Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

xD Vegyél szupertápot és hajrá, álljál neki tenyésztenixD Neked ez nem okoz gondot, hiszen velem együtt ez a kedvenc elfoglaltságod:);):)

Dyny, Csöpi02, Coff66 és 3 más kedveli ezt.
  2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Kedves Jónás! A gadget fejtegetését figyelembe véve jók lesznek a falka régi egyedei, vagy új vérvonalat kell majd beszerezni alapnak?

Kukackukac és wiktorka17 kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

SZOMBAT!!!! :eek::cry::cry::cry:Különleges event!!!
    Elhalasztva jövőhét utánra :DxDxDxD

Dyny, kekmaci75, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Most látom Jónás reagálását gadgetére. Akkor most mi van? Elmarad?

5. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Mivel annyi az infó kutya lesz tenyésztve ennyiből lehet "főzni" xD

6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Na most jól össze zavartátok a buksimat xD

wiktorka17, szemike50, Csöpi02 és 2 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

október 08. - október 14. - Tenyésztős event, ma 4. van, ha jól mutatja a naptáram:);):).
    Nem kell olyan sokat várnod, mint gondolnád:):DxD Egyébként meg nem hiszem, hogy egy jó kis tenyésztést csak a boomhoz kötve lehetne csinálni, szerintem Te sem vársz egy hónapot, hogy icipicit tenyésztgess:D. (Vagy valami elkerülte a figyelmemet és programmódosítás volt?)

hóóvirág, Dyny, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  8. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Engem inkább az érdekelne, hogy Kedd töl, lesz a Party pürgetés uj madárillyesztővel, vagy csak Halloweenre kap.lyuk?

Dyny, wiktorka17, szemike50 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Végre megérkezett Jónás és minden jól össze lett keverve. xD (Ez a mondat meg meg van magyarintva, de már nem írom át...)

Jövő hónapban új tenyészállat érkezik, az már nem kérdés. Azt is tudjuk, hogy mi. Emberemlékezet óta játékban van.
    (Gondolom ideiglenes, állandó és terményes gazdakörrel, új barkácscuccal, ahogy ez eddig is működött.)
    Az egyenlősdi kezd az agyamra menni. (Elnézést, de szúrós napom van.) Ez a kapálgatáson kívül taktikai játék is. Vannak közöttünk olyanok, akik nem oly' rég óta játsszák és remekül helyt állnak. Olvashatjuk itt is időnként őket. :inlove: Akik másképp játszanak, az pedig legyen az ő döntésük. Túl sokat ebbe belemagyarázni nem szükséges és - számomra - csak indokolatlan hangulatkeltés. Főleg itt a gangon.

Gyöngyöm! Jónás szavaiból ugye jól értem, hogy ismer minket annyira, hogy az itt olvasó/író gazdáknak nem fog gondot okozni az új évfolyam az oviban?

Drága Zöld színű gazdatárs! Talán nem okoz gondot, hogy szombaton kihagysz pár órát a kedvünkért a boom-ból. Vmiért bizton érzem, hogy felveszi a versenyt az a program néhány jól sikerült vegyes tenyésztéssel. (Főleg, hogy az boom-on kívül jobban műxik.)

Jónás! A bingósról is hajlandó vagy beszélgetni velünk? Azt nem hinném, hogy szóra sem érdemes (mint a "titokos" gazdakörök)

Utoljára szerkesztett: 4.10.15
    hóóvirág, Dyny, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  10. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

hóóvirág, Dyny, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Bingonál szerintem kapálni fogunk és nagyon úgy érzem hogy valamit el kell találnunk már ha az alap játékot nézzük :D most tenyésztésnél annyit már 1 hónapja tudok azaz tudni vélek hogy felröpis tenyésztés lesz az is titok hogy kutya lesz az új tenyésztés szereztem egy narancsot a hajón vmelyik nap egy almafáért :D és remélem jó üzlet volt ;)
    Nekem a titokfa akció csipi a szemem azaz a hozzá jövő gazdaköri olyan lesz mint amit az elmúlt hónapokba megszoktunk azaz ilyen háát izééé odadobok egy kis koncot vagy izgibb lesz?
    Illetve érdekelne hogy a vasútállomás befog valamilyen formába népesülni mostanában? mert a kivijeim deniólaim és egyéb fáim utaznának valami értékesebb dologért :D

hóóvirág, Dyny, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  12. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Most jól megkavartál, legalább annyira, mint a tenyészteni valókat szoktad ;)xD
    Akkor most mi van? Mit halasztunk a hova???
    A félreértés elkerülése végett a különleges event október 10. 14 órai kezdettel kerül megrendezésre xD

hóóvirág, Dyny, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  13. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Tőlem jöhet a kutya, mert eventek kivételével szinte mindegyikből van kinn 1-1 db.
    Igaz most némelyiket lenulláztam, rózsa ólért, de majd következő csere napkor visszapótlom.

