Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én a 33 oldalnyi felhőről csak álmodozok ...:(
    28 oldalnyi van ...:inlove: remélem néhányat hamarosan pótolhatok ;)

times84, genka53, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  2. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Sziasztok:)

Sokat olvaslak titeket, nem telik el nap, hogy ne jönnek ide, vagy az eventcsevegöbe, ha van eppen event.... Viszont most elakadtam :( Az uj szabalyok miatt egy mukkot nem ertek az egeszböl, amiket irtok. Föleg a következö event kellekeiröl. Nagyon elszomorit, hogy mostantol nem lehet nyilvanosan irni ezeket a dolgokat. Nem tudom, hogy kaphatok-e en is egy baglyot valakitöl ez ügyben, vagy ez csak azoknak jar, akik irnak is ide folyamatosan? Köszönöm elöre is, ha valaki tajekoztatna. Szep napot nektek :)

Momsza, sziszi1965, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha ez a farmneved, már küldöm is, de a bagolyban tájékoztatással én sem értek egyet, hiszen az infóknak ha vannak itt lenne és van is a helye:). Ezért megismételném virágnyelven az infót itt is:
    vegarészleg: lucskos, székely, töltött, rakott étel alapanyaga, fán termő első nagyon finom, májusban érő gyümölcsünk, piros a búzamezőkön megjelenő virágunk.
    húsbolti áru: kukori társa, szakállas, mekegő tejet is adó , a legfőbb húst adó tokás röfögő állataink.
    Ha a pletykák igazak ezekre lesz szükségünk a következő eventhez. Remélem tudtam segíteni:).

4. panyacs

panyacs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A fenti választ olvasva nem is olyan rossz ez a szigorítás. Legalábbis engem elmosolyogtatott.
    Köszönöm!

5. -Holdfeny-.

Örülök , hogy azért még cinege nyelven is íródnak pletykák ;)
    Ha jól rémlik .. vega nem lesz vészes ... de a húsboltot kifosztjuk ....

genka53, nemzsu, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  6. Petramama

Petramama Törekvő

nagyon aranyos:music:

sziszi1965, genka53, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szép nyelv a magyar, szeretek játszani vele:). Nekem a cinegével alapjaiban nincs semmi bajom, és nagyon örülnék, ha sokkal többen értenék ;)

hóóvirág, sziszi1965, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  8. conce47

conce47 Aktív író

Köszi szépen!!!! :) ez igazán jópofa ismertető.

genka53, nemzsu, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  9. Jucika

Jucika Haladó

genka53, nemzsu, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Elkezdődött a karbantartás ... Reméljük gyorsan végeznek vele ;)

wiktorka17, Dyny, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Az új gazdaköribe nem kell túl sok állat ;)
    De talán elég ahhoz hogy egy időre még jó árasítsa az eladóknak a benne szereplő állatokat ;)

wiktorka17, Dyny és Gio kedveli ezt.
  12. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

:) Szia,

Tudom, persze, de mar ugy megszoktam, hogy elöre felkeszülök az eventekre. Meg a regi eventvadaszok topikbol ragadt ram. Nem tehetek rola..... Piacolni nemigen szoktam, sajnalok barmit is eladni, inkabb veszek, ha kell valami, de jobb szeretem magam megtermelni a dolgokat. Az event viszont altalaban 7 napos, es ha kernek valamiböl többet, plusz növenyt is kell termelni, nem biztos, hogy megtudnam csinalni, viszont igy, hogy elöre tudok keszülni, sokkal kenyelmesebb nekem. Igy vagyok vele en...... :) Szep napot.

13. -Holdfeny-.

Körül kell néznem a spejzba :eek:.... mert a 3 gyerkőc nem rághatja a száraz kenyér véget :wuerg:azért mert az anyukájuk nem tud ezt azt elengedni xD....
    De hogy a Csuhásomnak , hogy adagolom be ... :eek::music:
    A fakopáncsot még elfogadta ... mert nem erdő az erdő fakopáncs nélkül ...:p
    De már megint új állat ... s retro felhők ...:music: még a végén elő kell vennem a dugipénzt a párna cihából ;)

NAGYIMAMIKA, times84, mermeze50 és 12 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nincs felhősor a láthatáromon :eek: pedig, hogy vettem vona :cry::cry::cry:
    Akko:D lesz titok, múltkor kihagytam, majd most xDxD

15. -Holdfeny-.

De jó neked ;) Nálam több is aranyra vár az ajánlatok közül :oops:
    3 megvásárolható felhő bezsebelve .
    Sajnos a játékórás nem megvehető ... :(
    Remélem teljes lesz az is hamarosan !

