Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

szoval az hitted hogy ennyi a versem?
    pedig még nem is kezdődőtt el a verseny
    egyre hidegebb van az erdőben
    jónás apo meg kapál a felhőben
    hogy csinálja azt nem tudom
    én csak ezeket a sorokat irom
    konga pajta-konga pajta konga pajta

fel van adva szépen a talány
    mindenki felé szalad egy bárány
    egy két hejes válasz érkezik
    evvel aztán lajhárka étkezik
    olvad a hegy melegszik az erdő
    a forró fazékon meg van egy tető

a szellemek riadtan futnak a szekrénybe
    a gazdák meg rakják a suskát az erszénybe
    tolonganak ki az erdőből
    de lavina indul meg a hegyről
    magával sodor mindenkit
    nem tudom mi lesz itt

szalad ki mindeni fejveszte a tisztásra
    de üres erszénnyel ezt mindenki lássa
    elégedetten dölnek le a földre
    majd fogják a kapát és eldobják örökre
    nem tudom miért tették eztet
    csak ezt a rimet csak ide lehet

jónás apó lihegve érkezik a felhőjén
    pedig még nincsen a dél tettején
    tévúton jár aki ette a lángost
    erre világit rá na most
    a kicsiknek nem tetszik ez nagyon
    a nagyok meg megemelik a kalapom

a gazdák elkezdenek verset irni
    nem tudom hogy kinek lehet hinni
    kukori találta ki ezt nagyon
    senki nem tudja de én is faragom
    nem lennék a zsüri hejében
    mert nem tudni mi jár a fejében

már nem is emlékszem nagyon
    minek irom a verset a valagamon
    talán már nem fáznak a gazdák
    de a gyülést még biztos tartják
    pharmer tintája veszettül fog
    béby üzeni van még kirakó ott

felcsillan a remény rájött mindenki
    vissza az erdőbe nem leszünk idenkin
    szeretnek vacogni ugy érzem
    pedig a tea most fött le éppen
    kukori a sátrát felállitotta
    jónás szele ostromolja

teával kinál mindenkit
    ez a versem engem idegesit
    gyorsan befejezem mielőtt megunnám
    de inkább gyorsan meginnám a teám
    találgatok én veszettül is gyorsan
    de csak magamban nagyon halkan

hirtelen feldül a szekrény
    elszált a remény
    megjött varun a bölcs
    nála van a kulcs
    én elvenném de nem merem
    babérlevél már nem terem

kirakja a hirdetést izibe
    és felbotlik egy szellembe
    nem láttam még ijet
    de a csapos nekem fizet
    nem irok többet még ha kéred akkor se
    inkább fel készülök magamtól az eventre

Matildka15, icus08, Khirra és 18 más kedveli ezt.
  2. Lizfarm

Lizfarm Utánpótlás-írogató

Fiúk , Lányok kérdésem van ! Bízom benne , hogy tudtok válaszolni rá !
    Tudtok rendesen vásárolni Jack boltjában ?
    Válaszotokat előre is köszönöm !
    Lujzika

sziszi1965 kedveli ezt.
  3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Nálam minden rendben működik:) Frissítés után sem tudsz? Mert nem árt ha időnként frissíted az oldalt.

Dyny, wiktorka17, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  4. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Sziasztok!

Én olvaslak titeket mindnen nap, de lehet hogy elkerülte a figyelmem.. Miert kell vigyázni a sorvégi ajándékdobozok kinyitásával a kalendáriumban ?o_O

Előre is köszönöm a választ :)

sziszi1965, Dyny, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mert azonnal induló meglepetést tartalmaz.

6. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Aha:) Köszönöm ;)

Dyny, wiktorka17, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Pajti, olvastam az Értesítést, mely szerint vissza fogják adni a 10 FA-t annak, aki kinyitotta.
    Várom már az event kiírást izgatottan.

Dyny, wiktorka17, Csöpi02 és 3 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem akar nekem a szüreti event mechanizmusa sehogy összeállni, de már a tavalyival is voltak kavarodások, míg végre elhatározta magát a BP. Mindenesetre remélem időben figyelmeztetést kapunk, ha valamivel nagyon kell készüljünk az odavezető útra és ez most felkérés keringőre.;)xD
    A pletykák szerint az esemény 2 színtéren játszódik. Az eleje olyan lesz, mint a fáraó vagy Halloween esemény - ha a BP-nél bekattan valami, akkor mindig azt kapjuk:wuerg:xD.
    Mondjuk nekem tetszik az effajta event mechanika, főleg ha ott van az Elutasít gomb is.:D
    Szóval ilyen lesz az eleje, de megjelent a meseszöveg a gombás részhez is. Gombalevest készítünk - hogy ez csak a mese része vagy a 4 féle eventes gombából tényleg csinálunk valamit, azt nem értem. De lesz egy eventes felröppenő, amiből a malomban gyorsítószert állítunk elő, ezt a gyorsítószert nem tudom, a gombaleveshez adjuk-e vagy a gombákra szórjuk a földön? De minden zsák gyorsító [​IMG] 1 órával csökkenti az előállítási időt. Ha jól értem, akkor többet is felhasználhatunk belőle, 0-ra csökkentve az érésidőt/előállítási időt. Azért senki ne vegyen mérget arra, amiket én itt leírok.:music: A gombalevest/gombapörköltet/ beadhatjuk a TOP-ba. Na ha ez így van, akkor a felröppenő mennyisége nagyban befolyásolhatja a dolgokat... sok Panni, jó szerver, sok szupertrágya stb.
    Forrás
    Ha megnézed az adventi naptárt vagy a nyári nyereményözönt, akkor láthatod, hogy a sorvégi dobozokban mindig olyan van, amit nem mindegy mikor használunk fel: +1 termés, Tp bónusz tábla, arató stb. Éjjel egyiknek sem vennénk hasznát... de majd lesz valaki, aki a kicsi farmon kinyitja s kiírja ide is. Persze ezt csak olyan tudja megtenni, aki kinyitotta előtte a tököket.