wiktorka17, Kukackukac és B.Bea1968 kedveli ezt.
  14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!
    Ez itt a Gang. Focizni pedig a grundon kell. Itt nem használjuk labdaként (amibe jól belerúgunk) a másikat. :cry:
    Ha zavar mások esetleges viccelődése, akkor ne itt olvass, hanem vegyél Mórickát, vagy Hócipőt.xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.10.15
    hóóvirág, Dyny, kekmaci75 és 24 más kedveli ezt.
  15. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Tessék rendesen utána olvasni a kutya tápnál nem CSAK horrorgaz kell:)

16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ha picit több időm lesz (és picivel jobb hangulatom), akkor megkeresem, hogy Jónás mikor tette ki a fészekbe a kutyákról szóló képeket. Hát az minden volt, csak nem cinegés.
    Szóval az nem érv, hogy nem lehet előre, időben tudni a várható feladatról. És biztos vagyok benne, hogy nem 24 órával az event kezdete előtt jön majd az újabb kép, info stb. Napokkal (hetekkel) korábban látni fogjuk a színes ólakat terményeseket. Ja, hogy ehhez fórumot is kell olvasni? Így van. Ez is a fent említett taktika része.
    És igen, van itt egy kis csapat, aki jól érzi magát akár egymás társaságában, akár a cinegés kódok fejtegetésében. És uram bocsá' előre készül bizonyos feladatokra.
    Remélem, hogy többen megerősítenek engem egy lájkkal, hogy mindenkinek válaszoltam, aki a legutóbbi két alkalommal bagolyban kérdezett (és tudom, hogy ezt mások is megtették) a kódolt infokról. Tehát nem egy belterjes kis kör, magának megtartott infoiról van szó. Ezt a magam és a társaim nevében kikérem magamnak.
    Aki szereti a játékot, ésszel játssza és érdeklődik a történésekről, annak számos lehetősége van a tájékozódáshoz.
    Aki pedig itt éli ki a VV-ben nem kiélhető, vagy az egyébként a VV-ben is élete részét képező morgást, tegye nyugodtan. De ettől még nem a BP hibás mindenért.

17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

De-de kifejlődött titokólból is - sőt nagyon is dobálta a rendszer - event nyeremény is volt, a nublonok is megszórtak bennünket narancs változattal. Egy időben húzta is mindenki az orrát a kutyaólnak, úgy mint a retró++ hódnak.
    Egyeseknél sok ól van, másoknál meg kevés? Hát igen, ez olyan mint a bájitalfa, egyesek megvonatoztatták vagy elcserélték egy almafára, mások meg összegyűjtötték... a játék taktikai részéhez ez is hozzátartozik. Mindenesetre még nem találkoztam egyetlenegy felesleges dologgal sem a játékban, egyszer mindennek eljön az ideje.

Egyenlősdi - mindig felemlegeted, de valamilyen szinten érthető, ha megpróbálják a későbben regisztráltakat is bevonni a játékba. A régi játékosok közül sokan kikopnak ilyen-olyan okok miatt, őket muszáj pótolni. Ez csak úgy lehetséges, ha a fiatalabbaknak is van sikerélményük. Engem még sosem zavart, ha a kezdők is be tudták fejezni az eventet - a "kor" miatt úgyis van előnyöm velük szemben: tele pajta, Csp készlet.

Eltúlzott cinegézés - ez nekem sem tetszik. Sok volt gangost ismerek, akiket az átláthatatlanság tart távol a Gangtól.
    A bagoly küldéssel is baj van, főleg ha olyan teszi, aki esetleg félreérti Jónást. Itt ki tudjuk javítani egymást... olyan is volt már, hogy engem javítottak ki.
    Nehogy megsértődjön ismét valaki, nem gondoltam konkrét személyre, de az elmúlt hetekben gyakran előfordult velem is, hogy csak szelektíven tudtam olvasni s bizony jól bementem volna az erdőbe az itt látottak alapján. A múlt héten is rá-ránéztem a fórumra és csóváltam is a fejem, amikor azt láttam, hogy olyan dolog van félremagyarázva, amit 2-3 héttel ezelőtt már tisztáztunk.
    Én úgy emlékszem, csak azt kérte Jónás tőlünk, hogy ne nagyon hangoztassuk a fórumon azt a segítséget, ami tollfosztást vonna maga után. Gondolom, mindenki előtt világos, hogy ebből nem Jónásnak, hanem nekünk van hasznunk...
    De amiről a külföldi fórumokon nyíltan beszélnek hetek óta, miért is kéne titokban tartsuk?
    Persze akinek tetszik a cinegés beszéd, tegye, de én ha fent vagyok, ezután is egyértelmű választ fogok adni az olyan kérdésre, amiről tudom, hogy a kinti fórumokon is beszélnek... természetesen a saját érdekem is azt kívánja, hogy a Jónás kérését tiszteletben tartsam és a rejtvények megoldását sosem fogom ide kiírni.
    És hogy a Zsu kérdésére is válaszoljak, igen, nekem is segített bagolyban és nem is vontam kétségbe azt, amit mondott.:D:D

Kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek! :)

18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Igazad van. Azért felmerült bennem 1 kérdés: akinek nincsen kutyaólja mert lemaradt az eventekről az hogyan termeljen olyan óllal amit nem vehet meg csp-ért (mint eddigi tenyésztés esetén) és ha piacról akarja beszerezni akkor az eddigi állatok mennyi usernek lesznek elegek? - mert én magam is régebben szórtam a kutyát 500csp-ig bele a kupába mert szó szerint a "kutyának sem kellettek".

