)
    kérlek, ne haragudj, hogy visszakérdezek, de abban biztos vagyok, hogy még egy felhőt nem akarok semmiből, de azt nagyon sajnálnám, ha pár dekort nem vehetnék meg csak úgy a saját örömömre a felhőkre valók közül.. Jól értettem amit írtál? Tényleg nem lesz rá lehetőségem?:) Ennek a hírnek így annyira nem örülök:oops:

kekmaci75, wiktorka17, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
    Jaj, most nosztalgiáztam egy picit... én is oda írtam először. ;)
    ----
    Kukorinak a csibés-mentoros gondolatához.
    Én is bízom benne, hogy lesz újra mentoros csevegő, mert időszerűvé vált. (Velem együtt) sok "kezdő" mentor lett az elmúlt napokban.
    A fészekben is felvetődött a téma. Én 87-es szinten voltam, amikor bejött ez a lehetőség (2013 tavaszán). Azonnal jelentkeztem, de nem lehettem mentor, hiába játszottam folyamatosan és értem el ilyen-olyan határokat (90-96-100), amiről azt gondoltam (ahogy Pharmer is egy írásában), hogy akár "vízválasztó" is lehet(ne). 2015 szeptemberében kaptam csibét, amikor is 131-es szinten voltam. Van egy kezdő, egy újrakezdő és egy néma csibém. Haladnak a maguk módján. :)
    Olvasgattam, hogy írtak többen saját csibés(z)kedésükről is. :) Nekem is benne van a kezem pár sárkányban. ;)

hóóvirág, kekmaci75, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

Nagyon úgy fest a dolog, hogy szomorú leszel.
    Nem bizniszelni találták ki az akciót, hanem hiánypótlásra... ilyen is van8)
    Elkeseredésre semmi ok: biztos lehetsz benne, hogy lesznek még olyan felhősor akciók, ahol kedvedre vásárolhatsz ráadásban még kitehetőket.

hóóvirág, csio70, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Egy hely, ahová be lehet költözni a téma kapcsán:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

A korábbi tapasztalatok miatt egy új topikot nem érdemes szentelni a dolognak. Hamar lecseng az érdemi része, utána pedig marad a szokásos -.-

hóóvirág, kekmaci75, mimi és 10 más kedveli ezt.
  6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszi! És azt is külön köszönöm, hogy itt megtűrted. ;)

hóóvirág, mimi, benedekbobe63 és 8 más kedveli ezt.
  7. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni! Biztosan van köztetek, aki telefonról játszik. Nekem Sony XPERIA X8-am van, Android 2.1-es verzióval. Sajnos, sehogyan nem tudtam beállítani, hogy sikerüljön rajta farmozni. Play áruházam nincs, Marketről sem tudom letölteni. Ha böngészőből próbálom, azt írja, nem megfelelő a böngészőm, s mivel a play-t nem tudom megszerezni, így a Puffin browser-t sem. Sehogyan. Páromnak Microsoft Nokia Lumia-ja van windows 7 vagy 8 rendszerrel, esetleg, ha arra tudnátok valami programot, mert a Puffint sajnos arra sem engedi telepíteni.
    Ha tudtok valamelyikben segíteni, nagyon szépen megköszönném!
    (Kérlek idézzetek, mert 150 oldallal le vagyok maradva, nem találnám meg, ha írtok! :S )
    A másik! Ha valaki emlékszik, melyik oldalon írtatok valami új területről (rém) akkor leírná az oldalszámot?
    Előre is köszi!

Utoljára szerkesztett: 21.9.15
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jól mondod, nem ismerjük a nagyságrendeket, de ha őszinték akarunk lenni, akkor kijelenthetjük: üzleti szempontból a mamutok bevezetése egy elhibázott lépés volt. Előfordult már párszor a játék során, hogy a fejlesztők nem a játékos fejével gondolkodtak.
    A játékosok, nemzetiségtől függetlenül, mindenhol egyformán gondolkodnak: vannak, akik panaszkodnak, ha megkapják az 5. azonos ólat vagy fát, mások viszont csendben gyűjtögetnek várva arra az alkalomra, amikor elővehetik a területnyi azonos ólat vagy fát. A "gyűjtögető" játékosokat nem hallod panaszkodni a mostani event alatt sem, hisz azt tesznek ki a farmra, amit csak akarnak.
    Így volt a mamutokkal is, mire feleszméltek, egyesek mamut erdőkkel rendelkeztek, míg mások visszadobálták a megszerzetteket is a gőzösre.
    Tényleg sokáig nem vettük semmi hasznát a mamutoknak - fejlődni sem azzal fejlődtem - Varun óta viszont nálam is kint vannak.
    Ettől függetlenül én is várom a mamutos csemetegőzöst, úgy tennék mint LongNight a cserénél, nem aludnék éjjel sem.:D:D

