Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sidere

sidere Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Köszönöm!
    :((( Ez esetben szomorú vagyok, nagyon kedves szomszédom. A napi ajándékokat is olyan hűségesen küldte.
    Mondjuk a kommunikáció kissé nehézkes volt, mint azt látjátok is... ;)

tomgabee, Kukackukac, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Igen ! Tudtal segiteni, meg is talaltam a gepemen, most gyakorolok, mint egy kis iskolas :)Koszonom :)

3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! Bemegyek a bankba és mit kell csinálni hogy lehetőség legyen kérdőívet kiállítani, vagy rögtön fel kellene jönnie?
    Már látom. De nekem nem bizalomgerjesztő, így ki is léptem. Biztos velem van baj, de nem értek a szg.-hez, és attól félek, hogy valamilyen hátrányom származhat belőle.

Utoljára szerkesztett: 16.10.15
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kincső52, Kukackukac, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Belépsz a bankba, kijön 3 ablak, az elsőn azt írja, hogy cash for action. Oda lépj be, fel van sorolva egy csomó ajánlat, érdemes a Free-t választani. Jobb oldalon zölddel vannak a FA-ak, pl +11. Klikkelj arra s be is adja a kérdőívet.

6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Annyit tennék hozzá, hogy mentésnél a JPG formátumot kell kijelölni, és amikor feltöltötte a képhez tartozó direkt linket kell ide beilleszteni, mert másképp nem látni a képet:)

genka53, [Lacko], -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ma már írta itt vki. hogy az ingyenesnél ki kell tölteni egy kérdőívet és ad 11 aranyat, én megcsináltam és tényleg rögtön adta, kb, bő 10 perc alatt ki lehet tölteni, próbáld meg.

genka53, -orgona-, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

Érdekes módon nekem firefoxon nem adta be, csak chrome-on.

Kukackukac, genka53, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nekem ezt írta ki xDxD:
    Sajnos jelenleg nem áll rendelkezésére kérdőív./Jelenleg sajnos nincs rendelkezéséreálló kérdőív.
    Elnézését kérjük, hogy jelenleg nem szolgálhatunk kérdőívekkel.
    Azonban naponta újabb kérdőíveket jelentetünk meg, és reméljük, hogy mielőbb részt tud venni ezeken.
    Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségekért.

Nem is értem miért csodálkozom, semmi nem hullott az ölembe eddig sem.;)

Andersen-farmer, Fatther, mimi és 17 más kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ott én se kapok de a mozi eppercel ezelőtt adott egy 15 pontyost.:)

Andersen-farmer, mimi, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  11. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

Szia! Igen , frissítés után rögtön jön! Ne félj , semmi hátrányod nem lesz ha kitöltöd... :D

:music:

Nem is értem miért csodálkozom, semmi nem hullott az ölembe eddig sem.;)[/QUOTE]
    Tegnap nekem is ezt adta be. Ma reggel azonban jött a 11 FA.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.15
  12. gyfa

gyfa Fórum hercege

Igen, megpróbálom majd, közben kaptam leveleket is, amiben leírták páran a tapasztalataikat, mivel ott nem csak kérdőívre ad, hanem mozira is, csak ott mindenféle adatokat kér. Erre kérdeztem rá, csak nem voltam elég pontos, mert már a napi dolgaimon járt az eszem o_Oo_O:p...

13. erzsebetsch

erzsebetsch Járnitanuló

kell csillag a hororr kertbe bemennicsak mennyi azt nem lehet tudni

Andersen-farmer és Kukackukac kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én azokat nem szoktam megcsinálni.

Én meg a Maxthont használom, ott adta be.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.15
  15. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nem kell hozzá semmi;)

16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nálam ez van "Az ajánlat ár nem elérhető". Erről is lekéstem. A mozi viszont kinyitott 1 filmet meg tudtam nézni.

17. _Cygnus_

Azt ne mondjam igaz, hogy a nagy farmom firefoxon volt megnyitva?:wuerg: xD Levelet írtam a Cygnusrol és azon beadta. Mikor befejeztem, meg akartam a nagyon is csinálni, de elkövettem azt a hibát, hogy más adatot adtam meg.:cry: A tanulmányig jutottam el, miután bejelöltem, azonnal sajnálkozott nálam is.
    Régen is volt ilyen, hogy a kérdőívet csak bizonyos rétegnek készítették.:oops:
    Jó, lehet nem ugyanarról beszélünk, mert az ország bejelölése után nálam azonnal átváltott románra és a Sonda IPSOS kérdőíve jelent meg.
    Megadta valamelyik? Én a videostripet és a cinematrixot néztem, de vigyázzatok vele, mert becsapós. Egy hét után havonta levon 39.99 €-t, ha nem mondjátok vissza. Persze magyar IP-val lehet más ajánlatot láttál.

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az ajándékokat nem is néztem .... :oops::p
    Azok mindig jól jönnek ;)
    Én mihelyt tudom kivégzem ... :wuerg: S eltapsolom a nyereményt xDxDxD

Andersen-farmer, mimi, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  19. gyfa

gyfa Fórum hercege

Nem próbáltam ki a mozit, mert a banki adataimat nem adom meg sehová sem. Maradok a kérdőívnél inkább. Tőled levonta a pénzt, vagy lemondtad időben?

20. gicus1987

gicus1987 Utánpótlás-írogató

Megpróbáltam én is a bankon keresztül a farmaranyat, de nekem is a " Sajnos nem áll rendelkezésre....." jött ki.
    Semmi gond, megnéztem a mozit, ott még mindig sötétség van. Mikor lesz kijavítva?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.