Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Én sem hajszolom a TP-t, de jó ha tisztában van az ember mindennel. ;):)
    Nagyon jó ötlet Hajni, írd meg az ötletelős topikban is, hátha odafent is fontolóra veszik! :D
    Nekem még nem fejlődtek ki a titkosak, bízom benne, nem lesz mostoha hozzám sem Fortuna. Ahogy olvasgatom a csevegőben, több a jó tapasztalat, mint a rossz.
    Ez nagyon tetszik nekem is Nóci! Én is vevő lennék rá! :D

2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Pedig Jónás utalt rá, hogy lesz, bizonyára nem jártál itt, sajnálom , hogy így jártál, de nem vagy egyedül,egyszer én is belőttem a telóm, hogy csak küldeni kelljen az sms-t, persze azt nem néztem, hogy csak másnap lesz mega, meg voltam győződve, hogy aznap, így megvettem .:(:(:(:(

Kukackukac, -orgona-, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  3. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Én még soha nem bingóztam. Vajon mennyire hasonlít az eventünk a valódihoz?
    Gyorsan meg kell tanulnom bingózni.....

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én mindig így járok ;) Mert akkor veszek amikor kell ;)
    S utána bosszankodok xDxDxD

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszi az elejét, még eldöntöm, hogy százas vagyok-e vagy nem:D, bár az, hogy itt vagyok valószínűleg jelent valamit:D.
    Még nagyobb köszi a repülő kísértetkastélyért, nagyon tetszik nekem is. Biztos vagyok benne, hogy nekem is lesz ilyenem, akárhogy is kerül játékba, nagyon szuperül néz ki, kell nekem.
    Komolyra fordítva a szót én kétszer is meggondolom, hogy hol kérek segítséget, de tényleg vannak olyan gondok és a pénzügy idetartozik, amiben csak a support tud segíteni. Egyébként minden tiszteletem és [​IMG] a moderátoraink előtt, mindig és mindenben segítenek nekünk:)

Andersen-farmer, Mag-Anya, csio70 és 21 más kedveli ezt.
  6. mamika57

Nekem is . Van vhol gyorstalpaló bingótanfolyam ?

Pontosan, én is úgy szoktam, mivel mostanában szerencsére gyakrabban van meganap, így gyűlik azért, ha véletlen kell vmire.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.10.15
    Andersen-farmer, csio70, szemike50 és 7 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Össze kéne vonni a hozzászólásokat. ;)

Kukackukac és Baby72 kedveli ezt.
  8. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Jelentkezem én is a sorba a meganap előtt farmaranyvásárlók közé ;)

De ami miatt nem bánkódom ezért egy cseppet sem az az, hogy tegnap sikerült szintet lépnem és arra koncentráltam csak :)

Utoljára szerkesztett: 17.10.15
  9. -gyöngy-581

Azért arra kíváncsi lennék, hogy ilyen jópofán repked-e a felhőn is a kastély, vagy csak ha ki van helyezve valahová?
    A másik nagy kérdés az ára mellett, hogy növekedünk-e vagy "okosodunk-e", ha esőt is hoz nekünk?
    Összefüggésben lesz-e a tulajdonsága a teliholddal, vagy mindenre hatással lesz?
    Talán apó, ha erre jár súg nekünk valamit róla.:)

Utoljára szerkesztett: 17.10.15
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Eddig ma 3x15 ponty a moziban. Ha sötétség van később vissza kell nézni.:)

11. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Akkor üdv a klubban;)
    Viszont erre a bingós eventre nagyon kíváncsi vagyok már:) Na meg az új tojgli árára...

12. mamika57

Jó, majd legközelebb összevonom, bocsi. Te mindig megteszed ? Mert például volt mikor akartam és nem sikerült.Illetve egy káosz lett, nem tudták kibogozni kinek mit akartam írni , mivel itt is teljesen más témákhoz szóltam, sztem jó ez így is.

Andersen-farmer és szemike50 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Kérlek ezt ne vedd semelyikünktől kioktatásnak, vagy bántásnak, de erre élő szabály van. Idézem a Fórum szabályzatából:
    "Általánosan tiltott tartalmak: Spamelés, beleértve a floodolást, többszöri, egymást követő hozzászólások írását...."
    A moderátoraink összevonják, megteszik többször is, de büntetést is vonhat maga után, ezért mindenkit figyelmeztetünk rá itt a gangon is, hogy vigyázzon rá, lehetőleg kerülje el.:) Jó tanács: addig ne küldjed el a hozzászólásodat, amíg minden témát nem olvastál el és nem válaszoltál meg, így elkerülheted, hogy többszörös hsz-ed legyen:):)

14. mamika57

Rendben.Akkor inkább nem is szólok hozzá, csak olvasok.

genka53, SeftElek és szemike50 kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm a helyreigazítást! :)
    ..gyöngy,neked különösen!! :D ;)

sziszi1965, genka53, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  16. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia Gyöngy! Gratulálok!!!! Innen már szárnyalni fogsz! :D

csio70, sziszi1965, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Az előbb néhány percre magára hagytam a laptopot ... a kanapén ...
    Valahogy leugrott a szőnyegre .. és az én pont ma 8 hónapos szőke hercegem ráült a billentyűzetre ... és élvezettel mozgatta a monitort ... áááá de ha csak mozgatta volna .. ráncigálta... és közben azt mondogatta : " Hőőőő Tedőőőő "
    De szerencsére túl élte a gép ;)

Ha nem kelt volna életre ... Seprűn repkedtem volna Horror hangulatban ... ;)

Lehet már tudni hogy hoz e esőt a Halloween ?

18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Olyan vagy mint a Fehérvár áruház volt anno.. Veled is mindig történik valami..;):)

Andersen-farmer, Fatther, Peszi2 és 15 más kedveli ezt.
  19. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    tudom , hogy off amit írok de akkor is :)
    szia steve223 . nagyon köszönöm a vegyes tenyésztéssel kapcsolatban adott tanácsaidat , rengeteget profitáltam belőle már eddig is , bár voltak kudarcok is de ezt már az elején letisztáztuk , hogy a kockázatot mindig az adott játékos vállalja . a tanácsaid alapján tenyésztettem ( és tenyésztek most is ) és három állatnál is már csak az utolsó szint kell a küldiben, tudom , hogy azt még nehezebb lesz meglépni de azt , hogy idáig valamikor eljutok nem is gondoltam volna :) még egyszer nagyon köszönöm , szerettem volna ezt nyilvánosan ( nem privátban ) leírni , köszi az önzetlen segítséget :) ( Baby72 köszi , hogy steve -hez küldtél :) )

20. -Holdfeny-.

Én is csak azért mert lehetne benne olyan fődíj amiért eddig fél farmokat kértek csere napokon ;)
    Annó az xxl őszibarack is kuriózum volt ... s mára lehet mindenkinek :)
    -Szerencse kérdése ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.