Nézegettem már, de a Hola VPN-ről nem olvastam jókat a neten, aztán nem mertem letölteni. Mostanában úgyis elég gyakran hazavágom a gépet.:oops:
    Semmi, azt mondanám, hogy a szám - jelen esetben a kezem:D- már megint beelőzte az eszemet.:oops: Az eső miatti elkeseredésemet a külföldi fórumok böngészésével vezettem le. A halloween eventről elég sokat olvastam, van amit értettem, van amit nem. Ezt a hozzászólást nem nézi át egy jó németes?

http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...teküche-2-aktuell.15892/page-128#post-1276113

Olyan lesz mint a fáraó event volt - erről ugrott be nekem a fahasáb:oops:. Csak utána gondoltam, hogy valószínű rémnövényeket, állatokat? fognak kérni. Egyesek pókot, szentjánosbogarat, denevért, kutyát vásároltak erre a célra.
    Jónás kedves, mi a véleményed az állat vásárlásról?
    Nem tudom a halloween event mennyire mosódik össze a Teliholddal, de a csehek új területről, Jack boltjába bekerülő új kitehetőkről, rémólakról: liba, méh, kakukk, hód beszélnek. Mindenesetre a halloween event egyik felröppenője csak az új területről, a másik felröppenő csak a többi területről száll fel.
    Már beszéltünk a Halloween naptárról, a németek szerint egy alkalommal FA-ért kinyithatjuk a hiányzót. Ha jól értettem csak 7 napos lesz a naptár. Ekkor lesz megvásárolható a halloween tojás és egy akciós felhő. Felhő szerepel az event nyereményei között is.

Az alábbi képeken az ovis event matricája és az új hattyúól látható. A cseh linken a lengyel event felröppenője, a felröppenőkből a malomban előállított termék, valamint a kosarak, kitehetők is láthatóak.
    A hattyúról azt is írják, hogy titokól lesz, azt is, hogy a libához hasonlóan fog a játékba kerülni. Nem tudom, melyik verzió a helyes.​

Forrás: itt, itt

hóóvirág, kekmaci75, Csöpi02 és 22 más kedveli ezt.
  9. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Bocsánat, hogy OFF-kérdésemmel itt zavarkodok, de ez a legaktívabb topic ;).
    Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a bejelentkezéskor, frissítéskor NE ugorjon elő az információs tábla (Események, Fejlesztések, Akciók)? Tudom, hogy ez nem egy régi elem, ezért mindig szemünk elé terítik, de nekem zavaró... 8)

genka53, wiktorka17, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  10. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia!
    Sajnos semmit nem tudsz tenni ellene, nem kikapcsolható :(

hóóvirág, genka53, nemzsu és 3 más kedveli ezt.
  11. LongNight

LongNight Fórumgróf

xD A mamutos vonatok idején is gyanúsan karikások voltak a szemeim..;):D
    / napi kb 17-20 szerelvényt indítottam/:p:inlove:

kekmaci75, mimi, benedekbobe63 és 11 más kedveli ezt.
  12. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

hóóvirág, mimi, Pharmer500#2 és 9 más kedveli ezt.
  13. tappancs

tappancs Fórum mestere

Köszönöm, bár nem jó hír, de így már legalább már annyit tudok, hogy nem a gépemmel van baj.

Sok-sok film van a moziban, s a pontokat is adja rendesen! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.9.15
    mimi, genka53, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor megyek és sasolok ;)

mimi és KukoricaKata kedveli ezt.
  15. padamak

padamak Fórum nagymestere

Nálam is van :D A kínai felirat különösen tetszik. ;) Csak pontot nem adott... :(

genka53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam jellemzően fekete a vászon:eek:.... de volt hogy kis várakozáso_O után így is adott pontot xDxDxD

genka53 kedveli ezt.
  17. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Nálam egész délután meg sem állt a filmvetítés és mindenért kaptam pontot. :)

sziszi1965 és genka53 kedveli ezt.
  18. Petramama

Petramama Törekvő

Sziasztok!
    Nálam elég régóta csak kérdőív van kb 1 hónapja de mozi pontot nem ad;)

19. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok! Egyszer volt Budán kutyavásár. De miért? Közelgő teliholddal kössem össze? Érdemes gondolkodni vásárláson? :p

mimi és -orgona- kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, szép estét Neked!
    Elárulod, hogy mit szeretnél vásárolni és mit szeretnél a teliholddal összekötni?:)

genka53, Coff66, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.