Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás!
    A legnagyobb csomagnál két ajándékot látunk. Az egyiknél szó volt arról, hogy a szomszédoké lesz, a másikra lennék kíváncsi, hogy ha kibontjuk mi lesz benne?
    A szupertrágya nagy kiszerelésénél postagalambot kaphattunk. Látsz esélyt rá, hogy itt is valami hasonló lesz, csak a szupertáppal kapcsolatban?

farmer221278, macska49, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam sincs a piacon egy jószág sem amit kérnek.Azt hiszem azt ki is hagyom/egyenlőre/ hát ha egyszer besikerál nálam is a tenyésztés.

genka53, kukac42 és dereret kedveli ezt.
  3. Dyny

Dyny Fórumgróf

Ezen az aranyszamaron en is erosen gondolkodtam, a piacot nezegetve el tudnam passzolni nyereseggel, amit hirtelen felindulasbol megvettem, de inkabb nem tettem ki. Elcsucsul a pajtaban maganak, elobb utobb csak megcsinalom a kuldit, es akkor jol fog jonni. En magamtol rozsa allatot az eletben nem tenyesztek ki, ugyhogy igy is ugy is meg kellene vennem.

Hogy nyugodt legyen a lelkem inkabb kitettem az 1000 folotti lapi pocokat, igy azon azert jott vissza:)

Claunyuszi, ciklon23, dereret és 2 más kedveli ezt.
  4. blani06

blani06 Járnitanuló

Köszi Gumicsimma!!;)

Köszi! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.11.14
    Maryanne1, genka53 és csio70 kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hiába na, az a piacai véna xD Sajnos én sem tudtam ellenállni a 10 ezres lápi pócnak úgyhogy eladogatom xD De marad annyi érték terményesből ami kelleni fog. ;)
    Én már leltárt csináltam és mindenből megvan a kért összeg. Egyedül a sima állatokból nem volt meg, illetve megvolt csak nem szívesen adtam volna be, ezért vettem hozzá macskát - kutyát és jól összeugrasztottam őket xDHa nem sikerül jöhetsz a gödörbe, szorítunk egy helyet mert akkor igen sokan fogunk ott szorongani ;)
    Szia Dyny.) Azt kellene eldöntened hogy MOST kell-e a Csp a szamárból. Gondolom a fazekat nem egyhamar fogod tudni megcsinálni mint sokan mások se, mire megcsinálod lehet hogy olyan olcsó lesz a szamár hogyha" utánad dobják se kell." :) Jönni fog a boom, ott sokan fognak szamarat tenyészteni, meg pörgetni is lehet. Meggondolandó.

Utoljára szerkesztett: 10.11.14
    genka53, Claunyuszi, ciklon23 és 5 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem látok ilyesmit...

babahalak kedveli ezt.
  7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    En is erre jutottam, es azt hiszem most megtartom. Volt elfekvoben zab, zold tea, citromfu, lapi poc, azokbol visszapotoltam a CSP-t, igy most talan nem egeto. TOP-ra nem palyazok, szuretire talan eleg leszek. Bar az is igaz, hogy fazekkal sehol sem vagyok, es amit termelek lehet inkabb eladom egy darabig:), igy nezve meg ki tudja mikor kell majd az a szamar.

Gratula a leltarhoz, jo, hogy meg van mindened. A sima es bahas allatokon kivul azt hiszem nekem is meg van minden, azokbol is meglenne, de csak centizve, ugyhogy azert remelem nem azt dobjak be az utolso sorra. Illetve ha igen, akkor nagyon megnezem mit adnak erte cserebe mielott kiuritem a pajtat.

ciklon23, dereret és kukori80 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Köszönöm a válaszodat, én is azt mondom, mint a varjú káááár, örültem volna neki:), de talán...

babahalak kedveli ezt.
  9. kukori80

A fazékkal nagyon sokan sehogy nem állnak. Nálam már 30 ezer felett van, mikor kijött a gazdaköri még csak 22 ezer volt. Nem baj ha még nem tudsz indulni a Top-on, jövőre már fogsz tudni indulni. ;) Szerintem a szüreti is kemény lesz sok gazdának, úgyhogy koncentrálj arra, főleg ha jók lesznek a nyeremények és hasznodra válnak. A szamarat meg figyeld a piacon. Én is megtartottam egyet és ha nagyon jó ára lesz akkor kivágom mint a magas C-t. ;)

genka53, ciklon23, dereret és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia! Irigylem a piacodat, drágábban tudod eladni, mint én tenném, ha eladnám, nálam csak 24000 körül van a fazék.:)
    Szia! Sok sikert a szüretihez, jó volt benneteket olvasni.:)
    .

