Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Lehet hogy még mindig optimista vagyok, de bízom benne, hogy kapunk legalább fele annyi segítséget, mint tavaly ahhoz, hogy átlássuk, hogy mit és milyen kategóriákban lehet majd beadni. Tényleg jó lenne, még ha erdőt is kéne járnunk előtte:).
    A cseresznyézés csodákat tud tenni az üres felhősorokkal. A baj akkor van, ha a felhő maga nincs meg amire rá lehetne tenni a dekorokat:)

Kukackukac, wiktorka17, SeftElek és 6 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Legfelső sor a billentyűzeten, jobbról a 8. gomb ez van ráírva: PrSc.

Kukackukac, iboly54, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kukackukac, iboly54, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  4. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Kukackukac, wiktorka17, OJani és 6 más kedveli ezt.
  5. LongNight

LongNight Fórumgróf

Miért kellett törölni?:oops:
    Más is nézegetné..:p, nem gondolnám szabálytalannak..:(

6. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Szia! Gratulálok. Én szerencsére bekerültem, pedig nem is tudtam, hogy ezért lehet kapni valamit :)
    Elsőre találkoztam vele. Legközelebb jobban megy neked is. :)

suba_klara, Kukackukac, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem tudom, miért nem lehet sehol megtalálni, de ne mi lógjunk már megint ki a sorból.
    Ha dobsz egy baglyot, átküldöm.

genka53, Kukackukac, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  8. OJani

OJani Kivételes tehetség

9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A jelenlegi helyzet szerint nem lesz szükség kukori gödrére, de az ördög nem alszik, soha nem lehetünk elég óvatosak:)8)

mimi, times84, Magdusnéne és 17 más kedveli ezt.
  10. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

Legméllyebb tisztelettel meghajolok ön elött . Tudna -e válaszolni a kérdésemre mely önt érinti . Meg tudja e mondani hogy mi lesz a top fönyemerény?

inanna11, Kukackukac, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Egy kérdés - egy válasz.
    Ezt megkapod, és nincs tovább, nincs másik kérdés :D xD

Egy csomag lesz a főnyeremény, ami több ajándékot rejt magában.

csio70, Gio, kisszakács75 és 25 más kedveli ezt.
  12. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Most már csak az a nagy kérdés hogy megéri e a csomag a sok hacacárét?vagy olyan lesz mint a banánláda fosztogatója.

Gio, heureca3, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  13. OJani

OJani Kivételes tehetség

Gondolom azért egy, az átlagnál értékesebb kitehető is lesz a csomagban, mint amilyen a macskás top-ban volt a nyáron. Valami ami emlékezteti a résztvevőket az eseményre. /A matricán kívül persze/ :)

csio70, Gio, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Erre már válaszoltam pár napja:) Kinek a pap, kinek a papné - de nekem határozottan igen 8)

Kincső52, csio70, Gio és 21 más kedveli ezt.
  15. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Köszi ez így már elég is,akkor hajrá mennyünk a piacra,ameddig még nem kong.:);)

csio70, Gio, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam kong sajnos, legyen szerencséd és ne ugyanazt találd Te is:).

wiktorka17, heureca3, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt: [​IMG]
    Szia Jónás:) Nagyon szeretem a mikulás csomagot, mert sok minden van benne és lehet válogatni belőle. ;)(A parkolóőr csomagja kivétel xD)

Gio, mimi, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Biztos én vagyok a kuka, de mi a szösz ez a top-őrület? Mi a lényege? Ami van a pajtában, azt beadod a játékba és kapsz érte valami ritka cuccot, ha eléggé az elején végzel? És mégis milyen értékben? Milliók? 10milliók? Még több? És ha nem jutsz be az első tudom én 100ba, akkor buktad? És mit csináltok a piacon? Bocs a sok kérdésért, de nem értem...már a macskásnál se értettem, nem mintha labdába rúghattam volna, de nem is tűnt olyan őrült nagynak a nyeremény, hogy akár csak elgondolkozzak a dolgon... Köszi, ha valaki felhomályosíto_O

heureca3, Baby72, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem lehet tudni előre hogy mennyit kell beadni, ez benne az izgis. 100 millióban gondolkozzál, de az pajtaérték és nem CSP. Ha most nem indulsz akkor figyeld majd az állást. Ha nem jutsz be az első 500-ba vagy 1000-be (ez attól függ hogy mennyit indítanak) akkor elbukod amit beraktál.

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszönöm szépen. Dehogy indulok, fel sem merült:D nem bírom az izgalmat, különben is árt a szépségnek;)Csak jöttem kicsit kutakodni, hátha kiderül valami új infó a traktoros dologról és oldalak óta minden második sorban azt olvasom: top. Mint a lámáknál az om:D
    Viszont hátha a sárga színű virágról van valakinek ötlete...ez az a sárga lesz, ami a pajtában van, vagy nem? Mert mintha lett volna szó 4 féle gombáról, meg valami szögletes röpiről, ami nem tűnt virágnak, meg a 2 féle keverhető üzemanyagról, elképzelhető, hogy mindezek mellett lesz még valami, amit termelni kell? Vagy egyszerűen felhasználjuk, ami van? Mert ha igen, akkor ez nem a kisebb farmok eventje lesz, bár nem emlékszem, hányas szinttől van...és ez lesz az az event, ami a topba megy át?

wiktorka17, heureca3, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.