Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt hiszem, hogy apó, miután tegnap gyengéden figyelmeztettük, biztos, hogy megkönyörül rajtunk és nem megfejthetetlen feladat elé állít bennünket, hiszen ő is tudja, hogy a kapanyelünkre ég a dolog.:)
    De hogy a megázással és a horrorral együtt mi lesz, azt még meg kell álmodnom. Abban igaza van, hogy piacra futni nem tudunk, ezért csak vetési tervet tudunk készíteni a növényekhez, az meg elég gyorsan meglehet, ha ügyesek vagyunk:).
    Kedves Jónás ugye nem lesz a rémség rémálom mennyiség, és a rejtvényt az idő függvényében könnyítetten rakod össze nekünk?:)

Coff66, hóóvirág, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Na, most meg már zavarban is vagyok... (pirulós barifej) és baromi kíváncsi. De ezt majd akkor, ha szted is eljött az ideje és talán nem a nyilvánosság előtt. ;)
    Gyerkőceim hazaértek osztálykirándulásról. A kis fiam egyik pillanatban még mesélt, és a mondat közepén elaludt. :)

Baby, te horrorozol?

Coff66, hóóvirág, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem szívesen de muszáj mert a legjobb 12 közé / ha másképp nem, akkor a kisasszony versenyben / be kell kerüljek a gazdaköri kipucolása kapcsán.;)

Coff66, times84, LBetti és 9 más kedveli ezt.
  4. Szama

Szama Fórum veteránja

Nem tudom melyik felhősort merjem megvenni. Nekem 5 db-ot dobott fel a rendszer:
    1.Szárnyas ovi csomag 1500TP/BTP+ 5%-kal rövidebb érési idő ólaknál 30percen át (24ó)
    2.Téli csomag 2015TP/BTP, 5%-kal nagyobb esély talált tárgyakra 30percen át
    3. Szülők napja 2600BTP+5db véletlenszerű szerszám
    4.Borzongás 3500TP,1500BTP+ szinted x100csp
    5.Égig érő móka felhősor 35xTP, 25xBTP+ bónuszt adó tárgyaknál 10% TP 6 órán át
    A helyzet az, hogy van annyi aranyam, hogy mindet megvegyem, viszont nem szeretném lenullázni a FA készletemet, mert ritkán töltődik fel (most is ajándék volt páromtól, és már szégyellem magam, hogy nem telik még erre se nekem). Szóval melyiket ajánljátok?

mamszi5107, hóóvirág, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  5. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Szia Szama!Én az Égig érő móka felhősort ajánlom.

mamszi5107, genka53, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Az 5-et ne hagyd ki,mert nagyon megéri.;)

mamszi5107, hóóvirág, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Neked kell eldöntened melyik éri meg Szama, én az égig érő mókát venném meg :)

mamszi5107, hóóvirág, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Egyet értek kidmamával, Janzival és ViriTündivel. A legtöbbet az 5. ér, mert előbb-utóbb mindenkinek fontos lesz a tp. És ha értékes kütyükkel tudod telepakolni a kergét és a kincsest, ez a felhő sokat dob egy aratáson. Talán még a 2. is jól jöhet felröpis eventeken, de erről még nem olvastam konkrét tapasztalatot...

Coff66, sziszi1965, mamszi5107 és 9 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia!
    Ha megengeded, hogy én is beleszóljak, akkor azt kéne eldöntened, hogy mit szeretnél csinálni a farmon a jövőben. Ha a tp-t szeretnéd növelni akkor az 5., ha állatokat nevelni akkor a 3. a jobb. Én az eventknél használom a 2-at is, segíti a felröpiket az eventeknél. Mi itt tanácsot tudunk adni, (mindegyik felhő nagyon jó), de döntened Neked kell, mert a körülményeidet és a terveidet csak Te tudod mérlegelni:)
    Nekem van róla konkrét tapasztalatom, tényleg jó:)

Coff66, Pharmer500#2, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  10. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Nem hiszem hogy van egy egyértelmű jó válasz, mert attól is függ, hogy mik vannak kint a farmon, és aszerint esetleg melyik a leghasznosabb.
    TP, BTP szempontból az Égig érő a legjobbm mert az adja napi szinten a legtöbb TP-t és BTP-t, pluszban a 10% bónusz a kergés kütyükre egy jól felszerelt kincses és kerge esetén már nagyon jól tud jönni.
    Ezután a szülök napja adja a legtöbbet, de ott például már nem olyan sok az a BTP, a többi ilyen szempontból meg nem valami ütős, sokkal jobb paraméterekkel rendelkező felhők is vannak már.

Az 5% rövidités ólaknál akár jól jöhet, ha sok az ólad, és ezzel ki tudod például hozni hogy beleférjen még 1 napi aratás.

Nekem a plusz 5% különleges tárgyakra fogalmam sincs mennyit jelent, nem tudom, hoz-e annyival sokkal többet, most például szerintem lehet hogy jött valamennyi plusz felröpi a Sörfesztiválon mikor aktiv volt.

Szerszám mindig jól jön, nem tudom, mennyire éri meg a napi 10 pluszban, ezt Neked kell érezni.

