Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Sziasztok!
    Egy kis segítség kellene ,tudom ,hogy nem ide tartozó téma,de a gangon nagyon sok a segítőkész gazdatárs.Farmaranyat szeretnék venni átutalással,de nem tudom hogyan kell. Eddig bankkártyával vásároltam, ami nagyon egyszerű volt, de ellopták a pénztárcámat pénzestől,kártyástól.A kártyát letiltattam,még nincs új, ezért gondoltam átutalásra. Netbankom van,onnan lehet indítani?Köszönöm,ha tudnátok segíteni.

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szeretnék kérdezni tőled valamit: szoktál olvasni is vagy naponta egy-egy kérdés erejéig ugrasz be?
    Amúgy a boszitojás aratásakor nem nyílik meg semmi, 48 óránként ad 2 csillagot és 15000 Tp/BTP-ot.
    Az új területet csak Teliholdkor használjuk.
    A tojást nem nyerjük Halloweenkor, hanem FA-ért vesszük.
    Nem én vagyok a Te embered, de átutalással nem kapod meg azonnal a FA-at. Miért nem veszel paysafecard kártyát? Nagyon egyszerű a használata és pillanatokon belül megérkezik a FA.

Sajnálom, ami Veled történt.:( Hol lopták el a pénztárcád?

3. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Szia! Tudom,hogy később kapom meg,most még van egy kevés,nem sürgős annyira.Paysafecard kártyát nálunk nem lehet sehol kapni sajnos.

wiktorka17, magdi06, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  4. Morzsi0118

Morzsi0118 Járnitanuló

Szép estét mindenkinek.

Valaki fölvilágositan egy kicsit.,? :inlove:nem sürün látogatom a tanyaházi rablókat,
    most megnéztem és meglepődve láttam hogy Bari Mari terményt is kér. :cry:
    Történt változás valamikor?:eek: A Tigrincs és társa nincs kiváltva

wiktorka17, csopke1, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Vagy tudsz sms-l is rendelni ha gondolod,762 forintért 115 farmaranyat kapsz.Én ezt használom.

wiktorka17, hóóvirág, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  6. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok!:) Olvasgattalak benneteket a játékóra tp-jéről...és 5x néztem meg mennyi is az annyi..hiszen nekem 1400 tp-t mutat az 1x1-es kitehető...és nem értettem ti mit néztek, hogy 350 körüli tp-t írkáltok....de már leesett :) / nehezen :p /
    A lényeg, hogy rá kellett döbbennem az én kitehetőim biztos, hogy nem tudományosan vannak kirakva--csak hasra ütés szerűen :) Van valakinek táblázata ami alapján még én is kihozhatnám a maxot belőlük? :)

wiktorka17, hóóvirág, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nóci, szép estét !
    Az új kutyus képe - szörnyű ! Jó lenne,ha visszaadnák a Német-juhász arcát a kutyusnak - az Kutya kinézetű volt. Néha nem jön be az újítás, pedig nagyon jó egyéb képeket tudnak készíteni.

Utoljára szerkesztett: 15.10.15
  8. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Szia - Paysafecardot tudtommal az összes Relay(hirlapos - leginkább plázákban) boltban kaphatsz 2000/5000/10000 Ft értékben - én ott veszem !

wiktorka17, hóóvirág, csopke1 és 10 más kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Bemész a városba, ott meg a bank épületére kattansz. Utána az Üzlet-re katt, ott lesznek a különböző farmarany csomagok. Kiválasztod a megfelelőt, kosárba teszed, majd az ablak jobb alsó szélén katt a Fizetés-re. Egy olyan ablakba jutsz ahol felajánl többféle fizetési módot, PayPal stb na és Átutalással. Pontot teszel mellette lévő karikába, ablak alján katt a Tovább: Átutalás-ra. Még egy ablak, ez van kiírva: Fizetés Átutalás segítségével
    Kitöltöd, egyértelmű tehát könnyű. Utána alul: Tovább.
    Kövi ablakban ott vannak az adatok, a bankszámlaszám, mit kell a közleményekbe írni stb, le van írva minden. Ekkor nem zárod be ezt az ablakot bejelentkezel a netes bankfiókodba és az iménti helyen lévő adatokkal elvégzed az átutalást, gondolom ha van fiókod már csináltál ilyet. Vigyázz, amit kiemelnek pirossal számsort azt a bankfiókodban ne feledd megadni a közlemények rubrikában.
    Remélem még visszajössz, ha már le körmöltem.xD
    Sok sikert! (minden kezdet nehéz)

Ja, én már utaltam így párszor mindíg sikerült és manapság már gyorsabb az utalás is.

