Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Szép estét kívánok mindenkinek!
    Vettem hat tyúklakot, nem tolnak ki velem a hat tyúk, ha nem kelnek a titokólból.
    Igazán klassz nap volt. Bár mindenki emlegeti a toronyórát, lánccal, hiába kerestem a lufin egy ajánlatot sem találtam.
    Pedig még almafát is adtam volna érte. XL-esset, hogy ne mondják kicsinyes vagyok. :D Ovisok következnek? Elkelne valami szupertápfa a farmocskámra, mert ez a tempó kezd veszélyessé válni a malmocskámnak. Üzenem hát a tisztelt elöljáróságnak, nekem jók lesznek a bölcsisek is, mégiscsak kevesebbet esznek. :p:music:;)

Dyny, Magdusnéne, Csöpi02 és 13 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én már annak is tudok örülni, hogy nem kecskéket kell tenyésztenünk... kicsit kifogytam belőlük;), ezt csak halkan merem leírni, ne hogy ötletet adjak V-nek:)

hóóvirág, Dyny, Csöpi02 és 8 más kedveli ezt.
  3. csillu000

csillu000 Törekvő

Hálás köszönet a nagyon jó cserékért a csere társaknak tudtam sok rózsa ólat cserélni és fáim is lettek amikből hiányzott mégegyszer köszönet

szemike50 kedveli ezt.
  4. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Kérdezni szeretném,amit csere ajánlatra betettem,de nem voltam itthon és nem tudtam az event lejárta elött visszavonni,az elveszett?

Marika312 kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Zsanka, ne izgulj, nem vész el. Egy (max. 2) napon belül visszakerül a pajtába minden amit feltettél. (javaslom, ha emlékszel még miket tettél fel - ird fel most és majd tudod ellenőrizni, mert értesítést nem küldenek róla).

hóóvirág, Boccio71, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  6. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Kedves Marika! Köszönöm szépen!

Boccio71, szemike50 és Marika312 kedveli ezt.
  7. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Novemberben tuti, hogy lehet tenyészteni az ember legjobb barátját?
    A nyár végi szelek hangjában bízva, hozzám képest irdatlan nagy falkát gyűjtöttem magam köré, remélem, nem fogok befürdeni a kedvenc állataimmal.

heureca3, OJani, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Most csak igy röviden

Jó, hogy végre megjöttél:D bármilyen nehéz is néha, azért olyat ne tegyél ami visszafordithatatlan:) Inkább szólj körbe, és segitünk, szerintem lennénk itt egy páran.

Csütörtök hajnalban még bejelentkeztem:D utána meg léghajó (és nem azért mondom ám, de Jónást is rendesen beszippantotta a hélium:D:D), plusz tréning melóban:(, de jelentem vagyok. A másik még, hogy hozzád hasonlóan ("anya-event") nekem a hétvégéken állandó kétnapos mini-event van (apa-event)xDxD, és eddig Varun akárhogy is próbálkozott, még nem sikerült olyan eventet produkálnia, ami ezt lepipálná. Sem időráforditásban, sem élvezeti faktorban:pxD

Mélt láttam, megy rá majd válasz.
    Ha tudtam volna hogy mire készülsz én is dobtam volna még rá, de nem vagyok még ennyire jó a cinegében, majd igyekszem fejlődni:D

Mindenkinek kellemes vasárnapot, jó pihenést (Nócinak meg felröpiket)

hóóvirág, Palacsintax, GRAné és 17 más kedveli ezt.
  9. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Sziasztok!
    1:Nekem már visszakerűltek az el nem cserélt dolgok! ;)
    2:Sajnos a sok "alacsonyszintű ajánlat között, nem találtam tul sok dolgot, amit szerettem voltna. PL:Rózsa Guánó, Rózsa Aranymosó, Rózsa Angóra, Rózsa Birkanyiró...stb...pedig emlékszem régen sokan felajánlották cserébe, anno! De most nem! Én azon gondolkodok, hogy lehet sok régi játékos, vagy felrakta anno vonatra, vagy akik itthagyták a játékot, azoknál ott porosodnak!:sleepy:
    És mivel most minden honapban tenyésztgetünk, sokkal nehezebb hozájutni a fent emlitett ólakhoz!
    Ami viszont durva, hogy egy fél területett, teleraktam Neon ólakkal! De jó volna ha a BP csinálna ez űgyben valamit!PL Halloween event egyik nyereménye lehetne, PL Rózsa Aranymosó!:music:
    Biztos más is örűlne neki! Vagy parti pőrgetésen a keréken, mint anno volt Rózsa strucc!:)
    Valamit biztos ki lehet találni! Nincs lehetetlen, csak tehettetlen!!! 8)
    Vagy valami új horroros ól, mert van a Holló, denevér, pók...és annyi! PL lehetne egy szép százlábú ami ide oda szaladgál! Vagy pápaszemes Maki....bbrrrrrr..atól is kiráz a hided! Vagy Patkány..stb!:)

Dyny, .Rozmaring., Coff66 és 8 más kedveli ezt.
  10. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Egy nagy telken elférnek, sőt, már etetni sem kell őket és sose tudni mikor kellenek. Én még etetek, had növekedjen a falkám. A tutit viszont csak Varun tudja. Ha megharapja egy az utcán, nem biztos, hogy tenyészteni akarja majd.