A pletyka esete "chineghézve" nem pletyka mert aki eddig idejött olvasott vagy uram bocsá' visszaolvasott akkor érthette miről van szó, most meg menjen kuncsorogni PM-ben másokhoz. Így ne tessenek pletykának mondani azt amikor "balettozva szórják a rizsát" mert a BiPi szerint csak így szabad. Így már nemcsak Jós Jónásné nem szárnyal szabadon ebben a topicban hanem az infó sem.
    Ha jól megnézed ugyanazon nevek köszönnek vissza a totyikban és elvétve 1-1 érdeklődő annyival, hogy "kaphatok-e PM-et én is" (régen azért nem így volt és ez nem is olyan nagyon régen volt). Így nyugodtan ki lehet jelenteni sokan hiába jönnek ide nem fognak tudni felkészülni mert fogalmuk sincsen mi folyik itt és még csak PM-et sem kérnek mert ha most is több oldalt visszakeresek akkor fog kiderülni az ittlakók PM-ben nyújtanak fordítási lehetőséget.
    Szerintem ezen topic sem "ezért" lett nyitva amivé lett, tudom az idő változik de azért mert csak én írok le valamit az nem azt jeleni, hogy másokban sosem merül fel (csak inkább már be sem néznek ide mert minek, úgysem értik a lényeget).
    Ez a totyik ez zártkörű Farnybook lett aki feliratkozik a PM-re az felkészülhet aki nem annak meg az eventes fórumba meg rögtön a fejésre szórják "miért nem készült fel időben, már hetek óta lehet tudni..." xD
    Bocs, akkor volt titokól is - meg ólvonat ami elvitte. Senki nem gondolt arra, hogy egy korlátozott ól jelen esetbe kutya esetlegesen kaphat tenyésztést. Éppen ez a legnagyobb probléma, hogy csp-ért nem megvehető ami rögtön felvetne 1 újabb problémát, ha eddig FA-ért fejlődött akkor azoknak leértékelődne a vásárlása.

Az egyenlősdit azért emlegetem, mert nem értek vele ilyen formán egyet, de ez van. Viszont így az eddigi "egyenlítősdit" veszem alapul rögtön meg is buktathatják, mert a kutya nem hozzáférhető jelen esetben semmilyen módon így a későbbi regesek alól kihúzzák az event talaját. Véleményem szerint annyi összességében nincsen a játékban letermelve kutya amennyivel horror áron megvéve is megnyugtató többség befejezhetné az eventet (pl. a már emlegetett liba, panda, stb).

A "chineghézés" résszeddel egyetértek.

Félreértés van, nem azt mondtam soha, hogy nem válaszolnak az ittlakók a PM-re hanem azt sokan azt sem tudják kinek írjanak ebben az esetben és azért valljuk be ez nem egy megoldás egy pletyka totyik megértésére, legfőképpen minden event alkalmával. Ez most megy, de ha majd napi 100 vagy több PM jön előbb utóbb mindenki besokall (szerintem, ha tovább tart a napi PM ctrl+v küldés mint az 1x1-es kézzel aratás akkor biztos felmerül majd - ennek így már nincsen értelme ;))

ERZSI051949, Julcsi-néni, Momsza és 13 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia Zsu, én is így érettem:)
    a biztonság kedvéért előkerestem egy régi eventet, ami esetleg hasonlíthat rá (volt több is) https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szendergő-különleges-tenyésztés.11998/#post-164606
    Apó most hozott képeket a fészekbe, az alapján nem jó eventet csatoltam be egy másikra fog hasonlítani, ez sajna a bölcsis változat bocsánat.:oops:

Ugyan ezt én is megfogalmaztam már délelőtt a kutyával és egyebekkel kapcsolatban, Apó megelőzött úgyhogy nem küldtem el a hsz-t. Elég sok mindent összeszedtem benne, az esélyegyenlőséggel, ólak beszerzésével, piaccal kapcsolatban, de feleslegesnek tartottam Jónás válasza után. Már megbántam, hogy nem küldtem el, talán megelőzhettem volna a mostani vitát.
    Pedig sokkal jobb lenne nevesíteni akire célzol, mert így mindenkire vonatkozik.
    Sajnálom, de én így érzem

Utoljára szerkesztett: 4.10.15
    Kukackukac, Dyny, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kedves skorpió, ha olvasod, kérek szépen egy baglyot bingó ügyben...kérném privátban, de a cserenapos levélözönben kifutottak a régebbiek...örök hála!:D

Kukackukac, Dyny, B.Bea1968 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.