Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

engem csak az bosszant , hogy az egyik szomszédom még kisgatyás farmos , és simán megveheti

sziszi1965, wiktorka17 és iboly54 kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, az én módszerem ugrott amit neked is javalltam. Amikor nullára vált (kézi aratásnál) már hiába kattintok a "hosszú" számsorra (nincs is) és vissza a körre, semmi nem történik. Ez nálam már súlyos hiba. Ekkor frissítek, erre amikor visszatérek, hogy folytassam visszaáll az elejére, eddig ott jött vissza a felhő, ahol abbahagytam! Újból lelapozok mondjuk középre, learatom ami a frissítéstől élő lett, tovább lapozok erre ismét találok több nulla percest a nulla eltűnik és ott állnak a felhők előttem aratathatalanul! Ismét frissítek és az előbbi folyamat játszódik le. Ezzel több perc megy el, ezért kizárt, hogy az egész paszulyon végig lapozzak nagy aratások előtt mert így 2 hét alatt órákat csúsznák, ami megint csak súlyos eset. Mi marad? Kiválasztani a kimondottan a nagy aratásra vonatkozó bónuszokat majd learatok, etetek itatok, 2 terület mamutot katázok, szuperezek majd vissza térek a felhőhöz szórakázni. Tehát a kézi aratást elrontották.

sziszi1965, Coff66, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia dereret!:)
    Tudod, hogy most ezt a kérdést én is szívesen feltettem volna, ha tudtam volna, hogy mi volt előtte?
    Sok éve vártam arra, hogy mentor lehessek, de valahogy nem így képzeltem el:cry:

sziszi1965, Coff66, macsek. és 8 más kedveli ezt.
  4. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nem egészen, mert ha azt a felhőt átteszed a Kedvencekbe, amit le szeretnél géppel aratni az adott kategegóriából, és szigorúan a kedvencek között aratsz géppel, akkor az arató csak azt a felhőt szedi le, amit a kedvencek közé beraktál, de a többit az eredeti kategóriában nem aratja le. Igy tudod megkimélni a gesztenyés felhőt például.

sziszi1965, Coff66, Kincső52 és 8 más kedveli ezt.
  5. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok!
    Én kivétel vagyok. Hosszú várakozás után 3 hete lettem végre mentor. Mindhárom csibém tündéri. Kérdeznek, lelkesednek, köszönik az ajándékot stb. Mindennap kommunikálunk. És nagyon szépen haladnak, már előre sajnálom, amikor kirepülnek tőlem. De remélem az utódoknál is szerencsés leszek.

sziszi1965, Coff66, macsek. és 9 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, itt lelkendeztem a felhőnek, aztán a nagy huzigálás közben láttam, hogy egyeseknél nem mutatja a hátralevő időt, pedig még le vannak zárva. Gondoltam ráfrissítek, hátha beértek közbe. Valóban beértek, de nem a beért felhőhöz vagy az elejére ugrott, hanem a legvégére, ami, mint mondtam, a 21. oldal volt. Ott is hagytam mérgemben a felhőt, nem megyek végig 21 soron pár ezer Tp-ért. Majd az esti aratás előtt.

Tényleg őszintén gondoltam délután, hogy nem tolnak ki a kézzel aratókkal, csak azért, hogy rákényszerítsék őket az aratóra, de úgy látszik még mindig naiv vagyok... na mindegy, így nálam marad a FA.

Utoljára szerkesztett: 24.9.15
    sziszi1965, Coff66, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

Ti hogy tudjátok leszedni ? A gesztenyésből még 20 óra van beérésig, leakartam szedni egy kitehetőt, de semmi.
    Meg kell várni, hogy beérjen, és learatás helyett akkor kell nekiesni kalapáccsal ?

sziszi1965, Coff66, Lillapilla73 és 6 más kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én is ezt gondoltam ki , a kedvencekhez teszem azokat , amiket a reggeli nagy aratásnál használok , learatom géppel , learatok a területeken és visszatérek vacakolni a felhőre

sziszi1965, wiktorka17, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Átraktam a fontosakat a kedvencbe ami a fontos, azt kézzel fogom aratni. A haladási tp-st is kézzel fogok aratni. Előtte átnézem hogy milyen event jön a közeljövőben, pl. hétfőn a horroros. Ha valaki akar a horrorosnál szupertrágyázni az ma már ne aktiválja a gesztenyést. A horroros zárolása 48 óra, az még belefér hétfőig. Valahogy így kell taktikázni, ezért a kedvencet kézzel fogom átnézni. A haladási tp-t és a tárgyakat átnéztem, azok jól vannak és géppel fogom aratni. A többin még sopánkodok reggelig, lehet hogy azok is kézzel lesznek leszedve de az csak pár darab.

sziszi1965, Coff66, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  10. progabi

progabi Fórum biztosa

Köszi Dyny! Így már dereng :inlove:

sziszi1965, hóóvirág, kekmaci75 és 3 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen csak akkor tudod megbontani, de csak aratás előtt/helyett tudod megtenni:)

sziszi1965, wiktorka17, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Nem leszedik hanem átrakják. Rámész a gesztenyés felhőre és a tetején van a zászló ami a kedvenceket mutatja, arra katt. és bemész a felhősoron a kedvencekbe és odarakod.

sziszi1965, wiktorka17, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem ezt kérdezte, hanem azt, hogy a kitehetőt mikor szedjük le róla.

sziszi1965, wiktorka17, marutea és 4 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Azt csak akkor amikor lejár, máskor nem lehet.:)

sziszi1965, wiktorka17, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  15. morzsi25

morzsi25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Bocsi nem tudok idézni de Dyny elgondolása nekem bejött az ültetősbe hagytam amit nem akarok learatni a kedvencbe ment atöbbi és az aratás után megmaradt a fák bónusza. Köszenet az ötletért.

16. dereret

dereret Fórumőrült

[​IMG] kössz,xD mindjárt felteszek ehhez a válaszodhoz egy kérdéstxDxD

sziszi1965, Magdusnéne, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  17. zsellér554

zsellér554 Utánpótlás-írogató

Ja, ja. Aki géppel akar leszedni, tényleg az lehet a megoldás (ha már pipa nincs), hogy mindent a kedvencek közé, amit bármikor géppel le lehet szedni, a többit meg a saját kategóriájában előre sorolni és ott várhatja a kézi szedést.

Bár az igazán tökéletes megoldás az lenne (bili), ha lenne gépi szedés mentesítő pipának hely és (na, ez már tényleg túlzás) kedvenc1, kedvenc2. Azt hiszem, ez minden igényt kielégítene.

Még egy toldás. Az is megoldás lenne, ha a kedvencek közé jelölt felhőt a gép a saját kategóriájában nem aratná le, csak a kedvencek között. Így külön már jelölni sem kéne, hiszen már meg van, csak a programot kéne egy sorban!!! módosítani.

Utoljára szerkesztett: 24.9.15
    sziszi1965, Coff66, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  18. progabi

progabi Fórum biztosa

Ennél maradtam én is. :D

sziszi1965, wiktorka17 és Akela kedveli ezt.
  19. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Bakker, rendezem a 'haladást' időben növekvőbe és már a hajam tépem a léptetgetésektől... >:(:wuerg::cry:

Coff66, wiktorka17 és -vadocka70- kedveli ezt.
  20. kukori80

Jáááj de randa macskáid vannak xDxD

sziszi1965, Coff66, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.