Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Nóci!
    Jó újra látni! Hiányoztál :inlove:
    Remélem hamar túl leszel az októberen (sok erőt kívánok hozzá) és ismét lesz időd farmozni, gangozni :)

hóóvirág, Dyny, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kedves Ibolya ;)
    Én nem aktív csibéről beszéltem ;)
    Bizony vannak szorgalmas , jóravaló csibék akik valóban első farmosak ;)
    Ha úgy érzed megérdemlik ... szerintem küldj nekik ;)

Dyny, -kaktuszable-, benedekbobe63 és 9 más kedveli ezt.
  3. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia! Jó, hogy itt vagy.:)

hóóvirág, Dyny, Coff66 és 10 más kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia
    örülök,hogy visszatértél, én segítségül annyit javaslok,hogy a felhőhöz és a kitehetőkhöz elég az aranyakat megcsinálni;)

5. newseeka

newseeka Járnitanuló

Sziasztok! A következő tenyésztős eventhez milyen állatok kellenek, segítenétek?;)

6. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nézd meg a szezonális ajándékokat.:)

hóóvirág, Dyny, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  7. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    szia Pharmer !
    nagyon szeretem a precíz, jól felépített eszmefuttatásaidat :)
    a fészekben én 1- 2 napja reagáltam erre a ( vagy hasonló ) felvetésre , itt nem akarom ismételni önmagamat . egy dolgot azonban szeretnék megjegyezni . valószínűnek tartom , hogy jelenleg gyorsabban lehet fejlődni mind CSP , mind TP szempontjából , mint korábban , legfőképpen a kezdeti időkben , ezt a játék fejlődése ( és nem utolsósorban a játékosok számának növekedése ) tette lehetővé és szükségessé . TP szempontjából ezt a BP tette lehetővé ( én csak saját magamból indulok ki és azt látom , hogy a gazdaköri küldiknék és az egyéb lehetőségeknél az újak esetében nő a begyűjthető TP érték a korábbiakhoz képest ) ,CSP esetében pedig a mindenkori aktív játékosok száma fontos , mert ez alapvetően kihat a piacra keresleti - kínálati szempontból ( emellett itt is érvényesülhet a BP törekvése , azaz több CSP gyűjthető egyes küldik befejezésével , bár ez inkább az úgymond kisebb játékosok számára fontos , mert a nagyobbak a piacról nagyságrendekkel több CSP - t tudnak szerezni ) . amit lényegesnek tartok és ezt a fészekben is leírtam , bár nagyon jó lenne mindannak birtokában lenni amivel a korábban kezdő játékosok rendelkeznek , de minden játékosnak abból kell ( kellene ) kihoznia a legtöbbet , ami a rendelkezésére áll :) és amit a fészekben nem írtam le azt most itt leírom : ha valaki akar az tud is fejlődni az említett előnyös dolgok nélkül is . én idén január 5-én kezdtem játszani , jelenleg 88-as szinten vagyok a farmon és 171-esen a szigeten . és mindig találok kihívást a játékban , sőt jelenleg egyre összetettebbé válik számomra azzal , hogy az eventeket is végig akarom csinálni , a gazdaköriket is be szeretném fejezni , tenyészteni is nagyon jó lenne stb . most vagyok például abban a periódusban , hogy egy - egy ültetéssel , tenyésztéssel vagy legfőképp területek átrendezésével egyidejűleg több feladatban is előre tudjak lépni . csak ennyit szerettem volna megjegyezni :)

hóóvirág, Dyny, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  8. marutea

marutea Törzsjátékos

-Holdfeny-, miből gondolod, hogy gangos volt a csibe?

Egyébként teljesen egyetértek veled. Bárki gyárthat magának 1-2 (10-20) kisfarmot, hisz nem tilos. Aztán ha megunta, leparkolhatja, csak ne jelentkezzen velük csibének.
    Jelentem, én rendes kis csibe voltam. Bár adtam a kezdőt, még értetlenkedtem is, de szorgalmasan küldtem a pontokat, mert a mentorom is türelmes volt :D
    kiscsibe88 a 40. szinten vonult vissza...xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.15
    Dyny, -kaktuszable-, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Mert cs...csibe10 és cs...csibe11 gazdája írt egy levelet .... Félre érthetetlen célzással ;)

Utoljára szerkesztett: 3.10.15
    Dyny, -orgona-, -vadocka70- és 7 más kedveli ezt.
  10. marutea

marutea Törzsjátékos

Ó, de kedves!
    Igazán....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.15
    Dyny, Coff66, szemike50 és 4 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hát lehet , hogy kedvességnek szánta ... xDxDxD
    Csak én értettem félre :wuerg::p:oops:

Dyny, -orgona-, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Miért nem tudok fel az égbent küldeni ?:mad: Azt írja nincs a pajtában ... pedig DE !!!!!!!:oops:

Dyny, szemike50, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  13. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Egyetértek. Én Baha mániás vagyok, és nálam a 83-as szinten érte utol a Baha a Főfarmot. A Bahán, az én meglátásom szerint könnyű haladni. Főleg, ha ki van váltva a természetgyógyászat és naponta több mangós turmixot képes valaki gyártani. A gazdakörik és eventek is jól adnak BTP-ét. A TP-vel kapcsolatban, ez érdekes, 81-82 szinttel sokat küszködtem. A 83-84 valahogy lement kb. 1 hónapja (84), és egy nagyon nagyon nyúlfarknyi választ el a 85-től. Hétvégén meg lesz. Rengeteget lehet variálni, hogy a TP-re vagy CSP-re rakjuk-e a hangsúlyt, és a kettő között átjárás van, lehet venni/gyártani TP növelőket, ha van CSP. Szóval, ha valaki belemélyed nagyon komplex ez a játék, ha meg nem, akkor is lehet örülni a szép grafikának, haladásnak, just for fun, a nagyon elkötelezettek pedig gyárthatják az Excel táblákat és statisztikákat ;)

" én idén január 5-én kezdtem játszani , jelenleg 88-as"

Fogadd hatalmas nagy gratulációmat és elismerésemet!!!!

Utoljára szerkesztett: 2.10.15
    Dyny, -orgona-, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kukackukac ! na igen, az álmok. Nekem színes álmaim vannak, unom nagyon a szürke tevéket, de nem sikerül színesebbé tennem őket. Ezért az álmok néha álmok maradnak.

hóóvirág, Dyny, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  15. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Jó reggelt, beszaladtam köszönni és futok tovább.

Nóci!
    De jó, de jó! (ide kellene Kata vmelyik ugráló szmájlija)

Jónás!
    Ha leszédültél a léghajóról, beszélgetsz velünk újra? A bingó event nagyon érdekel. xD Mondd csak! Rejtvényhez méltó? (beadandó és/vagy ajándék szempontból)

Bözse&Coff&Baby!
    Jaj, de nagyon kíváncsi vagyok rátok és a többiekre!

Dyny!
    Hiányzol! Rég olvastam az írásodat és még egy mél is vár. Remélem nincs semmi gond, hogy napok óta nem látlak.
    ---
    Kapkodom a fejem a sok-sok ajándékon. Köszönöm mindenkinek, aki megjegyezte ilyen-olyan hsz-emből, hogy mi a legújabb vicces célom. ;);)

hóóvirág, Dyny, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Egy óra múlva kész az event, a titok dolgaim siralmasak lettek.Nagyon vágytam jégmadárra,új fákra, ilyen az én szerencsém:cry:Így nem haladok sehová a gazdakörikkel sem:cry:

Boccio71, genka53, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  17. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Ne búslakodj megteszem én helyetted :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

-kaktuszable-, genka53, szemike50 és 4 más kedveli ezt.
  18. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Egy kedves emberke úgy tűnik segít megtölteni 75%-ban a szörnyes felhősoromat, itt is köszönöm neki!

Homoktövist szerettem volna, de nem cserélhető, így most annyira nem hozott lázba a csere, de azért nézegettem a léghajót. Volt hogy én is majdnem beájultam... Egy kerítésért arany kintorna, vagy az aranyeső bokorért legjobb barátok...
    Gondoltam beszerzek pár 2*2-es kitehetőt, mert annak nagyon híján vagyok, de letettem róla... Sajnos mind toronyóra lánccal... :(

Csak egy kérdésem lenne: az új teliholdas terület ingyen lesz, vagy majd ki kell váltani valamivel? Bocsi, de nem tudtam olyan sokat visszaolvasni és az utolsó kb 20 oldalon nem találtam erre infot...

Dyny, genka53, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a fogadtatást! Nagyon kedvesek vagytok, miattatok lenne nehéz itt hagyni a játékot.:)
    Azt hiszem olyat tettem, amilyet még soha, nagyon sok ezerrel termeltem túl az eventgazt.:oops: Most is az van a földben mind az 5 területen.:cry: Felröppenővel viszont annál rosszabbul állok.

A piros kosár alatt a a békés izlandi vulkán 2500 csp. Nem kell a 2*2-es és 1*1-es kitehetőt a léghajóról beszerezni.

Nem tudom, hol olvastam, hogy a Halloween event meseszövege denevért is említ.
    Jónás kedves, ha erre jársz, rá tudsz erre bólintani?

hóóvirág, Dyny, Palacsintax és 17 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nagyon örülök neked és én is emlékszem a denevérre, akkor vettem is párat;)

wiktorka17, genka53, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.