Utoljára szerkesztett: 24.9.15
    times84, wiktorka17, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás, szép délutánt Neked!:)
    Szeretném megkérdezni, hogy a pénteki aratást érdemes-e valamilyen módon a szombat 10 órához igazítani? Gyarapodhatunk-e egy kicsit többet a hétvégén, mint egy átlagos aratáskor? Várható-e bejelentés arra vonatkozóan, hogy kicsit többet mutasson a számlálónk, megtaláljuk ezt is az általad említett 6 bejelentés között?:)

sziszi1965, nemzsu, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én meg így nem látom értelmét. Jó lenne ha én tudnám berakni mindenhova és amit a kedvencekbe rakok azt azért rakom oda hogy azokat majd kézzel arassam amikor kell. De ha rájössz valami ötletre akkor légyszi írd meg.:);)

18. -Holdfeny-.

Nagyon jó lett a paszuly arató ;)

Kedves Jónás !
    Várható e a jövőben a többi régebbi felhősor vására is ?
    Most 3 volt a hiányzókból ... Szívesen pótolnám a többit is ;)

wiktorka17, iboly54, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  19. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Nem pletyka, de aktuális, remélem Apó elnézi, csak néhány gondolat a felhő aratóról. Kukorival ellentétben nekem elsőre tetszett az arató, a TP-s bónuszokat iszonyat felgyorsitja, hogy nem kell egyesével végig kattognom8)

A bónusz sorral viszont vigyázni kell. Az ültetési bónuszok között van a gesztenyés, és a horror növényes bónuszok is, együtt a fákra plusz TP-t adó sorokkal. Attól függően, hogy kinek mi van meg, van ugye a szülinapos sor, ami 25% trópusi fákra, van titkos gazdaköris, ami 10% fákra, nepáli felhő 10% megint trópusikra, meg egy másik titkos 20% trópusikra. Ezek közül a szülinapos napi 2x aratós, és a többi érdekes lehet, ezért itt ebben a kategóriában nagyon kell vigyázni, hogy ne kapjuk le véletlenül a gesztenyés sort, meg a horroros sorokat (és most közeledik a telihold, úgyhogy figyelni!!!!)

Két opciót látok:
    A - ezt az ültetős bónusz kategóriát kézzel aratjuk, és a napi hasznos felhőket előre hozzuk a sorban
    B - azokat amiket használunk kiteszük a kedvencek kategóriába, ott learatjuk, és ide csak akkor jövünk, ha tudjuk hogy aratni kell a gesztenyét, vagy a teliholdas sorokat.

Hajlok a B felé, már csak azért is, mert én szerintem a kedvenceket lehet hogy úgy rendezem be, hogy beteszem oda azokat a bónuszt adó felhőket, amiket a napi nagy aratásokhoz mindig alkalmazok (10% kütyükre, fás bónuszok, stb.), és igy a nagy aratáshoz behúzom a kedvenceket, a többi bónuszt adó sort meg nem szedem le még véletlenül sem:)

Szia Kukori:)

Nézd meg a két opciómat amit javasoltam, megoldás lehet a problémádra. Az a baj, hogy irták az ismertetőben, hogy azzal hogy átrakod a kedvencekbe, a másik helyről még nem szedi ki:oops:, ezért kell forditva csinálni. Az ültetős bónuszok közül kivenni azokat, amiket használsz a kedvencekbe, mert ha ott leszeded azokat, attól a gesztenyést még nem bántod az eredeti helyén:D

Utoljára szerkesztett: 24.9.15
    hóóvirág, sziszi1965, nemzsu és 13 más kedveli ezt.
  20. imike911

imike911 Fórum hercege

Kicsit előrébb már írtam erről ..... alább idézetek magamtól.
    "A felhők véletlen aratását a legegyszerűbben úgy oldhatták volna meg (ezt anno az ötletekben már írtam, nem használták!!!) , hogy minden felhő mellett lett volna kis négyzet, amibe egy pipát téve ki lehetett volna venni az automatikus (gépi) aratásból. Ennek hiányában lesz még néhány keresetlen szó a gép mellett, amikor valaki véletlenül rákattint arra a kategóriára is, amiben a pihentetni kívánt felhő van."
    "Kiegészítés. A legközelebbi módosításnál, ami a felhőaratót érinti, megcsinálhatnák azt, hogy a kedvencek közé kitett felhőket, bár maradnak az eredeti kategóriában is, az arató csak a kedvenceknél aratja le (helyettesítve a fentebb említett pipát). De ezt majd az érintetteknek kell igazán véleményezni. (és a BP-nek a véleményt meghallgatni)"

Cygnusnak igaza volt, mindenkinél egyforma a paszulyrendező.

Próbaképpen el is kezdtem sorba rakosgatni a felhőket, csak azt nem vettem észre, hogy egy helyen hiába nyomogattam a fel gombot, mert a felhő elment onnan, eggyel feljebb, de a következő kattintás után vissza is jött. Persze, mert a felhő, aminek a helyére jött, akkor arra kattintottam. Kb. két perc kellett, mire rájöttem, hogy menni kell a felhővel, nem lehet mindig ugyanazon helyen nyomkodni. Nem baj, majd belejövünk, ezt is szokni kell.
    Mindenesetre gyalog módszerrel egy kicsit jojózik a szemem, ki kell fundálni a megfelelő megoldást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.