Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Már megint szakad az eső! Kezdem unni!
    Jónás képeihez a tippem:
    Horroros naptár. Ha jobban megnézzük az alsó sort, 4-gyel több négyzet van. Az is lehet, ha soronként kinyitjuk mind a 4-gyet, kapunk egy 5. négyzetet + ajándékkal. Aki egyet kihagyott, az nem kap. Nagyon mellé trafáltam vagy olvassak vissza?
    Tényleg, őszi hangulat. Ez eszembe sem jutott. Igazán betehetnék, régen olyan szép volt a város!

genka53, -orgona-, Coff66 és 6 más kedveli ezt.
  2. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Esetleg tudtok valami érdekeset a Lengyel eventel kapcsolatban?olvasgattam vissza de a lényeget nem találtam :( segítenétek hanyas hozzászólást nézzem?, köszönöm

sziszi1965 kedveli ezt.
  3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Az ötszázharmincegyedik oldalon az enyémet keresd! Ennél újabb info talán nincs.

Dyny, -orgona-, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  4. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Szia köszönöm itt semmit nem találtam csak a felhőkről az írást :(

szemike50 kedveli ezt.
  5. Sunnnyfarmer

Sunnnyfarmer Járnitanuló

sziasztok. nos én sem vok előrébb. vki estleg tudna segíteni ? előre is köszi. :)

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok nézzétek át ezt a hsz-t, talán segíteni tudok vele:https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.12592/page-545#post-340753

Dyny, sziszi1965, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  7. kosagi

kosagi Fórum mestere

genka53, sziszi1965, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  8. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

a német forrás városban keresés, felröppenő, eventnövény és ezt a hármat kell vinni a malomba és amit kapunk az amőba szabályai szerint kell elhelyezni, mint a képen? az eventablakban, amíg betelik az oldal.
    A naptár jobban hangzottxD, azt csak nyitogatni kellett volnaxD, itt meg ültetni, keresni:p

http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...teküche-2-aktuell.15892/page-132#post-1290026

Dyny, sziszi1965, CsakJucinak12 és 11 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Sziasztok, szép reggelt Nektek és szép hétvégét!:)
    Segítséget szeretnék kérni valakitől. Láttam tegnap apó rejtvényét. Véletlenül kitöröltem az átváltó programomat, és nem találom meg újra a neten. Valaki nem tudna linket hozni hozzá, mert szeretnék én is utánanézni a számoknak és növényeknek:). Köszönöm előre is:)

Dyny, Coff66, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  10. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Semmi átváltó program nem kell. Nézz az órára! Én már megírtam a megfejtést. ;) Igaz, még Jónás nem tetszikelte. De abban bízom, hogy "beszól" akkor is, ha nem jó. :)

Szia!
    Eddig szépen működött a cinegézés, ahogy Jónás kérte. De ha ennyire nyilvánvalóan kiírogatjuk a fórumra megfejtéseket, akkor be kell zárni a rejtvény szakkört. :(
    Kérlek, óvatosan!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.9.15
    Dyny, hóóvirág, Coff66 és 13 más kedveli ezt.
  11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

@farmerVT: Annak, aki folyamatosan követi a topicban az eseményeket, annak teljesen nyilvánvaló az írásod.
    A rejtvényszakkör fennmaradásának viszont a feltétele, (erre Jónás is utalt többször is) hogy ne legyen nyilvánvaló/közérthető a föntieknek(magasabb szinten).
    Feltételezem, hogy ez elkerülte a figyelmedet. ;):)

Dyny, hóóvirág, Coff66 és 7 más kedveli ezt.
  12. zsellér552

zsellér552 Utánpótlás-írogató

Egy pillanatra egy picike off.
    A felhőknél, ha több farm van, a régi gyakorlattal ellentétben, hogy olyan állásban voltak a felhők, ahogy legutóbb ott hagytam a farmot(legalábbis egy takarításig biztosan), most úgy van, ahogy legutóbb ott hagytam. Na, nem azt a farmot, hanem a legutolsó felhőt. Legalábbis nálam most így működik. Vagyis, ha több farm van a gépen, hiába állsz egy bizonyos pozícióba a felhőnél, egy másik farmra lépve ezt simán átírod, mert csak egy állapotot jegyez meg a gép. Úgy működik, mint anno a nyuszi etetésnél a nyuszik eltüntetése, az is minden farmon az utolsó (egyazon) beállítás szerint működött.
    Ha más is tapasztalta ezt, kérem valahol erősítsetek meg.
    Még egyszer bocs az off-ért.