Előny: otthon, forgószékben félkézben kávéval elvégzi az embör az utalást pár perc alatt és nem kell benzinkúthoz vagy akárhová menni.:)

csio70, Kukackukac, wiktorka17 és 17 más kedveli ezt.
  10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Benzinkuton is lehet venni .

wiktorka17, -orgona-, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  11. andzsi2012

andzsi2012 Fórum-zöldfülű

Szia! Ez csak álom, Győrben a Relay boltokban azt sem tudják, mi az( vagy nem akarnak vele foglalkozni), én Inmedio újságosnál veszem, de az OMV kutakon is lehet kapni. Csak segítségképpen:)))

wiktorka17, -orgona-, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,

Nekem van valamiféle táblázatom erre (meglepő módon:)), nem mondom hogy 100%-ban teljes, mert tuti hogy nem. Leginkább régebbi kütyük hiányoznak belőle, de szerintem az utóbbi 3 év kitehetői benne vannak, és táblázat lévén, lehet úgy sorba rendezni, hogy a legjobbakat mutassa.

Ha dobsz egy baglyot az email cimeddel (vagy bárki más, akit érdekel) a többit rendezzük mailben.

icus08, Fatther, Kukackukac és 18 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha fel tudod tölteni egy olyan helyre, ami bárki számára könnyen elérhető, szívesen látjuk akár az aláírásodban is.8)

icus08, Fatther, Kukackukac és 27 más kedveli ezt.
  14. sidere

sidere Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Elnézést, de nem találom, hová is kellene hogy írjak ez ügyben.
    Kaptam egy üzenetet az egyik régi szomszédomtól, és nem tudom értelmezni, csak olyan vészjóslóan hangzik:
    "ich höre morgen mit dem spiel auf und verkaufe alles für 1 mp. alles liebe für dich"
    Segítenétek? Kérlek!

Kukackukac, Pharmer500#2, progabi és 2 más kedveli ezt.
  15. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Sziasztok!
    Több évi játékos múlt után a legnagyobb figyelmetlenséget követtem el. Megvettem a játékórákat, gondoltam a felhő is jön vele. Tévedtem. Nagy baj nincs, csak bosszant, mert aranyból nincs olyan sok, hogy így szórjam.
    A bingó eventről hol találhatok összegzést? Kicsit lemaradtam az olvasással. Köszönöm, ha valaki segít.

Kukackukac, wiktorka17, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  16. gazoskert

gazoskert Aktív író

Az lenne a jó ha nem csak a horrorhoz használhatnánk a területet hanem mindig sokat könnyítene az állandó sakkozáson a területtel mit hová ültessen az ember :)

Kukackukac, wiktorka17, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Nekem nem sok tojásom van, de így is a körhinta 10640, az 1x1-es órák 2660 Tp-t adnak, így én nem gondolkoztam sokat a felhőre is vettem egy sort.

csio70, macska49, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  18. gazoskert

gazoskert Aktív író

Ne bánkódj a játékórák miatt felhőn kívül is több hasznukat veszed olvass utána és ennyiért nem fogod megkapni többé biztosan ha egyáltalán lesz megint hasonló.(én többet is vettem gondolkodván előre mondjuk cserenappal kapcsolatban szerintem kelendő lesz ha engedik a cserét)
    bingo event ?1-2 nappal előtte hirdetik ki mindig az eventeket:D

Utoljára szerkesztett: 16.10.15
    wiktorka17, hóóvirág, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Évek óta sehol nem kapható felénk,sőt tőlem hallják először.Egyik sem farmerás,az biztos.

20. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Köszi a segítséget, este már nem voltam mikor írtál, most rohanok dolgozni,de délután megcsinálom.

wiktorka17, hóóvirág, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.