Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia:)
    Arra szavaznék, hogy add el, ez még mindig nagyon jó ár.
    A korallszigeten ugyan lesz majd termelés - legalább is az előzetes infók szerint -, de az a kép ami a produceri hírlevélben megjelent nem sugallja, hogy köze lesz majd a pálcikákhoz.
    Minél többen tudják - és minél nagyobb mennyiségben - gyártani, annál valószínűbb, hogy folyamatosan csökken az ára.
    (Itt is jó utat!)

3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igen, ez engem is foglalkoztat. Lehet ugyanazt a sémát követik mint a Kincses szigetnél (ez logikus is lenne) és akkor minden növényből, állatból tízezres, ezres nagyságrendben kérnek. A Kincses sziget előtt nem váltottam ki a kávét és társait, tartalékoltam az AB-kat, aztán majdnem 3000 csp-t adtam a maté és datolyaszilva darabjáért, ráadásul egyesével szedtem össze őket. Szerencsére a többi növényből, állatból bevásároltam előző este, pedig a mennyiségekről megjelent pletykát egy kicsit túlzónak találtam. Most minden Bahás szántóföldi növényből legalább tízezret akarok tartalékolni, ha nem kell, akkor se kér enni. Igaz, most is van 2 kiváltatlan növényem. :(
    Nehogy valaki elkezdje a felvásárlást, csak azért mert én így csinálom. Nem láttam mennyiséget említeni sehol, még azt sem tudom, hogy lesz-e gazdaköri feladat vagy nem lesz.

gazda5402, Claunyuszi és agi967 kedveli ezt.
  4. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Szia Jónás!
    Öszvér? Ugye, öszvér!

PityuGeri és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

Szia!
    Tenyésztjük a szamarat vagy keresztezzük? Ha keresztezzük, akkor mivel engedjük össze, a hóddal? :DNálam a hód ára kezdi a csillagos eget verdesni, nem a szamáré.
    Mit eszik majd, az elegáns liliomot? :D Egy új növény van a láthatáron (elegant lily), persze ez lehet event növény is, a nevén kívül még semmi nincs róla.

Kedves Jónás, a söröskorsóról nem akarsz képet mutatni? Igazán tetszetősre sikerült a sörfesztivál grafikája is. :)

Utoljára szerkesztett: 5.9.14
    *PalMa*, Zsémbes-banya, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Valahogy én is így vagyok ezzel,mivel semmi biztosat nem tudunk amikor piacra megyek mindig veszek valami olcsó bahás növényt állatót csak most a top bekever sajna

7. agi967

agi967 Fórum biztosa

8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

És mi van akkor ha csak egy egyszerű baby boom lesz,mi meg itt találgatunk fűt fát

9. kukori80

Szia. Nem a szamárra írtam, hanem kérdezte hogy mikor lehet kakast venni. Nem tenyészteni hanem venni.

10. _Cygnus_

Véletlenül nem tesz be szamaras képet. A strucctenyésztésről vagy a pandáról is Jónástól hallottunk legelőször, lépéselőnyünk volt a külföldi játékosokkal szemben. :) Miért is ne jöhetne a szamártenyésztés októberben?

11. agi967

agi967 Fórum biztosa

Lehet,de akkor szamárság volna különböző állatokat a tenyészterepre küldeni?Bár ami igaz,igaz van benne kockázat

12. agi967

agi967 Fórum biztosa

Akkor vagy te értetted félre vagy én.Nem kötekedni akarok,de a titokólról van infó.;)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  13. kukori80

Igen, a titokólról. Azt másoltam be neki, ami ma 18-kor fog kezdődni és kakast lehet kapni a titokólból . A szamarat Jónás írta hogy az lesz a következő tenyészthető állat.

_Cygnus_ és agi967 kedveli ezt.
  14. _angela76_

_angela76_ Rutinos

felcsigázott ez a szamárügy..... ha a szamár lesz a következő tenyészthető, akkor mi lesz a terményese??????

15. agi967

agi967 Fórum biztosa

Tényleg komolyan veszed a kakas játékba kerülését.Drukkolok neked,hogy fejlődjön ki ebben a szürkületi titkolózásban.Ha valamilyen hiba folytán mégse lesz szerencséd és nálam kukorékol egy ígérem az első adandó alkalommal küldök egyet.;)

16. _Cygnus_

Remélem, a fejlesztők is így gondolják és nem kérnek sok AB-t. :D
    Szia!
    Gyere máskor is, szívesen látunk Mindenkit! :) Hátha valami új veszi kezdetét és öröm lesz ismét játszani. :)
    Őszintén??...azt, hogy nagyon előreszaladtál, de össze is foglaltál mindent. :pxDxD Remélem, Jónás megválaszolja a hozzászólásod.

Ott tartsunk már, hogy lássuk az ismertetőt, aztán majd jól kielemezzük, hogyan tudunk pénz nélkül is haladni. :D

17. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Szia!

Hmm, remélem ad egy térképet legalább, hogy kitaláljak az erdőből (betévedni mindig egyszerűbb...). :p De természetesen kedves jövőbelátó barátunk véleményére is kíváncsi vagyok a meglátásaimmal kapcsolatban. :) Hátha ráhibáztam vmire :music:

zsazsa96 és Jucus1949 kedveli ezt.
  18. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Talán SzamárlétraxD, aki megmássza, máris tenyésztheti a szamarat.;)

Utoljára szerkesztett: 5.9.14
    totymoty1, georga06, _angela76_ és 2 más kedveli ezt.
  19. Málnahab

Málnahab Rutinos

A piacról úgy eltűntek a csacsik, mint szürke szamár a ködben :)

totymoty1, _angela76_ és Napocska kedveli ezt.
  20. Akela

Akela Fórum ismerője

Igen,elég volt hozzá egy kép máris meglódult a piac

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.