Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

szeretném megkérdezni , hogy kiderült végül is , hogy a számsor , mit is takar ?

mert azért nagyon nem mindegy , hogy csp értéket vagy tp értéket kell beadnunk .

Nyugtassatok meg , hogy az utolsó számok az Tp értéket mutat

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerintem pajtaérték. Na, az lenne az igazi vicc, ha az állatoknál a Tp értéket vennék. :D Egy kutya pajtaértéke 450 (ez a legjobb ár/pajtaérték szerint), Tp-ja csak 92,5. Hát nagyon nem mindegy. xD

ciklon23, genka53 és -vadocka70- kedveli ezt.
  3. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

így gondoltam én is , csak rosszul fogalmaztam :)

4. farmernorbii

farmernorbii Fórum-zöldfülű

Természetesen,nem a tapasztalt játékosokhoz szólok,ők azért már jóval előrébb vannak,és nem foglalkoznak ilyenekkel :)

Aki nemrég kezdte a játékot,annak érdemes búzát termesztenie.Az érési ideje 9 perc,és 1-2 óra alatt körülbelül 30-40 ezer csengőpengőt tudsz bezsebelni :) A piacon átlagba mindig magas az ára....(le is kopogtam :D )

5. LBetti

LBetti Fórumgróf

Az új gazdakörivel értelmet nyert a múltkori party pöriken nyert rengeteg halásztanya, piros strucc TSZ.:)

csio70 kedveli ezt.
  6. bakfis

bakfis Fórumszaki

Vohhohhóóó, ugye a cserenap, ugyeacserenap?? :D Bocsi, de már nagyon várom, kb egy éve vettem részt az utolsón :S

Szerk: ahh, már látom a fészekben, hogy nem :( szomorú vagyok, a kakukkal együtt vártam :((

Utoljára szerkesztett: 8.11.14
  7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Hát nem vagyok elragadtatva az újgazdaköritől én kicsit másra számítottam nem értem a magas szintű állatokat.
    Az tény sok tp ad de ha azt nézem a beadandó tenyészállatok/terményekből mennyit tp-s termékeket tudok venni számomra egyből nem éri meg persze akinek van van több száz millió cspje az meg csinálja. Úgy gondolom ez a piacot nem igazán fogja meg mozgatni pláne így a topp előtt :) A toppon nem indulok de az előtte lévő feladatot már várom raktáram szépen telítve van meglepni annyira nem tudnak (úgy érzem) :D

8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Mit értesz ez alatt?

9. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Azt, hogy elég jelentősen emelkedett az adott termények ára a piacon. Mondjuk, hogy meddig marad így, az más kérdés.
    Mert a CSP igényemet jó darabig csatni gyártásából fedeztem, de lassan nem éri meg. Persze, a tenyésztés nyilván jobban megérné, csak ahhoz meg elég sok FA-t kell venni.

genka53, -gyöngy-581 és mementori74 kedveli ezt.
  10. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! A végleges szárnybontogató ólnál kapunk party malomlapátot. Ez vajon megegyezik a party pörgetéssel? Úgy gondolom, hogy nem, pedig milyen jó lenne!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Igazad van, ha van elegendő helyed rá, hogy kirakjad az ólakat, és megfelelő mennyiségű állattal, és táppal is rendelkezel, hogy a terményeseket indítani tudjad.
    Szerintem kb. 1-2 hónapig felfele fog ingadozni az áruk, a fazéké lehet, hogy egy kicsit tovább is.

Szia szemike!:)
    Nem sikerült idéznem téged a szerkesztéssel, dupla hsz-t pedig nem akartam, ne haragudj. Nem azonos a kettő.
    A termények között fog szerepelni, már meg is jelent a piacon, nálam szürke még, de gondolom előbb utóbb lesz belőle tétel kint.

Utoljára szerkesztett: 8.11.14
    genka53, szemike50 és LBetti kedveli ezt.
  12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Van ilyen kb.2 hete kaptam én is.Lehetne gyakrabban is,sziveseb fogadnám.

Claunyuszi, _Cygnus_ és LBetti kedveli ezt.
  13. htezs

htezs Aktív író

kedves Jóóónás

zeretném megkérdezni hogy pár hozzászólással ezelött olvastam egy olyan hogy 500 Fa 800 szupertáp ..
    ennek mekkora a valoság tartalma,mert érdekelne a dolog.....

babahalak kedveli ezt.
  14. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Jónás!
    Az új gazdaköri feladat kapcsán megkérdezném nincs kilátásban egy új felhősor ami a terményes ólak érését gyorsítaná?

15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Még nem láttam erre utaló jeleket, de nem lenne rossz:)

farmer221278 és LBetti kedveli ezt.
  16. Reneemay

Reneemay Fórum-zöldfülű

vagy elő lehetne fizetni rá,mint a munkásokra,turbómalomra...stb.

17. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Jónás ! Kb. másfél órája böngésztem a Fórumot és akkor láttam, hogy 10-én indul egy állandó gazdaköri ( Levesmester) amibe termények és az 1 -1 db arany tenyészállatot és(plusz terményeket) kell a gyémánt feladatba betenni . Ezt magasabb szintű játékosoknak ígérik. Nagyon megörültem amikor végignéztem, mert jó ajándékok mellet a legjobb a BH tp.mennyisége. Azzal könnyen lehetne haladni. A kérdés csupán, hogy miért tűnt el a gazdaköri feladatsor. Újból átakartam nézni de már csak arról volt tudósítás mikor kezdődik a feladat.

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hiba, én az eventes táblázatot akartam megnézni, az sem látszik.

babahalak kedveli ezt.
  19. LBetti

LBetti Fórumgróf

Akkor ezek szerint valószínűleg a csacsikovács egyelőre nem lesz cserélhető.

20. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! A hivatalos hirdetményeknél megtalálod,/ nekem ott van/.

*Zita42* és babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.