kekmaci75, Erzsike5110, icus08 és 17 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

SziaNóci!
    Tudtam, hogy ha jössz helyreigazítod az állításomat, már csodálkoztam, hogy tegnap nem tetted meg. Valahogy hiányoltam is annyira megszoktam... persze tegnap mással, másvalakivel voltál elfoglalvaxD
    Komolyra fordítva a szót, az öreg is azt mondta (nem apó), hogy majd kiderül a vallatásnál, kinek van igaza:music:mindenesetre kíváncsian várom a bejelentést :), érdekes eventnek nézünk elébe:)

Kukackukac, Coff66, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

Nem akartalak kiigazítani, de nem volt mihez kössem a hozzászólásom.:) Már tegnap Jónásnak is elmormogtam, hogy nekem ez a kora délután sehogy nem áll össze. Azért 1-2 óra erre vagy arra nem mindegy, főleg egy olyan eventnél, ahol nem tudjuk, mi kell az elejéhez. Értem én, hogy csak az íze miatt kell valami és nem fog gondot okozni, de a kérdés az, Jónás a saját pajtájára vagy az enyémre nézett rá, amikor ezt a kijelentést tette?:music:

Egy kis kiegészítés a spanyol fórumról: az első doboz alatt egy 24 órás 100%-os Tp bónusz lapul, a második alatt +1 termés 36 órára.
    Jónás kedves, bármikor kinyithatjuk ezeket a dobozokat? Nagy kár lenne azt a 100%-ot az event növényre pazarolni.:cry:

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
  11. -gyöngy-581

Lehet egy hsz önálló is, nem kell feltétlenül kötődnie valakiéhez:) Gondolom, ha Jónás fontosnak tartotta volna, hogy figyeljünk, mert nagy bejelentés várható, hozta volna a kukori hőn áhított időgépét.
    Miután felröpis event lesz, méghozzá kétféléből, érdemes hosszút ültetni, vagy a gesztenyést bevetni akinek van. Jelenleg többet tenni nem tudunk, majd a bejelentés után kitaláljuk a lehető legjobb taktikát, addig pedig figyeljük a hivatalos megjelenését, mert mást úgysem tehetünk:)

Kukackukac, iboly54, Coff66 és 10 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Engem nem a taktika érdekel, hanem az, hogy a pajtából milyen állatot és terményt kell beadjunk.

13. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

...vagy eladnunk :p

Kukackukac, Peszi2, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Ez is elég izgalmas, engem viszont a taktika izgat minden eventnél:D bár ha az event még a piacot is megmozgatja/ná az sem lenne rossz:)

Coff66, wiktorka17, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Terményből nálam kong a pajta event van,az talán-talán, egyedül a növény ami elfogadható. Csak tudnám,hova tünik el mindig,igaz eléggé elszaporodtak az egerek.

Kukackukac, Coff66, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Nem lehet hogy a 4 ablakba kell bedobálni majd a 4 féle gombát? (meg mást is? :) )
    Nem találom a pár napja betett meseszöveget:S De mintha lenne ott még egy féle ültetős növény is, de lehet rosszul emlékszem:S

17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Nóci! Sziasztok!
    Camelina - sárga repce [​IMG] [​IMG]

18. _Cygnus_

Ez a gond nálam is, igaz már az állatokkal is bajban vagyok. Olyan árak vannak a piacon, hogy magamban beszélek tőle és arra várok, hogy egyszercsak helyreáll a rend... addig vásárolni sem merek.:cry:
    A gombát vagy gombalevest a TOP-ba is beadhatjuk. Ha jól emlékszem, tavaly az event növény nem mehetett a TOP-ba. De most ez az érésidő csökkentés nagyon bekavarhat. Persze nem az elejének, de akik a végén vannak, azok simán kipottyanhatnak 1-2 kör eventes miatt is.

19. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Számomra ez egy nagyon jó tanács, még ha nem is annak lett irva:)
    Kérdés mekkora értéke lesz majd az eventes dolgoknak.
    Emlékszem a makkos?-ra, ott aztán lehetett vele növelni az értéket:)
    Én jelenleg próbálok minden apró tanácsot, vagy affélét leirni. Késöbb mind jól jöhet majd:)
    És minden kis info a top-ról jól jön:)
    Tényleg nem vagyok nagyon tapasztalt gazda, de attól tartok hogy ha novemberbe lesz a top event és pénteken jön a kalendárium még ennél is jobban elszabadul majd a piac. Jól gondolom? :)

icus08, Kukackukac, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

A meseszöveg csak németül jelent meg, aminek az összefoglalóját leírtam röviden, de semmi olyan nem volt benne, ami Nóci hsz-ben ne jelent volna meg, esetleg talán eltért egy-két dologban az én szóhasználatom az övétől.
    jól gondolod, mostanában már nem hiszem, hogy nyugodt lenne a piac:) Persze ez csak az én saját véleményem:)
    De igen mehetett csak elég keveset ért:(

genka53, Csöpi02, Coff66 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.