Az Égig érőt mindenképpen megvenném, mert nagyon jól segiti a haladást a zöld csikokon, a többi már eléggé egyéni mérlegelés, mert nem biztos hogy nélkülözhetetlen egyik sem. Én azt a felhőt, ami valami extrát ad, mint 5% rövidités, azért meg szoktam venni, ha még van rá keretem, mert nem lehet tudni hogy mire lesz még jó;)

+1 dolog jutott még eszembe. Vedd figyelembe hogy ugye jönnek ki októberben is új dolgok, tehát jó ötlet lehet valamennyit félre tenni azokra is. A pletykák szerint például ugye a tojás amit kapunk, csillagot ad majd. A felhőről, ami esedékes elvileg én sokat nem tudok, lehet valami felett elsiklottam. De még ha nincs is benne semmi extra, akkor is várhatóan jobb paraméterei lesznek mint például a Borzongásos sornak, elég megnézni hogy a legutóbbi felhők miket adtak (kemping, homokszobrok). Tehát én mondjuk a Borzongásost nem ajánlom annyira, mert nem ad semmi extrát, viszont azzal lehet számolni, hogy azok a felhők amik később jönnek, jobb dolgokat fognak adni.

Utoljára szerkesztett: 25.9.15
    Coff66, sziszi1965, Pharmer500#2 és 13 más kedveli ezt.
  11. SZERENCSELOVAG

Szia:)
    Van e tapasztalatod,hogy darabszámmal mennyivel jön több fellrőpenö ezzel a felhősorral?

sziszi1965, Dyny, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!:)
    Ne haragudj, de nem nem tudok Neked darabszámot mondani, mert nem szoktam vezetni azt, hogy mennyit kapok a két felröpit segítő felhővel és mennyit, ha azok nélkül aratok:), de érzékelhető a különbség a többi aratáshoz képest. Az event indításakor mindkét különleges tárgyra ható felhőm aktív, az első aratásnál szoktam használni azokat és itt indítom a felszaporítás mellett a 0 percezést is. Két nap alatt végezni szoktam az ültetős eventekkel ( horgászósra, a macskásra és a sörfesztiválra ez nem volt igaz:)). Többet vált általában vissza a rendszer, mint amennyit az event kér. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy van Pannim és a gesztenyés felhőm is és használni szoktam őket:). Biztos van aki ezt pontosan megírná Neked, de az nem én vagyok:oops:. Sajna én nem vagyok Pharmer én csak érzem, hogy több vagy kevesebb a felröpi, de nem írom fel:);)

Coff66, sziszi1965, progabi és 9 más kedveli ezt.
  13. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Én a mostani tapasztalatommal azt ajánlanám hogy egyiket sem,érdemesebb a pénzből titokfát venni,és csp-t csinálni belőle,nem is keveset,akárhonnan is nézzük a jétékélményt a csp adja,ha az nincs semmid nincs,de ha sok van mindent elérsz.
    Magánvélemény.

.Sookie69., Peszi2, Pharmer500#2 és 15 más kedveli ezt.
  14. Szama

Szama Fórum veteránja

No kérem szépen szépen, épp most nézegetem az égig érő paszuly enciklopédiát, és vmi nem stimmel nekem! Ezer százalék, hogy nekem az égig érő móka felhősor megvolt! Ugye a rávaló kitehetők:bocitrükk, réptatrükk, érmetrükk..Na most az van, hogy tisztán emlékszem arra, hogy én ezeket megszereztem, viszont még sincs meg a felhőim között, csak, hogy most megvehetem. Valaki illetékes ebben tudna segíteni? Esetleg meg lehet azt nézni, hogy valóban megvolt e nekem ez a felhősor, vagy az én memóriám cefet rossz?!

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

2vadmalac, Coff66, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  16. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Nem megszerezhető volt hanem megvehető a felhősor.

Dyny, genka53, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

3752 csatolmány mutatása
    Úh, ha azokat a sormintákat kell kilődözni és főleg időre amik az alsó sorban vannak, akkor elég nehéz dolgunk lesz. A vége felé már elég cizelláltak a minták :cry:

Coff66, sziszi1965, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Érdekes a véleményed, ebből is látszik, hogy ahányan itt vagyunk a játékban annyi félét keresünk benne:). Vannak akik a csp-t tartják fontosnak, van akik a tp-t, a haladást. Mindenki máshogy éli meg a játékélményt amiről írsz:). Ezért nem tudunk tanácsot adni senkinek abban, hogy mit vegyen meg, mi legyen a számára fontos, vagy előnyös:). Ettől szép és jó ez a játék:)
    Ez a horroros két hét "kalendáriuma" lesz, ha igaz, és nagyon remélem, hogy ezt nem kell lődöznünk, csak nyitogatnunk/gyújtogatni a lámpácskákat(?)... Ha igaz, akkor talán még ajándékot is találunk mögötte, ha igaz a sejtésem, talán apó majd elárulja nekünk:)

Coff66, sziszi1965, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  19. SZERENCSELOVAG

Köszi a választ.;)
    Nekem,hogy azt írtad érzékelhető a különbség,bőven elég.Így mivel még nincs meg,biztos megveszem.:)

hóóvirág, genka53, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  20. szsanci

szsanci Fórumszaki

Nem, semmi ilyesmi. :D Amúgy most is fogunk a városba járkálni, igaz, nem feltétlen a biznisz miatt. :D

Felhő: az a bizonyos pipa bizony elfért még volna.

És hogy ne jöjjek üres kézzel:

Jónás: a láblécben lévő fórumra mutató link rossz. A
    http://farmerama.bigpoint.com/GameAPI.php?action=portal.redirectToBoard
    cím helyett a
    http://farmerama.bigpoint.com/?action=portal.redirectToBoard
    címre mutat, ami rossz, és a játék főoldalára visz. Tudom, nem ez a legjobb hely, csak gyorsabb volt nekem így mindent egyben. :p

.Sookie69., meszimarsi, Coff66 és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.