Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nóci erre gondolt:
    A Repülő mókus tojás:
    Tulajdonságai ebben a szakaszban:
    Érésidő: 168 óra
    Helyigény: 1x1-es terület
    Amit ad beéréskor: 500 TP vagy Bahama TP és a kifejlett Repülő mókus
    Csak a Kerge Kertben vagy a Kincses szigeten helyezhető ki

A 168 órás érésidő a Gazdaboltban 39 FA-ért megvásárolható Tojáskeltető sapkával 1 óra hosszára rövidíthető.
    Város - Gazdabolt - Dekoráció - Háziállatok.

A Repülő mókus fészek:

Érésidő: 10:00 óra
    Amit ad: 30% TP bónusz eventnövényekre 20 percen keresztül, 250 TP vagy Bahama TP
    Helyigény: 1x1-es terület
    Csak a Kerge Kertben vagy a Kincses szigeten helyezhető ki

csio70, Baby72, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  2. csípősblues

csípősblues Utánpótlás-írogató

Az nem vízió, hogy akár a 100-ig kíséred majd a csibéd, én most 89. szinten vagyok és mivel én is egy szuper "tyúkanyót" fogtam ki miért is engedném el?;) A mai napig megvan a köldökzsinór köztünk:inlove:
    Vannak jó szomszédaim is akik gazdagon segítettek, amikor a legendáért küzdöttem és a mai napig is meglepetésszerűen támogatnak, ajándékkal és jó tanáccsal. :inlove:
    Maradjunk annyiban, hogy sok jó szomszéd és egy jó mentor nagy kincs :).

csio70, Shirkán53, Pharmer500#2 és 16 más kedveli ezt.
  3. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

JJJJJÚÚÚÚJJJJJJ! Nekem ilyen kell!!!
    Kedves Jónás ! Szerinted van rá esély , hogy jra megvásárolható lesz?

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ó, köszönöm! Pedig eszembe juthatott volna, meg akartam venni, csak mérgemben nem vettem meg, mert sehogy nem jött össze a virágos felhősor.:oops:
    Köszi!:D Tudtam én, hogy van valami event növényes.:D

5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Az Tp, ami növény esetén elhanyagolható mennyiségű a fákhoz - dekorokhoz képest. A kevés x százalékkal növelve sem sok sajnos.
    No de 20% idő nyereség, az már valami:) Akár egy nappal hamarabb leküzdhető lenne néhány event vele - ami már hozna a konyhára;)

csio70, -skorpio1977-, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia:))) Nem úgy értette, hanem úgy hogy nem akar a 40. szint fölé menni és tényleg azóta nem csinál semmit. Azt hiszi ha fellép a 40. szint fölé akkor teljesen elveszít. Írtam neki hogy nyugodtan haladjon tovább, levélben tudjuk tartani a kapcsolatot. :)

csio70, wiktorka17, mimi és 7 más kedveli ezt.
  7. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

Szia Jónás!

A minap az erdőben sétáltam és mivel sokat esett mostanában , ezért bizonyos növények gyorsabban nőnek. Találtam is 4 félét , és teleszedtem a kosaramat, majd szakértővel is megnézettem, hogy nincs -e köztük mérgező... Miután hazaértem készítettem belőle a családnak , rántva , levest , pörköltet. De olyan sok megmaradt , hogy gondoltam lefagyasztom és jól fog jönni még ez a novemberi eseményekhez. Jónás , szerinted jók a feltételezéseim?

-orgona-, Vakarka, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

Jó-jó, nem kell meggyőzz.:D Ezen sem gondolkoznék, mint ahogy a Tp bónuszt adó tojásokon sem gondolkoztam.:)
    Igaz ez a hosszú Telihold kitol velem, 11 napig növényezek mindenhol.:wuerg:xD
    Érdekes, most nekem is kiröpült 2 csibém, akik utólag megköszönték a segítséget.

9. kukori80

Gyorsan be is néztem a pajtába, nem sok amit láttam, de talán elég lesz.:) Egyébként a rántottat szeretem a legjobban. ;)

10. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Ha többféle virágot raksz a kosárba, akkor gondolom mindenből keveset.
    Vagy lesz olyan esetleg, ami domináns lesz a kosárban?
    Netán beszélhetnénk a drágább, vagy a nagyobb mennyiségű virágokról?

-orgona-, Baby72, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Madárnyelven azt akarta tudatni, hogy az egész évben várt eventen 4 féle gombát fogunk vetni. Micsoda kavarodás lesz a 4 fajta event növénnyel:music: - még a kettőt is volt, hogy összekevertem.:oops:
    Most eszembe jutott, hogy a kitehetőkön sün, mókus, egér, hód látható. Lehet ez emelt az árukon?

12. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Nóci!
    Ezek a gombák nem a pajtánkban lévők, hanem eventesek lesznek, ugye? (mert amúgy sem tudtam 4 félét összeszámolni, de lehet, hogy készlethiányom van xD)

-orgona-, Baby72, mimi és 6 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Megint berohantam a pajtába megnézni az állatokat és : [​IMG]

Andersen-farmer, betjoli, Peszi2 és 18 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

Igen, eventes gombák lesznek. Erről jutott eszembe, hogy ettem valami kerti gombát és még nem bolondultam meg tőle.:D
    Ahogy ilyen esős idő volt, rengeteg gomba nő mindenfelé.
    xDxD Nálam sajnos kongapajta van.:music:

15. kukori80

Akkor majd eltáncoljuk együtt a kong a pajta című számot: [​IMG]
    Most viszont cakát mindenkinek: [​IMG]

16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

17. _Cygnus_

Blani06 gartulálok!
    Nagyon-nagyon ügyes vagy, szerencsére sikerült kikerüld a 4 új feladatot.:)

Köszi Sziszi! Ezekről a gombákról beszéltünk.:)
    Szép álmokat Mindenkinek!

SZERENCSELOVAG, iboly54, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Köszi a képeket! Elsőre nekem bonyolultabbnak tűnik az új tenyésztési metódus, mint a mostani... :music:

Feltűnt valakinek, hogy a fenti ábrán 2 esetben is aranymalac van betéve tenyészteni? Normál esetben a legmagasabb szintű arany állatot már nem engedi visszatenni a tenyésztelepbe.... Ez vajon mit akar jelenteni?o_O

19. _Cygnus_

Sziasztok!

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez nagyon bonyolult és mint minden ilyennél, ott van a tévedés lehetősége. Gondolom, a gépesített tenyésztés ablakát látjuk. Majd lesz morgás, ha valaki az azonnali befejezés gombra nyom rá véletlenül.:D
    Ami az aranymalacot illeti, szerintem csak tesztkép. Nem hiszem, hogy kevert tenyésztésre biztatnának bennünket.

20. hofeher

hofeher Fórumszaki

Lehet tudni valamit mit adnak a hallowen tökök + csomagok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.