Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Sanci!
    Köszi a képeket!
    Jáááj, már hozzád is tolmács kell? Miért rohangálunk a városba? Sztjanibogarat kell fogdosnunk? Ugye nem? xD

Segít vki a képeket lefordítani?
    Jön a szamócaxxl és egy kék termésű új fa, amolyan fenyő formájú és kimegy a farmról az xxlmandulafenyő és a kerti berkenye?

Ugyanez a bahán: érkezik vmi vérnarancs/grapefruit szerű citrus és az xxlcédrát, kimegy az xxlcsillaggyümi és a majomkenyér?

Coff66, sziszi1965, kovacstne és 12 más kedveli ezt.
  2. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok Lányok, Fiúk! :)
    Gyorsan beugrottam köszönni, 60 oldalnyi lemaradásom van, de majd igyekszem;)
    Remélem, jók voltatok, és így kevés zagyva rész lesz a radír miattxD
    Láttam pár kedves arcot, nekik külön üdvözlet:inlove:
    Na futok az elejére, ha nem megy, akkor jövök kérdezni:p Ja, és addig csak alig;) írogassatok.....!
    Hosszú írásokkal, csak az arra hivatottak rukkoljanak elő:D

.Sookie69., Coff66, -orgona- és 19 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!!A jegenyefenyőnek van kék toboza,szerintem ez lesz az új fa a farmra,de a bahást azt nem tudom.

steve223, Dyny, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

szemike50, Dyny, hóóvirág és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Cédrát lesz az XL, XXL;):) vagy nem.:D Az új pedig vérnarancs talán..

Coff66, -orgona-, LBetti és 8 más kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Köszi, mondjuk nem lettem nyugodtabb a városba való rohangálás valahogy nem tetszett régebben sem :wuerg: de majd meglátjuk, addig is :music:
    Nos a felhő- tényleg jól jött volna a pipa, de ma reggel amikor láttam mi mindent szedtem össze pár kattolással azért elégedett voltam
    Titokizék, a szamócának és a cédrátnak már van XXL változata? A fáknál jobban izgat, mit keres a képen a mókus-kecske és a lajhár-teve páros.

sziszi1965, szemike50, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Az XXL szerintem is cédrát lesz,de a másik az a piros termésű azt nem tudom.:)

steve223, Dyny, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  8. Szama

Szama Fórum veteránja

Köszönöm mindenkinek a tippet, az Égig érő móka felhősort vettem meg. De most látom, hogy lesz titokcsemete akció, így egy kicsit felemás érzéseim lettek egyből. :) Egyébként valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért kell mindig új fa?? Ráadásul úgy, hogy egy alig régen bekerültet ki is vonnak majd talán?? Nem értem én ezt. Hely alig van, és hát 1 fával nem mész sokra, főleg, ha kell gazdaköribe is majd. Simán jöhetne legalább 2 tölgyes terület pluszba. Nem tudom, hogy melyiknek a grafikája a róka a szentjánosbogaras zászlóval, de nagyon szépre sikeredett!

.Rozmaring., sziszi1965, gyfa és 7 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Az nem most lesz.. egyik hónapban titokcsemete a másikban titokól.

szemike50, nemzsu, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jajj meg a felhő, tojások stb. ki győzi ezt az iramot ?

Szerintem nem új terület kéne, a tempóból kéne visszavenni, persze kellenek újítások, új dolgok de nem hetente
    több is:music:

11. Szama

Szama Fórum veteránja

Az lehet, hogy másik hónapban lesz, de nekem a FA készletem több hónapra szól. Jól kell beosztanom, de nagyon. Viszont akkor sem értem ezt a 2 havonta új fa dolgot, egyszerűen már sok(k), nincs is hova rakni. Mondjuk attól nem kell félni a gazdának, hogy kapásból kap egy új fát, de a remény hal meg utoljára. :) Engedélyeztem magamnak egy titokólat, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fejlődik ki belőle. Egy jégmadárnak nagyon örülnék.

12. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Az a kék termésű fenyőfa szerintem a Közönséges boróka lesz.:)
    Amúgy sok vita van az új fák, ólak vs. területek párharcában. Én szerintem megfelelő az egyensúly. Természetesen nekem is rengeteg minden van a raktárban, de..egy jó farmer tudja, hogy mire van szüksége és mit termeljen.:) Ma már a játékban nem kizárólag az a hatékony farmer, aki napi szinten többet tud termelni, hanem az is, aki megfelelően termel (magyarán cserélgeti a kint lévőket és mindenből próbál termelni). Szerintem, persze.:)

.Sookie69., Coff66, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  13. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Én most a szüretinél határozottan érzékeltem a különbséget, felhő nélkül 30-38 felröppenőm volt 1 terület fáról a 2 különleges tárgyra ható felhővel pedig 45-50.

wiktorka17, szemike50, gyfa és 8 más kedveli ezt.
  14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Köszönöm az adatokat,így már végképp meggyőztél.:)

wiktorka17, szemike50, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:D:oops::D

wiktorka17, szemike50, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Szia!
    Én sem veszek titokólat, a múltkori eventből sikerült szereznem végre egy teknőst, vigyorim még mindig nem lett, neked Nóci? Én már lemondtam róla .. kár, hogy olyan opció nincsen, hogy törölhetjük a csúnya szürke felhősorokat .. :/
    Köszi! Én már várom, próbálok most már azért visszatérni a játékba, tudom, hogy most nem ez a legfontosabb dolog, de szerintetek őszies lesz majd hamarosan a táj? Tavaly emlékszek, hogy nem készítettek a farmra őszi hangulatot, lehet, hogy most sem fognak? :( Tavaly előtt szép volt a város őszies hangulatban ...
    Szia!
    Én nagyon örülök a felhő aratónak, mert bevallom, hogy sokszor nem volt ke
    Úristen, egyre szebbek a grafikák, lenyűgöző, ez melyik eventhez fog tartozni? A Halloweenhoz esetleg? Az utóbbi eventnél nem sikerült megszereznem a felhőt, csodálkoztam is, hogy a többieknek hogy sikerült, valahogy most nem ment, a közelmúltban az első event amihez nem tudtam megszerezni a felhőt :(

genka53, Baby72, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  17. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Egyet én is engedélyeztem, mosómedve lett. Szép szám az a 15 :D főleg mosómedvéből :D

genka53, szemike50, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Elkészült a rejtvény, mivel érdemes tölteni majd az időt.

107548018045150360180

Kizárólag cinege üzemmódban készült megfejtésekre fogok reagálni :) 8)

.Sookie69., genka53, hóóvirág és 16 más kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Jónás! Sziasztok ganglakók!
    Van Bp-en egy Oktogon nevű tér. Ha a sarkai száma megegyezik a növények számával, akkor van megfejtésem.
    Jónás, mit tegyek, ha egy megfejtés több növényre is igaz lehet? A régire, vagy inkább az újakra számítsunk?
    Na mindegy! Próbálkozom:
    Megoldókulcs: "hatvanas számrendszer"
    Áhhh, hogy lehet ezeket az amúgy is rémes neveket még cinegézni is??? :oops:
    az "alapnövény" gyakori alapanyag az olasz konyhában;
    akinek ilyen betegsége van a valóságban, kenőcsöt használ rá;
    a leghosszabb érésű;
    két növényre igaz, de mindkettő szerepel a rejtvényben: mindkettő virág és "eszik", az egyik rovarokat a másiknak csak a nevében szerepel egy, a szájjal kapcsolatos mozdulat;
    ez egy ijesztő kabak termésű növény;
    a gyomokat szoktuk ezzel a névvel illetni a VV-ban, a farmon az eventnövényre is mondjuk időnként a szó második felét;
    ide három növény is jó lenne: az egyik Casper, a másikban benne van a bőregér neve, a harmadikban pedig az a szó, ami a hajnali nedvesség egy fűszálon;
    a felsorolásom negyedik pontjából az egyik növény;

Utoljára szerkesztett: 26.9.15
  20. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

10 növény kell szerintem.
    Még ilyet ! percekben adni rejtvényt! bár sok választása nem volt Jónásnak.

genka53, -orgona-, Pharmer500#2 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.