Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szerintem jó lett a paszuly bár egyetlen egy dolgot módosítanék rajta és akkor szuper lenne :D
    Még pedig ha az összes felhősor közül bejelölök valamit kedvencnek azt kivehetné az összesből és csak a kedvencben látnám így azt a pár felhőt amit ritkán használ az ember át rakhatná oda és nagyon átlátható lenne kb. 7-8 olyan felhő sor van amire oda figyel az ember.
    Bár ilyenkor nem értem akik tervezik ezeket nem játszanak a játékkal vagy csak nem hívei a logikus gondolkodásnak mikor még nem volt hír hogyan is lesz a paszuly abban reménykedtem hogy lesz 2-3 ikon ahol szépen szét szórjuk őket de nem így lett inkább ők próbálták meg xD de tény hogy könnyebb lett az aratás és valószínű sok munkájuk volt a tervezőknek ezért köszönjük :D

sziszi1965, Coff66, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nekiestem a paszulynak, mint süket a csengőnek, és jól learatta az arató az összes felhőt. Van még csomis totyik? Ma tuti én kapnám a nap legbénábbja címet. No mind1, így jártam. Ellenben, volt 34 oldalnyi felhőm a paszulyon, ami ugyebár az 102 felhőcske. Ezzel szemben csak 43 felhőm van most a paszulyon.
    U:i: Hja látom már. Ma nagyon ma indiszponált vagyok. Vagy túl náthás, ezért nem látok kettőig se.

Utoljára szerkesztett: 24.9.15
    sziszi1965, Coff66, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  3. marutea

marutea Törzsjátékos

Micsoda mázlista vagy!!!
    A legelső napon jelentkeztem mentornak, és hetekig (hónapokig :( ) nézegettem az üzit: "1-2 napon belül" megkapom a csibéket...
    A mostani lehetőséget is kihasználtam, de eddig semmi:sleepy:
    No és ki tudja mit - mennyi időt - jelent "ez a folyamat eltarthat egy darabig" ....

Coff66, wiktorka17, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Dyny! Itt vagy még??????
    Ugye jól értem, hogy az összesben minden benne van? De olyan nincs, ami legalább egy másik kategóriában nem lenne benne.
    Mert, ha igen, ez hogy a manóban lehet? Az összes szerint 2 van beérve, de csak egy kategóriánál van 1 beérett felhő...o_O
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/150924/felho-150924_www.kepfeltoltes.hu_.png

Vissza fogok olvasni rendesen, ígérem. Bocs, hogy ezzel így betoppanok közétek. ;)

Még valami: én értem, hogy Dyny mit és miért csinál. Tudom én, hogy minden hsz-ét értően kell elolvasni. ;) Egyet is értek vele. Sőt, nagyon köszi az ötletet. Elmondom, h nekem mi nincs benne a tiédhez képest: a fákra ható 36 órás felhők nincsenek a kedvencek között, mert azt a 48 órás gesztenyekirályhoz szoktam igazítani. Inkább álljanak 12 órát, de a 20 órás fáknál picit jobbak együtt a kiskirállyal. ;)

Utoljára szerkesztett: 24.9.15
    Coff66, hóóvirág, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  5. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Cukik a cicáid, szép kis vörik! :music:xD;):inlove::p

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Zsu:) Igen az összesben benne van minden, de ha berakod pl. a kedvencekbe akkor 2 helyen lesz: az összesben és a kedvencekben. Tehát az összest nem szabad géppel leszedni.

Coff66, hóóvirág, steve223 és 3 más kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszi Kukorim! Én ezt értem, de az én kérdésem egészen más. Hogy lehet 2 felhőm beérve, ha csak egy van??? o_O

Coff66, hóóvirág, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  8. marutea

marutea Törzsjátékos

Jajj, de bonyi ez a paszuly móka...
    A sok kategorizálás helyett én elégedett lettem volna már azzal is, ha bármiféle módon kiválaszthatok 2,5, akár 10 sort, amit NEM akarok géppel leszedni

Coff66, hóóvirág, progabi és 7 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Úgy lehet hogyha beraktad egy másik helyre akkor 2 helyen marad. Egyszer az összesben és egyszer ahova beraktad.

Coff66, hóóvirág, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  10. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!

Hol lehet a játékóra felhősort megvenni?

:inlove::music::);)

11. Dyny

Dyny Fórumgróf

Vagyok:)

Szerintem egy frissités megoldja a problémát:D másképpen nem nagyon lenne lehetséges, mert az összes soron szereplő beérett felhő számnak egyeznie kellene a külön sorokon szereplő beérett felhők összeadott értékével.

Vagy Neked van még egy titkos rekeszed is, amiről még Te sem tudszxDxD

A fákon én is gondolkodtam, de végül ment a kedvencek közé. Nincs annyi mamutfám, és 20 órás fám kint hogy jelentős különbséget jelentsen az a 10%:D vagy a bahán a 20%. Akinek 3 terület tele van mamuttal, ott érdemes a 10%-s fás bónuszt kivenni, és kézzel aratni 2 naponta a mamutokhoz igazitva:)

Az volt a baja Zsunak, hogy az összes sor 2 beérett felhőt mutat, mig a kategóriák külön-külön összeadva csak 1-t. Szerintem megjelenitési hiba.

Coff66, hóóvirág, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Most sehol. Majd, egyszer, valamikor, talán.

Dyny kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

lépj ki majd újra be a farmodra, és a felugró ablakban már vásárolhatod is.

Coff66, hóóvirág, steve223 és 4 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Már nem is bosszantalak azzal, hogy a kérdés megint nem az volt.:D:D

Coff66, hóóvirág, progabi és 9 más kedveli ezt.
  15. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Köszi!

:inlove::music:;):D:)

Dyny és szemike50 kedveli ezt.
  16. kukori80

Ha már van róla régről
    egy kitehetőd akkor nem tudod megvenni.
    Nálam nem volt ilyen, azért nem is értettem.
    Jól van, megyek inkább Erzsó néni szőnyege alá xDxD

Coff66, hóóvirág, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  17. zsellér556

zsellér556 Járnitanuló

Ahogy a moderátor mondaná, frissíteni, tisztítani.
    Igen, fordítva lehetséges lenne. Összesben 1, és a kategóriákban összesen 2, ha a kedvencekben is benne van az illető. De így????

wiktorka17, Dyny és nemzsu kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Volt már régebben ilyen gond, akkor sikerült lépni az ügyben, remélem most is ez jön majd.

Coff66, hóóvirág, Kincső52 és 7 más kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszi!!!!
    Jaj, Dyny! Nincs jelentős különbség? Ne mondj ilyet!:) Még 2-3 mamutnál is megéri sztem. Mamutot naponta egyszer tudsz aratni, a 36 órás felhő pedig másfél naponta pont elkerüli ezt az aratást.
    Én a horroros felhőket is beletettem a kedvencek közé. Vétek kihagyni a tp-t azokon a napokon, amikor nincs közelben a telihold. Amikor közelít a horror éj, csak kiemelem a kedvencből.

Nekem nagyon tetszik a sokféle lehetőség, az meg különösen, hogy beszélgetünk róla és olvasok sok jó gondolatot.
    Köszi Jónás, hogy ebben te is partner vagy! ;)

Coff66, hóóvirág, kekmaci75 és 2 más kedveli ezt.
  20. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nincsen. Akkor sokalltam az árát!

:cry:>:(:mad::cry:

hóóvirág, Dyny és dereret kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.