wiktorka17 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintetek mikor rendeltem aranyat ? Természetesen a mega tp előtt pár perccel ;)xDxDxD
    No mindegy mert reggel arattam is ;)
    De lett 3 tatum ...
    Vajon a horror napokon a termelendő mennyiség is horrorisztikus lesz ? :music:

Dyny, Coff66, marutea és 14 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia Zsu!
    Ez most nem kapcsolódik a rejtvényhez, de örülök, mert az új patrónusunkkal minden számolás és egyéb hókuszpókusz nélkül is tudom, hogy a számomra fontos felhők amik holnapra kellenének, aktívak lesznek. Apó javaslatát használtam végül is, mindent a kedvencekbe raktam a bónuszlexikonos felhőket kivéve, azokat kézzel aratom. Teljesen átlátható, egyszerűvé és nagyon gyorssá vált a felhők kezelése. Nagyon örülök neki.
    Átolvastam újra a megfejtésedet, és tartok tőle, hogy ahova több növény is jó, ott mindegyikre szükség lehet, azért írta meg apó így:).
    Kíváncsian bárom a gombot, hogy tényleg jó-e amit kitaláltál.:D

Dyny, hóóvirág, Coff66 és 5 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Együttérzésem a vásárlásodért. ;) A paszuly volt ma reggel nekem a bosszúság, fél órával később lett kész, mint ahogy arattam. :(

Én mindössze két ólat engedhettem meg magamnak, az egyik tatu lett. (juhéé szmájli) Örüljetek velem, nem szoktam ilyen szerencséhez. :)

Dyny, hóóvirág, Coff66 és 23 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Gratulálok ! ez tényleg szerencse ;)
    Én gondolkoztam dupla csomagon ... De a másodikról lemondtam mert ki tudja mire kell az arany a jövő hónapban ...
    Játékóra :music: felhő:music: házikedvenc:music: .....:p

Dyny, Coff66, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  17. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    csak kíváncsi vagyok :)
    tegnap egy szomszédom eltűnt ( már jó ideje pirosban villogott ) én viszont még nem kerestem új szomszédot , ma viszont jelentkezett egy játékos szomszédnak . honnan tudhatta , hogy nálam van üres hely ? egy másik szomszédom is el fog tűnni egy - két nap múlva akkor az ő helyére is be fog majd jelentkezni valaki ezek szerint . van a játékban olyan lehetőség , hogy megnézzük kinél van szabad hely ?

genka53, kovacstne, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Próbálkoznak.. olvasgatják a fórumot és beírják a nevet.

Dyny, hóóvirág, Coff66 és 10 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Ezzel nem is lenne baj .... :music:De befogadom ..;). Írok neki ... :pAztán rám sem bagózik:mad: , még válaszra sem méltat ... :wuerg: Na az ilyen repül mihelyt engedi a rendszer ;)

Dyny, meszimarsi, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  20. kosagi

kosagi Fórum mestere

Kezet foghatnánk. A tegnapi akciómat megfejeltem egy aratás utáni munkásvásárlássa. Csak hogy szebb legyen a nap...xD

Ezen mostanában én is gongolkoztam. Engem kiscsibe koromban találtak meg sorban a leendő szomszédok, pedig a fórum létezéséről nem is tudtam, nemhogy írtam volna. De most is előfordult, hogy az eltünt szomszédok helyett hamar jelentkezett valaki.

ÁÁÁÁÁ ez jó :pxD
    Lehetne egy topik a farmos melléfogásoknak ;) s havonta hirdethetnének nyertest ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.9.15
    Dyny, genka53, nemzsu és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.