Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A boom jó lenne, mindannyian várjuk:)
    Microsoft Security Essentials, a munkahelyemen is ezt használjuk, eddig bevált:)
    Áruld el, hogy minek az érését szeretnéd csökkenteni?
    Ennek a linknek a segítségével talán találsz megfelelőt:):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/#post-165293

fpat, Dyny, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  3. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

növényre gondoltam. köszi.

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Ez itt növényekre szól,nézd meg->tessék

Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Amilyen linket kaptál, abból tudsz választani megfelelőt:) nagyon sok fajta van, Neked kéne kitapasztalnod az adott növényhez a legmegfelelőbbet. Sok sikert hozzá:)
    UI: A számomra legfontosabb éréscsökkentést, -ami a kedvencem- kifelejtettük a felsorolásból: a nemesítéssel is jelentős érési idő csökkentést lehet elérni:)

Utoljára szerkesztett: 21.10.15
    Dyny, sziszi1965, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  6. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

köszi. eljutottam a növénynemesitésnél hogy 5 ora hejett sikerült 1 ora 1 percre lecsökkentenem. vizzel trágyával szupertrágyával.
    ebben nincsen benne a 10 % fehér ártatlanság . még nem probáltam.
    energiakobold 4% ezt se
    vizikobold 6% ezt se
    asszem ideje elkezdeni a koboldokat.:D
    ha valaki tud még éréscsökkentőt és nem felhő örömmel halgatom.

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Nohh nekem is pár napja a mozival van gondom, állandóan lefagyok utána, de ezt írtam is. Viszont az én vírusirtóm téli álmot alszik mert nem jelzett :p Lefuttattam 2 víruskeresőt, eddig egyik se talált semmit.
    Szia:) Ezt a vírusost nem ismerem. Fizetős? Vagy hol lehet letölteni? Ha nem pubklikus kérnék egy baglyot, köszi:)

Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia Kukori!:)
    Szabadon letölthető, állandóan frissül. Írd be a keresőbe a nevet és le tudod tölteni, ha gondolod:), biztos van ennél jobb, vagy más progi, de eddig nem csalódtam benne:);):)

Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Kösziii:) Még egy bugyuta kérdés: ugye előtte a régit ki kell törölni?

Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Igen. Keresd ki a böngésződben a programot, le van írva, hogy mi mellett fut és mit kell eltávolítani.. magyar nyelvű csak követned kell az utasításokat és tanácsokat..:). olvasd el még letöltés előtt utána döntsed el, hogy akarod-e:)

11. kukori80

Köszii:) Ma már nem állok neki mert sötét van és nem látom a billentyűket sem, de holnap nekiveselkedek. Majd sikítok Neked bagolyban ha nem megy, remélem tudsz segítenixD

12. -kowalsky-

-kowalsky- Utánpótlás-írogató

Nem tudom milyen növényre szeretnéd optimalizálni az érésidőt, de ha van felesleges CSP-d, vagy sok terméked a természetgyógyászatban, amivel kisérleteznél, ott is tudsz bónuszt kikeverni. Igaz, hogy ezek azonnali és ideiglenes éréscsökkentők, de segithet. Beraksz a turmixba 3 terméket, és ha jól emlékszem növénykategóriák alapján véletlenszerűen kapod a bónuszt.

Dyny, OJani, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Délutántól leszek játékban, kérlek szépen ne sikíts korábban, mert nem lesz aki meghalljaxDxDxD

14. kukori80

Rendben és köszönöm:) Én se leszek hamarabb.;)

15. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sziasztok! Mindenkinek szép estét!
    Tényleg nagyon nagyon szép lett az új bannered, hangulatos, már nagyon várom a telet, a hóesést, és az ünnepeket! :) Már csináltam a napokban sajátkészítésű, saját kézzel készített karácsonyi dekorációkat, díszeket, a múltkor wc papír gurigágból csináltam szép kis angyalkákat, szerintem egész jók lettek! :)
    Az eventtel szerintem egész jól haladok, a malmot még el sem tudtam indítani ..
    Ez nagyon szép, hangulatos, én várom ..
    Szerintetek reménytelenül várom az "őszies hangulatot" a farmra? Miért nincs őszies hangulat a városban, a farmon? Olyan szép lenne .. :( Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de szerintem szép lenne, én személy szerint nagyon örülnék neki. :(

Dyny, iboly54, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  16. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

Szia! A legjobb a Malwarebytes ! Ebből a trial verzió ingyenes , de különböző magyar torrent oldalakról le lehet tölteni.... Pl. Ncore. Én ezt használom!

kekmaci75, Dyny, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

https://www.malwarebytes.org/

Válaszd a: Download Free Version gombot. Figyelj oda, mert a telepítéskor felajánlja a nyelv kiválasztását.

kekmaci75, -orgona-, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    A nemesített 8 perces rózsához ezek kellenek: karácsonyi süti + fehérárt. + víz + trágya + szupertrágya. A sima trágya hiánya nem tragédia azt hiszem anélkül 9 perc.

-orgona-, Dyny, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  19. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Azért a Rózsa az egy nagyon JÓ példa - mert még van ami hat rá:
    +10%-érésgyorsítás a kerekkerekes virágos bónusz: link

+4%-érésgyorsítás - Energiakobold
    +6%-érésgyorsítás - Vzikobold: link

+természetgyógyászatban a Turmix kedvezmény:
    • 10%-al rövidebb érési idő ültethető növényeknél (ezüst rekesz)
    • 20%-al rövidebb érési idő ültethető növényeknél (arany rekesz)

Almaded, kekmaci75, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Én egyszer már próbáltam a virágos felhővel és úgy is 8 perc volt, ezért most nem is élesítettem (legközelebb újból kipróbálom). A koboldokat nem ismerem habár kb 2-es szinten állok ott nem tudom hányas szinten van amit írtál de nem nézek utána mert a 8 perc nekem tökéletes.:)

Dyny, wiktorka17, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.