genka53 és kukori80 kedveli ezt.
  11. Dyny

Dyny Fórumgróf

A fene vigye, nyert a rovid tavu profit-ehes enem, es jelentem kiraktam az aranycsacsit, 20 perc alatt elment, lehet meg aron alul is tettem ki:oops:
    Remelem valamikor majd be tudok szerezni vmivel olcsobban, mire a fazekakkal megleszek, addig lesz meg egy par baby boom:)

Koszi, neked is! Most a fazek nalam is 27-29000 kozott fut.

genka53, ciklon23, dereret és 2 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Ne bánd meg soha a döntésedet, ez nagyon fontos. Ha eldöntötted hogy Neked ennyiért megéri eladni akkor jól döntöttél mert mindig ott van a ha....... Elméletileg lehet hogy eladhattad volna drágábban, de kirakod mondjuk 10 milllióért és nem veszik meg: elbukod a 10 %-ot és a nyakadon marad az állat. Ha újra kirakod olcsóbban akkor is bukod a 10 %-ot meg a haszonból is. Ha kicsit számolsz akkor jobban jársz ha nem vagy "mohó" . Ez persze nem mindig és mindenre igaz. ;)
    Ez vissza is üt, mert venni is drágább.

genka53, staramajka, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  13. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nem bantam en meg egy percig sem:), ilyen nagy osszegu tetelnel nem szeretek kockaztatni, es szep nyeresegem volt rajta meg igy is.
    Most mar teljesen a szuretire koncentralok, csak olyan soka van meg hogy kijon az ismerteto, tukon ulok...

Jonas olyan reg hoztal valami ujat ezzel kapcsolatban, nincs esetleg valami uj rejtvenyed vagy barmi?:p

genka53, babahalak, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Akkor rendben :)
    Jónásnak úgy látom nem kell az almás pitém, pedig nagyon finom lett ;) De ha a csokitortát szereti azt is sütök holnap ;)

genka53, babahalak, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Ezt Nocinak köszönheted... Ő zavart össze teljesen - vagy csak bosszúból akar berángatni az erdőbe:D

genka53, kekmaci75, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azt hittem, azóta megtaláltad a kivezető utat. :D
    Nem venném a lelkemre, ha a többiek miattam nem tudnának felkészülni a szüretre. :D
    Egyelőre úgy néz ki, hogy nem leszek gépközelben a szüreti fesztiválon. :(

kekmaci75, babahalak, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Mi szivesen segitunk kikeveredni az erdobol:) En kukori csokis sutije melle egy marhaporkoltet tudok felajanlani. Mondanam en is, hogy sutok valamit, de tartok tole, hogy egy falat belole, es tobbet nem hoznal semmi informaciot, inkabb elbujdokolnal nagyon melyen az erdoben.:D
    Ezt szomoruan hallom, hatha lesz meg valtozas addig, messze meg az a szuret

babahalak, ciklon23, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Gondolom nem csak szupitápot kapnak a szomszédok (mint eddig a két db-ot), hanem bájitalt is mellé.. netán valami alacsonyabb szintű, véletlenszerű fajtájú tenyészállatot?:inlove:

babahalak kedveli ezt.
  19. kukori80

Akkor tegyük össze amink van: én csinálok egy nagyon finom marhahúslevest, utána feltálaljuk a Te marhapörköltedet és a végére marad egy csokitorta. Ha szeret Jónás kávézni akkor egy nagyon finom kávé tejszínhabbal is szóba jöhet.;) Ha tele a pocakja, akkor leülünk beszélgetni vele a szüreti eventről, de csak nagyon finoman kérdezgetjük nehogy gyanút fogjon;)
    Nóci nehogy már nem leszel itt a szüretin.

genka53, babahalak, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Én a több tápra voksolnék.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.