Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az a pocok. Ez megmagyarázná, miért olyan magas ezeknek az állatoknak az ára - ha Jónás rábólintana, akkor még lenne időnk letermelni őket.

Kukackukac, mimi, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  2. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

He-he!

Az összefoglaló mutat egy lengyel oldalra - onnan meg vissza a magyar oldalra :) - pont sziszi hozzászólására!

Kukackukac, mimi, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Hűűű anyááám...xD remélem abban a hsz-ben forrást jelöltem?! xD

4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

5. _Cygnus_

Valami hivatalos forrást a németeknek is oda kell bökjenek egy ilyen összefoglaló alá.:D Keresse meg valaki, hogy ki, mikor, honnan szerezte.xD Azt tudjuk, hogy nem mi voltunk ilyen okosak.xD
    Ez az angol fórum.

Kukackukac, mimi, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nnna, akkor jól körbejárjukxD akkor még csak a spanyoloknál lehetett valami morzsát gyűjteni róla, azért is hoztam, de nagy jelentőséget nem tulajdonítottunk neki :) hmmm...

Az Angol fórumon nem szoktam bóklászni xD vissza kell keresni a hsz-em

676.old #13511 hsz

Utoljára szerkesztett: 30.10.15
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci!
    A felhővásárban én is szinte biztos vagyok, a titokólban is, hiszen vannak róla képek és mese is. A party csak decemberben lesz, mert októberben volt. Viszont nagyobb valószínűségűnek tartom azt, hogy a Valdi jönni fog, mert szeptemberben járt itt utoljára, ha jól emlékszem. Hogy ezen kívül lesz-e még valami az kérdés új háromperces nem valószínű, hogy jönne.
    Nekem is nagyon hiányzik, talán megmutatja magát előbb utóbb:), nagy szükségünk lenne apóra a következő napokban:)
    Közben én is rájöttem és jeleztem is, legalább ennyivel előbbre vagyunk, ami nem kis lépés:D
    A TOP előbbre került, mint ahogy számoltuk. Azt nem tudom eldönteni, hogy ennek most örülök-e vagy sem, majd kiderül. Előbb túl leszünk rajta. :):oops::).
    Már megtettem amikor a napokban valaki hozta németül a mesét, ennyi állat szerepelt benne, hogy hinni lehet-e a mesének, vagy sem azt viszont nem tudom...:)

Kukackukac, Coff66, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  8. Vakarka

Vakarka Junior szaki

Köszönöm a selítséget neked és Baby72-nek!

mimi, vje0315, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha felhő akkor szeretnék nosztalgiázni ... :inlove:Hiányzik még néhány a gyűjteményemből ...:music:
    Remélem simán szabadság üzemmódban dolgozik ... Vagy lefoglalják a kis unokák ;)

mimi, vje0315, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  10. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Néhány oldallal ezelőtt már feltettem a kérdést, hogy ezekkel a csini traktorokkal versenyezni fogunk?
    Akkor nem beszéltünk róla tovább, pedig a spanyoloknál talált képek (kockás zászló, defektes kerekek) erre engednek következtetni ;)
    Ja és gondolom nem a gombákat fogjuk locsolni a biodízellel xDxDxD, mert arra lesz valami zsákos műtrágyánk.
    Gyanítom, hogy a malom megint csapágyas lesz xD

http://es.bigpoint.com/farmerama/bo...res-en-octubre-2015.21525/page-10#post-347373
    http://es.bigpoint.com/farmerama/bo...res-en-octubre-2015.21525/page-10#post-347379

Továbbá kéretik a továbbiakban jól viselkedni, mert Jónás itt repked a kertek alatt ;)xD

Kukackukac, mimi, vje0315 és 8 más kedveli ezt.
  11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Nagyon szeretem Márait, örülök, hogy tetszik az idézet Nektek, nagyon nagy igazság, igen :)
    Teljes egészében fel kellene vennünk a másik "szemüvegét", hogy megértsük, mit, miért mond a másik... és még akkor sem biztos, hogy sikerülne... egyikünk sem annyira tudatos, és egyikünk sem ismeri önmagát tökéletesen...
    A fórum pedig nehezítő tényező, nem halljuk a hangsúlyt, nem látjuk az arckifejezéseket, nem ismerjük a másik problémáját, és sorolhatnám estig :)
    Azt nem szabadna elfelejtenie senkinek sem, hogy emberek vagyunk, tele hibákkal, ami eredeztethető abból is, hogy az agyunk lehetőségeinek 10%-át használjuk csak ki xD és még egy csomó mindenből...
    És azt is jó, ha felírjuk a farmos füzetünk, táblázatunk elejére, hogy mindannyian játékosok vagyunk, egyenlőek. Nincs rangsor. Nincs fontosabb, és kevésbé fontosabb. Verseny sincs, mert eleve nem egyenlőek a feltételek (játékra fordítható idő, kezdés időpontja, anyagiak stb. stb.)
    Játszunk egy játékot, van egy lehetőségünk arra, hogy beszélgessünk róla. Hogy aztán mivé változtatjuk...veszekedőssé, feszült hangulatúvá, a másikra mutogatóssá vagy egy jó hangulatú hellyé, az rajtunk múlik...
    Sok mindent tudnék írni, amolyan Pharmer-félét xD , de szerintem ennyi elég is volt belőlem, csak ha már szóba jött a bannerem alatti idézet, az miatt mertem leírni e gondolatokat.
    Senkit sem szerettem volna megbántani...
    Apropó, tud nekem valaki abban segíteni, hogy a tavalyi TOP linkjét, a listát hol tudnám megtalálni? Előre is köszönöm :)

12. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Bekukkantottam a franciák jósához, hátha megtudhatok tőlük egy kis morzsányi hírt, de... háááát nem olyan mozgalmas ott az élet, mint itt :p A naptárjuk is csak nov. 3-ig van kitöltve, a többi napra vonatkozóan a németek naptárját linkelték be.
    És ugyanezek a traktoros képek szerepelnek nálunk is, mint amire fent Coff66 is hivatkozik :), de nem nagyon próbálják kitalálgatni, hogy miről is szól ez a "verseny", inkább a "színes elefántokról álmodoznak".

Kukackukac, mimi, vje0315 és 8 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Nincs miért elnézést kérned, igazad van, ha nem lenne nem írtam volna le délelőtt amit gondoltam:).
    Sajnos a legjobb tudomásom szerint nem volt elérhető, végleges lista a tavalyi TOP végeredményéről, legalábbis nyilvánosan, én hiába kerestem a verseny után, pedig nagyon kerestem. Megtettem ezt most is mert valaki megkért rá, de most sem bukkantam a nyomára:oops:. De ha valaki ügyesebben tudna keresni, én is örülnék neki, ha meglelné.:)

Kukackukac, vje0315, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Csak egy napot hagytam ki itt a gangon és győzlek bennetek visszaolvasni;):inlove:
    Annyit nevettem a sok mókás hsz-en, hogy a párom többször is rá kérdezett mi van velemxD Na ezt szeretem, amikor a jókedv uralkodik és mellette pörögnek az események.;)xD
    Nem tudom Apó merre járt tegnap, de biztos nem olvasott benneteket, vagy ha igen, akkor Ő is nagyon jól szórakozott, nem került elő a radírpók:)
    Nekem is sikerült elsajátítanom a szó mögé rejtett linket, sosem jöttem volna rá magamtólxD
    Én is már nagyon várom a hattyút, talán megtudom szerezni, de hogy hová teszem:music: és már itt jönnek a kutyusok is, hely az meg semmi:D

Kukackukac, mimi, Marika312 és 11 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Akinek van kedve egy újabb kirakóshoz, szeretettel várom a megoldást.

16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

A németek lengyel forrást jelölnek meg, akik viszont Sziszi belinkelt (676.old #13511 ) hozzászólását.
    A kör bezárult.

Pharmer500#2, Kukackukac, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha új felhőzet nem is jön, beérjük mi a régi retrós bulival is;)

Egyébként a novembert nyugodtan át lehetne keresztelni a farmon kis decembernek :D 8) A többség elégedett lesz a miniakciókkal, és a nagy eventek sem tűnnek éppen rossznak :)

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia Jónás! :)
    Szeretem a decembereket xD
    Tudsz nekem ötletet adni, merre lelhetnék rá a tavalyi TOP-listára? :oops:

Kukackukac, vje0315, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

A kör csak annak zárult be, aki lustaságból vagy rosszindulatból nem akar tovább kutakodni. Lackó megtette... Sziszi spanyol forrást adott meg, a spanyolok angolt... na itt a kör tényleg bezárul. Az angolok közt is van az átlagnál jobban informált játékos... már csak ilyen ez a játék, hol fent, hol lent... csínján kell bánni az én vagyok a legjobb állítással, mert minden fórumon/nemzetben van egy legjobb.:p
    Nem is arra voltunk kíváncsiak, hogy jók vagy rosszak lesznek a novemberi események...:p Azért a TOP mindig az év eseménye volt, mindegy hogy valaki a kispadon vagy a pályán volt.:D

icus08, Pharmer500#2, Kukackukac és 16 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás!Szép napot neked!
    A retro felhőknél sor kerülhet esetleg a 2012-esekre is? Jaj de örülnék neki !:) Pontosabban csak egy felhő érdekelne, de arra nagyon régóta várok, hogy meglegyen:)
    Örülünk a karácsonynak, akár kicsi akár nem, mert ajándékokat adni és kapni jó (nekem ez jut eszembe a kis decemberről:))
    A nagy eventekhez elkélne egy icipici segítség, ha ráérsz egyéb teendőid mellett valami rejtvény gyártására is. Előre is megköszönnék. Tudom, hogy erre azt fogod írni, hogy mi mindent tudunk, de ha a jegyzeteimet nézem kiderül, hogy nem nagyon van feljegyzésem róluk... de még keresgetek, hátha..:)

Kukackukac, vje0315, csio70 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.