Dyny, VividDarer, .Rozmaring. és 11 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Sziasztok, nagyon szép reggelt mindenkinek!:)
    Nem emlékszem pontosan, hogy hol láttam a tenyésztős eventhez a meseszöveget, de növényeket is említett, ha jól gondolom. Tudjuk, hogy az ovishoz hasonló lesz, de nem tudjuk, hogy mit is fogunk a kis állatkákkal csinálni? Etetni, esetleg itatni, vagy terményekből valamit készíteni nekik? Szükségünk lesz a malomra?
    Apó, ha erre jársz kérünk szépen valami rejtvényt, feladványt, segítséget hozzá. Tudunk az állatokon kívül készülni még valamivel? Vegyük elő a pajta sarkából a [​IMG] ? Nagyon kíváncsiak vagyunk, kérünk segíts nekünk egy picit:)

hóóvirág, Dyny, hangyácska77 és 12 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Retró ovis buli lesz, visszavágynak az oviba :D ;)

hóóvirág, Dyny, PalMa és 17 más kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A kutya
    A kutya titok és nyeremény ól, így kevés van userenként, csere esetén vagy vonatoztatás esetén még kevesebb. Persze beszerezhető piacról, amihez mindenki szinttől függően hozzáfér. Ez ebben a formában nem tisztességes tenyésztés és ha az eddigi "egyenlítősdit" nézzük biz' megkérdőjelezhető. Ezek után esetleg, netalántán nem merülhet fel, hogy eventes EBólakat lehet kalapálni (akinek van elég barkácscucca - akinek nincsen meg a léggömbről beszerezheti xD) és EBeket termelni kizárólag eventes tenyésztésre, így piacra sem EB sem tenyészete nem kerülne és mindenkinek tenyészteni kellene ha eventezni akarna.
    Volt már rá példa, hogy eventes ólat kellet kalapálni (igaz az "csak" terményes volt és kevés kellett a végeredményéből) de hihetetlennek tűnik egy olyan állat tenyésztése ami korlátozottan megszerezhető és ráadásul (ha jól emlékszem) már nem is fejlődik ki egy ideje (a "A titokzatos tenyészetek/Ólak elérhetősége" oldalon a kutya sehol nem szerepel, így vélelmezhetően alapól sosem fejlődött ki - vagy csak nem került be az oldalon a listába).
    Ezzel egy új szintre emelkedhet a tenyésztés, ahol nem feltétlenül az a fontos, hogy saját magad gyárthasd a tenyészteni kívánt alapot csp-ért hozzáférhető ólból.

VividDarer, genka53, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás, szép reggelt neked!:)
    Nagyon szépen köszönöm. Azt tudjuk, hogy kik járnak oviba, de nem tudjuk még mire van szükségünk. Kapunk valami icipici rejtvényt, vagy morzsácskát, vagy nem lesz szükségünk rá hogy készüljünk, és laza csuklómozdulattal megcsináljuk? Vagy még túl korán kezdtem el kíváncsiskodni?:):music:

hóóvirág, Dyny, hangyácska77 és 10 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Felkészülésnek bőven elég, ha valaki eleget gyakorolt régebben, vagy legalább olvasta, mit is kellett volna tennie :D

hóóvirág, Dyny, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  16. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Szia Gyöngy itt is !

köszönöm a baglyot, igyekszem, itt figyelni az eseményeket, Neked is és minden gangosnak szép hétvégét ! :)

Dyny, -orgona-, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia! Úgy emlékszem, hogy valami olyasmiről énekelt a cinege, hogy Jack boltjában lehet majd kapni a kutyaólat, és gondolom nyeremény is lesz, mint ahogy volt is már eventnyeremény. Pandalólunk sem volt mégis tudtunk tenyészteni, és ez igaz volt a kaméleon- és libatenyésztésre is. Most azért lehet venni és lehet etetni is az ebeket:)
    Köszönöm:) Én már mindenre el - és felkészültem:D, de tudom, hogy szállnak a baglyok :);).

Dyny, Coff66, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

False elképzelés. A panda, kaméleon vagy liba "senkinek" nem volt elérhető csak és kizárólag egyidejűleg. Így a jelen kutyahelyzet semmiképpen nem összehasonlítandó velük (legalábbis egyenlőre). Egy tenyészeventre bizonyos regtől csak piacról hozzáférhető állat esete nem kis felháborodást keltene, legfőképpen a mostani "egyenlítősdi" után mikor alacsonyabb szinten megszokták a támogatás. Azért azt se feledjük, a piac véges. Olyannyira véges, hogy akinek most nincsen min. 250db állata annak már semmi esélye sincsen arra, hogy érdemlegesen hozzáfoghasson az eddigi tenyészeveteket alapul véve. Bizony a piac 5 perc alatt kifogyna és nem lenne utánpótlás, mert akinek van addig nem tenné ki még be nem fejezte és utána 1db kutya tételre lenne 1000 user (minimum) aki rámozdulna.
    Így csak az a csavar lenne tisztességes, hogy nem ezek a kutyák lennének a tenyésztettek, így mindenki "egyenlő" esélyekkel indulna.

marutea, .Sookie69., inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Ajjaj ajjaj baj van szombat tenyészet és boom jaj jaj mitévő legyek mit csináljak :eek::eek:o_Oo_Oo_O segítségxDxDxDxD

Dyny, times84, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Ez a szakvélemény majdnem olyan pontos és korrekt volt, mint az kommentár a mérkőzésről, ami előre meg lett írva. A probléma csak annyi, hogy a meccs elmaradt, az újság mégis lehozta a cikket :DxD

hóóvirág, Dyny, times84 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.