Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:) Az xxl polipfához,hogyan tudunk majd hozzájutni?

_Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ez bizony jó kérdés, még nem is bontottam le a tenyésztelepeket, csak közben kiment a fejemből.

-orgona-, sziszi1965, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ne is a menüt tedd velük tele, hanem a farmot;):).
    Viszem a kispárnám meg a paplanom és átcuccolok a teliholdas területre. Ott éjszakázom az elkövetkezendő napokban.. ;):p
    Jó éjt Nektek!:)

Utoljára szerkesztett: 23.10.15
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én is pont ezen agyaltam. A jobb nyereményekért fatermést kell beadni, a többi majdnem hogy nem is érdekes. Ha nem lesz zárásra jó pár fa amit majd a következő alkalommal leszüretelünk, akkor nekem ez a gazdaköri kb. a 10 éves tervemben fog szerepelni. Nagy vívódásban vagyok hogy mi legyen.

5. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!

Szia Jónás!
    Jó, hogy itt vagy végre! :)
    Lesz időd egy kis rejtvény készítésre? ;)

-orgona-, sziszi1965, .sylvia72. és 8 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

:p Arra számítok, hogy jönnek még horror fák. Érdekes, de valahogy nem mozgat meg ez a fa, pedig csak össze kell kapjam magam, ha a piacon nem lehet megvenni a termését.

7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egy jónak nevezhető dekor elem 10-12 órás érésidővel 2*1- es területen ad mondjuk 1200 Tp-t (ami napi kétszer aratható).
    Ehhez képest a tojás ötször annyit ad, ugyan annyi területről, nem 10 darab kis területet elfoglalva.
    Egy megvásárolható dekor elem ára nagyjából 60 FA átlagban, ez annak ötszöröse.
    Amit tud, több mint ötször annyi, ára ötszöröse, az általa elfoglalt terület azonos. Erről az oldalról is lehet nézni:)

csio70, georga06, times84 és 15 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Amint láttad is, a kutyák jönnek hamarosan, őket már nem előzi meg semmi. Utána mikor lesz a következő ... még messze van. Addigra majd kitalálunk rá valamit:) 8)

csio70, georga06, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Még töröm a buksit rajta, van-e értelme.
    Ha igen, egy virágkosarat kell majd összeállítanom8)

csio70, times84, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Tudtam én.. ;) Köszi, így már világos minden.

tyúktápésbúza, -orgona-, mimi és 6 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia Jónás:) Lehet 99-től - 0-ig tippelni hogy be fognak-e kerülni a horrorosok a piacra? Főleg a fatermés érdekelne. ;);)Jóóóó, tudom hogy lehet csak nem mondod meg. xDxD

12. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Ez igaz,én a tulajdonságára értettem,hogy több tp az eventeknél,mert azt azért lássuk be hogy azzal nem sokra megyünk,inkább adták volna 500 aranyért és rendelkezett volna egy olyan tulajdonsággal hogy 20%-kal csökkenti az event növény idejét.

benedekbobe63, OJani, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Ez a Halloweenhez lesz? Igaz az a pletyka, hogy a fáraó eventre fog hasonlítani, ha igen, akkor terményekre, állatokra is számíthatunk? Igaz, ez utóbbit szinte meg is válaszoltad a virágkosárral.
    Ne adj már ötleteket az árat illetően.:(
    Így is elég drágák.:cry: Legalább Te gondolhatnál ránk is, akik nem forintért vesszük a FA-at.

De igaza van Jónásnak, én is csak a tulajdonságát néztem, pedig sokan adnak pénzt a csak Tp-ot adó kitehetőkre is. Nekik ez a tojás szinte ingyen van.

Utoljára szerkesztett: 23.10.15
  14. kukori80

Azt megértem ha valaki a tp-je miatt veszi meg, de hogy azért veszi meg hogy mennyi előnye lesz abból hogy event növényre kap tp-t azt azért megnézném. Tudom hogy minden és mindenki eladható és kell valakinek,de nekem ez valahogy nem kell. xD

15. JósJónás

Valóban többet érnénk egy ilyennel... egyszer remélem összejön majd8)

csio70, times84, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Jól van no,nem ötletnek szántam,tudom hogy Székelyföldön drága a farmarany,de abban azért nem lennék biztos hogy akik olcsóbban jutnak aranyhoz azoknak szinte ingyen van.

mimi, benedekbobe63, OJani és 6 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

Nincs már valami hasonló tojás, ami event növényre ad valamit? Az a halas mit ad?

18. JósJónás

Szia!

Fog, de korántsem olyan mértékben, hogy érdemes legyen a lábunkat koptatni érte. Ha konyhába lennénk, azt mondanám: éppen csak az íze miatt.

A virágcsokor pedig nem a növényes kör részére készül, hanem a molnárnak.;)

Pharmer500#2, -orgona-, mimi és 7 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Tessék:

A Kék lagúna:

Érésidő: 168:00 óra
    Amit ad: 15.000 TP vagy Bahama TP (kihelyezéstől függően) + 1 party pörgetés
    Helyigény: 2x1-es terület
    Minden területre kitehető!

20. Baby72

A Korallhal tojás:
    Tulajdonságai ebben a szakaszban:
    Érésidő: 168 óra
    Amit ad beéréskor: 500 TP vagy Bahama TP és a kifejlett Kék lagúna
    Minden farmterületre kihelyezhető!

A 168 órás érésidő a Gazdaboltban 39 FA-ért megvásárolható Tojáskeltető sapkával 1 óra hosszára rövidíthető.
    Város - Gazdabolt - Dekoráció - Háziállatok.
    A tojáskeltető sapka vásárlás után a Pajtában az Egyéb fül alatt lesz található.

A Kék lagúna:

Érésidő: 168:00 óra
    Amit ad: 15.000 TP vagy Bahama TP (kihelyezéstől függően) + 1 party pörgetés
    Minden területre kitehető!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.